Χάθηκε το μέτρο... Το τσιράκι του Τσίπρα που ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ζητά από τον Φλώρο να παραιτηθεί!!!!!!!!!!!!!

Χάθηκε το μέτρο... Το τσιράκι του Τσίπρα που ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ζητά από τον Φλώρο να παραιτηθεί!!!!!!!!!!!!!

21 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:412
Μοίρασέ το

 

Μάλιστα, υποστήριξε ότι αν ο ίδιος ήταν στη θέση του, θα είχε παραιτηθεί. Τα είδαμε και τα δικά σου χαΐρια Αποστολάκη!

 

Μιλάει και ο Αποστολάκης…

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…

Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΤΗΝΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ…

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΒΡΑΒΕΥΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ… ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ… Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Είμαστε μια χώρα που ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου και τις υποκλοπές σχολίασε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Attica, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι η στρατιωτική ηγεσία της χώρας διαχειρίζεται «θέματα υψίστης ασφαλείας και έχουν στα χέρια τους το σοβαρότερο κομμάτι της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας».

Επίσης, τόνισε ότι «εάν δεν τους εμπιστευόμαστε (…) δεν χρειάζεται ούτε να τους παρακολουθούμε ούτε τίποτα… ζητάμε την παραίτησή τους».

«Δεν βγήκε κάποιος ξεκάθαρα να πει, όχι δεν παρακολουθείται ή ναι παρακολουθείται για αυτό τον λόγο», σημείωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης σχετικά με το ζήτημα της παρακολούθησης του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι αν ο ίδιος ήταν στη θέση του, θα είχε παραιτηθεί.

Τέλος, επισήμανε ότι έχει μπει μία «βόμβα» στο στράτευμα. «Δεν είναι καθόλου καλή εικόνα και στους απέναντι (σ.σ η Τουρκία), πιθανώς να τρίβουν και τα χέρια τους».

 

Πηγή

Προβολές : 412


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα