Όσα οδηγήσουν τις ΗΠΑ στον γκρεμό... θα οδηγήσουν και την Ελλάδα και την Ευρώπη... ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ!

Όσα οδηγήσουν τις ΗΠΑ στον γκρεμό... θα οδηγήσουν και την Ελλάδα και την Ευρώπη... ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ!

7 Φεβρουαρίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:630
Μοίρασέ το

12 εντελώς τρελά παραδείγματα που δείχνουν πόσο έχουν πέσει οι ΗΠΑ

Εκατομμύρια από εμάς έχουμε απορρίψει εντελώς τις αξίες στις οποίες βασίστηκε αυτό το έθνος, και έτσι τώρα έχουμε ένα τεράστιο χάος στα χέρια μας.

Οι ΗΠΑ, καταρρέουν… όποιος δεν το βλέπει, μόνο αφελής μπορεί να θεωρηθεί…
Το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα…
Το ίδιο θα συμβεί και στην Ευρωπαϊκή Ένωση…
Έκαναν τον κύκλο τους και έρχεται επιτέλους η κατάρρευση…
Και η λέξη “επιτέλους”, δεν είναι τυχαία… είναι απόλυτα συνειδητή γιατί πλέον έχουν χαθεί ΟΙ ΑΞΙΕΣ με τις οποίες δημιουργήθηκαν και δημιουργηθήκαμε.
Υπάρχει ένας κοινός παράγων που διαμόρφωσε και συνεχίζει να διαμορφώνει και τις ΗΠΑ, και την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση…
Κι αυτός ο παράγων είναι… ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ…
Είναι η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ που ίπταται πάνω από τον Λευκό Οίκο…
Είναι η ίδια ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ που ίπταται πάνω από το “ελληνικό” κοινοβλούλιο και το Μαξίμου…
Είναι η ίδια ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ που ίπταται πάνω και απο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο…
ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΙΠΤΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ…
Μην ξεχνάτε πως τις ΗΠΑ, τις αγόρασαν κυριολεκτικά ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…
ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!!!
Μην ξεχνάτε πως την Ευρωπαϊκή Ένωση, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ…
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟ 1821…
ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ.
ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.
Διακόσια χρόνια, διαλύουν κυριολεκτικά τις κοινωνίες… τις έκαναν σαν τη δική τους λεπρή κοινωνία…
Το Αμερικάνικο όνειρο, τελείωσε…
Οι αμερικανοί, ζουν τον ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ, εξ αιτίας του ΒΑΘΕΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, τελειώνει… το ίδιο και οι λαοί της…
Ο Ελληνικός λαός, έχασε το πολυτιμότερο αγαθό του… ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ…
Όποιος νομίζει πως ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ…
Λύση, υπάρχει…
Ας την σκεφθεί ο καθένας και ας δράσει αναλόγως…
ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… 
Καλλιόπη Σουφλή

Όταν ήμουν νέος, συχνά αναρωτιόμουν πώς πρέπει να ήταν να ζεις κατά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Δυστυχώς, τώρα έχω μια πολύ καλή ιδέα. Ακριβώς όπως η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, οι Ηνωμένες Πολιτείες πέφτουν.

 

Κάθε μέρα η παρακμή μας γίνεται ακόμη πιο έντονη, και μπορείτε να δείτε αποδείξεις αυτού παντού γύρω μας.

 

Σχεδόν όλα τα σημαντικά μας ιδρύματα καταρρέουν και ουσιαστικά όλα τα πιο κρίσιμα συστήματά μας αποτυγχάνουν.

 

Τείνουμε να χρεώνουμε τα προβλήματά μας στους πολιτικούς μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η σήψη που εξαπλώνεται γρήγορα σε όλη την κοινωνία μας είναι πολύ πιο βαθιά από αυτό.

 

Εκατομμύρια από εμάς έχουμε απορρίψει εντελώς τις αξίες στις οποίες βασίστηκε αυτό το έθνος, και έτσι τώρα έχουμε ένα τεράστιο χάος στα χέρια μας.

 

Τα παρακάτω είναι 12 απολύτως τρελά παραδείγματα που δείχνουν πόσο χαμηλά έχουν πέσει οι ΗΠΑ…

 

 

#1 Μια influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επέστρεψε έναν καναπέ στην Costco αφού τον χρησιμοποίησε για περισσότερα από δύο χρόνια, λέει στους followers της να αγοράσουν όλα τα έπιπλά τους από την Costco επειδή «μπορείτε να τα επιστρέψετε όταν δεν σας αρέσει πια»

Μια γυναίκα με το όνομα Jackie μοιράστηκε ότι αγόρασε έναν καναπέ από την Costco πριν από δυόμισι χρόνια, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στο TikTok και προσέλκυσε σχεδόν 3 εκατομμύρια προβολές.

Η Τζάκι παραδέχεται ότι ήταν νευρική για να επιστρέψει το μεγάλο αντικείμενο στο κατάστημα της αποθήκης και ένιωσε εκφοβισμό από άλλους αγοραστές που την κοιτούσαν επίμονα ενώ περίμεναν στην ουρά.

“Αλλά ποιός νοιάζεται. Επέστρεψέ το. Έχουν μια φοβερή πολιτική επιστροφής», λέει στους followers της. «Αγόρασε τα έπιπλά σου από την Costco, κορίτσι. Μπορείτε να το επιστρέψετε όταν δεν σας αρέσει πια.»

 

 

#2 Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δυσκολεύεται πραγματικά να στρατολογήσει νέους και έτσι αποφάσισαν ότι χρειάζεται μια ριζοσπαστική νέα προσέγγιση. Από εδώ και στο εξής, το απολυτήριο γυμνασίου δεν θα είναι πλέον απαραίτητο

“Περιλαμβάνουμε χιλιάδες ανθρώπους στους σταθμούς στρατολόγησης μας κάθε χρόνο που θέλουν να ενταχθούν στο Πολεμικό Ναυτικό αλλά δεν έχουν πιστοποιητικό εκπαίδευσης”, δήλωσε ο αρχηγός προσωπικού του κλάδου, αντιναύαρχος Ρικ Τσίσμαν. «Και απλώς τους απομακρύνουμε».

Τώρα το Πολεμικό Ναυτικό θα δεχτεί μερικούς από αυτούς τους πιθανούς νεοσύλλεκτους που δεν έχουν απολυτήριο γυμνασίου ή GED, υποθέτοντας ότι είναι σε θέση να βαθμολογήσουν 50 ή παραπάνω σε μια δοκιμασία προσόντων.

Η κίνηση έρχεται αφού η υπηρεσία μείωσε προηγουμένως τις απαιτήσεις προσόντων το 2022, και πάλι εν μέσω προκλήσεων προσλήψεων. Το Ναυτικό είναι ο μόνος κλάδος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ που δέχεται υποψηφίους που βαθμολογούνται κάτω από 30 στους 100 στη δοκιμασία προσόντων. Οι αξιωματούχοι λένε ότι ορισμένες θέσεις, όπως στη συντήρηση ή στην προετοιμασία φαγητού, δεν απαιτούν συμβατική εκπαίδευση.

#3 Πριν από τρία χρόνια, η πόλη του Πόρτλαντ αποποινικοποίησε την κατοχή όλων των ναρκωτικών. Ας το ελέγξουμε και θα δούμε πώς λειτουργεί

Οι ηγέτες του Όρεγκον κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης 90 ημερών στο Πόρτλαντ για να αντιμετωπίσουν την εξουθενωτική κρίση της φαιντανύλης στην πόλη, τρία χρόνια μετά την αποποινικοποίηση της κατοχής όλων των ναρκωτικών.

Η Κυβερνήτης Tina Kotek, ο δήμαρχος του Πόρτλαντ Ted Wheeler και η πρόεδρος της κομητείας Multnomah Jessica Vega Pederson έκαναν τη δήλωση και καθοδηγούν τις υπηρεσίες τους να συνεργαστούν με τους πρώτους ανταποκριτές στη σύνδεση των ανθρώπων που είναι εθισμένοι στο συνθετικό οπιοειδές με πόρους, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων θεραπείας ναρκωτικών και για την καταστολή των πωλήσεων ναρκωτικών.

 

 

#4 Το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Όρεγκον έχει βρει έναν τρόπο να εμποδίζει τους μαθητές να αποτύχουν. Οι βαθμοί Δ- και ΣΤ δεν θα κερδίζονται πλέον από κανέναν γιατί καταργούνται

Επικαλούμενοι μια λανθασμένη «καθήλωση GPA», οι ηγέτες του Πανεπιστημίου του Δυτικού Όρεγκον ανακοίνωσαν σχέδια για κατάργηση των βαθμών D- και F για φοιτητές.

Θα τα αντικαταστήσουν με «χωρίς πίστωση» σε μια προσπάθεια να υποστηρίξουν την επιτυχία των μαθητών και να ενθαρρύνουν τους αγωνιζόμενους προπτυχιακούς να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους παρά τα εμπόδια, είπαν.

Το δημόσιο πανεπιστήμιο ανακοίνωσε σε δελτίο τύπου αυτόν τον μήνα ότι οι αλλαγές θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

#5 Από αυτό το σημείο και μετά, κάθε αστυνομικός στο Ελ Πάσο του Τέξας θα αναγκαστεί να ζητήσει τις προτιμώμενες αντωνυμίες κάθε ατόμου που θα συναντήσει

Η πολιτική, που ονομάζεται «Συνταγματική Αστυνόμευση», εισήχθη τον Δεκέμβριο του 2023. Ωστόσο, δεν εφαρμόστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2024 και θα απαιτήσει από τους αξιωματικούς να ρωτήσουν κάθε άτομο που συναντούν, “Πώς θα θέλατε να σας αναφέρονται;”

Η πολιτική που περιλαμβάνει το φύλο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του Borderland Rainbow Center, ενός «LGBTQ Community Center», στο Ελ Πάσο του Τέξας, και υπάρχει έτσι ώστε τα LGBTQ «άτομα και οι σύμμαχοί τους να μπορούν να θεραπεύσουν, να αναπτυχθούν και να ενδυναμώσουν τον εαυτό τους και τους άλλους. ” Η διευθύντρια του κέντρου, Amber Perez, είπε σε έναν τοπικό σταθμό ειδήσεων: «Αυτή είναι μόνο η αρχή».

«Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν», είπε ο Perez. «Αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε αυτή την πρώτη στιγμή και να τρέξουμε μαζί της και να συνεχίσουμε τη συζήτηση και να μπορούμε να μιλάμε ο ένας στον άλλον με σεβασμό».

 

 

#6 Μια ομάδα μεταναστών που καταγράφηκε από κάμερα να επιτίθεται σωματικά σε αστυνομικούς στην Times Square, απελευθερώθηκε σοκαριστικά χωρίς καν να χρειαστεί να καταβάλει εγγύηση

Αστυνομικοί και άλλοι επικριτές επικρίνουν τον εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ επειδή αρνήθηκε να ζητήσει εγγύηση για τους θορυβώδεις μετανάστες που συνελήφθησαν αφού φέρεται να συνελήφθησαν από κάμερα να επιτίθενται σε αστυνομικούς της Νέας Υόρκης στην Times Square.

Οι βετεράνοι αστυνομικοί εξέφρασαν την ανατροπή του στο The Post Σάββατο ότι ο Μπραγκ κορόιδευε ολόκληρο το δικαστικό σύστημα αφήνοντας πέντε μετανάστες να περπατήσουν αφού κατηγορήθηκαν την Τετάρτη με την κατηγορία της επίθεσης δεύτερου βαθμού σε αστυνομικό και παρεμπόδισης της κυβερνητικής διοίκησης στις σοκαριστικές 27 Ιανουαρίου κτυπημένος.

«Ο Άλβιν Μπραγκ μόλις έδειξε σε όλους τους Νεοϋορκέζους ότι το Αστυνομικό Τμήμα δεν έχει σημασία για αυτόν», είπε ένας ντετέκτιβ του NYPD με περισσότερες από δύο δεκαετίες στη δουλειά.

Έχει αναφερθεί ότι οι μετανάστες εθεάθησαν να επιβιβάζονται σε ένα λεωφορείο για την Καλιφόρνια , και ελπίζουμε ότι κάποιος μπορεί να τους εντοπίσει πριν εξαφανιστούν εντελώς.

#7 Μια ομάδα ακτιβιστών υπέρ της ζωής στο Τενεσί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 11 ετών επειδή προσεύχονταν και τραγουδούσαν έξω από μια κλινική αμβλώσεων…

Πριν από σχεδόν τρία χρόνια, αρκετοί ακτιβιστές υπέρ της Ζωής πραγματοποίησαν μια συγκέντρωση προσευχής σε μια κλινική αμβλώσεων στο Τενεσί.

Οι χριστιανοί διαδηλωτές προσευχήθηκαν και έψαλλαν ύμνους.

Κάθονταν ήσυχοι στο λόμπι του κέντρου εκτρώσεων.

Οι διαδηλωτές περιλάμβαναν: Chester Gallagher, 73, από τον Λίβανο, Tennessee; Heather Idoni, 58; Calvin Zastrow, 57; και Caroline Davis, 24; όλο το Μίσιγκαν? Coleman Boyd, 51 ετών, από Bolton, Mississippi; Dennis Green, 56, από Cumberland, Virginia; και Paul Vaughn, 55 ετών, από το Centerville, Tennessee.

#8 Ο 24χρονος βοηθός του Αμερικανού γερουσιαστή Ben Cardin που γυρίστηκε να κάνει γκέι σεξ σε αίθουσα ακροάσεων της Γερουσίας δεν θα κατηγορηθεί για παράβαση κανενός νόμου

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα – Η αστυνομία του Καπιτωλίου των Ηνωμένων Πολιτειών ολοκλήρωσε την έρευνά της για ένα αμφιλεγόμενο περιστατικό με τον Aidan Maese-Czeropski, έναν 24χρονο πρώην βοηθό του Δημοκρατικού γερουσιαστή Ben Cardin του Μέριλαντ.

Η Maese-Czeropski είχε εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο μετά την εμφάνιση ενός σεξουαλικού βίντεο που καταγράφηκε στην αίθουσα ακροάσεων της Γερουσίας στο διαδίκτυο.

Το βίντεο, το οποίο απεικόνιζε τον Maese-Czeropski και τη σύντροφό του να κάνουν πρωκτικό σεξ μέσα στην Αίθουσα Ακρόασης της Γερουσίας, πυροδότησε πανεθνική διαμάχη. Ντυμένος μόνο με ένα λουράκι jockstring, ο Maese-Czeropski εθεάθη πάνω από το γραφείο του γερουσιαστή, ένα σκηνικό που παραδοσιακά προορίζεται για σοβαρές νομοθετικές συζητήσεις και ακροάσεις επιβεβαίωσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

#9 Οι βίαιοι ληστές αυτοκινήτων περιφέρονται άφοβα στους δρόμους της Ουάσιγκτον, και όποιος αντιστέκεται σε έναν από αυτούς τους νεαρούς αυτοκινητιστές μπορεί να καταλήξει νεκρός. Δυστυχώς, αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν αξιωματούχο που εργαζόταν στην κυβέρνηση Τραμπ…

Ο πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης Τραμπ, Μάικ Γκιλ, πέθανε αφού πυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του κατά τη διάρκεια κλοπής αυτοκινήτου στην Ουάσιγκτον.

Ο Gill, παντρεμένος πατέρας τριών παιδιών, πυροβολήθηκε από τον Artell Cunningham στην K Street NW περίπου στις 5.45 μ.μ. την περασμένη Δευτέρα και πέθανε στο νοσοκομείο το Σάββατο.

Μάζευε τη σύζυγό του, δικηγόρο εκπαίδευσης, όταν πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τον δράστη. Σκόνταψε έξω από το όχημα και κατέρρευσε.

#10 Οι Κινέζοι και άλλοι ξένοι αγοραστές αγοράζουν εκατομμύρια στρέμματα αγροτικής γης στις ΗΠΑ , αλλά κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόση γεωργική γη κατέχουν τώρα και πολύ λίγοι από τους πολιτικούς μας ενδιαφέρονται να σταματήσουν αυτή την πρακτική…

Η Αμερική βλέπει όλο και περισσότερο από την πιο εύφορη γη της να αρπάζεται από την Κίνα και άλλους ξένους αγοραστές, ωστόσο τα προβλήματα με τον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ παρακολουθούν τέτοια δεδομένα σημαίνει ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ακριβώς πόσα, σύμφωνα με μια έκθεση.

Η ξένη ιδιοκτησία και οι επενδύσεις σε ακίνητα όπως γεωργικές εκτάσεις, βοσκοτόπια και δάση εκτινάχθηκαν σε περίπου 40 εκατομμύρια στρέμματα το 2021, αυξημένα κατά 40% από το 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ. Ωστόσο, μια ανάλυση που διεξήχθη από το Γραφείο Λογοδοσίας της Κυβέρνησης των ΗΠΑ – ένας μη κομματικός φύλακας που αναφέρεται στο Κογκρέσο – βρήκε λάθη στα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης εκμετάλλευσης γης που συνδέεται με την Κίνα που καταμετρήθηκε δύο φορές. Άλλα ζητήματα περιλαμβάνουν την πρόκληση της επιβολής ενός νόμου των ΗΠΑ που απαιτεί από τους αλλοδαπούς να αναφέρουν μόνοι τους τέτοιες αγορές, ανέφερε η έκθεση, επικαλούμενη το USDA.

#11 Τόσοι πολλοί ριζοσπάστες μουσουλμάνοι έχουν μετακομίσει στο Dearborn του Μίσιγκαν που η Wall Street Journal το αναφέρει ως «Πρωτεύουσα της Τζιχάντ της Αμερικής»

Ένα προάστιο του Μίτσιγκαν με τον μεγαλύτερο μουσουλμανικό πληθυσμό στις ΗΠΑ αύξησε την ασφάλειά του υπό τον φόβο επιθέσεων μίσους αφού χαρακτηρίστηκε «πρωτεύουσα της τζιχάντ» της Αμερικής.

Ο τίτλος ενός άρθρου γνώμης της Wall Street Journal που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή έγραφε «Καλώς ήρθατε στο Dearborn, την πρωτεύουσα της Τζιχάντ της Αμερικής» – ένας τίτλος που δόθηκε στην πόλη από τη δημοσίευση λόγω των θέσεων των κατοίκων της υπέρ της Παλαιστίνης.

#12 Μια δασκάλα στη Μασαχουσέτη που είχε πεντακάθαρο ρεκόρ για 23 χρόνια απολύθηκε αφού αποκάλυψε την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβαινε στο σχολείο της…

«Η Μπόνι Μάντσεστερ είχε ένα πεντακάθαρο ρεκόρ σε 23 χρόνια ως δασκάλα στο Baird Middle School. Τα έβαλε όλα στη γραμμή όταν είδε τι συνέβαινε τώρα σε ευάλωτα παιδιά», ανέφερε η οργάνωση. «Η Μπόνι Μάντσεστερ είναι μια χριστιανή δασκάλα γυμνασίου που απολύθηκε από τη δουλειά της το 2021. Το «έγκλημά» της ήταν ότι ενημέρωσε έναν πατέρα και μια μητέρα ότι οι σχολικοί υπάλληλοι αναφέρονταν στην κόρη τους ως αγόρι και το κρατούσαν μυστικό από αυτούς».

Πώς υποτίθεται ότι πιστεύουν οι άνθρωποι σε ένα σύστημα που είναι τόσο κατεστραμμένο;

Δυστυχώς, τα πράγματα θα γίνουν μόνο χειρότερα.

Ως κοινωνία, είμαστε οι πιο διχασμένοι που ήμασταν στη σύγχρονη εποχή, και κάθε μέρα περισσότεροι ξένοι που έρχονται σε αυτή τη χώρα ξεχύνονται παράνομα σε πόλεις των ΗΠΑ που έχουν ήδη κατακλυστεί από το έγκλημα, τα ναρκωτικά, τη βία, την έλλειψη στέγης και τη διαφθορά.

Το σκηνικό ετοιμάζεται για χάος σε μια κλίμακα που οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν είχαν καν ονειρευτεί ότι ήταν δυνατό .

Οι εκλογές του 2024 θα είναι οι πιο διχαστικές εκλογές που έχει δει ποτέ κανείς από εμάς, τα οικονομικά μας προβλήματα επιταχύνονται γρήγορα και τα παγκόσμια γεγονότα απειλούν να ανατρέψουν τη ζωή όλων μας.

Ελπίζω λοιπόν να προετοιμαστήκατε , γιατί σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να χαλαρώνουν με σημαντικό τρόπο.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 630


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα