Χάρης Καφετζόπουλος: “Ξυπνήστε Αδέρφια και σηκώστε το ανάστημα σας απέναντι σε κλέφτες, απατεώνες, πολιτικά σκουπίδια, διαπλεκόμενους παρόχους και συνεταιράκια τους!”

Χάρης Καφετζόπουλος: “Ξυπνήστε Αδέρφια και σηκώστε το ανάστημα σας απέναντι σε κλέφτες, απατεώνες, πολιτικά σκουπίδια, διαπλεκόμενους παρόχους και συνεταιράκια τους!”

22 Μαρτίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,185
Μοίρασέ το

 

Χάρης Καφετζόπουλος: “Από την επόμενη Δευτέρα κι όσοι από σας (φαντάζομαι όλοι!) πληρώνουν με το αίμα τους την Ηλεκτρική Ενέργεια που είναι κοινωνικό αγαθό, κατεβάζετε την φόρμα συμμετοχής του ΙΝΚΑ για ομαδική αγωγή και διεκδίκηση των χρημάτων που έχουν κλέψει παράνομα και καταχρηστικά!!!”

Θα συμφωνήσω με την πρόταση του Χάρη και να προσθέσω ότι οι δικηγόροι του ΙΝΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ (εδώ)

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Την ώρα που ολοκλήρωνα την παρούσα ανάρτηση, έπεσε το ρεύμα σε όλη την περιοχή, λόγω βροχής…!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

 

 

Αδέρφια…
Από την επόμενη Δευτέρα κι όσοι από σας (φαντάζομαι όλοι!) πληρώνουν με το αίμα τους την Ηλεκτρική Ενέργεια που είναι κοινωνικό αγαθό, κατεβάζετε την φόρμα συμμετοχής του ΙΝΚΑ για ομαδική αγωγή και διεκδίκηση των χρημάτων που έχουν κλέψει παράνομα και καταχρηστικά!!!
Ξυπνήστε Αδέρφια και σηκώστε το ανάστημα σας απέναντι σε κλέφτες, απατεώνες, πολιτικά σκουπίδια, διαπλεκόμενους παρόχους και συνεταιράκια τους!
Ήδη στη φόρμα είναι χιλιάδες πολίτες που διεκδικούν (και θα πάρουν!!!) τα κλεμμένα χρήματά τους!
Μια υπογραφή με τα στοιχεία σας, είναι αρκετή!
Παρακαλώ κοινοποιήστε για ενημέρωση ΟΛΩΝ!!!

 

Πηγή

Προβολές : 1,185


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα