Όλη η Ελλάδα κατά των νέων ταυτοτήτων

Όλη η Ελλάδα κατά των νέων ταυτοτήτων

19 Αυγούστου, 2023 35 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,793
Μοίρασέ το

 

Ραγδαία είναι η αύξηση των πολιτών που ζητούν την ανανέωση και αντικατάσταση των αστυνομικών τους ταυτοτήτων, προκειμένου να γλυτώσουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Κατ΄αρχήν, είναι θετικό σημάδι το ότι αρκετοί έλληνες έχουν αφυπνιστεί ως προς την ψηφιακή ταυτότητα… ΑΛΛΑ…
Θεωρείστε δεδομένο πως έως τους επόμενους 8-9 μήνες και μέχρι τις ευρωεκλογές, που ενδεχομένως θα είναι και οι τελευταίες εκλογές και στην ευρωβουλή και παγκοσμίως, καθότι θα καταργηθούν οι εκλογές γενικώς, και η σατανική ελίτ απλά θα τοποθετεί τα πιόνια της είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση είτε στην κυβέρνηση, όπως κάνει και στα διεθνή όργανά της, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Με έναν νόμο, θα καταργήσουν και τις νέες εκδοθείσες ταυτότητες, άρα οι πολίτες που σπεύδουν να προμηθευθούν νέες ταυτότητες, απλά ταλαιπωρούνται… 
Επιπλέον, καταθέτοντας την προσωπική μου άποψη, θεωρώ πως για μια ακόμη φορά είναι τραγικό λάθος η συγκέντρωση μπροστά στο ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ… 
ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΗΜΕΡΩΝ…
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.
Τέλος, όλες οι διαταγές και οι ντιρεκτίβες, έρχονται και επιβάλονται από την ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΑΠΟ 1-1-2015, ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ…
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ, ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…
ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. Η κατωτέρω εικόνα, αφορά τα όσα είπε για την ψηφιακή ταυτότητα ή κάρτα του πολίτη, όπως λεγόταν πρώτα, ο Άγιος Παϊσιος…

 

 

Ραγδαία είναι η αύξηση των πολιτών που ζητούν την ανανέωση και αντικατάσταση των αστυνομικών τους ταυτοτήτων, προκειμένου να γλυτώσουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα, ιδιαίτερα εντύπωση προκάλεσε η προ ημερών εμφάνιση ενός πούλμαν σε αστυνομικό τμήμα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με δεκάδες καλόγριες να καταθέτουν αιτήσεις για την αντικατάσταση των παλαιού τύπου ταυτοτήτων τους, πριν την έλευση της ψηφιακής μορφής τους.

Την ίδια ώρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιδρούν για την ψηφιοποίηση των στοιχείων τους, υποστηρίζοντας ότι θα παρακολουθείται διαρκώς λόγω της τοποθέτησης ειδικού τσιπ είτε κάνοντας λόγο για… «επίθεση κατά των Χριστιανών και χάραγμα του αντίχριστου που επιβάλλεται από τη νέα τάξη πραγμάτων».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν και πολίτες που βρέθηκαν σήμερα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, κάποιοι εξ αυτών ξενύχτησαν στην είσοδο, φτάνοντας στη 1 και στις 2 το πρωί, προκειμένου να προλάβουν την έκδοση ταυτότητας, την ώρα που το προσωπικό στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξυπηρέτησης.

 

Τεράστιες ουρές και πολύωρες καθυστερήσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

 

Μεγάλη ταλαιπωρία και καθυστερήσεις πολλών ωρών βιώνουν δεκάδες Βολιώτες που επιθυμούν να εκδώσουν νέα αστυνομική ταυτότητα, καθώς οι ουρές που σχηματίζονται καθημερινά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας είναι τεράστιες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες.

Η «Πελοπόννησος» βρέθηκε έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Δεκάδες άτομα είχαν υπογράψει μια άτυπη λίστα προτεραιότητας και περίμεναν υπομονετικά, όπως γίνεται κάθε μέρα το τελευταίο διάστημα.

Χθες, μια ημέρα μετά τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, η άτυπη λίστα είχε 100 ονόματα. Τη Δευτέρα ξεπερνούσαν τα 130. Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό για την εποχή, να ζητούν τόσα πολλά άτομα, ανανέωση ταυτότητας.

Χθες, το Γραφείο Εκδοσης Ταυτοτήτων λειτουργούσε από τις 2:30 το μεσημέρι και μετά. Ομως, πολλοί είχαν πάει από τις 5 τα ξημερώματα, για να πιάσουν σειρά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,793


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.