Χρήστος Μαντζιάρης : Το Ισραήλ εποφθαλμιά την Κρήτη. Αλλοιώνουν και την αρχαία Ιστορία μας για μας τεμαχίσουν ευκολότερα;

21 Μαΐου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Μήπως κάτι μισελληνικό προετοιμάζουν και στην Νότιο Ελλάδα, στην Κρήτη, του οποίου τις συνέπειες θα τις δούμε σε λίγα χρόνια;

Δεν μπορεί οικογένεια που έχει συνδέσει το όνομά της με εθνική καταστροφή, με εθνικούς διχασμούς, τροχοπέδες σε εθνικούς αγώνες, με συμφορές της Ελλάδος, να θέλει τώρα το καλό της Ελλάδος και όχι το καλό τῆς πατρίδος της.

Κάτι ύποπτο υπάρχει. Αυτό προκύπτει από τέσσερα γεγονότα που προς το παρόν φαίνονται ασύνδετα και μακάρι να παραμείνουν έτσι. Ας τα δούμε.

 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στην Κρήτη βρήκε καταφύγιο η Βενιζελική οβραίικη συμμορία… όπως δεν είναι τυχαίο πως εκεί κατέληξαν οι εβραιοχάζαροι Μητσοτάκηδες…

Όπως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το μόνο κομμάτι της Κρήτης που δεν θα εβραιοποιηθεί, είναι τα Χανιά των Μητσοτάκηδων, στα οποία θα είναι βασιλείς.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που προκύπτουν στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα εργασιών που ξεκίνησαν πριν από χρόνια.

Καταστάσεις που προετοιμάστηκαν, ύπουλα, μεθοδικά και με διαρκή εμμονή, από τους εχθρούς της πατρίδος μας.

Ως παράδειγμα αναφέρω το «Μακεδονικό».

Το Μακεδονικό ξεκίνησε στις 8 Αυγούστου 1944 όταν ο Ιωσήφ Μπρος (Τίτο), ο οποίος επισήμως είναι αγνώστου πατρός, άλλαξε το όνομα της περιοχής της Νοτιοσλαβίας (στα σλάβικα «Γιουγκοσλαβία») από «Βαρντάρσκα», σε «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Ουδείς στην Ελλάδα ενοχλήθηκε.

Κατόπιν, άρχισαν ν’ αποκαλούν ένα σλάβικο γλωσσικό ιδίωμα «μακεδονική» γλώσσα, και σιγά – σιγά φτάσαμε στην ανθελληνική Συμφωνία των Πρεσπών με υπογραφή και συναίνεση διαφόρων «ψεκασμένων» αρνητών της Ελλάδος και της Μακεδονίας, διότι οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδος ευρίσκονται εντός αυτής.

Με αφορμή τώρα την «δωρεά» κάποιων αρχαίων αντικειμένων της οικογενείας Μητσοτάκη στο νέο αρχαιολογικό μουσείο Χανίων, ας αναλογισθούμε μήπως αυτό αποτελεί κρίκο αλυσίδος γεγονότων, των οποίων η κατάληξη θα είναι επιβλαβής για το έθνος μας.

 

Τίθεται το ερώτημα. Μήπως κάτι μισελληνικό προετοιμάζουν και στην Νότιο Ελλάδα, στην Κρήτη, του οποίου τις συνέπειες θα τις δούμε σε λίγα χρόνια;

Δεν μπορεί οικογένεια που έχει συνδέσει το όνομά της με εθνική καταστροφή, με εθνικούς διχασμούς, τροχοπέδες σε εθνικούς αγώνες, με συμφορές της Ελλάδος, να θέλει τώρα το καλό της Ελλάδος και όχι το καλό τῆς πατρίδος της.

Κάτι ύποπτο υπάρχει. Αυτό προκύπτει από τέσσερα γεγονότα που προς το παρόν φαίνονται ασύνδετα και μακάρι να παραμείνουν έτσι. Ας τα δούμε.

Γεγονός 1. Την δεκαετία του ’80 έγινε η δημοσίευση μιας πολύ περίεργης είδησης. Ιστιοπλοϊκό σκάφος περιέπλεε την Κρήτη με μερικούς τουρίστες που απολάμβαναν τις ομορφιές του νησιού. Το σκάφος παρέμενε αγκυροβολημένο σε κάποιο μέρος για ημέρες. Το παρακολουθούσαν όμως οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, διότι ενδεχομένως θα είχαν κάποιου είδους πληροφόρηση. Μια μέρα, οι «τουρίστες» αυτοί συνελήφθησαν διότι έθαβαν αρχαία αντικείμενα. Επαναλαμβάνω, έθαβαν αρχαία αντικείμενα. Τα έθαβαν, για να τα βρουν προφανώς κάποιοι άλλοι αργότερα. Στημένες δουλειές. Οι «τουρίστες» μετά την σύλληψή τους απελάθηκαν. Απελάθηκαν στην χώρα τους, το Ισραήλ. Τι είδους πληροφόρηση είχαν οι υπηρεσίες μας και παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο σκάφος; Πρώτη φορά γινόταν αυτό; Πως ξέρουμε ότι δεν ξαναήλθαν άλλοι «τουρίστες» για να συνεχίσουν το έργο των προηγουμένων ή ότι δεν ξαναείχαν έλθει παλαιότερα;

Γεγονός 2. Ο από το 1979 έως το 1991 επικεφαλής της προσωπικής φρουράς τοῦ πρωθυπουργού Κων. Μητσοτάκη, και μετέπειτα διευθυντής ασφαλείας Αττικής ο Μιχ. Νηστικάκης, είχε κατηγορηθεί για αρχαιοκαπηλία. Οι αρχαιοκάπηλοι Φανουράκης και Αλεξάκης συνελήφθησαν και ονόμασαν τον Νηστικάκη ως συνεργό τους και έμμεσα υποστήριξαν ότι αυτός μάζευε αρχαία αντικείμενα για την συλλογή Μητσοτάκη, ο οποίος είχε άδεια συλλέκτου. Ο Μητσοτάκης είχε τα αρχαία αντικείμενα στο σπίτι του στα Χανιά. Η γενική γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Βλαζάκη, εκ Χανίων, όμως είχε αποκαλύψει ότι ο Μητσοτάκης κατείχε αρχαία αντικείμενα από λαθροανασκαφές (μια χρυσή ταινία). Πως όμως μπορεί να γνωρίζει κάποιος από ποιες τοποθεσίες πάρθηκαν αυτά τα αρχαία αντικείμενα;

Γεγονός 3. Στις 22 Ιουλίου 2018, Κυριακή στις 9 και μισή το βράδυ, κάηκε ολοσχερώς, από άγνωστη αιτία, στα Χανιά το Πολεμικό Μουσείο που όμως δεν είχε εκθέματα. Ίσως είχε κάποιο μικρό αρχείο. Το κτίριο ήταν ένα εκπληκτικής ομορφιάς διατηρητέο κτίριο που διεκδικούσε ο Δήμος Χανίων από τον Ελληνικό Στρατό, αλλά αυτό το «Πολεμικό» παρέπεμπε στον τροπαιούχο ελληνικό στρατό κάτι που αναμοχλεύει αναμνήσεις δυσάρεστες για τους ανθέλληνες εποίκους στην Κρήτη. Επίσης, κάτι που δεν ήθελαν, ήταν να μην υπάρχει η σύγκριση, από αρχιτεκτονικής απόψεως, με το νέο αρχαιολογικό μουσείο που ετοίμαζαν. Το δε αρχαιολογικό μουσείο Χανίων στεγαζόταν στην Μονή Φραγκισκανών.

Γεγονός 4. Τον Απρίλιο του 2022, εφέτος, εγκαινιάσθηκε το νέο αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων στο οποίο εκτίθενται και αρχαία αντικείμενα (όχι όλα) της συλλογής Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργεύων πρωτότοκος άρρεν της οικογένειας, Κ. Μητσοτάκης, στα εγκαίνια του μουσείου δήλωσε ξεκάθαρα ότι η συλλογή τους «γίνεται κτήμα του λαού των Χανίων και της Κρήτης», δηλαδή μας είπε ότι δεν γίνεται κτήμα της Ελλάδος. Καταλαβαίνετε τις σατανικές λεπτομέρειες φαντάζομαι. Ποιος μας εγγυάται ότι μετά από κάποια χρόνια, όταν θα το επιτρέπουν οι συνθήκες, ότι δεν θα στείλουν τους δικούς τους ειδικούς που θ’ ανακαλύψουν ότι η Κρήτη έχει σχέση με τους ιουδαίους. Ότι η θρησκεία του Σαρπιδώνος επέστρεψε, κλπ!

Επίσης, η κάτοψη του νέου μουσείου θυμίζει τμήμα του εβραϊκού αστεριού, και το οποίο φυσικά δεν συνάδει με την αρχιτεκτονική της πατρίδος μας.

Η αεροφωτογραφία είναι αποκαλυπτική!

Δηλαδή το νέο Μουσείο Χανίων δεν εκφράζει την Ελλάδα αλλά δυσσεβείς πόθους κάποιων.

Το δε λογότυπο του μουσείου, με τις 3 πυραμίδες, είναι υποτίθεται τα αρχικά ΑΜΧ (Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων) αλλά μην είστε σίγουροι ότι τα γράμματα του λογότυπου είναι ελληνικά.

Μήπως τελικά η δωρεά, με τον χαρακτηρισμό «υποχρεωτική», ήταν προσχεδιασμένη;

Αυτά είναι τα τέσσερα γεγονότα, αλλ’ ας μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα σε περίπτωση που το Ισραήλ δεχθεί επίθεση, οι εβραίοι, όσοι προλάβουν, να μεταφερθούν στην Κρήτη και όχι στην Κύπρο που είναι πιο κοντά, για να σωθούν.

Δηλαδή, το Ισραήλ εποφθαλμιά την Κρήτη.

Πολλοί θα υποστηρίξουν το οφθαλμοφανές, ότι δηλαδή θέλει το Ισραήλ τα κοιτάσματα της Κρήτης. Αλλά μόνο για τα πετρέλαια της Κρήτης δεν ενδιαφέρεται το Ισραήλ, διότι ούτως ή άλλως μέσω των προδοτικών μνημονίων και του «ιδιωτικού τομέα» τα έχει, ή θα τα έχει, υπό την κατοχή του.

Υπάρχουν άλλα πολυτιμότερα τιμαλφή στην Κρήτη. Μπορεί να ενδιαφέρεται π.χ. για τον Τσούτσουρα όπως έδειξε η δραστηριότητα των ισραηλινών πολεμικών αεροσκαφών F-16 την ημέρα που δεν κατάφερε να προσγειωθεί το Columbia στις ΗΠΑ.

Ή π.χ. για τα Δικταίο και Ιδαίο Άντρα στο όρος Ίδη.

Ή π.χ. για το ισραηλινό υποβρύχιο που όπως λένε κάποιοι στο νησί είναι βυθισμένο αύτανδρο στο Νοτιοανατολικό άκρο της Κρήτης που κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο της μυστικότητας. Ή ποιός ξέρει για ποιους άλλους λόγους που μας είναι αδύνατο να φανταστούμε λόγω ελλείψεως πληροφοριών.

Μήπως πρέπει να πούμε στον Μητσοτάκη να «πάρει τα τσουκαλάκια του και να μας αφήσει ησύχους»! Αυτό κατ’ αντιστοιχία με το εξής γεγονός. Ο Σλήμαν είχε αγοράσει απ’ τους τούρκους αρχαία αντικείμενα από την Τροία και τα δώριζε στην Ελλάδα, αλλά η Βουλή στην Ελλάδα δεν έκανε δεκτό το αίτημά του και κάποιος υπουργίσκος πολιτισμού Βαλασόπουλος είπε: «Ας πάρει τα τσουκαλάκια του ο Σλήμαν και ας μας αφήσει ήσυχους»! (Μαρτυρία σε Συνεδρίαση της Βουλής, 21 Μαΐου 1996) Κάποιος άλλος, γνωστός μου, είπε να γίνει η συλλογή Μητσοτάκη γαρμπίλι 3Α, διότι ισχύει το ρητό του Βιργιλίου «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες».

Το να έχουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που αποδεδειγμένα εργάζονται για το κακό της Ελλάδος, για να μην πω «για τον αφανισμό» της, αποτελεί ύψιστη πράξη υποτέλειας και αχαριστίας στην χώρα η οποία μας έχει καταστήσει τόσο υπερήφανους.

Και υλιστικά να το δούμε, μέρος του ΑΕΠ, μας το δίνουν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

Ας είμαστε λοιπόν φιλύποπτοι σε ενέργειες ατόμων που προκαλούν βλάβες διαρκείας στην χώρα μας.

Άκου, γαρμπίλι 3Α, μαζί με το κτίριο του Μουσείου. Καλή ιδέα δεν είναι; Ίσως προληφθούν γεγονότα!

 

Χρήστος Μαντζιάρης

 

Πηγή

Προβολές : 821


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα