Φωνάζουν οι Γάλλοι! “Γεμίσαμε ισλαμιστές θα μας σκοτώσουν”

Φωνάζουν οι Γάλλοι! “Γεμίσαμε ισλαμιστές θα μας σκοτώσουν”

26 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:487
Μοίρασέ το

 

 

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τα εγκλήματα των ευρωπαίων ηγετών

Στην Ελλάδα, δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα… αφού έχουν πρωθυπουργό τον    ψυχοπαθή Μητσοτάκη, τα βρίσκουν όλα τέλεια… το  ίδιο και οι άλλοι… οι αλληλέγγυοι των λαθροεισβολέων… αυτοί έχουν άλλο ντέρτι, τον Κασσελάκη και τον επίσημο πλέον σύζυγό του…
Μια χώρα βόθρος, που οδεύει στην καταστροφή και στην πλειοψηφία του ο λαός της δεν αντιλαμβάνεται το παραμικρό…
Καλλιόπη Σουφλή

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για το μεταναστευτικό!!!

 

Η κλιμάκωση στην Μέση Ανατολή έχει ξεσηκώσει τους αλλοδαπούς που τόσα χρόνια κατέκλυζαν την Ευρώπη και όσοι αναδείκνυαν το θέμα λάμβαναν τον χαρακτηρισμό του ακραίου!

Στην Γαλλία επικρατεί χαμός καθώς συνεχώς εκκενώνονται κτίρια υπό την απειλή βομβιστικής επίθεσης!!!

«Εδώ και χρόνια καταγγέλλω τις συνέπειες του μεταναστευτικού σας, τις δραστηριότητες των ισλαμιστών στην πόλη μου, από εκείνα τα τζαμιά που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα μέχρι τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία. Τι κάνατε κύριε Υπουργέ; Τίποτα!».

Αυτό αναφέρει ο Stéphane Ravier, βουλευτής του κόμματος Rassemblement National (Εθνική Συσπείρωση), μιλώντας στο γαλλικό κοινοβούλιο, στον απόηχο των όσων συμβαίνουν σε Ισραήλ και Γάζα.

Η ομιλία του Ravier έθεσε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την απειλή που θέτει η Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι θυγατρικές της στην Γαλλία.

Σε όλη την ομιλία του, τόνισε την ανάγκη για μια ριζική και ανυποχώρητη απάντηση σε όσους συμπονούν ή υποστηρίζουν τις ισλαμικές εξτρεμιστικές ιδεολογίες πίσω από τέτοιες πράξεις βίας. Ωστόσο, πολλοί θεωρούν πως είναι ήδη αργά!!!

«Η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που ιδρύθηκε από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα που ζει ανάμεσά μας λόγω της τρελής μεταναστευτικής πολιτικής που όλοι υποστηρίξατε εδώ, αγαπητοί μου συνάδελφοι. Αυτός ο πόλεμος έχει κηρυχτεί εναντίον μας από τους ισλαμιστές εδώ και χρόνια: πριν από δέκα χρόνια», είπε!

 

Πηγή

Προβολές : 487


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα