ΩΧ ΩΧ ...ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ..ΤΗΝ Γ@ΜΗΣΕ.

ΩΧ ΩΧ ...ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ..ΤΗΝ Γ@ΜΗΣΕ.

27 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,187
Μοίρασέ το

Θέμα χρόνου πριν το Ιράν επιτεθεί ξεκάθαρα, με την υποστήριξη της Ρωσίας, της Κίνας, της Συρίας. Ιράκ, Λίβανος, Αίγυπτος κ.λπ. 

 

Αν και περί αστρολογικών είμαι ντουβάρι, η αλήθεια είναι ότι περί της πτώσης του Ισραήλ, ο Λύκαστρος έχει δίκιο…

Θα δώσω όμως άλλη μια παράμετρο που έχουν πιάσει οι κεραίες μου, και σκεφθείτε τη:

Οι γαμψομύτηδες, έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν για τους δικούς τους λόγους, το Ισραήλ που οι ίδιοι δημιούργησαν…

Παράλληλα, θα καταστρέψουν και τις ΗΠΑ…

Το Ιράν, έχει κάνει κολεγιά με τους BRICS… και με τους BRICS είναι και η Κίνα…

Στόχος των γαμψομύτηδων, είναι να αναδειχθεί η καρδιά του δράκου, σε παγκόσμια δύναμη… με ότι σημαίνει αυτό…

Οι μουλάδες του Ιράν, εκπαιδεύτηκαν στο εξωτερικό από τη ΜΟΣΣΑΝΤ…  άρα είναι στο κόλπο κι αυτοί…

Πιστεύω πως όλα είναι στημμένα…

Μέσα από το χάος που θα προκαλέσουν, θα επιβληθούν τα γεννήματα των εχιδνών…

Μακάρι να διαψευστώ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Κινέζος πρωθυπουργός Li Qiang βγήκε ενώπιον των συγκεντρωμένων μέσων ενημέρωσης την Πέμπτη για να πει μόνο αυτό: 

«Η Κίνα θα συνεχίσει να υποστηρίζει σταθερά το Ιράν στη διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας, της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής του αξιοπρέπειας και θα αντιταχθεί σθεναρά σε οποιεσδήποτε εξωτερικές δυνάμεις παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις του Ιράν».

—————————————————————————————–

Αυτός ο πόλεμος ανάμεσα Ισραήλ-Χαμάς χειροτερεύει κάθε ώρα. Επίγεια εισβολή ή όχι, το Ισραήλ την. . . γάμησε. Θέμα χρόνου πριν το Ιράν επιτεθεί ξεκάθαρα, με την υποστήριξη της Ρωσίας, της Κίνας, της Συρίας. Ιράκ, Λίβανος, Αίγυπτος κ.λπ. 

Νομίζω ότι έχουν ήδη συνειδητοποιήσει ότι έχουν το πάνω χέρι εναντίον του Ισραήλ ΚΑΙ των ΗΠΑ.. Τα μεγαλύτερα νέα που έχουμε ακούσει εδώ και πολύ καιρό είναι ότι η Κίνα θα στηρίξει το Ιράν στην απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν γίνεται μεγαλύτερο. 

 

Αυτό που διαμορφώνεται  είναι οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η ΕΕ εναντίον όλων των άλλων. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Παρακολουθούμε και τεκμηριώνουμε την μετάβαση στο δεύτερο μέρος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου μπροστά στα μάτια μας.

Σας το είχα γράψει…είδα τον αστρολογικό χάρτη του Ισραήλ…τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα για αυτούς. Τα άστρα ξέρεις διατάζουν μας αρέσει η όχι , διότι τα άστρα είναι το σχέδιο του θεού που μας δείχνει μας “ζωγραφίζει” τι πρόκειται να γίνει . Άμα θέλουμε το βλέπουμε και αν θέλουμε δεν το βλέπουμε .Τα “σημάδια” όμως και οι οιωνοί υπάρχουν.

Στα επόμενα 2 χρόνια δεν θα βγει σε καλό στο Ισραήλ αυτό που γίνεται εκεί. Αν επιβιώσει…μπορεί να βγεί νικητής που δεν το βλέπω.Όμως επειδή θα γενικευτεί αυτή η σύρραξη και θα γίνει της κακομοίρας προβλέπω 2 πράγματα..τα έγραφα ΕΔΩ.

Η πτώση του διεθνούς Εβραισμού ήδη γίνεται δια μέσω του εθνικιστικού Εβραισμού… το βιβλικό Ισραήλ σέρνει από την μύτη τους χάζαρους, σε κάτι που δεν το θέλουν, δεν το είχαν σχεδιάσει.

 

Πηγή

Προβολές : 1,187


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα