ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ!!! Τα πακιστάνια έχουν κάνει την Ελλάδα σουρωτήρι. Ίδρυσαν τεράστιο τζαμί, και η Κυβέρνηση – ΕΥΠ –  Δικαιοσύνη – Αστυνομία, ΣΙΩΠΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ!!! Τα πακιστάνια έχουν κάνει την Ελλάδα σουρωτήρι. Ίδρυσαν τεράστιο τζαμί, και η Κυβέρνηση – ΕΥΠ – Δικαιοσύνη – Αστυνομία, ΣΙΩΠΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!

27 Νοεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:609
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και η πίεση κτυπάει κόκκινο…

 

Θηριώδες παράνομο τζαμί στα Μέγαρα!

Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο μετά τον Βοτανικό και ανεγέρθηκε χωρίς καμία άδεια λατρευτικού χώρου. Τα εγκαίνια έγιναν πρόσφατα με κάθε λαμπρότητα από μεγαλοϊμάμη θαυμαστή του Ερντογάν και πλήθος Πακιστανών

Την πρώτη ευθύνη έχει και πάλι η δικαιοσύνη, που μέσω των Ειρηνοδικείων που επικυρώνουν τα Πρωτοδικείο…

Την ίδια ευθύνη φέρουν και οι δήμαρχοι… και ο λόγος είναι απλός: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ… (διαβάστε εδώ)

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Εγκαίνια κάτω από τη μύτη της κυβέρνησης έκανε πριν από λίγες μέρες το δεύτερο μεγαλύτερο τζαμίτης χώρας, μετά τονΒοτανικό, στα Μέγαρα και μάλιστα χωρίς καμία άδεια λατρευτικού χώρου. Τα εγκαίνια έγιναν με κάθε λαμπρότητα με πλήθος Πακιστανών από την κοινότητα της δυτικής Αττικής, αλλά και με την παρουσία μιας πρώτης «φίρμας» του ισλαμικού ιερατίου παγκοσμίως.

Ο μεγαλοϊμάμης Fiazul Hassan Qadri, ο οποίος ήρθε από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας για να δώσει την ευλογία του και να κόψει την κορδέλα στο παράνομο τζαμί των Μεγάρων, είναι ένα από τα ισχυρότερα πρόσωπα του ισλαμισμού της πακιστανικής διασποράς, υποστηρικτής σκληρών θρησκευτικοπολιτικών τάσεων και φανατικός θαυμαστής του Ταγίπ Ερντογάν.

Επίσης, είναι μόνιμα σε ανοιχτή γραμμή με τα υψηλότερα κέντρα εξουσίας του Πακιστάν, της χώρας που αποτελεί τη στενότερη φίλη της Τουρκίας μαζί με το Αζερμπαϊτζάν.

Από τις εργασίες ανέγερσης του τεμένους στα Μέγαρα
Από τις εργασίες ανέγερσης του τεμένους στα Μέγαρα

Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, ο μεγαλοϊμάμης ήρθε από την Αγγλία στα Μέγαρα και με το πολυτελές τζιπ Lexus επισκέφθηκε το νεόδμητο τέμενος που χρηματοδοτήθηκε ως αγορά της γης και ως κατασκευή, όχι φυσικά από την πακιστανική κοινότητα της περιοχής που εργάζεται στα κτήματα και τα πτηνοτροφεία, αλλά από κέντρα του ισλαμικού επεκτατισμού στην Ευρώπη. Ακολούθησε κανονικότατη πανηγυρική θρησκευτική λειτουργία με κηρύγματα, ευχές και ευχαριστίες προς τον μεγάλο Αλλάχ. Παρέλειψαν, βέβαια, να ευχαριστήσουν και την ελληνική κυβέρνηση που έκλεινε τα μάτια και ήταν η μόνη η οποία επισήμως θεωρεί ακόμα ότι δεν πρόκειται για τζαμί αλλά για… πολιτιστικό κέντρο, την ώρα που όλοι οι εμπλεκόμενοι επί μήνες μιλούσαν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για την πρόοδο εργασιών του τεμένους.

Είχε προηγηθεί μια εθελότυφλη στάση όλων των αρμόδιων Αρχών αλλά και της τότε δημοτικής Αρχής όταν άρχισαν οι εργασίες για την ανέγερση του τζαμιού. Το θέμα είχε αναδειχθεί όταν τον Μάιο του 2022 η ενημερωτική ιστοσελίδα meaculpa.gr του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου δημοσίευσε φωτογραφίες και ατράνταχτα στοιχεία πως στα Μέγαρα ξεφυτρώνει ένα τεράστιο παράνομο τζαμί. Ο ίδιος με την ιδιότητα του ανεξάρτητου βουλευτή που κατείχε είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, όμως η απάντηση ήταν γενικόλογα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι γίνεται προανάκριση και πως έως τον Μάιο του 2022 από τον έλεγχο του τοπικού αστυνομικού τμήματος δεν προέκυψε ότι πρόκειται για παράνομο λατρευτικό χώρο.

Ο τοπικός ιμάμης Muhammad Irfan Sultani που επέβλεπε προσωπικά τις εργασίες ανέγερσης

Το κρυφτούλι με την πραγματικότητα είχε επιλέξει και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε παρόμοια ερώτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος είχε παραθέσει και φωτογραφικό υλικό από θρησκευτικές συνάξεις στον χώρο. Το υπουργείο είχε υποστηρίξει πως ζήτησε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. και πως εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για παράνομο τζαμί θα τηρηθεί ο νόμος και θα σφραγιστεί.

Τίποτα από όλα αυτά, όμως, που απαντούσαν τα υπουργεία δεν έγινε και το τζαμί ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε, με την κυβέρνηση, τις αρμόδιες Αρχές και την τότε διοίκηση του δήμου να κάνουν πως δεν βλέπουν για να μην ενοχλήσουν τον ισλαμικό επεκτατισμό. Είχε προηγηθεί από το 2019 η προφανώς συνειδητή ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του τότε υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου όταν ταυτόχρονα οι Πακιστανοί της περιοχής και η διοίκηση του παράνομου τζαμιού εκθείαζαν τα έργα ανέγερσης του μεγαλοπρεπούς τεμένους τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Τότε, γιατί τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσο και αυτή της Νέας Δημοκρατίας που τη διαδέχτηκε σχεδόν έκλαιγαν από χαρά για την κατασκευή του τζαμιού στον Βοτανικό, που υποτίθεται ότι θα ήταν ο μόνος αδειοδοτημένος και εποπτευόμενος από τον νόμο χώρος; Κοντολογίς χτίστηκε το τζαμί στον Βοτανικό με χρήματα του Ελληνα φορολογουμένου, με το εκβιαστικό δίλημμα ότι έτσι θα κλείσουν οι παράνομοι χώροι και θα αποφευχθεί το εφιαλτικό ενδεχόμενο της δράσης ακραίων στοιχείων.

Πακιστανοί εν ώρα προσευχής στα εγκαίνια που έκανε ο Fiazul Hassan Qadri
Πακιστανοί εν ώρα προσευχής στα εγκαίνια που έκανε ο Fiazul Hassan Qadri

Η πραγματικότητα όμως διέψευσε τις προσδοκίες των… μεταναστολάγνων πολιτικών της χώρας. Και τέμενος πλήρωσε και συντηρεί ο κατατρεγμένος φορολογούμενος και οι παράνομοι χώροι ξεφυτρώνουν με τον μανδύα των πολιτιστικών κέντρων. Το ίδιο είχε γίνε εξάλλου όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδινε άδεια στο κεντρικό τζαμί των Πακιστανών στο Περιστέρι και των σιιτών στον Πειραιά, με τα ανατριχιαστικά υπαίθρια αυτομαστιγώματα.

Για να σχηματιστεί η πλήρης εικόνα χρειάζονται και μερικά στοιχεία για το ποιος είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή του χώρου. Σύμφωνα με το meaculpa.gr, o Muhammad Irfan Sultani είναι πρόσωπο με έντονη κοινωνικοπολιτική δραστηριότητα. Αποτελεί τον ιδρυτή και ιθύνοντα νου του σωματείου Tanzeem Gulzare Madina, το οποίο είναι τελικά και το όνομα του τζαμιού. Εχει αναγνωριστεί από το Ειρηνοδικείο Μεγάρων, όπως και από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σε πορείες

Ο ίδιος διαβεβαίωνε ότι τα Μέγαρα είναι μόνο η αρχή. Ο υπεύθυνος του τζαμιού με την έντονη δράση έχει δώσει το «παρών» ακόμα και σε συνδικαλιστικές συγκεντρώσεις στην Αττική, ενώ πρωτοστάτησε στις πορείες έξω από την ινδική πρεσβεία για το Κασμίρ. Επίσης, συχνά έχει φωτογραφηθεί δίπλα σε σημαίνοντα πρόσωπα. Δεν κρύβει, βέβαια, την υποστήριξή του στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αλλά και ο επίτιμος προσκεκλημένος από την Αγγλία, ο σεΐχης σουλτάνος Fiazul Hassan Qadri αποτελεί έναν παγκοσμίου φήμης μελετητή του ισλαμικού δόγματος και είναι καθοδηγητής για περίπου 1.000.000 μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στη Νότια Ασία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη.

Ο συγκεκριμένος μεγαλοϊμάμης επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και παρευρίσκεται στα πακιστανικά τζαμιά, και ήταν εδώ λίγο προτού αρχίσουν τα έργα στα Μέγαρα, τον Μάιο του 2019. Μάλιστα, τότε είχε ανακοινώσει πως την κατασκευή αναλαμβάνει το ίδρυμά του (Hazrat Sultan Bahu Trust), ενώ δημοσιεύει και τον λογαριασμό του σωματείου Tanzeem Gulzare Madina για προσφορές από το εξωτερικό.

Τα λάθη που οδηγούν στην εδραίωση του Ισλάμ

Κομβικής σημασίας είναι το γεγονός πως το Πακιστάν υποστηρίζει και καθοδηγεί ένα τεράστιο δίκτυο συλλόγων, ΜΚΟ, οργανώσεων κ.λπ., με στόχο την εδραίωση του Ισλάμ ανά τον κόσμο. Στόχος είναι κάθε κοινότητα να έχει το τζαμί της. Η χώρα μας δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η ανοχή όμως και η παιδαριώδης αφέλεια των κυβερνούντων επιτρέπουν αυτή τη στρατηγική που χαράσσει το Πακιστάν, τη χώρα που θυμίζουμε στέκεται αδελφικά δίπλα στην Τουρκία και της παραχώρησε ακόμα και πιλότους μαχητικών όταν ο Ερντογάν ξήλωσε την πολεμική αεροπορία, μετά το πραξικόπημα που είχε γίνει.

Φοβικότητα

Ομως, οι αρμόδιες Αρχές, που ταράζουν στα πρόστιμα και στέλνουν μπουλντόζες για ένα παράνομο κοτέτσι, δείχνουν μια επικίνδυνη φοβικότητα στην περίπτωση των παράνομων τζαμιών. Αυτή η απραξία θα επιτρέψει την υλοποίηση του μελετημένου σχεδίου να κάνει το Ισλάμ αισθητή και έντονη την παρουσία του σε κάθε γωνιά.

Και όσο οι κυβερνώντες υποτάσσονται στις απαιτήσεις των μεταναστευτικών ομάδων για να μην κατηγορηθούν για… διακρίσεις και ρατσισμό τόσο θα προχωρά το ευρύτερο σχέδιο που θα είναι μη αναστρέψιμο. Και αυτό δεν είναι άλλο από την αλλοίωση της ανθρωπογεωγραφίας και των πολιτισμικών στοιχείων της χώρας, όπως έχει γίνει ήδη σε πολλές μεγαλουπόλεις της Ευρώπης, όπου οι κάτοικοι φοβούνται να περπατήσουν στον δρόμο φορώντας σταυρό.

 

Πηγή: Εφημερίδα «δημοκρατία»

 

 

Πηγή

Προβολές : 609


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα