Ως «Γιγάντιο ιατρικό έγκλημα»: χαρακτήρισε ο Δρ. Sυcharit Bhaκdi τα εμβόλια mRNA μέσα στο γερμανικό κοινοβούλιο

Ως «Γιγάντιο ιατρικό έγκλημα»: χαρακτήρισε ο Δρ. Sυcharit Bhaκdi τα εμβόλια mRNA μέσα στο γερμανικό κοινοβούλιο

8 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,580
Μοίρασέ το
Ως «Γιγάντιο ιατρικό έγκλημα»: χαρακτήρισε ο Δρ. Sυcharit Bhaκdi τα εμβόλια mRNA μέσα στο γερμανικό κοινοβούλιο

 

Σε άλλα κράτη ήδη συζητούν ανοιχτά τις συνέπειες των εμβολίων Covid19, κι όχι μόνο στα ΜΜΕ αλλα και μέσα στα κοινοβούλια, με τον Sucharit Bakhdi τον γνωστό επιστήμονα να μιλάει στο Γερμανικό κοινοβούλιο, που το όνομα του και μόνο έριχνε κάθε δημοσίευση στα κοινωνικά μέσα ως παραπληροφόρηση.

Η χρήση βακτηρίων στην παραγωγή mRNA εμβολίων COVID-19 δημιουργεί «τερατώδεις συνέπειες» για τα εμβολιασμένα άτομα, προειδοποίησε ο μικροβιολόγος Δρ. Sucharit Bhakdi, αμφισβητώντας την έγκριση τους. Προκειμένου να παραχθούν μαζικά τα εμβόλια mRNA COVID-19, οι κατασκευαστές έπρεπε να χρησιμοποιήσουν βακτηριακά χρωμοσώματα κατά την παραγωγή εμβολίων, είπε ο Δρ Bhakdi κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο γερμανικό κοινοβούλιο, εμφανώς συγκινημένος.

“Μια ερώτηση από το ευγενικό κοινό σας: ” Η χρήση βακτηριακών χρωμοσωμάτων για την παραγωγή εμβολίων έχει δοκιμαστεί ποτέ για ασφάλεια και έχει εγκριθεί;” … Η απάντηση: Όχι, δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ — ούτε το περιεχόμενο ούτε η ασφάλεια », είπε

Οι ρυθμιστικές αρχές όπως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων και ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ «απλώς τα ενέκριναν. Αυτοί, οι αρχές, ήταν οι συνεργοί στο έγκλημα».

“Πρέπει να προκύψει μια μικρή υποψία ότι ίσως όλη αυτή η εκστρατεία εμβολιασμού ήταν, και είναι, ένα γιγάντιο ιατρικό έγκλημα. Και τώρα θα σας πω τις τερατώδεις συνέπειες συνεπάγεται ένα τέτοιο έγκλημα”, είπε.

Ο Δρ Bhakdi έδωσε το παράδειγμα μιας μεταμόσχευσης οργάνων.

“Ό,τι δεν είναι του σώματός μας δεν γίνεται ανεκτό. Και αν, μετά την πρώτη αποτυχία, γίνει μια νέα προσπάθεια, ακολουθεί μια ανελέητη απόρριψη, απίστευτα γρήγορη και σοβαρή», είπε. «Η ίδια αρχή αποτελεί τη βάση της ολοένα ισχυρότερης έντασης των ανεπιθύμητων ενεργειών που συμβαίνουν μετά από ενέσεις ενισχυτικού RNA».

Ανοσολογική απόκριση στο εμβόλιο

Όταν χορηγούνται εμβόλια mRNA, το mRNA διδάσκει στα κύτταρα του σώματος να παράγουν πρωτεΐνες που πυροδοτούν μια ανοσολογική απόκριση στο σώμα. Αυτή η ανοσολογική απόκριση είναι που παράγει αντισώματα.

«Η ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αναγνωρίζει και να καταστρέφει κύτταρα που δεν παράγουν τα ίδια δίνεται κατά τη γέννηση και τελειώνει με το θάνατο», σημείωσε ο Δρ Bhakdi.

Όταν ένα εμβόλιο mRNA που χρησιμοποιεί βακτηριακά χρωμοσώματα εγχέεται στο σώμα, πυροδοτούνται αμέτρητες ανοσοποιητικές επιθέσεις που θα τελειώσουν μόνο όταν τελειώσει η παραγωγή ξένης πρωτεΐνης.

Όσον αφορά το πόσο θα συνεχιστεί αυτή η διαδικασία, ο καθηγητής ανέφερε ένα «ανησυχητικό εύρημα» πέρυσι το οποίο ανίχνευσε πρωτεΐνες ακίδας και πολυοργανική φλεγμονή μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν, που διήρκεσε για εβδομάδες ακόμη και μήνες. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο βρήκε την πρωτεΐνη ακίδας από τα εμβόλια COVID-19 στα βιολογικά υγρά των ανθρώπων έξι μήνες μετά τον εμβολιασμό.

Κατά την παραγωγή εμβολίου με χρήση βακτηρίων, τα μικροσκοπικά χρωμοσώματα των βακτηρίων πρέπει να αφαιρεθούν. Διαφορετικά, η μόλυνση από βακτηριακό DNA σε ένα ανθρώπινο σώμα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω εμβολιασμού, είπε. Όταν ένα κύτταρο διαιρείται στο σώμα, ο πυρήνας του κυττάρου διαλύεται.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ένα ξένο DNA όπως το βακτηριακό DNA του εμβολίου μπορεί να καταλήξει ακριβώς δίπλα στα ανθρώπινα χρωμοσώματα και να “κλειδωθεί στους νεοσχηματισμένους πυρήνες των θυγατρικών κυττάρων. Μπορεί να συμβεί συνεχής παραγωγή ξένων πρωτεϊνών, η οποία θα οδηγήσει σε μακροχρόνιες λοιμώξεις και βλάβες οργάνων σε όλο το σώμα», δήλωσε ο Dr Μπακντί.

“Είναι σαφές ότι η συνέχιση της παραγωγής είναι θανατηφόρα. Τα τοιχώματα των αγγείων είναι κατεστραμμένα. Η αιμορραγία και ο σχηματισμός θρόμβων αίματος είναι οι αναπόφευκτες συνέπειες. … Ο ιστός θα πεθάνει λόγω έλλειψης οξυγόνου.”

Βλάβη οργάνων

Ο μικροβιολόγος επεσήμανε ότι η καρδιά είναι ένα όργανο του ανθρώπινου σώματος που δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα νεκρά κύτταρα.

“Ποιος δεν έχει ακούσει για τους μυστηριώδεις αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο; Είναι απλώς η κορυφή ενός παγόβουνου. Οι καρδιακές παθήσεις που προκαλούνται από τους εμβολιασμούς είναι η καθημερινότητα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους”, είπε.

“Έχει αποδειχθεί χωρίς αμφιβολία ότι ο εμβολιασμός μπορεί να οδηγήσει σε θανατηφόρο μυοκαρδίτιδα. Είναι μια διεθνώς ευρέως αναφερόμενη, απολύτως αποδεκτή εργασία. Κανείς δεν μπορεί να έρθει και να πει ότι αυτό δεν έχει αποδειχθεί.

“Μια μελέτη σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολιασμού κατά του COVID-19 διαπίστωσε ότι για κάθε 45 δόσεις που χορηγήθηκαν, υπήρχε ένα περιστατικό αυτοαναφερόμενων συμπτωμάτων που επηρεάζουν το καρδιοαναπνευστικό σύστημα, όπως αίσθημα παλμών, δυσκολία στην αναπνοή και σφίξιμο ή πόνο στο στήθος. Ένα άλλο όργανο που δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα κύτταρα του είναι ο εγκέφαλος. Ανάλογα με το πού λαμβάνει χώρα η βλάβη του εμβολίου, μπορεί να συμβεί ένα ευρύ φάσμα ψυχιατρικών και νευρολογικών ασθενειών, όπως νευρική ανεπάρκεια, παράλυση, άνοια, ψύχωση και αλλαγές προσωπικότητας, είπε ο Dr Μπακντί.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Vaccines τον Οκτώβριο διαπίστωσε ότι σχεδόν το ένα τρίτο των ατόμων που έλαβαν εμβόλιο κατά του COVID-19 υπέφεραν από νευρολογικές επιπλοκές , όπως τρόμο, αϋπνία και μυϊκούς σπασμούς.Το προφίλ κινδύνου του εμβολίου Moderna περιελάμβανε υπνηλία, ίλιγγο, διπλωπία (διπλή όραση), παραισθησία (αίσθημα μούδιασμα ή κνησμό στο δέρμα), αλλοιώσεις γεύσης και όσφρησης και δυσφωνία (βραχνάδα ή απώλεια φυσιολογικής φωνής). 

Όσον αφορά τα εμβόλια Pfizer, οι ερευνητές διαπίστωσαν «αυξημένο κίνδυνο» γνωστικής ομίχλης ή δυσκολίας στη συγκέντρωση.

Βλάβη στο αναπαραγωγικό DNA

 

Στην ομιλία του, ο Δρ Bhakdi επεσήμανε ότι «οι κατακερματισμένες αλληλουχίες DNA έχουν αυξημένη τάση να ενσωματώνονται στο χρωμοσωμικό DNA».

“Οι πιθανές συνέπειες είναι ατελείωτες. Το καλά συντονισμένο δίκτυο που ελέγχει την κυτταρική διαίρεση και διαφοροποίηση μπορεί να διαταραχθεί. Καρκίνος και αναπτυξιακές διαταραχές μπορεί να προκύψουν. Μεταλλάξεις στο σπέρμα και τα γονιμοποιημένα κύτταρα ωαρίων θα μπορούσαν να κάνουν τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά κληρονομήσιμα”, είπε.

Επισήμανε ότι βακτηριακά χρωμοσώματα έχουν βρεθεί σε «κάθε παρτίδα εμβολιασμών» που έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής.

«Όποιος επαινεί τα εμβόλια RNA ως «ασφαλή και αποτελεσματικά», όποιος ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός προκαλεί σοβαρές παρενέργειες μόνο σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις είναι είτε απίστευτα αδαής είτε απείρως κακός άνθρωπος», είπε ο Δρ Bhakdi.

“Κι αυτό επειδή είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο εμβολιασμός μπορεί να έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα, και αυτό σε βαθμό απειλητικό για τη ζωή.”

 

Emotionaler Auftritt von Prof. Dr. Sucharit Bhakdi auf dem 2. Corona-Symposium der AfD-Fraktion

 

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

Πηγή

Προβολές : 1,580


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα