Όλο το «επιχειρηματικό» πρόγραμμα του Ε. Μασκ συνιστά ένα προ(καλο)μελετημένο, διαφημιστικό προπέτασμα καπνού

Όλο το «επιχειρηματικό» πρόγραμμα του Ε. Μασκ συνιστά ένα προ(καλο)μελετημένο, διαφημιστικό προπέτασμα καπνού

3 Ιανουαρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:447
Μοίρασέ το

 

 

Εντείνουν το τηλεπικοινωνιακό τους δίκτυο, για να προωθήσουν την μεγαλύτερη πληροφοριακή, εξαπάτηση του αιώνα· την υποταγή μας!”

Αυτό το άρθρο, και τα αποκαλυπτικά βίντεο, σίγουρα δεν είναι για προβατοποιημένους αναγνώστες, που δεν διαθέτουν κριτική σκέψη, και ακόμα περισσότερο, δεν είναι για ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ή προβατοποιημένους ιστολόγους,  που θεωρούν πως ο Έλον Μάσκ, είναι ένας μετανοημένος της ελίτ, που έκανε στροφή προς τον …Χριστιανιασμό… γράφοντας πως “ο Έλον Μάσκ, ασπάζεται το Ευαγγέλιο της Αγάπης του Χριστού κι αυτό είναι πάρα  πολύ σημαντικό ν’ ακούς κάτι τέτοιο από έναν οπαδό και εργάτη της τεχνολογίας, και είναι ότι πιο αισιόδοξο θα μπορούσαμε ν’ ακούσουμε…”!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και σίγουρα δεν είναι για ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ή προβατοποιημένους ιστολόγους, που παραπληροφορουν τους αναγνώστες τους… “κρίνοντας θετικά κάποιες ενέργειες του ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ, που πλήττουν τους νεοταξίτες…”!!!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ;;;

Μήπως ηθελημένα ή άθελά τους, εξυπηρετούν τους χάζαρους;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Tesla CEO Elon Musk Smokes Weed During Joe Rogan Podcast Interview | Velshi & Ruhle | MSNBC

 

Δείτε τα βίντεο εδώ… 

 

 

“Tesla CEO Elon Musk Smokes Weed During Joe Rogan Podcast Interview”

 

“Όλο το «επιχειρηματικό» πρόγραμμα του Ε. Μασκ συνιστά ένα προ(καλο)μελετημένο, διαφημιστικό προπέτασμα καπνού από ατελεύτητες και ζημιογόνες δραστηριότητες, ώστε να χρηματοδοτηθεί το διαστημικό σκέλος του προγράμματος·

Το μόνο που ενδιαφέρει εκείνους, οι οποίοι και τον ανέδειξαν, καθώς δια μέσου των ιδιωτικών δορυφόρων παρακάμπτουν την «δύσκαμπτη» κρατική N.A.S.A. και εντείνουν το τηλεπικοινωνιακό τους δίκτυο, για να προωθήσουν την μεγαλύτερη πληροφοριακή, εξαπάτηση του αιώνα·

Την υποταγή μας!”

 

Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 447


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα