Ωρέ χουνέρι που έπαθε το Κούλι... (βίντεο)

Ωρέ χουνέρι που έπαθε το Κούλι... (βίντεο)

7 Νοεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:754
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, γελάω και … οργίζομαι…

Μεγάλη προσβολή Σημίτη στον Μητσοτάκη, που έτρεξε να τον τιμήσει!

Ξέχασε και να τον προσφωνήσει

Γελώ με το χουνέρι στο ψυχοπαθές κάθαρμα, αλλά οργίζομαι γιατί το τιμηθέν ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ… όπως και όλα τα καθάρματα που βρίσκονταν εκεί…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Βρε παιδιά, δεν βλέπω τον τελευταίο καιρό τον επιβήτορα της Κατίνας και ανησυχώ…

 

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, πλην της πρώτης φωτογραφίας…

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτρεξε περιχαρής στην εκδήλωση που στήθηκε για να τιμηθεί ο Κώστας Σημίτης,που επί παντοδυναμίας του πηγαινοέρχονταν οι μαύρες σακούλες, χάθηκαν περιουσίες στη φούσκα του Χρηματιστηρίου που έβαζε τον κόσμο να «παίζει» και ευχαρίστησε τους Αμερικάνους για την τραγωδία των Ιμίων, που ήταν η αρχή του γκριζαρίσματος του Αιγαίου!

Αυτόν τον άνθρωπο θέλησε να τιμήσει με την παρουσία του ο πρωθυπουργός…Και ο πρώην καταλληλότερος όχι μόνο αδιαφόρησε, αλλά ούτε καν αναφέρθηκε στην παρουσία του!

Μόνο όταν έκλεισε την ομιλία του και αφού του το υπενθύμισαν, επανήλθε για να κάνει και ένα από τα γνωστά σαρδάμ, σήμα κατατεθέν του:

«Αμέλεια μου ξέχασα να… καθαρίσω εεε να χαιρετήσω τον Πρωθυπουργό…!

 

 


 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 754


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα