Ωρε, τούτοι έχουν ξεσαλώσει...

Ωρε, τούτοι έχουν ξεσαλώσει...

14 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:223
Μοίρασέ το

 

Ποιος… ελευθεριακός ανώτερος δικαστής με κεντρική θέση στην Ευελπίδων κάνει «κρυφά» ραντεβού στο γραφείο του με ιδιώτες προκειμένου να «επιταχύνει» υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται στα πλαίσια της αθλητικής βίας.

 

Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα ραντεβού καταγράφονται.
Τα πονηρά ραντεβού ενός... ελευθεριακού δικαστή

Ποιος… ελευθεριακός ανώτερος δικαστής με κεντρική θέση στην Ευελπίδων κάνει «κρυφά» ραντεβού στο γραφείο του με ιδιώτες προκειμένου να «επιταχύνει» υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται στα πλαίσια της αθλητικής βίας.

Σημειωτέον τα ραντεβού αυτά είναι τόσο κρυφά που δεν καταγράφονται στην ατζέντα της γραμματέως του. Για τα οποία, μάλιστα, έχει προηγουμένως μεσολαβήσει άλλη δημοσιογράφος, η οποία πάντοτε προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε συναδέλφους και φίλους.

Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά καταγράφονται, όπερ σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν πλήρη γνώση και είναι στο χέρι τους το πως και το πότε θα αποκαλύψουν τα σχετικά ντοκουμέντα.

Όλα στο φως, δηλαδή, και τότε θα χρειάζεται πολύ νερό για να ξεπλυθούν. Και τα τηλέφωνα θα είναι κλειστά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 223


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα