Χαμός στην Γερμανία και τα ΜΜΕ δεν μεταδίδουν το παραμικρό!!! (βίντεο)

Χαμός στην Γερμανία και τα ΜΜΕ δεν μεταδίδουν το παραμικρό!!! (βίντεο)

6 Ιανουαρίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:854
Μοίρασέ το

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν το μέγεθος των αντιδράσεων που παραδόξως δεν έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των μέσω ενημέρωσης.

Με δεδομένο ότι όπως γράφει και η παρακάτω φωτογραφία από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, τα ζώα και η φυτική ζωή βρίσκονται στη γραμμή πυρός της Παγκόσμιας Σατανικής Συμμορίας, περιμένω να δω τον ξησηκωμό και των ελλήνων αγροτών, που…

… δεν θα αφήσουν τα δικαιώματά τους σε κουμμουνιστικά χέρια αγροτοπατεράδων, όπως οι παρακάτω φωτο…

…  ούτε θα κάνουν μαγκιές σαν τον παρακάτω ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ…

… ούτε θα είναι “φο μπιζού”, για να μην πω τίποτα χειρότερο, σαν τον παρακάτω επίσης ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, στις αγροτικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, ενώ…

… ήταν φανατικός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ… δηλαδη, ΚΟΥΜΜΜΜΜΟΥΝΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι Γερμανοί αγρότες αγρότες έχουν βγει στους δρόμους και προετοιμάζονται για πρωτόγνωρη κινητοποίηση όπως λένε, την ερχόμενη Δευτέρα.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν το μέγεθος των αντιδράσεων που παραδόξως δεν έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των μέσω ενημέρωσης.

Η δράση των αγροτών λαμβάνει χώρα, καθώς η γερμανική κυβέρνηση απέσυρε εν μέρει την Πέμπτη τα σχέδιά της για περικοπές των επιδοτήσεων στα καύσιμα για τον αγροτικό τομέα.

Η επιδότηση του ντίζελ για τους αγρότες θα καταργηθεί σταδιακά μέχρι το 2026, στο πλαίσιο της πράσινης από-ανάπτυξης!

Επιπλέον, ο φόρος διοξειδίου του άνθρακα (CO2) θα αυξηθεί κατά πενήντα τοις εκατό από τριάντα σε σαράντα πέντε ευρώ ανά τόνο CO2.

Αυτός ο φόρος CO₂ δεν επηρεάζει μόνο τους αγρότες. Επηρεάζει τους πάντες στις αντλίες και θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των τιμών των καυσίμων. Οι μεταφορείς εμπορευμάτων επηρεάζονται ιδιαίτερα από αυτό, καθώς η κυβέρνηση σκάβει ήδη βαθιά τις τσέπες τους με νέους κανονισμούς για τα διόδια εάν οδηγούν οχήματα εσωτερικής καύσης. 

Αυτό γίνεται δήθεν για την προστασία του περιβάλλοντος. 

«Φτάνει πια, τα σχέδια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για αύξηση της φορολογίας πρέπει να ακυρωθούν», σχολίασε στις παραμονές της πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτών, Γιόαχιμ Ρούκβιντ στην πλατφόρμα Χ (πρώην twitter).

Μάλιστα, αγρότες, οι οποίοι αντιτίθενται στη σταδιακή κατάργηση μιας επιδότησης για το ντίζελ, απέκλεισαν ένα οχηματαγωγό στο Σλίτσιελ, στην βόρεια Γερμανία, στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ, ενέργεια την οποία καταδίκασαν μέλη της κυβέρνησης.

Τελικά οι αγρότες απομακρύνθηκαν, αλλά τα πράγματα στην Γερμανία δείχνουν να κλιμακώνονται…

 

 

Όπως εξέφρασε πρόσφατα η Handelsblatt , σύμφωνα με μελέτη του υπουργείου του Özdemir από τον Μάρτιο του 2023, «3,5 τοις εκατό ή περίπου 3 εκατομμύρια άνθρωποι… δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για μια υγιεινή διατροφή κάθε μέρα». Η Ομοσπονδιακή Ένωση Τραπεζών Τροφίμων (που δίνουν τρόφιμα σε φτωχοποιημένους πολίτες) ανακοίνωσε στα μέσα του έτους ότι “έχουν τώρα έως και 50 τοις εκατό περισσότερους πολίτες.

 

Δείτε βίντεο με αγρότες να κατακλύζουν γερμανικούς δρόμους: εδώ

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 854


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα