Χαμός στο κοινοβούλιο μεταξύ Στίγκα – Βελόπουλου (βίντεο)

Χαμός στο κοινοβούλιο μεταξύ Στίγκα – Βελόπουλου (βίντεο)

15 Φεβρουαρίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:598
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι: Ενοχλούν οι αλήθειες;;;

 

Η ακροδεξιά στα «χαρακώματα»: Πόλεμος Σπαρτιατών και Ελληνικής Λύσης – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Βελόπουλος

Ως «εθνικό γελωτοποιό» και «απατεώνα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, τον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Προσωρινό βουλευτή» τον αποκάλεσε η Ελληνική Λύση.

 

Άγρια κόντρα ξέσπασε στα ακροδεξιά έδρανα της Βουλής, ανάμεσα στους Σπαρτιάτες και την Ελληνική Λύση, με φόντο την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Βασίλης Στίγκας επιτέθηκε κατά του Κυριάκου Βελόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ως «εθνικό γελωτοποιό» και «απατεώνα».

«Προηγουμένως πήραμε μια μικρή γεύση από τον εθνικό μας γελωτοποιό.Δεν έχει τη στοιχειώδη μόρφωση και ευγένεια να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο. Κάτι είπε για «δουλειές». Εγώ κυρίες και κύριοι είμαι περήφανος γιατί από 13 ετών έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές, αυτό που δεν έχω κάνει, είναι να είμαι απατεώνας όπως είναι ο Βελόπουλος με δικαστικές και αμετάκλητες αποφάσεις. Είναι ο άνθρωπος που κοροϊδεύει τον κόσμο»,είπε κατά την έναρξη της ομιλία του ο Βασίλης Στίγκας.

Β. Στίγκας (Πρόεδρος Κ.Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ) (Ισότητα στον πολιτικό γάμο) (15/02/2024)

Την απάντηση έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης, κατηγορώντας τον πρόεδρο των Σπαρτιατών πως «δοσοδομεί, λοιδορεί και συκοφαντεί τον Κυριάκο Βελόπουλο με ανυπόστατους ισχυρισμούς».

Τον χαρακτήρισε, επίσης, ως «πειρατή ενός κόμματος που τον αποδοκιμάζουν οι βουλευτές του και τον καταμηνύουν» ενώ όπως είπε, «οι ψηφοφόροι του τον θεωρούν προδότη». «Τον έκαναν πολιτικό αρχηγό, δεν το είχε ονειρευτεί ούτε στα τρελά του όνειρα», τόνισε χαρακτηριστικά με τον κ. Σαράκη να ξεκαθαρίζει ότι «ο κ.Βελόπουλος, απαξιεί να σας απαντήσει πολιτικά και δικαστικά. Σας αφήνει στη χλεύη των βουλευτών και τον ψηφοφόρων σας».

Τον λόγο πήρε ξανά ο κ. Στίγκας, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε τα μνημόνια, προκαλώντας την οργή των βουλευτών τα έδρανα της Ελληνικής Λύσης. «Είσαι ψεύτης, είσαι ψεύτης και συκοφάντης», φώναζαν οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης.

Ελληνική Λύση: Θα καθίσει στο σκαμνί ο «προσωρινός βουλευτής»

Λίγη ώρα αργότερα η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία έκανε γνωστό ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Κατόπιν της επαναλαμβανόμενης χυδαίας, συκοφαντικής και δυσφημιστικής παρουσίας του “προσωρινού βουλευτή” Βασίλη Στίγκα εις βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, επειδή είχε προειδοποιηθεί πολλάκις είναι μονόδρομος πλέον να “καθίσει στο σκαμνί” του κατηγορουμένου σε ποινικά και αστικά δικαστήρια. Αυτό ισχύει και για όσους αναπαράξουν τις συκοφαντικές αθλιότητες του “προσωρινού βουλευτή” Στίγκα», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

 

Πηγή

 

Κι εγώ, ερωτω: ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ;;;

ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ!!!

“ΝΟΘΟΣ ΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ”, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ…

 

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ,  ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ;;;

 

 

 

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 598


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα