Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζετε για την Οργουελική Συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Πανδημία (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζετε για την Οργουελική Συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Πανδημία (ΒΙΝΤΕΟ)

4 Μαΐου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:677
Μοίρασέ το

 

 

Όπως σημειώνει ο Corbett, αυτές οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο,[8] και η συνθήκη αναμένεται να εφαρμοστεί πλήρως το 2024 εκτός αν οι λαοί του κόσμου αφυπνιστούν για το τι συμβαίνει και αποκρούσουν αυτό το τερατούργημα.

Η Συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενός ιδιωτικού φορέα στην ουσία, που ελέγχεται και καθοδηγείται από τις Οικογένειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, συνιστά επίθεση στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΖΑΡΕΙΟ ΛΕΠΡΑ.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Παραθέτω και τους εκπροσώπους της Ελλάδος στον Π.Ο.Υ. και τα συμπεράσματα, δικά σας…

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 

The Exposé | Διαβάστε το εδώ

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αρχίσει να συντάσσει μια παγκόσμια συνθήκη για την ετοιμότητα κατά της πανδημίας, η οποία θα του παρέχει απόλυτη εξουσία επί της παγκόσμιας βιοασφάλειας, όπως την εξουσία να εφαρμόζει ψηφιακές ταυτότητες/διαβατήρια εμβολίων, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τυποποιημένη ιατρική περίθαλψη και πολλά άλλα.


Δείτε το βίντεο ε δ ώ:


Από τον Dr. J Mercola

Οι παγκοσμιοποιητές που μας έφεραν την άγρια υπερβολική πανδημία COVID σε μια προσπάθεια να εδραιώσουν ένα πλέγμα βιοασφάλειας, εργάζονται τώρα σκληρά για την επόμενη φάση αυτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αρχίσει να συντάσσει μια παγκόσμια συνθήκη για την ετοιμότητα κατά της πανδημίας, η οποία θα του παρέχει απόλυτη εξουσία επί της παγκόσμιας βιοασφάλειας, όπως την εξουσία να εφαρμόζει ψηφιακές ταυτότητες/διαβατήρια εμβολίων, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τυποποιημένη ιατρική περίθαλψη και πολλά άλλα.

Στο “The Corbett Report “1,2 παραπάνω, ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος James Corbett εξετάζει τι είναι αυτή η συνθήκη, πώς θα αλλάξει το παγκόσμιο τοπίο και πώς θα σας στερήσει μερικά από τα πιο βασικά σας δικαιώματα και ελευθερίες. Μην κάνετε κανένα λάθος, η συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία είναι μια άμεση επίθεση στην κυριαρχία των κρατών μελών του, καθώς και μια άμεση επίθεση στη δική σας σωματική αυτονομία.

–> Μια κερκόπορτα στην παγκόσμια διακυβέρνηση

Όπως σημειώνει ο ακτιβιστής κατά του εξτρεμισμού Maajid Nawaz σε μια ανάρτηση στο Twitter στις 28 Απριλίου 2022,[3]: “η συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία χρησιμεύει ως κερκόπορτα για την παγκόσμια αυτοκρατορία”.

Η COVID-19, αν και δυνητικά θανατηφόρα για ορισμένες ευάλωτες ομάδες, απλώς δεν αποτελεί έγκυρη δικαιολογία για την παράδοση περισσότερης εξουσίας στον ΠΟΥ, ιδίως υπό το πρίσμα των πολλών ανεξήγητων “λαθών” του σε αυτή και σε προηγούμενες πανδημίες.

Ως ένα μόνο παράδειγμα, ο ΠΟΥ δεν παραδέχτηκε δημοσίως ότι ο SARS-CoV-2 ήταν αερομεταφερόμενος μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021,[4] ενώ οι επιστήμονες γνώριζαν ότι ο ιός ήταν αερομεταφερόμενος μέσα σε εβδομάδες από την κήρυξη της πανδημίας.[5]*** Ο ΠΟΥ αγνόησε επίσης τις πρώτες συμβουλές σχετικά με την αερομεταφερόμενη μετάδοση.[6]

***Σημ.: Γνώριζαν ότι ουδέποτε υπήρξε καμμία επιστημονική απόδειξη της ύπαρξης του “ιού”-Φάντασμα SARS-Cov2

Έτσι, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η προσπάθεια να παραχωρηθεί τώρα περισσότερη εξουσία στον ΠΟΥ αφορά κάτι άλλο από το ότι είναι ο πλέον αρμόδιος να λαμβάνει αποφάσεις για την υγεία που ωφελούν και προστατεύουν όλους.

Φαίνεται πολύ πιο πιθανό ότι ο ΠΟΥ εγκαθίσταται ως ένα de facto κυβερνητικό όργανο για το παγκόσμιο βαθύ κράτος.[7] Μέσω του ΠΟΥ, με το πρόσχημα της βιοασφάλειας, η παγκοσμιοποιημένη συμμορία που επιδιώκει να κατέχει τα πάντα και να ελέγχει τους πάντες, θα είναι στη συνέχεια σε θέση να εφαρμόσει τις επιθυμίες της σε ολόκληρο τον κόσμο με ένα χτύπημα.

Με τη συνθήκη αυτή σε ισχύ, όλα τα έθνη-μέλη θα υπόκεινται στις επιταγές του ΠΟΥ. Αν ο ΠΟΥ λέει ότι κάθε άνθρωπος στον πλανήτη πρέπει να έχει διαβατήριο εμβολίων και ψηφιακή ταυτότητα για να διασφαλίζεται η συμμόρφωση με τον εμβολιασμό, τότε αυτό θα αναγκαστεί να εφαρμόσει κάθε χώρα, ακόμη και αν οι πολίτες έχουν απορρίψει τέτοια σχέδια χρησιμοποιώντας τοπικές δημοκρατικές διαδικασίες.

Όπως σημειώνει ο Corbett, αυτές οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο,[8] και η συνθήκη αναμένεται να εφαρμοστεί πλήρως το 2024 – εκτός αν οι λαοί του κόσμου αφυπνιστούν για το τι συμβαίνει και αποκρούσουν αυτό το τερατούργημα.

–> Ο ΠΟΥ επιδιώκει πιθανότατα να μονοπωλήσει την υγειονομική περίθαλψη παγκοσμίως

Με το πρόσχημα μιας παγκόσμιας πανδημίας, ο ΠΟΥ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ΠΟΥ) και όλοι οι εγκατεστημένοι ηγέτες του στην κυβέρνηση και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, μπόρεσαν να αναπτύξουν ένα σχέδιο το οποίο είχε ήδη προετοιμαστεί εδώ και δεκαετίες. Η πανδημία ήταν η τέλεια κάλυψη.

Στο όνομα της “ασφάλειας” όλων από τη μόλυνση, οι παγκοσμιοποιητές δικαιολόγησαν πρωτοφανείς επιθέσεις κατά της δημοκρατίας, των πολιτικών ελευθεριών και των προσωπικών ελευθεριών, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να επιλέγεις την ιατρική σου θεραπεία.

Τώρα, ο ΠΟΥ ετοιμάζεται να καταστήσει μόνιμη την ηγεσία του στην πανδημία, να την επεκτείνει στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης κάθε έθνους και τελικά να εφαρμόσει ένα καθολικό ή “σοσιαλιστικού τύπου” σύστημα υγειονομικής περίθαλψης ως μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Ενώ αυτό δεν συζητείται επί του παρόντος, υπάρχει κάθε λόγος να υποπτευόμαστε ότι αυτό αποτελεί μέρος του σχεδίου. Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η “κεντρική του προτεραιότητα” ως γενικός διευθυντής του ΠΟΥ είναι να ωθήσει τον κόσμο προς την καθολική υγειονομική κάλυψη [9].

Και, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της “πανδημίας” σε “παγκόσμια επιδημία μιας ασθένειας “10 , χωρίς την αρχική ιδιαιτερότητα της σοβαρής ασθένειας που προκαλεί υψηλή νοσηρότητα [11,12] , σχεδόν οτιδήποτε θα μπορούσε να προσαρμοστεί στο κριτήριο της πανδημίας. Η όλη παραδοχή πίσω από αυτή τη συνθήκη για την πανδημία είναι ότι “η κοινή απειλή απαιτεί κοινή αντιμετώπιση”. Αλλά μια δεδομένη απειλή δεν είναι σχεδόν ποτέ εξίσου κοινή σε όλες τις περιοχές.

Πάρτε για παράδειγμα το COVID-19. Ο κίνδυνος για COVID δεν είναι μόνο ο ίδιος για τους ανθρώπους στη Νέα Υόρκη και στην ύπαιθρο της Αυστραλίας, αλλά δεν είναι καν ο ίδιος για όλους τους ανθρώπους σε αυτές τις περιοχές, καθώς το COVID εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ηλικία και τις υποκείμενες συνθήκες υγείας.

Ο ΠΟΥ επιμένει ότι το φάρμακο είναι το ίδιο για όλους παντού, ωστόσο οι κίνδυνοι διαφέρουν σημαντικά από έθνος σε έθνος, από περιοχή σε περιοχή, από άτομο σε άτομο. Σκοπεύουν να εξαλείψουν την εξατομικευμένη ιατρική και να παρέχουν γενικές αποφάσεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί μια δεδομένη απειλή. Χωρίς αμφιβολία, αυτό μπορεί να οδηγήσει μόνο σε άσκοπη ταλαιπωρία, για να μην αναφέρουμε την απώλεια της ατομικής ελευθερίας.

–> Πώς ο ΠΟΥ έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ανύπαρκτες “πανδημίες”

Για να έχουμε μια ιδέα για το πώς ο ΠΟΥ μπορεί να καταλήξει να κάνει κατάχρηση αυτού του νέου προτεινόμενου διεθνούς “μέσου” για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας, μπορούμε να εξετάσουμε τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (ΔΚΥ) [13] , τους οποίους υπέγραψαν οι ΗΠΑ το 2005.

Ο ΔΚΥ είναι αυτός που εξουσιοδότησε τον ΠΟΥ να κηρύξει μια έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC). [14] Πρόκειται για μια ειδική νομική κατηγορία που επιτρέπει στον ΠΟΥ να κινεί ορισμένες συμβάσεις και διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων των συμβάσεων φαρμάκων και εμβολίων.

Όπως σημειώνει ο Corbett, ο ΔΚΥ επιτρέπει στον μη εκλεγμένο γενικό διευθυντή του ΠΟΥ να κηρύξει απλώς μια ΠΦΥΕ και, ξαφνικά, όλα τα κράτη μέλη πρέπει να χορέψουν στο ρυθμό του. Ουσιαστικά παραχωρεί στον ΠΟΥ δικτατορικές εξουσίες επί της πολιτικής υγείας.

Οι PHEIC έχουν συμπεριλάβει την ψεύτικη πανδημία γρίπης των χοίρων H1N1 το 2009, την ασήμαντη επιδημία Ζίκα το 2016, την υπερτιμημένη επιδημία Έμπολα το 2019 και, φυσικά, τη μαζικά υπερβολική πανδημία COVID το 2020. Όλες αυτές οι PHEIC αντιμετωπίστηκαν ανεπαρκώς και ο ΠΟΥ επικρίθηκε ως ανίκανος και διεφθαρμένος15 στο πέρασμά τους.

Έτσι, για να συνοψίσουμε, μέσω του ΔΚΥ, ο ΠΟΥ έχει ήδη εξουσιοδοτηθεί σημαντικά να υπαγορεύει την παγκόσμια πολιτική υγείας όσον αφορά τις πανδημίες, και χρησιμοποίησε αυτή την εξουσία για να εξαπατήσει τα έθνη του κόσμου ώστε να δαπανήσουν δισεκατομμύρια δολάρια για αντίμετρα, ιδίως φάρμακα και εμβόλια, που δεν λειτούργησαν πολύ καλά.

Υπό αυτή την έννοια, ο ΠΟΥ είναι στην πραγματικότητα ένα ακόμη μέσο μεταφοράς πλούτου. Οι συνεργάτες του ΠΟΥ στη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία κερδίζουν δισεκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογουμένων, ενώ οι λαοί του κόσμου αφήνονται να υποφέρουν από τις συνέπειες των εμβολίων που προωθούνται με ταχείς ρυθμούς. Ο χειρισμός της πανδημίας COVID ειδικότερα ήταν πρωτοφανώς κακός, καθώς ήταν πίσω από την παρακράτηση της έγκαιρης θεραπείας με ασφαλή φάρμακα σε όλο τον κόσμο.

Όπως σημείωσε η υπέρμαχος της ιβερμεκτίνης Dr. Tess Lawrie,[16] ο ΠΟΥ ισχυρίστηκε επίσης ότι τα εμβόλια mRNA είναι εξίσου ασφαλή με τα συμβατικά εμβόλια, κάτι που δεν ανταποκρίνεται ούτε κατά διάνοια στην αλήθεια. Τα περισσότερα από όλα τα διαθέσιμα στοιχεία αποδεικνύουν ότι είναι τα πιο επικίνδυνα φάρμακα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Γιατί να περιμένει κανείς ότι ο ΠΟΥ θα γίνει λιγότερο διεφθαρμένος αν του δοθεί ακόμη περισσότερη εξουσία και έλεγχος;

–> Οι τροποποιήσεις του ΔΚΥ μπορεί επίσης να περιορίσουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες

Τώρα, ο ΔΚΥ παρέκαμψε και αντικατέστησε το Σύνταγμα των ΗΠΑ από την αρχή, αλλά τον Ιανουάριο του 2022, οι ΗΠΑ υπέβαλαν επίσης κανονιστικές τροποποιήσεις17 που θα δώσουν στον ΠΟΥ ακόμη περισσότερη εξουσία για να περιορίσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας.

Από τις 22 έως τις 28 Μαΐου 2022, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας θα συγκεντρωθεί και θα ψηφίσει για αυτές τις τροποποιήσεις της ΔΥΑ και, αν περάσουν, θα ενσωματωθούν στο διεθνές δίκαιο. Αυτές οι υποβληθείσες τροποποιήσεις έρχονται να προστεθούν στη συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία που συζητείται επί του παρόντος. Όπως αναφέρει το Health Policy Watch, στις 23 Φεβρουαρίου 2022: [18]

“Η Ουάσινγκτον θέλει να επισπεύσει μια σειρά από μικρολεπτομέρειες, αλλά εκτεταμένες αλλαγές στους υφιστάμενους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας που διέπουν τον συναγερμό και την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ και των κρατών μελών – για εξέταση στη φετινή Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, 22-28 Μαΐου.

Η πρόταση των ΗΠΑ [19] για σημαντικές αλλαγές στους κανόνες των ΔΥΑ, που περιήλθε στην κατοχή του Health Policy Watch, αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε μια σειρά κλειστών συνεδριάσεων των κρατών μελών του ΠΟΥ, τα οποία εξετάζουν τρόπους μεταρρύθμισης των υφιστάμενων ΔΚΥ, καθώς και την προώθηση μιας εντελώς νέας σύμβασης του ΠΟΥ ή άλλου διεθνούς μέσου20 σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση πανδημιών …

Οι ΗΠΑ αναμένεται να ηγηθούν μιας παράλληλης διαδρομής σφιχτοδεμένων “άτυπων” διαπραγματεύσεων μεταξύ των κρατών μελών για την επίτευξη συναίνεσης επί ενός ψηφίσματος για τη μεταρρύθμιση της ΔΚΥ για έγκριση στην 75η φετινή ΠΟΥ [Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας] …”.

Η “νέα σύμβαση του ΠΟΥ ή άλλο διεθνές μέσο” που αναφέρεται εδώ αναφέρεται στη συνθήκη του ΠΟΥ που συζητείται επί του παρόντος. Ένα διακυβερνητικό διαπραγματευτικό όργανο (ΔΔΟ) συστάθηκε ως υποδιαίρεση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας τον Δεκέμβριο του 2021,[21] με σκοπό τη σύνταξη και τη διαπραγμάτευση αυτής της νέας συνθήκης για την πανδημία. Και, όπως αναφέρθηκε, το εν λόγω INB έχει ξεκινήσει το έργο αυτό.

Ωστόσο, όπως σημειώνει ο Corbett, αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία του ΠΟΥ που συστήνεται ένα INB. Η πρώτη ήταν το INB της Σύμβασης-Πλαισίου του ΠΟΥ για τον έλεγχο του καπνού22 , πριν από 22 χρόνια. Επομένως, δεν πρόκειται για μια καθιερωμένη διαδικασία και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πώς θα εξελιχθεί.

–> Ο Μπιλ Γκέιτς δημιουργεί ομάδα “ιών/μικροβίων” GERM για τον ΠΟΥ

Ένα άλλο στοιχείο για το τι σκοπεύει να κάνει ο ΠΟΥ με περισσότερη εξουσία προέρχεται από τον κύριο χρηματοδότη του, τον Μπιλ Γκέιτς. Ο Γκέιτς ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δημιουργεί μια ομάδα αντιμετώπισης πανδημιών για τον ΠΟΥ, την οποία θα ήθελε να ονομάσει “Παγκόσμια Ομάδα Αντιμετώπισης και Κινητοποίησης Επιδημιών” ή GERM Team.

Αυτή η ομάδα θα αποτελείται από χιλιάδες ειδικούς σε θέματα ασθενειών υπό την εποπτεία του ΠΟΥ και θα παρακολουθεί τα έθνη και “θα αποφασίζει πότε πρέπει να αναστείλει τις πολιτικές ελευθερίες, να αναγκάσει τους πληθυσμούς να φορούν μάσκες και να κλείσει τα σύνορα”, αναφέρει το The Counter Signal [23].

Φυσικά, ο Γκέιτς είναι επίσης ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ (αν συνδυάσει κανείς τις δωρεές τόσο από το ίδρυμά του όσο και από το GAVI, τη Συμμαχία Εμβολίων). Αυτή και άλλες σχέσεις λένε πολλά για τη διαφθορά που εξακολουθεί να κυριαρχεί στον ΠΟΥ. Στο τέλος της ημέρας, ο Γκέιτς ουσιαστικά πληρώνει τον ΠΟΥ για να υπαγορεύει στον κόσμο τι πρέπει να κάνει για να βγάλει ο Γκέιτς έναν τόνο χρήματα. Όπως σημειώνει το The Counter Signal: [24]

“Η ανακοίνωση του Γκέιτς για την ομάδα GERM συμπίπτει με την κατάρτιση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μιας παγκόσμιας συνθήκης για την πανδημία … Στο μέλλον, η συνθήκη για την πανδημία όχι μόνο θα διασφαλίζει ότι τα κράτη μέλη θα τηρούν τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας, αλλά θα βάλει επίσης τον ΠΟΥ στη θέση του οδηγού, για να το πούμε έτσι. Τα κράτη μέλη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά, θα λαμβάνουν τις εντολές τους απευθείας από τον οργανισμό. Όπως εξηγεί η συντηρητική βουλευτής Leslyn Lewis:

“Η συνθήκη περιλαμβάνει 190 χώρες και θα είναι νομικά δεσμευτική. Η συνθήκη ορίζει και ταξινομεί τι θεωρείται πανδημία, και αυτό θα μπορούσε να αποτελείται από ευρείες ταξινομήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των καρκίνων, των καρδιακών παθήσεων, των εγκεφαλικών επεισοδίων κ.λπ. Εάν κηρυχθεί πανδημία, ο ΠΟΥ αναλαμβάνει την παγκόσμια υγειονομική διαχείριση της πανδημίας.

Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι, αν η συνθήκη αυτή κατοχυρωθεί, ο ΠΟΥ θα έχει τον πλήρη έλεγχο του τι θα αποκαλείται πανδημία. Θα μπορούσαν να υπαγορεύσουν πώς μπορούν να αντιδράσουν οι γιατροί μας, ποια φάρμακα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ποια όχι, ή ποια εμβόλια εγκρίνονται. Θα καταλήξουμε σε μια προσέγγιση που θα ταιριάζει σε όλο τον κόσμο … Μια απάντηση σε μια κρίση υγείας που ταιριάζει σε όλους δεν λειτουργεί καν στον Καναδά, πόσο μάλλον σε ολόκληρο τον κόσμο” …

Δεν είναι παράλογο να υποθέσουμε ότι η ομάδα GERM, ως νέος κλάδος του ΠΟΥ, θα επιβλέπει τη διασφάλιση της συμμόρφωσης των κρατών μελών με τη συνθήκη για την πανδημία μετά την οριστικοποίηση του σχεδίου και την υπογραφή των κρατών μελών.

Το επόμενο ερώτημα, λοιπόν, είναι πώς ο ΠΟΥ και ο Μπιλ Γκέιτς θα είναι σε θέση να παρακολουθούν κάθε άτομο σε κάθε χώρα για να καθορίσουν αν αρκετοί άνθρωποι είναι άρρωστοι ώστε να δικαιολογείται το κλείδωμα μιας περιοχής.

Για το σκοπό αυτό, ο ΠΟΥ έχει συνάψει σύμβαση με τη γερμανική θυγατρική της Deutsche Telekom, την T-Systems, για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου συστήματος διαβατηρίου εμβολίων,[25] με σχέδια να συνδέσει κάθε άτομο στον πλανήτη με μια ψηφιακή ταυτότητα με κωδικό QR … Έτσι, θα υπάρχει μια συνθήκη για την πανδημία, μια ομάδα GERM, ένα παγκόσμιο διαβατήριο εμβολίων και ένας Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την παρακολούθηση κάθε ατόμου στον πλανήτη”.

–> Υπό τον έλεγχο του ΠΟΥ, τα διαβατήρια εμβολίων είναι δεδομένα

Πράγματι, ενώ οι χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν καταργήσει τα μέτρα COVID και έχουν απομακρυνθεί από τα διαβατήρια εμβολίων, ο ΠΟΥ εξακολουθεί να προχωρά με ένα παγκόσμιο πρόγραμμα διαβατηρίων εμβολίων [26].

Έτσι, αν δοθεί στον ΠΟΥ η αρμοδιότητα να υπαγορεύει τους κανόνες βιοασφάλειας για τον κόσμο, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα επιμείνει σε διαβατήρια εμβολίων με ενσωματωμένη ψηφιακή ταυτότητα και ετοιμότητα για ένα κεντρικό προγραμματιζόμενο ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC). Όπως αναφέρει η Western Standard: [27]

“Ο ΠΟΥ προτίθεται να παράσχει πλήρως υποστήριξη στα 194 κράτη μέλη του για να διευκολύνει την εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας επαλήθευσης για την εθνική και περιφερειακή επαλήθευση της κατάστασης των εμβολίων των χωρών.

“Το COVID-19 επηρεάζει τους πάντες. Συνεπώς, οι χώρες θα βγουν από την πανδημία μόνο μαζί. Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που είναι απαραβίαστα και ψηφιακά επαληθεύσιμα οικοδομούν εμπιστοσύνη. Ως εκ τούτου, ο ΠΟΥ υποστηρίζει τα κράτη μέλη στην οικοδόμηση εθνικών και περιφερειακών δικτύων εμπιστοσύνης και τεχνολογίας επαλήθευσης.

Η υπηρεσία πύλης του ΠΟΥ χρησιμεύει επίσης ως γέφυρα μεταξύ των περιφερειακών συστημάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μελλοντικών εκστρατειών εμβολιασμού και οικιακών αρχείων”, δήλωσε ο Garrett Mehl, επικεφαλής μονάδας του Τμήματος Ψηφιακής Υγείας και Καινοτομίας του ΠΟΥ, στον ιστότοπο της Deutsche Telekom”.

–> Μπορούμε να σταματήσουμε τη διεθνή συνθήκη για την πανδημία;

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι, μπορούμε να σταματήσουμε αυτό το “διεθνές όργανο για την πανδημία” που επιδιώκει ο ΠΟΥ; Με σύντομο χρονικό διάστημα, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι θα δεχόταν δημόσια σχόλια σχετικά με τη συνθήκη για συνολικά πέντε ημέρες.[28 ]Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (WCH) ήταν από τους λίγους που έδρασαν αρκετά γρήγορα για να υποβάλουν ένα σχόλιο κατά της συνθήκης. Ο Lawrie παρέδωσε την εισήγηση του WCH.[29]

Η πρόταση για την ανάληψη του ελέγχου των πανδημιών σε κεντρικό επίπεδο του ΠΟΥ είναι αστήρικτη και απειλεί μια παγκόσμια κοινωνία… Είναι παράτολμο να υποθέσουμε ότι μια απάντηση “ενός μεγέθους για όλους” σε μια πανδημική κρίση σε γεωγραφικές ζώνες που χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά διαφορετικές παραμέτρους, θα μπορούσε ενδεχομένως να καλυφθεί από μια κεντρική γραφειοκρατική διαδικασία – η ανάγκη για λήψη τοπικών αποφάσεων είναι πρωταρχικής σημασίας. ~ Robert Clancy, Ph.D.

Σε μια ενημέρωση της 26ης Απριλίου 2022 στο Substack, ο Lawrie έγραψε:[30]

“Παρά την έλλειψη ειδοποίησης, πολλές οργανώσεις βάσης έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διαδώσουν το μήνυμα και η εκστρατεία #stopthetreaty του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας έφτασε σε εκπληκτικά 415 εκατομμύρια ανθρώπους. Πολλοί από εσάς υποβάλατε γραπτές παρατηρήσεις εκφράζοντας τις ανησυχίες σας. Στην πραγματικότητα, ήσασταν τόσοι πολλοί, που μαθαίνω ότι ο ιστότοπος του ΠΟΥ κατέρρευσε την τελευταία ημέρα”.

Ένα άτομο που έχασε την προθεσμία ήταν ο καθηγητής Robert Clancy, κορυφαίος κλινικός ανοσολόγος στον Καναδά. Έστειλε το σχόλιο που θα ήθελε να υποβάλει στη Lawrie, η οποία το συμπεριέλαβε στην ανάρτησή της:[31]

“Η πρόταση για την ανάληψη του ελέγχου των πανδημιών σε κεντρικό επίπεδο του ΠΟΥ είναι αστήρικτη και απειλεί μια παγκόσμια κοινωνία. Έχω λάβει την απάντηση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας και την υπέροχα συνοπτική άποψη της Dr. Tess Lawrie. Οι ανησυχίες αυτές αντικατοπτρίζουν την “οριζόντια” άποψη των περισσότερων Αυστραλών γιατρών …

Η αποτυχία κατανόησης των περιορισμών του συστηματικού εμβολιασμού για τη μόλυνση του βλεννογόνου και οι κίνδυνοι της συσσωρευμένης καταστολής που ακολουθεί τα άσκοπα προγράμματα αναμνηστικών εμβολίων, καθώς και η αποτυχία διερεύνησης των μαζικών βάσεων δεδομένων σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των γενετικών εμβολίων είναι μόνο δύο από τα σοβαρά λάθη που διαιωνίζονται από τον ΠΟΥ …

Είναι παράτολμο να υποθέσει κανείς ότι μια απάντηση “ενός μεγέθους για όλους” σε μια πανδημική κρίση σε γεωγραφικές ζώνες που χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά διαφορετικές παραμέτρους, θα μπορούσε ενδεχομένως να καλυφθεί από μια κεντρική γραφειοκρατική διαδικασία – η ανάγκη για λήψη αποφάσεων σε τοπικό επίπεδο είναι πρωταρχικής σημασίας.

Ο κανόνας της επιστήμης και ο κανόνας της σχέσης γιατρού-ασθενούς πρέπει να καθορίζουν κάθε απάντηση σε μια πανδημία, και η τρέχουσα εμπειρία όπου ο κανόνας της αφήγησης έχει τόσο πολύ διαστρεβλώσει τα αποτελέσματα της νόσου – που υποστηρίζεται από τον ΠΟΥ – πρέπει να καταστήσει πολύ σαφές το ανόητο της επιβράβευσης της ανικανότητας και της διαφθοράς με ακόμη μεγαλύτερες εξουσίες.

Το γράφω αυτό ως ο πιο έμπειρος Κλινικός Ανοσολόγος στην Αυστραλία και ως κορυφαίος ερευνητής στη βλεννογονική ανοσολογία με έμφαση στη “σχέση ξενιστή-παρασίτου”. Καθηγητής Robert Clancy AM FRS(N) MB BS BSc(Med) PhD DSc FRACP FRCP(A) FRCP(C)”

–> Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί τον Ιούνιο

Αν και πολλοί, όπως ο Clancy, δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει άλλες δύο ημέρες για δημόσια σχόλια, στις 16 και 17 Ιουνίου 2022. Όπως σημειώνει ο Lawrie: [32]

“Παρακαλείστε επίσης να λάβετε υπόψη σας τις προτεινόμενες τροποποιήσεις των Διεθνών Υγειονομικών Κανονισμών, οι οποίες θα ψηφιστούν τον Μάιο στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας.

Όπως και η συνθήκη για την πανδημία, πρόκειται για άλλη μια κίνηση για την κατάληψη μεγαλύτερων εξουσιών και την παράκαμψη των κυρίαρχων νόμων των επιμέρους εθνών. Κάποιοι λένε ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από τη συνθήκη για την πανδημία: αν ψηφιστεί, σημαίνει την απώλεια της κυριαρχίας μας από αυτόν τον Νοέμβριο. Ο Τζέιμς Ρογκούσκι έχει γράψει εκτενώς γι’ αυτό στο Substack.[33]

Φαίνεται να υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια από τον ΠΟΥ και τους ελεγκτές του να επιτεθούν στην κυριαρχία μας από όλες τις πλευρές. Είναι σημαντικό να καταστήσουμε σαφές ότι δεν αναγνωρίζουμε τον ΠΟΥ ως εξουσία πάνω μας και ότι δεν θα ανεχτούμε αυτή την κατάχρηση εξουσίας.

Είμαστε κυρίαρχοι και δεν θα δεσμευτούμε από τις δεσμεύσεις διεφθαρμένων αξιωματούχων που προσποιούνται ότι ενεργούν εκ μέρους μας όταν υπογράφουν τα εγγενή δικαιώματα των Λαών του Κόσμου. Δεν ενεργούν εκ μέρους μας και δεν θα δεσμευτούμε”.

Σας ενθαρρύνω να κάνετε σχέδια για να ακουστεί η φωνή σας στις 16 και 17 Ιουνίου 2022. Δυστυχώς, ο ΠΟΥ δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες για την υποβολή προτάσεων. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του ΠΟΥ. Την τελευταία φορά, εξέδωσαν συνδέσμους και οδηγίες για το πώς να υποβάλετε το σχόλιό σας, και είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το ίδιο και για το παράθυρο υποβολής του Ιουνίου. Μπορείτε να εγγραφείτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας ή στην αρχική σελίδα του WCH.

Για να μπλοκάρουμε τις τροποποιήσεις της ΔΥΑ στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του Μαΐου 2022, πρέπει να πλημμυρίσουμε τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες μας με αντιδράσεις. Μια λίστα με τους αντιπροσώπους των ΗΠΑ μπορείτε να βρείτε στο άρθρο του Roguski στο Substack, “Speaking Truth to Power”.

Για πληροφορίες επικοινωνίας για τους αντιπροσώπους άλλων εθνών, θα πρότεινα να επικοινωνήσετε με το περιφερειακό γραφείο και να ζητήσετε μια λίστα (δείτε “Regions” στο μπλε τμήμα στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας-World Health Assembly). Είναι επίσης πιθανό ότι η Παγκόσμια Υγειονομική Επιτροπή θα δημοσιεύσει σχετικές οδηγίες, οπότε φροντίστε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό της δελτίο.


—Δικτυογραφία :

Everything you need to know about the World Health Organization’s Orwellian Pandemic Treaty

https://expose-news.com/2022/05/13/world-health-organizations-orwellian-pandemic-treaty/

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/0a9

Προβολές : 677


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα