Όλη η ανθρωπότητα στις φλόγες...Βρισκόμαστε πραγματικά στα πρώτα κεφάλαια μιας “τέλειας καταιγίδας”, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι του γενικού πληθυσμού δεν έχουν ακόμη ιδέα για το τι τους περιμένει.

Όλη η ανθρωπότητα στις φλόγες...Βρισκόμαστε πραγματικά στα πρώτα κεφάλαια μιας “τέλειας καταιγίδας”, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι του γενικού πληθυσμού δεν έχουν ακόμη ιδέα για το τι τους περιμένει.

9 Ιανουαρίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:786
Μοίρασέ το

 

Δυστυχώς, το 2024 θα είναι μια χρονιά πολέμου και τόσοι πολλοί πολύτιμοι άνθρωποι θα πεθάνουν κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Φυσικά, ο πόλεμος είναι μόνο ένα από τα πράγματα που θα προκαλέσουν εκτεταμένο χάος σε όλο τον πλανήτη το 2024.

Η πιο χαοτική προεκλογική περίοδος στην ιστορία των ΗΠΑ πλησιάζει, η παγκόσμια πείνα αυξάνεται ραγδαία, μεγάλες επιδημίες εξαπλώνονται και ιστορικές φυσικές καταστροφές συμβαίνουν παντού γύρω μας.

Νομίζω πως είναι σαφές ποιοί κινούν τα νήματα της καταστροφής της ανθρωπότητας… και καλόν θα ήταν να είμαστε προετοιμασμένοι για μια χρονιά πολύ τραγική, από πάσης απόψεως… όπως ακριβώς την παρέθεσα και στην πρόσφατη συνέντευξή μου… εδώ… 

Όλα δείχνουν πως είμαστε πλέον στα έσχατα χρόνια… ας είμαστε τουλάχιστον προετοιμασμένοι ψυχικά και πνευματικά…  

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η “κλιμάκωση” είναι μια λέξη που θα ακούσετε πολύ φέτος, καθώς η υφήλιος ξεσπά στις φλόγες.

Το 2024 μόλις ξεκίνησε και ήδη έχουμε δει σημαντικές κλιμακώσεις στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία.

Δυστυχώς, πιστεύω ότι και οι δύο αυτές συγκρούσεις θα ξεφύγουν από τον έλεγχο το 2024, και ο στρατός των ΗΠΑ απλά δεν είναι έτοιμος για ένα τέτοιο σενάριο.

Φέτος, θα δούμε να συμβαίνουν πράγματα που κάποτε θα ήταν αδιανόητα.  Αλλά δεν υπάρχει πλέον επιστροφή.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει και τους επόμενους 12 μήνες τα πράγματα θα γίνουν πραγματικά τρελά.

 

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει υποσχεθεί να σκοτώσει τους ηγέτες της Χαμάς όπου κι αν βρεθούν, και την Τρίτη οι IDF έπιασαν έναν πραγματικά μεγάλο.Ο Saleh Arouri είχε κρυφτεί σε μια πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή της Βηρυτού, και εκεί ήταν που εξουδετερώθηκε από ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος…

Ένα προφανές ισραηλινό χτύπημα στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, σκότωσε τον Νο 2 πολιτικό ηγέτη της Χαμάς την Τρίτη, σηματοδοτώντας μια δυνητικά σημαντική κλιμάκωση του πολέμου του Ισραήλ κατά της μαχητικής οργάνωσης και αυξάνοντας τον κίνδυνο μιας ευρύτερης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.

Ο Σάλεχ Αρούρι, ο οποίος ήταν το πιο υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς που σκοτώθηκε από την έναρξη του πολέμου με το Ισραήλ, ήταν επίσης ιδρυτής της στρατιωτικής πτέρυγας της οργάνωσης. Ο θάνατός του θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικά αντίποινα από την ισχυρή πολιτοφυλακή Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Αυτή ήταν μια πολύ τολμηρή κίνηση.

Αναφέρεται ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος “χτύπησε ένα διαμέρισμα σε ένα κτίριο σε μια σιιτική συνοικία της Βηρυτού που είναι προπύργιο της Χεζμπολάχ”…

Το χτύπημα έπληξε ένα διαμέρισμα σε ένα κτίριο σε μια σιιτική συνοικία της Βηρυτού που είναι προπύργιο της Χεζμπολάχ, και ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Σαγίντ Χασάν Νασράλα έχει ορκιστεί να αντεπιτεθεί σε οποιαδήποτε ισραηλινή στόχευση Παλαιστινίων αξιωματούχων στο Λίβανο.

Αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό για τη Χεζμπολάχ, επειδή αυτό συνέβη πολύ κοντά στο αρχηγείο της Χεζμπολάχ στην καρδιά της Βηρυτού.

Τι θα κάνει λοιπόν η Χεζμπολάχ τώρα;

Θα αντεπιτεθεί;

Μετά την επίθεση, εξέδωσαν μια πολύ δυσοίωνη ανακοίνωση που προειδοποιούσε για “απάντηση και τιμωρία”…

Η Χεζμπολάχ ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η στοχοποίηση του Αρούρι “στην καρδιά των νότιων προαστίων της Βηρυτού” αποτελεί “σοβαρή επίθεση κατά του Λιβάνου, του λαού του, της ασφάλειας, της κυριαρχίας και της αντίστασής του”.

“Διαβεβαιώνουμε ότι αυτό το έγκλημα δεν θα περάσει ποτέ χωρίς απάντηση και τιμωρία”, ανέφερε.

Αναμένω πλήρως ότι η Χεζμπολάχ θα απαντήσει πολύ δυναμικά. Και το Ισραήλ θα απαντήσει ακόμη πιο δυναμικά σε ό,τι κάνει η Χεζμπολάχ.

Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα ηρεμήσουν μετά από λίγες μέρες. Αλλά ακόμη και αν συμβεί αυτό, θα υπάρξει πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ.

Ο Νετανιάχου και άλλοι υψηλόβαθμοι Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει σαφώς ότι η Χεζμπολάχ πρέπει να αποσυρθεί πέρα από τον ποταμό Λιτάνι. Φυσικά η Χεζμπολάχ δεν θα πάει ποτέ οικειοθελώς, και έτσι θα χρησιμοποιηθούν οι IDF για να την απωθήσουν. Και μόλις συμβεί αυτό, οι πύραυλοι θα αρχίσουν να πετούν παντού.

Είναι περιττό να πούμε ότι ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διχάζει ήδη βαθιά τη δική μας κοινωνία. Υπάρχει τόσο πολύς θυμός και απογοήτευση και στις δύο πλευρές, και βλέπουμε μερικές πολύ άσχημες δημόσιες αντιπαραθέσεις. 

Εδώ είναι μόνο ένα παράδειγμα…

Μια τετραμελής εβραϊκή οικογένεια υπέστη φραστική παρενόχληση στο εμπορικό κέντρο American Dream στο Νιου Τζέρσεϊ την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με βίντεο του περιστατικού που μοιράστηκε μια ομάδα παρακολούθησης.

Το εβραϊκό ζευγάρι και τα παιδιά τους, ηλικίας 12 και 16 ετών, έγιναν στόχος κραυγαλέας βρισιάς που εκτόξευσαν δύο φιλοπαλαιστινιακοί υποστηρικτές στο εμπορικό κέντρο στο East Rutherford, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Η StopAntisemitism, η ομάδα παρακολούθησης που μοιράστηκε το βίντεο, δήλωσε ότι η κακοποίηση προκλήθηκε από το φούτερ της 16χρονης κόρης, το οποίο έδειχνε υποστήριξη για τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις.

Θα δούμε πολύ περισσότερα από αυτά τους επόμενους μήνες.

Εν τω μεταξύ, η σύγκρουση στην Ουκρανία συνεχίζει επίσης να κλιμακώνεται.

Μετά τον ουκρανικό βομβαρδισμό αμάχων στο Μπέλγκοροντ, οι Ρώσοι εκτόξευσαν την Τρίτη περίπου 100 πυραύλους εναντίον μεγάλων ουκρανικών πόλεων…

Αργότερα, την Τρίτη, ήρθε στο φως η κλίμακα της επίθεσης στο Κίεβο, δείχνοντας ότι το Κρεμλίνο προσπαθεί σαφώς να στείλει ένα “μήνυμα”.

Οι New York Times γράφουν ότι “το μπαράζ – το οποίο σύμφωνα με την ουκρανική Πολεμική Αεροπορία περιελάμβανε περίπου 100 πυραύλους, συμπεριλαμβανομένων υπερηχητικών όπλων που πετούν με ταχύτητα πολλαπλάσια του ήχου – ήταν το τελευταίο σε έναν κλιμακούμενο κύκλο αεροπορικών επιθέσεων μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και οι δύο πλευρές αναζητούν τρόπους να προκαλέσουν ζημιές μακριά από το εν πολλοίς αδιέξοδο μέτωπο”.

Αυτό ακριβώς θέλουν οι Ουκρανοί ηγέτες.

Θέλουν την κλιμάκωση, επειδή γνωρίζουν ότι αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσουν να εισρέουν περισσότερα χρήματα από τα δυτικά έθνη.

Αλλά στην πορεία περιοχές της Ουκρανίας που κάποτε ήταν τόσο όμορφες, τώρα μετατρέπονται σε σωρούς από μπάζα…

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας πύραυλος εξερράγη στην Ουκρανία, καθώς ο Πούτιν εξαπέλυσε σήμερα μια μνημειώδη επίθεση, περιλαμβάνοντας ταυτόχρονα 11 υπερηχητικούς πυραύλους Dagger που αποτελούν ρεκόρ.

Τα πλήγματα έπληξαν το Κίεβο και άλλες πόλεις, καθώς ο Πούτιν έδειξε την οργή του για τα ουκρανικά πλήγματα στο Μπέλγκοροντ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πλάνα δείχνουν έναν υπερταχύτατο πύραυλο να εκρήγνυται κοντά στο κτίριο Derzhprom στην πλατεία Ελευθερίας στο Χάρκοβο, τον πρώτο ουρανοξύστη της Σοβιετικής Ένωσης.

Στο βάθος ακούγονται σειρήνες, ενώ φλόγες φαίνονται να κατακλύζουν μια δασική περιοχή πριν η τεράστια έκρηξη συγκλονίσει ολόκληρη τη σκηνή.

Έχει ειπωθεί ότι “ο πόλεμος είναι κόλαση”, και αυτό είναι τόσο ακριβές.

Δυστυχώς, το 2024 θα είναι μια χρονιά πολέμου και τόσοι πολλοί πολύτιμοι άνθρωποι θα πεθάνουν κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Φυσικά, ο πόλεμος είναι μόνο ένα από τα πράγματα που θα προκαλέσουν εκτεταμένο χάος σε όλο τον πλανήτη το 2024.

Η πιο χαοτική προεκλογική περίοδος στην ιστορία των ΗΠΑ πλησιάζει, η παγκόσμια πείνα αυξάνεται ραγδαία, μεγάλες επιδημίες εξαπλώνονται και ιστορικές φυσικές καταστροφές συμβαίνουν παντού γύρω μας.

Βρισκόμαστε πραγματικά στα πρώτα κεφάλαια μιας “τέλειας καταιγίδας”, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι του γενικού πληθυσμού δεν έχουν ακόμη ιδέα για το τι τους περιμένει.

 

endoftheamericandream.com

thelibertydaily.com

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 786


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα