Φόβοι ότι ο παιδίατρος που κακοποίησε το βρέφος του έχει απλώσει χέρι και άλλα παιδιά

Φόβοι ότι ο παιδίατρος που κακοποίησε το βρέφος του έχει απλώσει χέρι και άλλα παιδιά

30 Σεπτεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:611
Μοίρασέ το

 

Το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος του απροστάτευτου παιδιού αποκαλύφθηκε το 2018 και είχε συνταράξει την κοινωνία της Πάτρας, που αδυνατεί να πιστέψει ακόμα και σήμερα πώς ένας πατέρας έκανε κάτι τόσο φρικτό και αποκρουστικό στο σπλάχνο του.

 

ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΕΙΣ…

 

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ Ή ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ .

 

 

Αλλά μην περιμένετε κάτι τέτοιο από τους δικαστάκους και τους εισαγγελάκους, που ο χώρος τους είναι τίγκα στα ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ και στην ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ…

 

Και μην ξεχνάτε την ΕΝΤΙΜΗ πρ. ΕΦΕΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ … “ΑΝΙΚΑΝΗ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ… ΠΟΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ!!!

 

Και να σας θυμίσω πως δικαστής που βίασε το παιδί του, τον κρατουσαν στα δικαστικά έδρανα, έξι μήνες μετά την καταδίκη του…

Μιλάμε για ένα χώρο μέσα στην ΜΠΟΧΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησης ενός βρέφους από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος είναι μάλιστα και παιδίατρος (!), αναβίωσαν την περασμένη Τρίτη στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηλείας, στον Πύργο, όπου άρχισε η εκδίκαση της φρικιαστικής υπόθεσης!

Το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος του απροστάτευτου παιδιού αποκαλύφθηκε το 2018 και είχε συνταράξει την κοινωνία της Πάτρας, που αδυνατεί να πιστέψει ακόμα και σήμερα πώς ένας πατέρας έκανε κάτι τόσο φρικτό και αποκρουστικό στο σπλάχνο του.

Την ίδια ώρα, υπάρχει διάχυτη ανησυχία μεταξύ των γονιών, κυρίως γιατί ο κατηγορούμενος, λόγω της επαγγελματικής ιδιότητάς του, ερχόταν σε καθημερινή επαφή με παιδιά. Οπως τονίζουν με τρόμο κάποιοι εξ αυτών, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο φερόμενος ως παιδεραστής είχε εκτονώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα άγουρα κορμάκια και άλλων ανήλικων παιδιών, τα οποία εξέταζε!

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών, ο κατηγορούμενος επικουρικός γιατρός, ο οποίος έχει λάβει την ειδικότητα του παιδιάτρου, παραπέμφθηκε να δικαστεί για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις και, συγκεκριμένα, για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση, και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών εξ αίματος, κατ’ εξακολούθηση.

Ο ίδιος, πάντως, αναμένεται στην απολογία του να αρνηθεί τις κατηγορίες που του προσάπτουν τόσο η σύζυγός του όσο και η πεθερά του, στις μαρτυρίες των οποίων βασίστηκαν κυρίως οι δικαστές του δικαστικού συμβουλίου και παρέπεμψαν την υπόθεση στο ακροατήριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηλείας ανέβηκαν στο βήμα του μάρτυρα οι δύο καταγγέλλουσες, οι οποίες περιέγραψαν στους άφωνους δικαστές αλλά και στους ενόρκους του δικαστηρίου όσα φρικιαστικά φέρεται ότι πέρασε το άτυχο βρέφος στα χέρια του παιδιάτρου πατέρα του! Η επόμενη δικάσιμος προσδιορίστηκε για τις 23 Οκτωβρίου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 611


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα