ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ... ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!  Αυτή είναι η 22σελιδη απόρρητη κατάθεση του Βασίλη Στίγκα που έδωσε ιδρώνοντας και ξεϊδρώνοντας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για την «μαφία των βουλευτών» στους «Σπαρτιάτες» και τον «Δον Κορλεόνε».

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ... ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Αυτή είναι η 22σελιδη απόρρητη κατάθεση του Βασίλη Στίγκα που έδωσε ιδρώνοντας και ξεϊδρώνοντας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για την «μαφία των βουλευτών» στους «Σπαρτιάτες» και τον «Δον Κορλεόνε».

25 Νοεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:564
Μοίρασέ το

 

 

Μόνο στο edolio5 Πως τους έδωσε έναν – έναν σε 2 δόσεις που τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν για να σωθούν.

Γειά σου ρε Κασιδιάρη με τις … επιλογές σου…

ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ, Η…ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ…

ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΓΚΑ, ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ…

ΞΕΦΤΙΛΑ, ΡΕΕΕΕ… 

 

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Του ειδικού συνεργάτη

Η περιβόητη κατάθεση που έδωσε σε 2 δόσεις ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Γεωργίας Αδειλήνη ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, γεγονός που οδήγησε την δικαιοσύνη με άμεσα αντανακλαστικά στην απαίτηση της άρσης ασυλίας τους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά από το edolio5.

Στα πλαίσια του άμεσου και εύλογου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος για την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτικών ενός τέτοιου σημαντικού θέματος που αποτελεί πρωτοφανές γεγονός στην πολιτική ιστορία του τόπου, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα κάνει το καθήκον της.

Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τι είπε και με τι τρόπο ένας κοινοβουλευτικός αρχηγός στις επίμονες και εύστοχες ερωτήσεις της ανωτάτης εισαγγελέα περί ύπαρξης μαφίας βουλευτών, που καταγγέλθηκε από τον αρχηγό τους για πρώτη φορά στην νεότερη πολιτική ιστορία

Τα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει ο καθένας από την ανάγνωση της κατάθεσης που είναι 22 σελίδες και δόθηκε σε 2 διαφορετικές ημερομηνίες.

 

 

 

 

 

 


Διαβάστε την 2η κατάθεση

 

 

Πηγή

Προβολές : 564


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα