Ωχ... τι εννοεί το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, για τΙς “ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ” του Βορίδη;;;

Ωχ... τι εννοεί το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, για τΙς “ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ” του Βορίδη;;;

10 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,062
Μοίρασέ το

 

 

Εθνικό Κόμμα Έλληνες: Θλιβερό ανδρείκελο ο Βορίδης με …ιδιαίτερες προτιμήσεις

Βρε, τι να εννοούν οι Κασιδιάρηδες;;;
Ποιές είναι οι “ιδιαίτερες προτιμήσεις”;;;
Θα πάρω την βοήθεια του κοινού…
Βοηθήστε την… “αόματη”…
Καλλιόπη Σουφλή
Εθνικό Κόμμα Έλληνες: Θλιβερό ανδρείκελο ο Βορίδης με …ιδιαίτερες προτιμήσεις
«Θα συνεχίσει να βλέπει εφιάλτες με τον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα!», επισημαίνουν οι Έλληνες

Θλιβερό ανδρείκελο χαρακτηρίζει τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη το Εθνικό Κόμμα Έλληνες και ενώ κατατέθηκε η αντιδημοκρατική – αντισυνταγματική ρύθμιση στη Βουλή για την αποτροπή συμμετοχής του πολιτικού σχηματισμού στις εκλογές.
«Θλιβερό πολιτικό ανδρείκελο ο Μάκης Βορίδης κατά τη χθεσινή του παρουσία σε τηλεοπτική εκπομπή!

Τις… ιδιαίτερες προτιμήσεις του θέλει να τις μεταφέρει ξανά και στην πολιτική! Μάταια!

Θα συνεχίσει να βλέπει εφιάλτες με τον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα!», σημειώνουν οι Έλληνες στο Twitter.

Βορίδης: Θωράκιση στη δικαστική κρίση

 

Η συμπληρωματική διάταξη για το κόμμα Έλληνες, κατατείνει στην θωράκιση της δικαστικής κρίσης, την ισχυροποίησή της και στο να μην υπάρξει κανένα περιθώριο αμφισβητήσεως αυτής, τόνισε νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών, παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα στο έργο της Δικαιοσύνης και παραβιάζοντας την αρχή της διάκρισης των εξουσιών.

Κατά την συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή επί του νομοσχεδίου για τους ΟΤΑ ο Μάκης Βορίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση αυτό που θέλει να κάνει τώρα είναι «να ενισχύσουμε την δικαστική κρίση, να την θωρακίσουμε να την κάνουμε πιο ισχυρή ώστε αυτή η δικαστική κρίση να μην έχει κανένα περιθώριο αμφισβητήσεως όπου αυτή καταλήξει».

«Ούτε προδικάζουμε, ούτε ξέρουμε τί θα πει ο ‘Αρειος Πάγος, ούτε έχουμε μιλήσει με οποιονδήποτε, ούτε τίποτα σχετικό.
Απλώς θέλουμε να είναι ισχυρή, να μην έχει κανένα περιθώριο αμφισβητήσεως. Γι’ αυτό και προς αυτή την κατεύθυνση, της ενισχύσεως της δικαστικής κρίσεως, θα είναι η εκδήλωση της συμπληρωματικής παρέμβασής μας στην διάταξη, η οποία έχει καταστρωθεί» διευκρίνισε επιπροσθέτως.

Ξεκαθαρίζοντας την κυβερνητική πρόθεση ο υπουργός Εσωτερικών, σημείωσε ότι: «Θεωρούμε αδιανόητο το να υπάρχει καταδικασμένος για ηγεσία εγκληματικής οργανώσεως, ο οποίος να υποδύεται τον πολιτικό αρχηγό, τον πολιτικό καθοδηγητή, τον πολιτικό εκφραστή, τον αρχηγό κόμματος, τον φαινόμενο αρχηγό κόμματος».

 

Πηγή

Προβολές : 1,062


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα