ΩΧ!!! Δεν έχουμε τελειώσει ούτε μ’ αυτόν...

ΩΧ!!! Δεν έχουμε τελειώσει ούτε μ’ αυτόν...

30 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:397
Μοίρασέ το

 

Qatargate: Ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τον ρόλο του Μαργαρίτη Σχοινά

Βρε, λέτε από τα βραβεία από τους οβριούς και το κολλητιλίκι με τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΠΟΥΡΛΑ, να πέσει στα υπόγεια και στο δημόσιο λιντσάρισμα;;;

Μήπως όλα να τα περιμένει από τους … γονιδιακούς αδελφούς του, το Μαργαρίτι… ;;;

Άτιμη φάρα οι οβριοί… το μάθαμε και στο ολοκαύτωμα που οι ραβίνοι τους πρόδιδαν τον απλό εβραίο …

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ετοιμάζουν τον εβραίο Στουρνάρα για πρωθυπουργό στις επόμενες εκλογές (αν γίνουν) και στην οικουμενική κυβέρνηση που έχουν ετοιμάσει… Τον Σχοινά, τον έκαψαν…

Ο Γάλλος ευρωβουλευτής Ζαν-Πολ Γκαρό κατεθεσε ερώτηση με την οποία ζητά απαντήσεις για τον ρόλο του αντιπροέδρου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά αναφορικά με το σκάνδαλο Κατάρ.

«Μπορούν ο κ. Σχινάς και η κ. Γιόχανσον να επιβεβαιώσουν ότι δεν έχουν κληθεί παράνομα από το Κατάρ ή κάποια άλλη χώρα για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους»; Αναφέρει η ερώτηση.

Στη γραπτή ερώτηση που απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Ευρωβουλευτής αναφέρει μεταξύ άλλων:

Ο Επίτροπος της ΕΕ για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς, επαίνεσε πρόσφατα τη «σημαντική και απτή πρόοδο του Κατάρ στην εργασιακή μεταρρύθμιση» και επίσης έγραψε στο Twitter τον περασμένο μήνα «Το Κατάρ, η πρώτη αραβική χώρα και η μικρότερη χώρα που φιλοξενεί το Κύπελλο, έχει εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και αξίζουν παγκόσμια αναγνώριση».

Μετά τις αποκαλύψεις για φερόμενη διαφθορά ευρωβουλευτών και ευρωπαίων δημοσίων υπαλλήλων από το Κατάρ, αυτός ο Επίτροπος υπερασπίστηκε τη θέση του την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ως προσωπική άποψη ή θέση της ίδιας της Επιτροπής.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Επίτροπος Ylva Johansson πρότεινε την εξαίρεση των υπηκόων του Κατάρ από βίζα για σύντομες διαμονές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια υπόθεση που βρίσκεται τώρα σε αναμονή.

Το ίδιο υπερασπίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου μια «ισορροπημένη και συνολική αξιολόγηση της Επιτροπής για το Κατάρ. »

Εξακολουθεί να θεωρεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την αξιολόγησή της για το Κατάρ «ισορροπημένη»;

Μπορούν ο κ. Σχοινάς και η κ. Γιόχανσον να επιβεβαιώσουν ότι δεν έχουν κληθεί παράνομα από το Κατάρ ή κάποια άλλη χώρα για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους;

Μπορεί η κ. von der Leyen να εξηγήσει γιατί αρνήθηκε να απαντήσει στις 12 Δεκεμβρίου σε συνέντευξη Τύπου σε ερωτήσεις σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ του κ. Σχινά και του Κατάρ;

 

Πηγή

Προβολές : 397


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα