Λύκαστρος: “Όταν έλαβα αυτή τη φωτογραφία, σταμάτησα αυτό που έκανα, πήγα στο (ATM) της τράπεζας και ανέσυρα το μέγιστο ποσό μετρητών που μπορώ να πάρω κάθε μέρα.”

Λύκαστρος: “Όταν έλαβα αυτή τη φωτογραφία, σταμάτησα αυτό που έκανα, πήγα στο (ATM) της τράπεζας και ανέσυρα το μέγιστο ποσό μετρητών που μπορώ να πάρω κάθε μέρα.”

9 Νοεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,569
Μοίρασέ το

 

Τοποθέτησαν τείχος γύρω από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον!!

Με την ευχή να μην μείνει όρθια καμία τράπεζα παγκοσμίως και πρωτίστως η FED, η BIS και όλες οι τράπεζες της ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…

Το ερώτημα είναι, στην περίπτωση που δεν έχεις μια στην Τράπεζα, και σ’ αυτή την κατάσταση βρίσκεται η πλειοψηφία του κόσμου, τι κάνεις;;;

Πώς επιβιώνεις;;;

Όσο και όπως μπορείτε κάντε τα κουμάντα σας…

Τα πράγματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, ένας τοίχος ύψους δέκα ποδιών υψώθηκε γύρω από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC χθές (Κυριακή).

Ποια πιστεύετε ότι είναι η γνώση που έχουν ήδη, που τους κάνει να νιώθουν ότι θα χρειαστούν αυτού του είδους την προστασία από το ευρύ κοινό;; Ποιο γεγονός περιμένουν ώστε να νιώθουν ότι χρειάζονται προστασία;;;

Όταν έλαβα αυτή τη φωτογραφία, σταμάτησα αυτό που έκανα, πήγα στο (ATM) της τράπεζας και ανέσυρα το μέγιστο ποσό μετρητών που μπορώ να πάρω κάθε μέρα.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να έχετε και μετρητά στο σπίτι .

Στη συνέχεια, κάθε μέρα να πηγαίνετε και να αποσύρετε όσα μπορείτε περισσότερα από ένα ΑΤΜ.

Ότι ξέρουν, δεν θα αργήσει να το μάθουν και όλοι οι άλλοι, και οι Τραπεζίτες θέλουν να προστατεύονται από το ευρύ κοινό.

Αυτό δεν φαίνεται καθόλου καλό.

 

Πηγή

Προβολές : 1,569


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα