Ψnφiζoυv καί οι ....ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ, Υπάρχουν 1.3 εκ. ΝΕΚΡΟΙ, που ψηφίζουν...Γι αυτό εγώ και άλλοι προτείνουμε την ΑΠΟΧΗ, που είναι δικονομικό δικαίωμα του ανθρώπου.” (βίντεο) .

Ψnφiζoυv καί οι ....ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ, Υπάρχουν 1.3 εκ. ΝΕΚΡΟΙ, που ψηφίζουν...Γι αυτό εγώ και άλλοι προτείνουμε την ΑΠΟΧΗ, που είναι δικονομικό δικαίωμα του ανθρώπου.” (βίντεο) .

27 Απριλίου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,218
Μοίρασέ το

Βασίλης Σπύρου: “Θεωρητικά μιλώντας, εάν υπάρξει έστω και 80% αποχή, καταρρίπτεται τελείως όλο το εκλογικό σύστημα. Πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση του Συντάγματος και κατάργηση κάθε είδους ασυλίας.”

Πόση “αξιοπρέπεια”, έχεις βρε ΡΑΓΙΑ, όταν πλέον ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ…;;;

Η ΑΠΟΧΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ…

Εύχομαι να το καταλάβεις πριν να είναι πολύ αργά…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 


Τα κρίσιμα και ουσιαστικά θεματα που πρέπει να σταθμίσουν οι Έλληνες πολίτες πριν ψηφίσουν, υπογράμμισε ο συνταγματολόγος Βασίλης Σπύρου στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Αυτή τη στιγμή έχουμε εκλογές , έχουμε κόμματα που έχουν ψηφίσει μνημόνια, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. 

Αυτά τα κόμματα δε θα έπρεπε να παίρνουν μέρος στις εκλογές από τη στιγμή που σκότωσαν τόσες χιλιάδες. 

Πρέπει να μας πουν και γιατί δεν έχουν ξεχρεώσει ακόμα τα προσωπικά τους χρέη. 

Αφήστε που έχουν περισσότερους από 1.000.000 πεθαμένους ψηφοφόρους, οι οποίοι προσμετρώνται στα ψηφοδέλτια. 

Γι αυτό εγώ και άλλοι προτείνουμε την αποχή, που είναι δικονομικό δικαίωμα του ανθρώπου. 

Θεωρητικά μιλώντας, εάν υπάρξει έστω και 80% αποχή, καταρρίπτεται τελείως όλο το εκλογικό σύστημα. Πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση του Συντάγματος και κατάργηση κάθε είδους ασυλίας”.

“Η δικαιοσύνη δεν είναι δικαιοσύνη, είναι εξουσία και όποιος την έχει κάνει κατάχρηση.

 Όποιος έχει εξουσία, κατά το δοκούν και κατά το “γουστάρω” αποφασίζει. Κάθε χρόνο γίνονται 6.000 αγωγές κατά της δικαιοσύνης και του ελληνικού κράτους και δεν κερδίζεται ούτε μία. 

Πρέπει να αλλάξει και το σύστημα και οι νόμοι. Και για να γίνει αυτό, πρέπει ο ελληνικός λαός να ξανακάνει εθνικό φαγητό τη φασολάδα και όχι το σανό που έχει τώρα”.

“Πρέπει να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα, όχι από εκπροσώπους του ΠΑ.ΣΟ.Κ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, αλλά να εκπροσωπηθεί από ουδέτερους συνταγματολόγους. Νόμος αυτή τη στιγμή είναι το συμφέρον του ισχυρού. Σήμερα το Σύνταγμα είναι το όπλο των εξουσιαστών και όχι η άμυνα των εξουσιαζομένων”.

Ο κ. Σπύρου υποστήριξε ότι ο ελληνικός λαός οφείλει να απαιτήσει την εφαρμογή διάταξης που να ορίζει περιοδικά δημοψηφίσματα.

“Πρέπει πάνω από όλα να διαβάσουμε τα δικονομικά μας δικαιώματα, που είναι το Σύνταγμα, η κορωνίδα της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης και στη συνέχεια να απαιτήσουμε πλέον να γίνονται πολύ συχνά δημοψηφίσματα. 

Αν συγκεντρωθούν 500.000 υπογραφές Ελλήνων πολιτών, μπορουν να καταθέσουν απαιτήσεις στη Βουλή για να γίνει δημοψήφισμα. 

Βέβαια στο νόμο προβλέπεται οτι πρέπει να συμφωνήσει και η πρόεδρος της δημοκρατίας, για να διεξαχθεί το δημοψήφισμα”.

πηγη

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/04/niov-vo-t-mnon-o-30.html

 

Πηγή

Προβολές : 1,218


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα