Όνειρο του Πούτιν, η ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!

Όνειρο του Πούτιν, η ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!

15 Δεκεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:347
Μοίρασέ το

 

 

Πούτιν : “Έχω Ένα Όνειρο ..της Τράπεζας Sber ” – και Περιλαμβάνει τον Μετασχηματισμό “Όλων των Τομέων της Ζωής” με τη Βοήθεια του Herman Gref και της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ)

Επικεφαλής της Sberbank είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στην κορυφή της ρωσικής τροφικής αλυσίδας που μπορούμε να πούμε απερίφραστα ότι είναι ένας καθαρόαιμος παγκοσμιοποιητής

Καθαρόαιμος παγκοσμιοποιητής ο Πούτιν… κι ας του στέλνουν κάποια ελληνόφωνα φασιστοειδή σούργελα, “χρόνια πολλά” για την γιορτή του…
Καλλιόπη Σουφλή
Πηγή: Kremlin.ru

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Edward Slavsquat | Διάβαστε το εδώ.

 

Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που είναι σίγουρα στη ζωή: ο θάνατος, οι φόροι και η περιοδική συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον μαθητή του Νταβός Herman Gref για να συζητήσουν πώς η φιλική τράπεζα του Herr Gref θα χρησιμοποιήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη για να εγκαινιάσει “μια νέα σελίδα στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας”.

Κάθε χρόνο, τα τελευταία οκτώ χρόνια, η Sberbank -η οποία δεν είναι απλώς μια βαρετή παλιά τράπεζα, αλλά μάλλον “ένα ολόκληρο σύμπαν υπηρεσιών [συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών με ενέσεις -θρόμβων] για την ανθρώπινη ζωή”– φιλοξενεί ένα φανταχτερό συνέδριο αφιερωμένο στην εξαγγελία του θαύματος της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ). Ο Herman Gref λέει ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη θα κάνει τα πάντα ασφαλή και βολικά και αυτό μου αρκεί.

Ο Πούτιν παρακολούθησε το φεστιβάλ του Gref το 2022 (όπου υποστήριξε το “pet project” του Gref για την “εξασφάλιση της ευρύτερης εισαγωγής της τεχνητής νοημοσύνης” στη ρωσική κοινωνία) και προφανώς πέρασε τόσο καλά που αποφάσισε να επιστρέψει για το φετινό clambake (φαγητό) των τεχνοκρατών:

Gref και Πούτιν συζητούν για τις μετασχηματιστικές δυνάμεις της τεχνητής νοημοσύνης στις 24 Νοεμβρίου 2023 (πηγή: Kremlin.ru)
Ο Πούτιν και ο Gref επιθεωρούν κάποια τεχνητή νοημοσύνη. 24 Νοεμβρίου 2023 (πηγή: Kremlin.ru)

Ο ιστότοπος του Κρεμλίνου δημοσίευσε το κείμενο των πλήρων δηλώσεων του Πούτιν, αλλά ιδού πώς συνόψισε το φιλο-Πούτιν Katyusha.org την πρόσφατη συζήτηση του Ρώσου προέδρου με τον Gref και τα τσιράκια της Sber:

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν καθόρισε, αναφερόμενος στον Gref, τις κύριες κατευθύνσεις για την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης: “Μόλις τώρα ο Herman Oskarovich [Gref] και εγώ συζητήσαμε πώς, φυσικά, με την εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης στην επιστήμη, την εκπαίδευση, την υγεία -και σε όλες τις σφαίρες της ζωής μας- η ανθρωπότητα αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο της ύπαρξής της”.

Αυτή η ιδέα του επικεφαλής της Sberbank … βασίζεται στην “τέταρτη βιομηχανική επανάσταση” και την επακόλουθη “Μεγάλη Επαναφορά” σύμφωνα με τα πρότυπα του WEF στο Νταβός και του μόνιμου επικεφαλής του Klaus Schwab.

Αυτό πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι ο Gref είναι πρώην (;) μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), ο οποίος έγραψε τον πρόλογο για τη ρωσική έκδοση του βιβλίου του Schwab: The Fourth Industrial Revolution (2016) (“Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση”), όπου περιγράφονται οι τεχνοκρατικές ιδέες του Schwab ως “διασκεδαστικές” και “χρήσιμες”.

“Το βιβλίο αυτό δεν περιέχει μόνο μια συστηματική, καλά δομημένη επισκόπηση των κύριων τάσεων της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, αλλά παρέχει επίσης πολλά ενδιαφέροντα, ζωντανά και αξιομνημόνευτα γεγονότα. Είμαι βέβαιος ότι η ανάγνωσή του θα είναι διασκεδαστική και χρήσιμη!”Herman Gref

Ο Gref είναι μια τόσο τεράστια διαστημική σαύρα που ακόμη και ο Simplicius the Thinker, ο αγαπημένος 5D Chess Grandmaster του διαδικτύου, δεν είναι πρόθυμος να επιστρατεύσει την απαράμιλλη νοητική του μαγεία για να παρουσιάσει τον Gref ως έναν μυστικό τουρμποπατριώτη σε μια άκρως απόρρητη αποστολή να διεισδύσει στο Νταβός και να καταγράψει βίντεο TikTok με τον Schwab να μυρίζει κόλλα:

Επικεφαλής της Sberbank είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στην κορυφή της ρωσικής τροφικής αλυσίδας που μπορούμε να πούμε απερίφραστα ότι είναι ένας καθαρόαιμος παγκοσμιοποιητής, ή τουλάχιστον ως επί το πλείστον: ο Herman Gref, ο εθνοτικά Γερμανός και φαινομενικά υποχείριο του WEF. Έχει υπηρετήσει στο διοικητικό συμβούλιο του WEF στο παρελθόν, αν και προφανώς δεν είναι σε αυτό στη μετακοβιδική εποχή, και έχει βρεθεί πίσω από τις προσπάθειες να εισαγάγει πολλές κοινωνικές “αλλαγές” στη Ρωσία, οι οποίες ξεκίνησαν και σχεδιάστηκαν από το WEF.

Θέλω απλώς να επαναλάβω ότι το παραπάνω blockquote πληκτρολογήθηκε από έναν κύριο που θέλει να πιστέψετε ότι το ψηφιακό ρούβλι διαφέρει θεμελιωδώς από τα άλλα CBDCs και ότι η Elvira Nabiullina, η οποία είναι ενδεχομένως ένας από τους πέντε πιο μισητούς ανθρώπους στη Ρωσία, είναι μια Ρωσίδα εθνικίστρια που εργάζεται αθόρυβα στο παρασκήνιο για να διαλύσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Το γεγονός ότι αυτός ο επαγγελματίας Thinker αρνείται να υπερασπιστεί τον Gref με τείχη από την περίφημη στοχαστική του λεκτική σαλάτα, και αντ’ αυτού απλώς παραδέχεται ότι ο Herman είναι ένας “καθαρόαιμος παγκοσμιοποιητής”, λέει πολλά αν σταματήσετε και το σκεφτείτε.

Edward Slavsquat
Elvira Nabiullina is the kindest, bravest, warmest, most wonderful human being I’ve ever known in my life
There is a famous internet sage called Simplicius the Thinker, and recently he has been thinking tantalizing thoughts about Elvira Nabiullina and her centralized, programmable, traceable and …
Read more

Αλλά παρεκκλίνω. Επιστροφή στο κείμενο της Katyusha για την επίσκεψη του Πούτιν στο GrefFest 2023:

[Ο Πούτιν] εξήγησε τι συνέβαινε ως εξής: “Οι ειδικοί αποκαλούν τις τρέχουσες διεργασίες επανάσταση, τεχνολογική αλλαγή, θεμελιώδη πρόοδο στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης. Έχω ήδη πει ότι πρόκειται γενικά για μια νέα σελίδα στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας”. […]

Ο Πρόεδρος καθόρισε την πορεία της κυβέρνησης, της ηγεσίας της χώρας και της Διοίκησης σε σχέση με την τεχνητή νοημοσύνη:

Στον τομέα της δημόσιας διοίκησης, “οι τεχνολογίες γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης καθιστούν δυνατή την πλήρη μετάβαση στη διαχείριση και την αυτοματοποίηση ακόμη περισσότερων διοικητικών διαδικασιών με βάση τα δεδομένα”.

Κατά τη λήψη αποφάσεων, η τεχνητή νοημοσύνη θα επιτρέψει: “να επιταχυνθούν οι διαδικασίες λήψης αποφάσεων και να επαληθευτούν οι αποφάσεις με βάση μεγάλα δεδομένα, και ως εκ τούτου να βελτιωθεί ριζικά και να αλλάξει η εμφάνιση πολλών τομέων που επηρεάζουν άμεσα κάθε πολίτη”.

Στο εγγύς μέλλον: “το αστικό περιβάλλον, οι δημόσιες μεταφορές, τα συστήματα δημόσιων υπηρεσιών, η οικολογία, η εκπαίδευση και η υγειονομική περίθαλψη”.

Η αυτοματοποίηση όλων των πτυχών της ζωής είναι πολύ ασφαλής και βολική. Και είναι μια πολύ συνετή και έξυπνη κίνηση από τον Πούτιν να στέψει τον Gref de facto Αυτοματοποιητή Τσάρο της Ρωσίας, επειδή ο Gref έχει περάσει πολύ χρόνο σκεπτόμενος πώς να διαχειρίζεται τους ανθρώπους. Εδώ είναι τι είπε για το θέμα αυτό το 2012:

Αν κάθε άτομο μπορεί να συμμετέχει άμεσα στη διαχείριση, τότε τι διαχειριζόμαστε; […] Οι άνθρωποι δεν θέλουν να χειραγωγούνται όταν έχουν γνώση. Τι σημαίνει να αφαιρέσουμε το πέπλο από τα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων και να τους κάνουμε αυτάρκεις; Πώς θα τους διαχειρίζεστε; Κάθε μαζικός έλεγχος συνεπάγεται ένα στοιχείο χειραγώγησης.

Αστειευόταν, όμως. Απλά γελούσε, εντάξει;

Υπάρχει ένα τελευταίο σχόλιο που έκανε ο Πούτιν -ένα μάλλον σημαντικό σχόλιο- το οποίο πρέπει να εξετάσουμε.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε στους παρευρισκόμενους στο GrefFest ότι: “είναι αδύνατο να απαγορευτεί η τεχνητή νοημοσύνη, θα αναπτυχθεί το ίδιο. Αν απαγορεύσουμε κάτι, αυτό θα αναπτυχθεί αλλού και εμείς θα μείνουμε μόνο πίσω – αυτό είναι όλο”.

Αυτό είναι αλήθεια. Η “πρόοδος” δεν μπορεί να σταματήσει. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΝ HERMAN GREF ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ S-400 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΕΙ ΤΗ SBER-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Το Katyusha.org έκανε μια παρόμοια παρατήρηση χρησιμοποιώντας ελαφρώς διαφορετική διατύπωση:

Εμείς, η Ρωσία, πρέπει να ηγηθούμε της διαδικασίας για να τη διαχειριστούμε πραγματικά. Αλλά όχι υπό την ηγεσία της Sberbank και άλλων συνεργατών των παγκοσμιοποιητών, αλλά σε κρατικό επίπεδο σε συμμόρφωση με όλες τις πτυχές της ασφάλειας.

“Η τεχνολογική ανάπτυξη είναι αναπόφευκτη, αλλά τουλάχιστον δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τον τύπο που έγραψε τον πρόλογο για το βιβλίο του Klaus Schwab σχετικά με το πώς να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία για να υποδουλώσουμε την ανθρωπότητα” μοιάζει με μια πολύ ρεαλιστική θέση. Αλλά ίσως μου διαφεύγει κάτι;

Έχει γίνει πολύ μοντέρνο και cool να ισχυρίζεται κανείς ότι η Ρωσία κάνει όλα τα απαίσια πράγματα που κάνει η Δύση, προκειμένου να εγκαινιάσει μια χρυσή εποχή αντι-παγκοσμιοποιητικών CBDCs, σήμανση ανθρωποβοοειδών (Ψηφιακή Ταυτότητα) και θρομβο-εμβόλια. Με τον Gref στο τεχνολογικό τιμόνι της Ρωσίας, ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει με αυτή την αεροστεγή θεωρία;

Edward Slavsquat
Russia must close the cattle-tag gap!
To defeat globalism, Moscow is reluctantly but responsibly adopting the globalist agenda. There is no way to stop the technological “progress” promoted by Davos, the G20, the IMF, the World Bank, the UN, and the WHO, which is why Moscow must closely collaborate with all of these globalist organizations in order to maintain globalist parity with the …
Read more

Θα κλείσουμε αυτή την ανάρτηση στο ιστολόγιο με το όνειρο του Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο αποκάλυψε στον κόσμο στο GrefFest:

H. Gref: […] Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Πρώτον, ποια είναι η γνώμη σας για τα θέματα και τα όνειρα που οι ομιλητές μας άγγιξαν εδώ. Και επιτρέψτε μου να σας κάνω μια άλλη ερώτηση: ποιο είναι το όνειρό σας;

Βλαντιμίρ Πούτιν: Τ̲ο̲ ̲ό̲ν̲ε̲ι̲ρ̲ό̲ ̲μ̲ο̲υ̲ ̲ε̲ί̲ν̲α̲ι̲ ̲ό̲τ̲ι̲ ̲ό̲λ̲α̲ ̲ό̲σ̲α̲ ̲σ̲υ̲ζ̲η̲τ̲ή̲σ̲α̲μ̲ε̲ ̲θ̲α̲ ̲γ̲ί̲ν̲ο̲υ̲ν̲ ̲π̲ρ̲α̲γ̲μ̲α̲τ̲ι̲κ̲ό̲τ̲η̲τ̲α̲.̲

Ένας από τους τελευταίους ομιλητές, ο νέος πρύτανης, είπε ότι γινόμαστε μάρτυρες επαναστατικών γεγονότων στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας γενικά, στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

Δεν θέλω να δώσω ορισμούς τώρα, αλλά είναι σαφές ότι μια επανάσταση είναι ένα είδος απότομης κατάρρευσης των παλαιών κανόνων, των παλαιών διαταγών, μια μετάβαση, όπως λένε τώρα, σε εντελώς νέες πλατφόρμες, σε νέους νόμους για τη ζωή της κοινωνίας και του ατόμου. Φυσικά, εδώ δεν χρειαζόμαστε ξαφνικές αλλαγές ή καμπές, χρειαζόμαστε εξέλιξη. Αλλά πρέπει να οργανωθεί γρήγορα, αποτελεσματικά, αποδοτικά σε όλα τα επίπεδα: σε επίπεδο επιχειρήσεων, σε επίπεδο δήμων, σε επίπεδο υποκειμένου της Ομοσπονδίας, ομοσπονδιακών αρχών, σε όλες τις σφαίρες της ζωής. Πρέπει να αγωνιστούμε γι’ αυτό. Και πρέπει να συγκεντρώσουμε όλους τους πνευματικούς, διοικητικούς και οικονομικούς μας πόρους σε αυτό, αν θέλουμε να διασφαλίσουμε το μέλλον της χώρας.

ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΑΝΑΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟΝ HERMAN GREF ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ “ΝΕΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ”; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ;

Συγγνώμη που φωνάζω.

Μερικές φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα (πηγή: Kremlin.ru)

Υποστηρίξτε τον Edward Slavsquat με μόλις $35/έτος! Μια συμφωνία SberBargain!

Συνεργάζεται ο Πούτιν με τους Παγκοσμιοποιητές; – Μια συζήτηση με τον Mike Whitney από το Unz Review

·
1 Νοε
Συνεργάζεται ο Πούτιν με τους Παγκοσμιοποιητές; - Μια συζήτηση με τον Mike Whitney από το Unz Review

Μετάφραση: Απολλόδωρος 13 Οκτωβρίου 2023 | EDWARD SLAVSQUAT | Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Read full story

Δικτυογραφία:

Putin: “I have a SberDream” – Edward Slavsquat

Edward Slavsquat
Putin: “I have a SberDream”
There are only three things that are certain in life: death, taxes, and Vladimir Putin periodically meeting with Davos disciple Herman Gref to discuss how Herr Gref’s friendly bank will use AI to usher in “a new page in the development of mankind”. Every year for the past eight years, Sberbank—which is not just a boring old bank, but r…
Read more

 

 

Πηγή

Προβολές : 347


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα