ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!! Προειδοποίησα ότι θα ανοίξω το στόμα μου, εάν μας φέρετε στα άκρα και θα σας γκρεμίσω όλους τους μύθους!!!

ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!! Προειδοποίησα ότι θα ανοίξω το στόμα μου, εάν μας φέρετε στα άκρα και θα σας γκρεμίσω όλους τους μύθους!!!

11 Μαρτίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,224
Μοίρασέ το

 

 

Η αντιποίηση Πατριωτισμού, ο δάχτυλος Μαρινάκη και τα Τέμπη

Ρωτάω λοιπόν, έχοντας πλήρη γνώση του τι λέω, δημόσια.

Πόσα λεφτά πήρε η ελληνική τέως Βασιλική οικογένεια από τους Σοβιετικούς, για να …

Αυτά που αποκαλύπτει ο πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Τζώρας, δεν είναι απλές βόμβες, αλλά βόμβες μεγατόνων, που ανατινάζουν στον αέρα όχι μόνο τους μύθους, αλλά και … τα Μαρινάκεια κυβικά!!!

Αναρωτιέμαι αν έχει σωτηρία αυτή η χώρα, με τόσους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Η πρώτη απάντηση είναι πως ΟΧΙ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…

Εκτός αν οι λίγοι ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

 

 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Είχα παρακαλέσει το βρετανικό παράγοντα να μη βλάψει τη χώρα μετά την απρέπεια Μητσοτάκη με την κηδεία του Κωνσταντίνου και ποτέ δε γράφω κάτι, τυχαία.

Τώρα λοιπόν, μετά τα Τέμπη, σας λέω το εξής:

Προειδοποίησα ότι θα ανοίξω το στόμα μου, εάν μας φέρετε στα άκρα και θα σας γκρεμίσω όλους τους μύθους.

Ρωτάω λοιπόν, έχοντας πλήρη γνώση του τι λέω, δημόσια.

Πόσα λεφτά πήρε η ελληνική τέως Βασιλική οικογένεια από τους Σοβιετικούς, για να μην επιστρέψει στην Ελλάδα το 1974 και να παραδώσει τη χώρα στον Γκωλικό (ξεπλυμένο ναζιστή από το ΚΚ Γαλλίας) Καραμανλή, στον Κανταφικό Παπανδρέου και το Σοβιετικό Χαρίλαο Φλωράκη;

Ο μύθος της Μεταπολίτευσης μας δίδαξε, ότι ο αείμνηστος Κωνσταντίνος, σεβάστηκε τη δημοκρατία και τη βούληση του λαού, μην επιστρέφοντας στην Ελλάδα, όντας συνταγματικά, νόμιμος αρχηγός του Κράτους, μετά την πτώση των Συνταγματαρχών.

Τρίχες και μάλιστα, κατσαρές!!!

Ψέμα πάνω στο ψέμα, μύθος πάνω στο μύθο!!!

Ο Βασιλικός θρόνος της Βρετανίας, του οποίου παραδουλεύτρα είναι η ελληνική βασιλική οικογένεια, είχε προσχωρήσει στο Βασιλομαρξισμό, έναντι αδράς αμοιβής!

Πόσα τσέπωσε ο Κάρολος σύμφωνα με τα επίησημα στοιχεία; Πάνω απο 500 εκατομμύρια ευρώ σε σημερινές τιμές!

Ο Βρετανικός Βασιλομαρξισμός, πολιτικά, είναι παραπόταμος του Εθνομπολσεβικισμού, αλλά με γεωπολιτικές και γεω-οικονομικές υποθήκες, το Όλο του πλανήτη.

Βασιλομαρξιστικός Ολισμός!

Δηλαδή, ο Βασιλομαρξισμός στην πλανητική του διάσταση, είναι ένας από τους πυλώνες του Great Reset, θεμελιωμένος τη δεκαετία του ’70, όταν δημιουργήθηκε το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ από τον Κλάους Σβαμπ.

Το διαπιστώνετε σήμερα, πολύ πιο έντονα, με το Βασιλομαρξισμό του πρίγκιπα Χάρι και το γάμο του με την ακροαριστερή Μέγκαν Μάρκλ.

Μέχρι και ο Τραμπ, που ήξερε τι συμβαίνει με το βρετανικό Βασιλομαρξισμό της οικογένειας, τους εγκάλεσε στην τάξη, αλλά φευ! Θέλετε και άλλες αλήθειες;

Την κακομοίρα την πριγκίπισσα Νταϊάνα την έφαγαν, διότι αρνήθηκε να θεσμίσει το Βασιλομαρξισμό, όχι για την σχέση της με τον Αλ Φαγέντ, όπως γράφονταν τότε.

Παρτάλια της διαλυμένης τότε, KGB, που προσχώρησαν στην παγκοσμιοποίηση, ήταν οι δράστες που της το φύλαγαν από το παρελθόν.

Λοιπόν, ας κόψει ο Κάρολος και η ελληνική πρώην Βασιλική οικογένεια το παραμύθι του πατριωτισμού και να απαντήσει στο ερώτημα που έθεσα.

Είπαμε να τιμήσουμε την ελληνική ιστορία, αλλά και τη Βυζαντινή αυτοκρατορία στην κηδεία, διά του προσώπου του Κωνσταντίνου, για να μην αναγκαστούμε να υμνήσουμε, όπως η Καθημερινή και το ΕΛΙΑΜΕΠ τον Τούρκο Γκάντι.

Φυσικά, η τέως βασιλική οικογένεια, δε θα δώσει απαντήσεις, αλλά οι πολιτικές συνθήκες στην Ελλάδα μετά τη δική μας 11η Σεπτεμβρίου στην κοιλάδα των Τεμπών, στρώνουν το έδαφος για διάφορα μετα-πολιτικά σχήματα, που θα έπρεπε να μας ανησυχούν βαθύτατα.

Προσωπικά, έχω αηδιάσει με όλα και με όλους σε αυτή τη χώρα.

Δε ξέρω αν θα αρθρογραφήσω ποτέ ξανά, πιθανότατα όχι, διότι τώρα, είμαι στην κατάσταση του «να πάνε όλοι στο διάολο»!

Για το καλό του τόπου, δώσαμε σημασία και αξία στα μορμολύκεια του ψευδοεθνοαστισμού.

Εγώ, έχω επαγγελματική, επιστημονική και ερευνητική καριέρα να ακολουθήσω στην Αμερική και μάλιστα καλοπληρωμένη, αισθητικά πλήρη, πνευματική, αριστοκρατική και πολιτικά υπερδομική και έπρεπε να έχω φύγει από την Ελλάδα από πέρυσι, ωστόσο, είπα να μείνω να βοηθήσω την πατρίδα μου να επιβιώσει, από αυτά που έβλεπα να έρχονται στον τόπο μας.

Άδικος κόπος.

Η ημιμάθεια, ο ναρκισσισμός, οι ιδεοληψίες, τα κόμπλεξ και η μαλακία του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, ειδικά αυτών που ανήκουν στον «πατριωτικό» χώρο, είναι αθεράπευτη.

Κόψτε λοιπόν, το λαιμό σας από εδώ και πέρα.

Είστε μόνοι σας. Θα εισηγηθώ εντόνως στους συνεργάτες στο The Flag Report να γίνει το site εβδομαδιαίο magazino, για να μη χαλάνε τη ψυχή τους από την νοσηρή καθημερινότητα.

Θα ευχόμουν καλή τύχη σε όλους εσάς τους υπερπατριώτες και παντογνώστες πρίγκιπες της μπουρτζοβλαχίας, λατινοαμερικανικού τύπου, αλλά επειδή δυστυχώς, είμαι από τους λίγους πάνω στον πλανήτη που ξέρουν τι θα συμβεί αύριο, μεθαύριο και τα επόμενα 20 χρόνια, αμφιβάλλω πάρα πολύ, εάν η ευχή μου θα έπιανε τόπο, ειδικά στη δική σας περίπτωση…

Ό,τι είχα να πω σε στον κόσμο και στο πολιτικο-δημοσιογραφικό σύστημα, τα είπα στα τελευταία άρθρα μου. Έχω ήσυχη την συνείδησή μου απέναντι στην κοινωνία και σε αυτούς, που με διαβάζουν φανατικά τα τελευταία 3 χρόνια από το The Flag Report.

YΓ 1. Η αντιποίηση αρχής, κατά τους νόμους του κράτους, είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα. Η αντιποίηση πατριωτισμού, είναι το σκουλήκι μέσα στο μήλο του Έθνους που του κάνει τρύπες.

Δεν είναι τυχαίο, που ο πρώην ΔΟΛ του Λαμπράκη, νυν ΔΟΜ του Μαρινάκη, ο οποίος ήταν και είναι παραμάγαζο των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙ6), ξεκίνησε μετά από αυτό το άρθρο επιθέσεις κατά του Εβραϊσμού.

Ο κύριος Μαρινάκης, κρύβεται πίσω από πολλές αντισημιτικές εφημερίδες.

Πες, Βαγγέλη μου, ιδιοκτήτη της Βρετανικής Nottingham Forest, ότι δε θέλετε εσύ και οι υπόλοιποι εφοπλιστές τον East Med, προκειμένου να μπορούν να μεταφέρουν τα πλοία σας υγροποιημένο LNG και να κρατάτε αιχμαλώτους την Ελλάδα και την Κύπρο και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.

Δε χωράς και σε βλέπουμε τι κάνεις.

Φοβάται ο Κάρολος, μήπως χαθούν οι Βρετανικές βάσεις από την Κύπρο μας;

 

ΥΓ 2. Γιατί ενοχλήθηκες τόσο πολύ με το δημοσίευμα του The Flag Report για το ενδεχόμενο, να είχε χρησιμοποιηθεί βόμβα θερμίτη στη σύγκρουση των τρένων και έσπευσες να αποδομήσεις αυτό το σενάριο με ανοησίες του τύπου «έγινε βραχυκύκλωμα» και προκλήθηκε έκρηξη, όταν το δικό σου κανάλι είχε μιλήσει πρώτο για το μυστήριο της έκρηξης, από τα χείλη ενός από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες που διαθέτει η χώρα;

Πηγή

Προβολές : 2,224


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα