Χριστέ μου πως κατάντησε η Πατρίδα μας...Όλη η εικόνα της Ελλάδας, σ’ αυτό το συγκλονιστικό βίντεο, που διασύρει παγκοσμίως την Ελλάδα...

Χριστέ μου πως κατάντησε η Πατρίδα μας...Όλη η εικόνα της Ελλάδας, σ’ αυτό το συγκλονιστικό βίντεο, που διασύρει παγκοσμίως την Ελλάδα...

5 Δεκεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:750
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και θλίβομαι…

Αυστραλός ΥouΤuber περπάτησε νύχτα στην Ομόνοια και σοκαρίστηκε – «Ο χειρότερος δρόμος που έχω περπατήσει»

Οι εικόνες θλίψης που κατέγραψε στην Ομόνοια ο YouTuber Spanian και τα θετικά σχόλια για τα Εξάρχεια.

Εναλλάσσονται τα συναισθήματα βλέποντας αυτό το βίντεο…
Οργή, Θλίψη, Θυμός, Αηδία… Αγανάκτηση…
Όλη η εικόνα της Ελλάδας, σ’ αυτό το συγκλονιστικό βίντεο… κι εμείς, κλείνουμε τα μάτια και γυρίζουμε αλλού το πρόσωπό μας, για να μην κοιτάξουμε κατάματα την ωμή εικόνα μιας χώρας που κάποτε, πριν ογδόντα χρόνια έκανε όλη την ανθρωπότητα να μιλά γι αυτή με τα καλλίτερα λόγια για την ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… Αυτή η χώρα – χώρος ανθρώπινων αποβλήτων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ… ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΕΛΥΤΗΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Αυτά που συμβαίνουν στηνπεριοχή της Ομονοιας, δεν είναι τυχαία…  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΠΟΥ  ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΗΣ… 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ…
ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ…

Μόνο κολακευτικές δεν είναι οι εικόνες από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα από την Ομόνοια, όπου ένας Αυστραλός YouTuber περιπλανήθηκε τη νύχτα καταγράφοντας σοκαριστικά πλάνα, με δεκάδες ανθρώπους να κάνουν χρήση ναρκωτικών στη μέση του δρόμου.

Αναλυτικότερα, ξεκινώντας το βίντεο, ο YouTuber Spanian συστήνεται λέγοντας ότι κατάγεται από το Σίδνεϋ και ότι πέρασε μεγάλο μέρος της νιότης του μπαινοβγαίνοντας σε φυλακές. Πλέον, φτιάχνει βίντεο που τον δείχνουν να περπατά σε κακόφημες γειτονιές διαφόρων χωρών, φέροντας στο φως όσα συμβαίνουν εκεί όταν πέφτει το σκοτάδι.

Όπως θα δείτε στον λογαριασμό του στο YouTube, υπάρχουν βίντεο από κακόφημες γειτονιές, όπου η εγκληματικότητα και το εμπόριο ναρκωτικών καλπάζουν.

Και παρά το γεγονός ότι ο YouTuber Spanian έχει επισκεφθεί πολλές τέτοιες γειτονιές, δεν μπορεί να κρύψει την έκπληξή του για τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομονοίας όταν νυχτώνει, σημειώνοντας μάλιστα ότι πρόκειται για «τον χειρότερο δρόμο με ναρκομανείς» που έχει βρεθεί ποτέ.

Μάλιστα, το 17λεπτο βίντεο του Spanian για την Ομόνοια ανέβηκε στο YouTube στις 27 Νοεμβρίου και ήδη αγγίζει τις 550.000 προβολές.

Κατά την περιήγησή του στα στενά γύρω από την Ομόνοια, ο YouTuber καταγράφει ανθρώπους να κάνουν ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών μέσα στον δρόμο, άλλους να κείτονται στα πεζοδρόμια, κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια και «εκατοντάδες οίκους ανοχής», όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά. Αυτοκίνητα παρκαρισμένα «όπου να ‘ναι», μεθυσμένοι που βρίζουν περαστικούς, γκράφιτι που έχουν σκεπάσει τους τοίχους, συμπληρώνουν το σκηνικό.

Στα πλάνα που καταγράφει με την κάμερά του, ο ίδιος εμφανίζεται σοκαρισμένος από το θέαμα στην Ομόνοια, με σύριγγες πεταμένες στον δρόμο και ομάδες ανθρώπων να κάνουν χρήση ναρκωτικών όπου βρουν. Μάλιστα, ο ίδιος παρατήρησε ότι πολλοί από τους ναρκομανείς είναι μεγάλης ηλικίας.

Όπως αναφέρει ο YouTuber, μια από τις συμβουλές που δίνονται συνήθως σε τουρίστες όταν πρόκειται να επισκεφθούν την Αθήνα είναι να μην πλησιάσουν την Ομόνοια τη νύχτα.

Από την πλευρά του, ο Spanian διαπιστώνει ότι πρόκειται για έναν τελείως διαφορετικό κόσμο από άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Παράλληλα, κάνει αναφορά και στα Εξάρχεια και τη σχέση της περιοχής με τους αναρχικούς, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για ένα πολύ ασφαλές και φιλικό μέρος και όχι για μια επικίνδυνη γειτονιά της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο:

“Europe’s WORST Drug Streets” a Walkthrough Omonoia, Athens 🇬🇷- Into The Hood

 

 

Πηγή

Προβολές : 750


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα