Όλη η αποκαλυπτική εκπομπή στο METROPOLIS 95,5, για τους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ;;; ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ...  (βίντεο)

Όλη η αποκαλυπτική εκπομπή στο METROPOLIS 95,5, για τους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ;;; ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ... (βίντεο)

27 Μαρτίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:896
Μοίρασέ το

 

Θα πρότεινα στους Θεσσαλονικείς  αλλά και σε όλους τους ακροατές της εκπομπής, που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους από πλειστηριασμούς, να ελέγξουν μήπως αυτά πήγαν σε συγκεκριμένα Εβραϊκά χέρια…

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Στην προηγούμενη εκπομπή του κ. Παπαζαφειρίου  στον ραδιοφωνικό σταθμό METROPOLIS 95,5 είχα μιλήσει για τους πλειστηριασμούς και πως φτάσαμε σ’ αυτές τις οδυνηρές καταστάσεις, μέσα από τις ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ…(εδώ)

Ένα θέμα που καίει το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού…

Νομίζω πως αξίζει να δώσουμε έμφαση και πάλι σ’ αυτό το θέμα, γιατί η λαίλαπα που έρχεται με την αύξηση των επιτοκίων, τις καταρρεύσεις των τραπεζών και την οικονομική κατάσταση παγκοσμίως να βρίσκεται στην κυριολεξία στην κόψη του ξυραφιού, νομίζω πως το θέμα είναι μείζον και θα πρέπει να του δώσουμε μια προτεραιότητα.

Με την παγκόσμια απάτη του κορονοϊού, το ζητούμενο των γνωστών παγκοσμιοποιητών, είναι η αφαίρεση της ιδιοκτησίας…

Η βίαιη αύξηση του κόστους ζωής των νοικοκυριών και η φτωχοποίηση ενός μεγάλου μέρους των λαών.

Με την οικονομική κατάσταση σε αδιέξοδο, για το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού, υπάρχει  αδυναμία πληρωμής και πολλά ελληνικά νοικοκυριά θα χάσουν ένα μέρος ή όλη την ατομική ιδιοκτησία τους.

Με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθεί ο στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι να μειωθεί στο ελάχιστο, το ποσοστό ιδιοκτησίας στην Ελλάδα.

Περιουσίες θα κατέχει μόνον ένα πολύ μικρό μέρος της ελίτ…

Η Οργουελική κοινωνία που έρχεται είναι πιστό αντίγραφο της Ναζιστικής κοινωνίας που προσωρινά “έσβησε” το 1945, αφήνοντας πίσω το γνήσιο τέκνο της την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέχρι το τέλος του 2022 έχει συμφωνηθεί να γίνουν 122.000 πλειστηριασμοί.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ότι ο δανειολήπτης προφανώς θα χάνει την περιουσία του… αλλά δεν θα ταλαιπωρείται γιατί δεν θα μεταφέρεται το χρέος από γενιά σε γενιά!

Στο σημείο αυτό να θυμίσω πως με υπογραφή Τσακαλώτου  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκε η προστασία της πρώτης κατοικίας όπως προβλεπόταν από τον νόμο Κατσέλη.

Και να επισημάνω πως με την μηχανοργάνωση που έχει πετύχει ο Πιερρακάκης και την ηλεκτρονική ταυτότητα που θα υποχρεωθεί να πάρει ο καθένας, ο κάθε Έλληνας θα είναι πλέον ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δούλος.

Αν σ’ αυτά προσθέσετε και τον ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, το κοκτέιλ γίνεται εκρηκτικό…

Να θυμίσω πως τον Ιανουάριο του 21 είχαν έλθει τα μέλη της Τρόικας, και έδωσαν εντολή-σοκ της ΕΕ στην κυβέρνηση για χρέη των Ελλήνων από lockdown: «Καμία ελάφρυνση – Πάρτε τους άμεσα τα σπίτια»

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟ-ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΥ GEORGE SOROS ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ… και κάποια στιγμή, πρέπει να μιλήσουμε γι αυτή την Προδοσία, διότι οι αποκαλύψεις, θα εκπλήξουν…

Ο Σόρος, που είναι ο μεγαλύτερος έμπορος ψυχών στον κόσμο…

Μάρτιο του 2011 με τον πιο επίσημο τρόπο ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής George Soros επισκέφτηκε το Μέγαρο Μαξίμου και τον Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να συζητήσει τις επενδυτικές ευκαιρίες που επίκειται να προκύψουν στην χώρα μετά την είσοδο της στα Μνημόνια.

Η εταιρεία του η οποία διαχειρίζεται δισεκατομμύρια δολάρια είναι η quantum στην Ιρλανδία, που έχουν έδρα πολλά funds και όλα συμπτωματικά στην ίδια διεύθυνση.

Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως …Εβραϊκής ιδιοκτησίας είναι τα πιο επιθετικά Funds

Θα πρότεινα στους Θεσσαλονικείς  αλλά και σε όλους τους ακροατές της εκπομπής, που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους από πλειστηριασμούς, να ελέγξουν μήπως αυτά πήγαν σε συγκεκριμένα Εβραϊκά χέρια…

Μήπως Εβραίοι είναι και τα περισσότερα «κοράκια», τα οποία έχουν πάρει τις περιουσίες των ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ;;;

Ας ελέγξουν οι δανειολήπτες στα υποθηκοφυλακεία, ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ…

ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ…

Και δώστε ιδιαίτερη βάση, σ’ αυτά που αναφέρω για τον Σπύρο Παγιάτη, που έχει βοηθήσει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, εκατοντάδες δανειολήπτες που έσωσαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους…

Αυτά και άλλα πολλά συζητήθηκαν στην εκπομπή του κ. Παπαζαφειρίου στην οποία προσκλήθηκα…

Ακούστε την εκπομπή, εδώ… στο 2:01.00…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Επειδή ένας ψυχοπαθής ανώνυμος αναγνώστης, έστειλε mail στον κ. Παπαζαφειρίου, για τις θρησκευτικές μου απαντώ:

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…

Ο συγκεκριμένος ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ, με βομβαρδίζει με επιεικώς απαράδεκτες  απόψεις, δήθεν χριστιανικές.

Ας τις κρατήσει για τον εαυτό του… Ο ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ…

 

Προβολές : 896


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα