Φωνή λαού: Χιλιάδες στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Φωνή λαού: Χιλιάδες στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα για το δυστύχημα στα Τέμπη

8 Μαρτίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:416
Μοίρασέ το

 

 

Στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας χιλιάδες πολίτες έχουν βγει στους δρόμους προκειμένου να φωνάξουν πως οι ζωές τους μετράνε και πως δεν θα επιτρέψουν να γίνει ξανά μια τραγωδία σαν εκείνη της 28ης Φεβρουαρίου.

 

 

Τη φωνή του λαού, την βλέπουμε… την ακούμε… 

ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, (ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ) ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Για τη ΜΑΝΔΡΑ, ποιούς ρώτησαν ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ;;;

 

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΠΟΙΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ;;;

 

ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ;;;

ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

ΤΟ … ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΛΥΝΕΤΑΙ…

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Δράμα και άλλες πόλεις χιλιάδες έχουν βγει στους δρόμους με πανό και συνθήματα φωνάζοντας «ποτέ ξανά» για την εθνική τραγωδία

Σε ξεσηκωμό βρίσκεται σήμερα ολόκληρη η χώρα με στόχο να ακουστεί η φωνή της διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που έγινε μια εβδομάδα πριν και έχει «παγώσει» το πανελλήνιο.

Στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας χιλιάδες πολίτες έχουν βγει στους δρόμους προκειμένου να φωνάξουν πως οι ζωές τους μετράνε και πως δεν θα επιτρέψουν να γίνει ξανά μια τραγωδία σαν εκείνη της 28ης Φεβρουαρίου.

 

Στην Αθήνα

Στους δρόμους του κέντρου της πόλης έχει κατεβεί η ΑΔΕΔΥ αλλά και φορείς και συλλογικότητες.

 

Στην Θεσσαλονίκη

Με κεντρικό σύνθημα «δεν ήταν δυστύχημα, ήταν δολοφονία» πραγματοποιούν διαδήλωση στην Καμάρα μέλη σωματείων, κινήσεων και οργανώσεων.

 

Στην Λάρισα

Μεγάλη συγκέντρωση σε όγκο και αριθμό, πρωτοφανής για τα δεδομένα της πόλης, με τη συμμετοχή μαθητών από τα σχολεία της Λάρισας, νέων παιδιών, αλλά και εργαζομένων, πραγματοποιείται στη κεντρική Πλατεία της Λάρισας, στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Με συνθήματα όπως «Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί, αλλά και «νέα γενιά σου κλέβουν την ζωή, σου κήρυξαν τον πόλεμο, πολέμα τους και εσύ», μαθητές κρατούν πανό διεκδικώντας να μην υπάρξει συγκάλυψη ευθυνών για το πολύνεκρο τροχαίο.

 

Στη Δράμα

Στην Δράμα, στους δρόμους κατέβηκαν μαθητές, φορείς και σωματεία με κύριο αίτημα να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

 

Πηγή

Προβολές : 416


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα