Ψεύδη τα περί «νευρικού κλονισμού» του πρωθυπουργού

Ψεύδη τα περί «νευρικού κλονισμού» του πρωθυπουργού

7 Σεπτεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:776
Μοίρασέ το

 

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ… ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ…

Αλλά ο λαός, τον έκανε πρωθυπουργό δυο φορές… κομματόσκυλα, ανθέλληνες σε ποσοστό 20% και με την ΝΟΘΕΙΑ της singular logic του έδωσαν ξανά την εξουσία, μέχρι να αποτελειώσει ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΠΡΩΤΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…

 

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν τον πρωθυπουργό να έχει κλονιστεί και να αρνείται να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις σε Έβρο και Θεσσαλονίκη, είναι απολύτως αναληθείς.

Όσοι νομίζουν ότι ο Κυριάκος θα λυγίσει από μερικά εκατομμύρια καμένα στρέμματα και μερικούς πνιγμένους, κάνει τεράστιο λάθος. Εδώ δεν κατάφεραν να τον λυγίσουν οι 36.000 νεκροί πανδημίας και οι δεκάδες νεκροί των Τεμπών. Όσοι, ακόμα και φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι, διακινούν σενάρια περί παραίτησης του Κυριάκου, δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Αντίθετα, ο Κυριάκος αναμένει το νέο φύλλο πορείας. Δεν ήταν δική του απόφαση να ακυρώσει το ταξίδι στον Έβρο και την εμφάνιση στην ΔΕΘ, αλλά του στενού πυρήνα που τον καθοδηγεί.

Ο Κυριάκος λοιπόν, ούτε φοβάται, ούτε κλονίζεται. Παραμένει αγέρωχος, υπερήφανος, έτοιμος να πάει όπου του πουν, και να κάνει ότι του πουν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις δικές μου πληροφορίες, η επικοινωνιακή αντεπίθεση που ετοιμάζεται, θα αντικαταστήσει το προσωνύμιο «Μωυσής», με αυτό του «Νώε». Όπου ο Κυριάκος θα εμφανίζεται ως ο βιβλικός ήρωας που έσωσε ορισμένους Έλληνες από τον κατακλυσμό.

 

Πηγή

 

 

 

Προβολές : 776


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα