ΩΧ!!! Μετά τις εκλογές και την οδυνηρή ΗΤΤΑ, φεύγει ο Τσίπρας και φέρνουν την πάντοτε πρόθυμη, βολική και υπάκουη....... !!!!!!

ΩΧ!!! Μετά τις εκλογές και την οδυνηρή ΗΤΤΑ, φεύγει ο Τσίπρας και φέρνουν την πάντοτε πρόθυμη, βολική και υπάκουη....... !!!!!!

13 Μαΐου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,995
Μοίρασέ το

 

 

Ένας ολιγάρχης και μία Πρεσβεία σε συνεννόηση με τον Τσίπρα ετοιμάζουν…

την Αχτσιόγλου για την ηγεσία (μετά τη διαφαινόμενη ήττα ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές)

 

 

 

Η Πυθία αποκαλύπτει

Όπως φαίνεται, όπως δηλαδή δείχνουν οι δημοσκοπήσεις (φανερές και μυστικές), αλλά και οι εκτιμήσεις των αναλυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γνωρίσει οδυνηρή ήττα το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Και θα είναι οδυνηρή καθώς ο Τσίπρας δεν θα έχει καταφέρει να κερδίσει τον επικεφαλής της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών, δηλαδή τον Μητσοτάκη.

Το εύρος της ήττας θα καθορίσει και την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν παραμείνει ο Τσίπρας το κόμμα θα θυμίζει Τουρκία του Ερντογάν. 15 χρόνια είναι αρχηγός ο Τσίπρας.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει ήδη προετοιμαστεί, όπως έχει αποκαλύψει ο Δημήτρης Μπεκιάρης εδώ και πολύ καιρό (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Στο πλαίσιο όσων διαβάσατε στο παραπάνω λινκ ένας πανίσχυρος ολιγάρχης και μία Πρεσβεία θα στηρίξουν αυτό το σχέδιο.

Η Έφη Αχτσιόγλουπεριορισμένων δυνατοτήτων, αλλά πάντοτε πρόθυμη, βολική και υπάκουη – θα γίνει για ένα διάστημα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτελώντας πιστά τις οδηγίες του Αλέξη και των συμφερόντων μέχρι ο Τσίπρας να επιστρέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα ΕΔΩ

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,995


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα