ΩΠΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ” ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!! Και αν ισχύουν, τότε παίζεται πολύ βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη των ψηφοφόρων.

ΩΠΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ” ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!! Και αν ισχύουν, τότε παίζεται πολύ βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη των ψηφοφόρων.

3 Απριλίου, 2023 30 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,130
Μοίρασέ το

 

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Το τηλεφώνημα Κασιδιάρη από την φυλακή και το «όνειρο» που ζει ο «μπροστινός» πρώην εισαγγελέας από

τα «αδέλφια Ντάλτον» που ήθελε πάντα να γίνει Βουλευτής!

Το «Plan B» στις δεύτερες κάλπες, τα οφέλη από την διαφήμιση για τον Καννελόπουλο και οι 10 αεροπαγίτες που θα τα κρίνουν το «Colpo Grosso».

 

 

 

Είναι πολύ χοντρό το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος των ψηφοφόρων…

Λυπάμαι, που δεν το αντιλαμβάνονται όσοι εξακολουθούν να θεωρούν πως θα τους σώσει ο Λιάκος…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Άρη Σπίνου


Την προεδρία στο αποκαλούμενο και ως «κόμμα Κασιδιάρη» αναλαμβάνει ως «μπροστινός» ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, βλέποντας ο ίδιος ως μοναδική ευκαιρία να ζήσει το όνειρο του και να γίνει βουλευτής κάτι που πάντα ήθελε να συμβεί και για τον λόγο αυτό δημιούργησε και την πολιτική κίνηση «ΕΑΝ» μόλις συνταξιοδοτήθηκε, αλλά με μόλις 50 μέλη σε όλη την Ελλάδα είδε ότι δεν μπορεί να έχει «λαμπρό πολιτικό μέλλον».

Ο κ. Κανελλόπουλος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοικούσα επιτροπή του «κόμματος Κασιδιάρη» ώστε να γίνουν αλλαγές στο καταστατικό του και να αναλάβει πρόεδρος αυτός στο «Κόμμα Κασιδιάρη».

Με λίγα λόγια ο π. εισαγγελέας ομολόγησε ότι η ίδια διοικούσα επιτροπή του «κόμματος Κασιδιάρη» τον επέλεξε!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρη μίλησε με τον Κανελλόπουλο και του ξεκαθάρισε ότι εάν δεν φροντίσει ο ίδιος να είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας χωρίς κανένα κόλλημα δεν πρόκειται να ηγηθεί καμίας προσπάθειας. «Αν δεν γίνω εγώ βουλευτής δεν θα γίνεις ούτε εσύ.»

Αυτός είναι και ο λόγος που πριν λίγες μέρες ο π. εισαγγελέας έδωσε συνέντευξη σε γνωστή ιστοσελίδα και διαβεβαίωσε περί αυτού λέγοντας ότι ο Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

 

Τι γίνεται όμως τώρα μπροστά στην εμφανή πλέον εκπροσώπηση που θα λάβει το κόμμα του Κασιδιάρη από τον π. εισαγγελέα ;
Όπως τονίζουν νομικοί και δικαστικοί κύκλοι στο edolio5 «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως έαν το Α’ τμήμα του ΑΠ εφαρμόσει την διάταξη που ψήφισε η βουλή, κάτι που θα πράξει μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, ο Κασιδιάρης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος και κατά δεύτερον είναι ηλίου φαεινότερο ότι η επιλογή Καννελόπουλου αποτελεί τέχνασμα για να ξεπεραστεί προσχηματικά ο νομικός σκόπελος.
Αυτό δεν θα γίνει δεκτό από τον Άρειο Πάγο.»
Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του π. εισαγγελέα έαν συμβεί κάτι τέτοιο, κάτι που θεωρείται βέβαιο, στην 2η Κυριακή η πολιτική κίνηση «ΕΑΝ» που έχει ιδρύσει ο ίδιος θα πάρει μορφή κόμματος και θα κατέβει στις εκλογές εκμεταλλευόμενος την διαφήμιση που θα έχει κερδίσει χωρίς φυσικά την συμμετοχή Κασιδιάρη και κανένος άλλου από το Κόμμα «Έλληνες»


Υπενθυμίζεται ότι με το νέο νόμο (5019/2023) που ψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, απαγορεύεται σε κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς κομμάτων να συμμετάσχουν στις εκλογές εάν έχει ηγετικά στελέχη που έχουν καταδικαστεί για ορισμένα αδικήματα, ανάμεσα στα οποία κι εκείνο της εγκληματικής οργάνωσης, όπως είναι η περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο τελευταίος έχει καταδικαστεί ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου είναι αρμόδιο για την ανακήρυξη των κομμάτων που έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις να συμμετάσχουν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, κάθε κόμμα και συνδυασμός κομμάτων (όπως και μεμονωμένοι υποψήφιοι εάν υπάρξουν) θα υποβάλει στον Άρειο Πάγο, σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 2 Μαΐου 2023 την αίτησή του με τους υποψηφίους του, ενώ δύο ημέρες πριν θα υποβάλει στο Ανώτατο Πολιτικό Δικαστήριο κάθε πολιτικός σχηματισμός το όνομά του, το σήμα του και το καταστατικό του κόμματος.

 

Ο Άρειος Πάγος

 

Στην συνέχεια το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου θα συνεδριάσει προκειμένου να ανακηρυχτούν τα κόμματα και οι συνδυασμοί κομμάτων που έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις να συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές.

Στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, υπηρετεί με την ιδιότητα του προέδρου ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερρίκος και οι εξής δέκα αρεοπαγίτες: 1) Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη, 2) Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα, 3) Χρήστος Κατσιάνης, 4) Ασημίνα Υφαντή, 5) Κανέλλα Τζαβέλλα-Δημαρά, 6) Στέφανος-Σπυρίδων Πανταζόπουλος, 7) Γεώργιος Παπαγεωργίου, 8) Κορνηλία Πανούτσου, 9) Φώτιος Μουζάκης και 10) Αικατερίνη Χονδρορίζου.

 

Οικογένεια νομικών

 

Ο Τάσος Κανελόπουλος είναι ένα από τα τεσσερα αδέλφια γνωστών νομικών, που κατάγονται από το χωριό Κέρτεζη των Καλαβρύτων: «Οι αδελφοί Ντάλτον», όπως τους αποκαλούν οι συνάδελφοι τους δικαστές, συγκεκριμένα είναι οι εξής:

– Ο Αναστάσιος (Τάσος) Κανελλόπουλος, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου,

– Ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος, εν ενεργεία αντιπρόεδρους του Αρείου Πάγου,

– Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και ψάλτης στην Μητρόπολη των Αθηνών και

– Ο Αθανάσιος (Θανάσης) Κανελλόπουλος, δικηγόρος, πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιρειών (ΕΠΑΕ).

Ο Τάσος Κανελλόπουλος γεννήθηκε το 1947, διορίστηκε στο δικαστικό σώμα τον Οκτώβριο του 1975 και ανέλαβε καθήκοντα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου το Νοέμβριο του 2006.

 

Πηγή

Προβολές : 2,130


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα