Όλο και περισσότεροι ειδικοί του lockdown παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση

Όλο και περισσότεροι ειδικοί του lockdown παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση

13 Δεκεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:552
Μοίρασέ το

Οι ολοκληρωτικές πράξεις του χωρισμού της οικογένειας, της λογοκρισίας και του καταναγκαστικού εμβολιασμού ενίσχυσαν μόνο τα προβλήματα στο ιατρικό σύστημα, οδηγώντας σε υψηλότερη συχνότητα ιατρογενών λαθών και σε μεγαλύτερο αριθμό ασθενών που δεν υποβλήθηκαν σε θεραπεία και κακοποιήθηκαν.

Για να υπάρξει πραγματική συγχώρεση, πρέπει να υπάρξει λογοδοσία και πρέπει να γίνουν τεράστιες αλλαγές στα ίδια τα συστήματα που οπλίστηκαν εναντίον του λαού.

 

Μεταφέρω το θέμα στην ελληνική πραγματικότητα και ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Προσωπικά, δεν δίνω καμία συγχώρεση σε κανένα απ’ αυτά τα ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ…

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Με φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, θα δοθεί η διάσταση και αυτού του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ…

 

 

Οι ιατρικοί «ειδικοί» που απαίτησαν από όλους τους ανθρώπους να «εμπιστεύονται την επιστήμη» και να μείνουν μασκοφόροι και κλειδωμένοι μέχρι να υπάρξει διαθέσιμο εμβόλιο, αρχίζουν να βλέπουν πόσο δόλια και καταστροφικά είναι πραγματικά τα συστήματα ολοκληρωτικών πεποιθήσεών τους. Οι ειδικοί του lockdow αρχίζουν να παραδέχονται ότι έκαναν λάθος σε όλα, και μερικοί μάλιστα εκλιπαρούν για συγχώρεση .

Σε ένα επεισόδιο του προγράμματος «Real Time» του Bill Maher, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Scott Galloway παραδέχτηκε ότι έκαναν λάθος που υποστήριξαν τα lockdown και τώρα ζητά συγχώρεση.  

“Ήμουν στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου του παιδιού μου κατά τη διάρκεια του COVID. Ήθελα μια πιο σκληρή πολιτική κλειδώματος”, είπε ο κ. Galloway. «Εκ των υστέρων, έκανα λάθος».

“Η ζημιά στα παιδιά που τα κρατούσαν έξω από το σχολείο για περισσότερο χρόνο ήταν μεγαλύτερη από τον κίνδυνο. Αλλά εδώ είναι η ουσία: Εγώ, οι σπουδαίοι μας άνθρωποι στο [CDC], θα ήθελα να πιστεύω ότι ο κυβερνήτης [Andrew Cuomo], ήμασταν όλοι λειτουργούσαν με ατελείς πληροφορίες και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε», θρηνούσε. “Ας μάθουμε από αυτό. Ας λογοδοτήσουμε ο ένας τον άλλον, αλλά ας φέρουμε λίγη χάρη και συγχώρεση.”

 

Τα μοντέλα των ειδικών προκάλεσαν παγκόσμιο πανικό, τροφοδοτώντας ιατρικά σφάλματα και κοινωνική καταστροφή

Ένας άλλος υπέρμαχος του lockdown άλλαξε επίσης γνώμη. Ο Δρ Ari Joffe, κλινικός καθηγητής παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα στον Καναδά, πήγε all-in για lockdown, μαζικές καραντίνες και ιατρικές εντολές. Βλέπει τώρα ότι συμμετείχε σε «ομαδική σκέψη» και έπαιρνε κακές αποφάσεις από φόβο, παρόλο που, εκείνη την εποχή, οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας είχαν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονταν για να λάβουν ορθές αποφάσεις και να συμπεριφέρονται στους ανθρώπους με αξιοπρέπεια.

Μια επιστημονική έρευνα που συντάχθηκε από τον Δρ. Joffe ρίχνει μια πιο προσεκτική ματιά στη σκέψη της ομάδας που οδήγησε τους ηγέτες της δημόσιας υγείας σε μια κατάσταση απερίσκεπτου τρόμου και κατάχρησης.

 

Η ομάδα ανταπόκρισης του Imperial College για τον COVID-19 δημοσίευσε ένα μοντέλο στις 16 Μαρτίου 2020 που προέβλεπε «θα υπάρξουν 510.000 θάνατοι στη Μεγάλη Βρετανία και 2,2 εκατομμύρια θάνατοι στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τα μέσα Απριλίου, ξεπερνώντας τη ζήτηση της ΜΕΘ κατά 30 φορές». Οι ειδικοί είπαν ότι εάν τα lockdown δεν επιβάλλονταν από τις κυβερνήσεις για περισσότερο από τα δύο τρίτα του χρόνου σε διάστημα δύο ετών, θα υπήρχαν «7,0 δισεκατομμύρια μολύνσεις και 40 εκατομμύρια θάνατοι» παγκοσμίως. Το αποτέλεσμα από αυτό το μόντελινγκ ήταν διάχυτος φόβος, είπε ο Δρ Joffe, ο οποίος βοήθησε να διαδοθεί.

Ο Δρ Κέβιν Μπας, έβδομος φοιτητής ιατρικής και ερευνητής σε ιατρική σχολή του Τέξας, παραδέχεται ότι έκανε λάθος που υποστήριξε τα lockdown.

Είπε ότι το μόντελινγκ στο Imperial College και οι αναφορές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας τον έπεισαν να πάει all-in με lockdown. «Ήμουν πάντα «Covidian». Πάντα πίστευα ότι πρέπει να έχουμε lockdown, να έχουμε εντολές μάσκας και εντολές εμβολίων, και ήμουν πολύ αυταρχικός».

«Κοιτάζοντας πίσω τώρα, είναι ντροπιαστικό», είπε ο Δρ Μπας.

Η επιδημία χρόνιων ασθενειών πρέπει να αντιμετωπιστεί για την κατάλληλη καταπολέμηση της μολυσματικής νόσου

Οι στρατηγικές για τη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών έκλεισαν και λογοκρίθηκαν σε κάθε βήμα, καθώς οι ηγέτες της δημόσιας υγείας και οι υπεύθυνοι των μέσων ενημέρωσης απαιτούσαν περισσότερα lockdown και περιορισμούς που αψηφούσαν κάθε λογική και απειλούσαν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Από κλειστά πάρκα και μασκοφόρους μαθητές, μέχρι οικογένειες που χωρίστηκαν βίαια στα νοσοκομεία, στις εκκλησίες που έκλεισαν τις συνελεύσεις… ήταν όλα περιττά και επιβλαβή για όλους. Η συνθηκολόγηση με αυτήν την ομαδική σκέψη οδήγησε σε ψυχικά άρρωστα πρότυπα συμπεριφοράς , ψυχώσεις, παράνοια και παρορμήσεις ελέγχου/μίσους που έβλαψαν τον ίδιο τον κοινωνικό και ηθικό ιστό της κοινωνίας.

Ο Δρ Joffe είπε στους The Epoch Times ότι αρχικά υποστήριξε όλα τα μέτρα καραντίνας που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση επειδή πίστευε ότι «τα lockdown θα μείωναν τη μετάδοση του ιού και τους θανάτους, όπως ήταν περίφημα, ανακριβώς και ταυτολογικά διαμορφωμένα στο Imperial College».

 

Όπως πολλοί στην κοινότητα της ελευθερίας της υγείας, γνώριζαν ήδη από την αρχή, ότι η ταλαιπωρία και ο θάνατος κατά τη διάρκεια του 2020-2023 δεν θα μπορούσαν ποτέ να αποτραπούν με τρομακτικές συμπεριφορές, απομόνωση και διχασμό. Οι ολοκληρωτικές πράξεις του χωρισμού της οικογένειας, της λογοκρισίας και του καταναγκαστικού εμβολιασμού ενίσχυσαν μόνο τα προβλήματα στο ιατρικό σύστημα, οδηγώντας σε υψηλότερη συχνότητα ιατρογενών λαθών και σε μεγαλύτερο αριθμό ασθενών που δεν υποβλήθηκαν σε θεραπεία και κακοποιήθηκαν.

Καθώς περνούσε ο καιρός, ο Δρ Joffe άρχισε να συνειδητοποιεί ότι η υποστήριξή του στα lockdown προερχόταν από μια προνομιακή θέση που «απέτυχε να αναγνωρίσει ότι η μοναξιά, η ανεργία και οι δυσμενείς εμπειρίες της παιδικής ηλικίας αποτελούν κορυφαίους παράγοντες κινδύνου για μείωση της διάρκειας ζωής, προβλήματα ψυχικής υγείας και χρόνια μη -μεταδοτικές ασθένειες.”

 

Τελικά, είναι οι χρόνιες παθήσεις υγείας και τα αυτοάνοσα νοσήματα (διάχυτα σε όλο τον πληθυσμό και επιδεινωμένα από τοξικά, φλεγμονώδη εμβόλια) που οδήγησαν στα χειρότερα αποτελέσματα από μολυσματικές ασθένειες τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

Για να υπάρξει πραγματική συγχώρεση, πρέπει να υπάρξει λογοδοσία και πρέπει να γίνουν τεράστιες αλλαγές στα ίδια τα συστήματα που οπλίστηκαν εναντίον του λαού.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

 

TheEpochTimes.com

 

NCBI.NLM.NIH.gov

 

Academic.oup.com

 

CDC.gov

 

CDC.gov [Πίνακας 3]

 

Πηγή

Προβολές : 552


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα