(ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΑ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;;;) Τσίπρας: Εμείς νομοθετήσαμε να πάρουν τα Funds τα κόκκινα δάνεια (ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ) – Μας πίεζε η… Τρόικα”!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΝΙΞΕ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ !!!

(ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΑ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;;;) Τσίπρας: Εμείς νομοθετήσαμε να πάρουν τα Funds τα κόκκινα δάνεια (ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ) – Μας πίεζε η… Τρόικα”!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΝΙΞΕ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ !!!

20 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:305
Μοίρασέ το

 

Ο Αλέξης Τσίπρας επικαλέστηκε τη δικαιολογία που επικαλείται για κάθε ζήτημα και για κάθε απόφαση που έλαβε στην κυβερνητική του θητεία παραπέμποντας σε πιέσεις της Τρόικας την οποία όμως ο ίδιος είχε δεσμευθεί πως θα διώξει, σκίζοντας μνημόνια και χαρίζοντας τα δάνεια και τα σπίτια στους πολίτες.

Και ο Τσίπρας παραδέχθηκε πως η δική του κυβέρνηση έδωσε ΜΕ ΝΟΜΟ τη δυνατότητα στα FUNDS ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ… επειδή τους πίεσαν οι … “θεσμοί”…. δηλαδή, Η ΤΡΟΪΚΑ…
ΑΥΡΙΟ  Η ΤΡΟΪΚΑ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΚΡΗΤΗ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, Η ΘΡΑΚΗ…
ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ…
Αυτό όμως δεν αφαιρεί σε καμία περίπτωση την ευθύνη της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ FUNDS.
Και επειδή το παιχνίδι είναι στημμένο ανάμεσα στους δύο πολιτικούς παίκτες, ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ…
Κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα, ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και είναι λιαν αφυπνιστικό.

 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο ραδιόφωνο Στο Κόκκινο επιβεβαίωσε ότιο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση έφερε τα funds και τους έδωσε τη δυνατότητα εξαγοράς των κόκκινων δανείων από τις Τράπεζες και όπως σε κάθε περίπτωση και για αυτή την απόφαση έφταιγε η Τρόικα (που τότε είχε μετονομαστεί από την κυβέρνησή του σε «θεσμούς»).

 

«Μας πίεσε η Τρόικα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου υπήρξε η νομοθέτηση για την δυνατότητα των funds να εξαγοράσουν τα κόκκινα δάνεια από τις τράπεζες επιβεβαιώνοντας τη σημερινή κυβέρνηση και κατεδαφίζοντας το αφήγημα που έχει στήσει το κόμμα του αναφορικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται σήμερα.

Ο Αλέξης Τσίπρας επικαλέστηκε τη δικαιολογία που επικαλείται για κάθε ζήτημα και για κάθε απόφαση που έλαβε στην κυβερνητική του θητεία παραπέμποντας σε πιέσεις της Τρόικας την οποία όμως ο ίδιος είχε δεσμευθεί πως θα διώξει, σκίζοντας μνημόνια και χαρίζοντας τα δάνεια και τα σπίτια στους πολίτες.

 

Η σημερινή του αναφορά έρχεται απλά να αναδείξει την αδυναμία του να υλοποιήσει όλα όσα είχε υποσχεθεί στους πολίτες και τα οποία υπόσχεται εκ νέου και μερικώς παραλλαγμένα σήμερα, πατώντας πάνω στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση. Η καταστροφολογία της περιόδου 2011 – 2014 βρίσκεται στο προσκήνιο συνδυασμένη με σκανδαλολογία και ανακατεμένη με λάσπη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίσθηκε στη συνέντευξή του να ανακαλύπτει την ύπαρξη εισπρακτικών εταιρειών και με αφορμή την υπόθεση Πάτση, που σημειωτέον διεγράφη με παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη,να μιλά για «κοράκια» που κυνηγούν τα δάνεια και τα σπίτια του «κοσμάκη» όπως αποκάλεσε για μια ακόμη φορά τους πολίτες που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα.

Σύμφωνα με το manifesto.gr, πέραν της επιβεβαίωσης των όσων τονίζει η κυβέρνηση αναφορικά με την νομοθεσία που ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη χώρα αναφορικά με τα κόκκινα δάνεια ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε όλα όσα αναφέρει το τελευταίο διάστημα.

Μίλησε γιατην υπόθεση των παρακολουθήσεων, υποστήριξε εκ νέου ότι πρόκειται για σκάνδαλο καθώς και ότι «καταλύεται η Δημοκρατία» και εμφανίσθηκε έτοιμος να αποκαταστήσει τη λειτουργίας ενδεχομένως με τη διαδικασία του «ελέγχου των αρμών της εξουσίας» που ο ίδιος έχει εξαγγείλει.

Μίλησε για τα Ελληνοτουρκικάδήλωσε ότι φοβάται ένα θερμό επεισόδιο αλλά από «ατύχημα» γιατί δεν υπάρχει πρόθεση για κάτι «εσκεμμένο» από την πλευρά της Τουρκίας υποστηρίζοντας μάλιστα πως όλα γίνονται εξ αιτίας της προεκλογικής περιόδου που διανύει η γείτονα χώρα και θα συνεχισθούν μέχρι τις εκλογές.

Αναφορικά τέλος με το θέμα της «προοδευτικής» κυβέρνησηςαφενός επανέλαβε πως ότι και να λέγεται τώρα το αποτέλεσμα της κάλπης θα καθορίσει τις αποφάσεις (φωτογραφίζοντας τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη) και επανέλαβε πως για να γίνει αυτή η συμμαχία πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα.

Ουσιαστικά ο Αλέξης Τσίπρας για μια ακόμη φορά κατεδάφισε το δικό του αφήγημα περί της απλής αναλογικής και επιβεβαίωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα περί τερατογένεσης στην περίπτωση που επιχειρηθεί η δημιουργία κυβερνητικού σχήματος χωρίς τη συμμετοχή του πρώτου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 305


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα