Φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς και την ακίνητη περιουσία της Εύας Καϊλή και της οικογένειας της κάνει η Αρχή για το ξέπλυμα, που «ξεσκονίζει» και πρόσφατες αγορές ακινήτων σε δημοφιλές νησί των Κυκλάδων!

Φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς και την ακίνητη περιουσία της Εύας Καϊλή και της οικογένειας της κάνει η Αρχή για το ξέπλυμα, που «ξεσκονίζει» και πρόσφατες αγορές ακινήτων σε δημοφιλές νησί των Κυκλάδων!

12 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:272
Μοίρασέ το

Δεσμέυτηκε η περιουσία της -Στο κάδρο και τα μέλη της ΜΚΟ του Παντσέρι, από όπου παραιτήθηκε ο Δ. Αβραμόπουλος – Το FIU Βρυξελλών θα αποστείλει επιστολή ζητώντας δικαστική συνδρομή των Ελληνικών Αρχών!

 

 

 

 

 

“Δικαστική συνδρομή των …”ελληνικών αρχών”… τώρα, σωθήκανε… ψώνισαν από σβέρκο…

ΑΤΤΙΚΑΝΙΣΤΑΣ μου, γνωριζετε εσείς καμιά … ελληνική αρχή;;;

Γιατί προσωπικά, δεν γνωρίζω καμία… είναι ΟΛΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ… και πρώτη απ’ όλες, η δικαστική αρχή…

Δυτικό Ισραήλ, γαρ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

«Φύλλο και φτερό» πρόκειται να κάνει η Αρχή για το ξέπλυμα, υπό τον έγκριτο δικαστικό κύριο Βουρλιώτη, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και την ακίνητη περιουσία της Εύας Καϊλή, μετά από επαφή που υπήρξε με το FIU Βρυξελλών, την αντίστοιχη Ανεξάρτητη Αρχή του Βελγίου για την νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της οποίας αναμένεται από ώρα σε ώρα, αν δεν έχει ήδη φθάσει, αίτημα δικαστικής συνδρομής, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές!

Η Αρχή για το ξέπλυμα θα ελέγξει εξονυχιστικά πρώτον τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή, οι κινήσεις, οι καταθέσεις, τα τυχόν εμβάσματα θα μπουν στο μικροσκόπιο!

(Update): Σε νεότερη εξέλιξη ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, διέταξε τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή, των μελών της οικογενείας της καθώς και του συζύγου της.

Δεύτερον η ακίνητη περιουσία του πολιτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, καθώς φημολογείται ότι η κυρία Καϊλή είτε άμεσα είτε έμμεσα έχει προβεί σε μεγάλες αγοραπωλησίες ακινήτων σε δημοφιλείς προορισμούς, ειδικά σε πολύ γνωστό νησί του Αιγαίου που τα τελευταία χρόνια τείνει να ξεπεράσει ακόμη και τη Μύκονο! Και θα εξετασθεί η προέλευση των χρημάτων καθώς και το αν δικαιολογούνται ή όχι!

Τρίτον, οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα περιουσιακά στοιχεία των μελών της οικογένειας Καϊλή, του πατέρα της, της αδελφής της και άλλων κοντινών προσώπων!

Τέταρτον, η Αρχή για το ξέπλυμα θα ελέγξει τυχόν λογαριασμούς της περίφημης ΜΚΟ Fight Impunity του φερόμενου ως εγκεφάλου της Εγκληματικής Οργάνωσης Πιερ Αντόνιο Παντσέρι πρώην Ιταλού Ευρωβουλευτή καθώς και όλων των προσώπων που την απάρτιζαν διοικητικά!

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός και Επίτροπος της Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος υπήρξε μέχρι προ ολίγων ημερών επίτιμο μέλος της εν λόγω επίμαχης ΜΚΟ, από την οποία παραιτήθηκε μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο και συνελήφθη η κυρία Καϊλή!

 

Πηγή

Προβολές : 272


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα