Όταν ένας αστυνομικός δεξιώνεται στο Γκολφ της Γλυφάδας τον Υπουργό του... (τότε ξεχειλίζει Η ΜΠΟΧΑ στην ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)

30 Ιουλίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Τα ερωτήματα που γεννά μια δεξίωση στο Γκολφ της Γλυφάδας από τον «αστυνομικό» Λεωνίδα Λεωτσάκο και τιμώμενο πρόσωπο τον προϊστάμενό του, υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο

 

Όπου και να γυρίσεις την ματιά σου, θα δεις ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ, σε μια χώρα, που την κυβερνούν ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

Και τι σύμπτωση!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ…

ΤΥΧΑΙΟ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΚΕ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

 

TANEA Team

Μπορεί άραγε ένας Έλληνας αστυνομικός με τον μισθό του να ενοικιάσει το υπερπολυτελές «Γκολφ» της Γλυφάδας και να δεξιωθεί σε αυτό έναν Υπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης;

Προφανώς «όχι». Αρκεί φυσικά η κουβέντα να αφορά σε κάθε κανονικό Έλληνα αστυνομικό.

Ναι, έχει σημασία αυτός ο διαχωρισμός να γίνει προκαταβολικά καθώς στην ιστορία που ακολουθεί και ομολογουμένως έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αντιδράσεις από το πρωί, πρωταγωνιστής δεν είναι ένας τυπικός εκπρόσωπος του νόμου.

Εκτός αν υπάρχει και άλλος αστυνομικός, αν ξέρετε εσείς κάποιον, που να «υπηρετεί» τη θητεία του στην προεδρική καρέκλα της Super League 2.

Στο τιμόνι του πιο βρώμικου πρωταθλήματος της Ευρώπης.

Σε αυτό για το οποίο  ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (FIFPRO) πριν από μερικές εβδομάδες εξέδωσε κοτζάμ οδηγία για τα μέλη του: «Προσοχή, μην το πλησιάζετε»!

Στο ίδιο που αν είχε ένα αστεράκι για κάθε φιρμάνι της Sportradar με ύποπτα προς χειραγώγηση παιχνίδια θα ήταν ο… ουρανός!

Αν κουβεντιάζουμε για έναν τέτοιο αστυνομικό, τότε φαίνεται πως τελικά όλα τα μπορεί.

Η δεξίωση στο Γκολφ Γλυφάδας

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας (Sportday) το οποίο αναδημοσιεύουν και αρκετές ιστοσελίδες, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος πριν από μερικά 24ωρα νοίκιασε τις «χλιδάτες» εγκαταστάσεις του «Γκολφ» της Γλυφάδας προκειμένου να διοργανώσει εκεί μια βραδιά προς τιμήν του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου. Μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους και άλλοι Υπουργοί της Κυβέρνησης, αλλά και βουλευτές.

Το τιμώμενο πρόσωπο όμως είναι που έκλεψε την παράσταση. Και τότε. Και σήμερα που η αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης έχει προκαλέσει αναπόφευκτα πολλές και μεγάλες απορίες. Για το ηθικό ζήτημα και όχι μόνο.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ο φυσικός προϊστάμενος του «αστυνομικού» Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Παράλληλα στην προσωπική του φρουρά υπηρετεί με απόσπαση και ο γιος Λεουτσάκος που είναι και εκείνος στο σώμα ως «ειδικός φρουρός».

Άρα  λοιπόν ο πατέρας Λεουτσάκος με το εισόδημα αστυνομικού που δεν φτάνει για την ενοικίαση ούτε του πάρκινγκ στο «Γκολφ» της Γλυφάδας, νοίκιασε τις χλιδάτες εγκαταστάσεις και έστησε μια ολόκληρη δεξίωση προς τιμήν του προϊσταμένου του, αλλά και προϊσταμένου του γιου του!

Αν ήταν σειρά στο Netflix στο επόμενο επεισόδιο θα… έπεφτε η Κυβέρνηση. Εδώ είναι απλά Τετάρτη.

 

Να δοθούν απαντήσεις

Άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ολοκληρωμένος έλεγχος προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις.

Και ποιος ξέρει, ίσως με αυτόν τον τρόπο να γίνουν γνωστά και κάποια πράγματα παραπάνω για τον πρόεδρο της Super League 2 που εμφανίστηκε στο ποδόσφαιρο σαν «κομήτης» το 2017 και από τότε διατηρεί μια τόσο σημαντική θεσμική θέση. Πρόεδρος του συνεταιρισμού της Super League 2 και της Football League δίχως να είναι –φυσικά- ιδιοκτήτης κάποιας ομάδας.

Τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τον Λεωνίδα Λεουτσάκο έξω από το ποδόσφαιρο: 

Ότι σχεδόν ολόκληρη η σταδιοδρομία του στο Αστυνομικό σώμα τον είχε σε ανοιχτή γραμμή με την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

Ήταν μέλος της φρουράς του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Του πρώην Υπουργού Βασίλη Μιχαλολιάκου αλλά και της Άννας Ψαρούδας Μπενάκη.

Παράλληλα είχε διατελέσει και κάτι σαν άτυπος «φρουρός» διαφόρων γνωστών παραγόντων.

Ξέρουμε ακόμη πως θεωρητικά αυτή την εποχή είναι «αποσπασμένος» στη Βουλή των Ελλήνων αν και σύμφωνα με μαρτυρίες σχεδόν ποτέ δεν τον είδε κανείς, εκεί. 

Γιατί;

Διότι προφανώς έχει την κάλυψη από τον Υπουργό του για να παριστάνει τον «φαντομά» στην υπηρεσία του.

Και όσο για τον Λεουτσάκο του ποδοσφαίρου; 

Η τελευταία πενταετία έχει προκαλέσει τόσα «θετικά» ρεπορτάζ για χάρη του από Μέσα προσκείμενα στην ΑΕΚ που εύκολα θα μπορούσε κάποιος να επιβεβαιώσει μια πραγματική φιλία σαν αυτή που συνδέει τον πρόεδρο της Super League 2 με τον εξωδιοικητικό παράγοντα της Ένωσης,  (και χιλιοτραγουδισμένο για την παρασκηνιακή δράση του) Γιαννάκη Παπαδόπουλο. 

Άραγε να ήταν και εκείνος προσκεκλημένος στη δεξίωση; Ποιος ξέρει…

 

Μια αξέχαστη ψηφοφορία

Ήταν το 2017 όταν ως εκπρόσωπος του Αχαρναϊκού, εξελέγη πρόεδρος της Football League. Έναν χρόνο μετά επανεξελέγη σε μία επεισοδιακή και μάλλον αξέχαστη ψηφοφορία (6-5) με αντίπαλο τον εκπρόσωπο του Κισσαμικού, Αρη Λυχναρά, που είχε διαμαρτυρηθεί για την ακύρωση ενός ψηφοδελτίου του, που η εφορευτική είχε θεωρήσει σκισμένο.

Από τότε και για να μην προκύπτουν άλλα… σκισμένα χαρτάκια ο Λεωνίδας Λεουτσάκος φρόντισε να αλλάξει το καταστατικό προκειμένου η θητεία του διοικητικού συμβουλίου να είναι πλέον τετραετής.

Εξ ου και μακροημερεύει.

Ένας άνθρωπος δίχως την παραμικρή εξοικείωση με το αντικείμενο,  που κατά τη θητεία του όλοι οι «ποιοτικοί» δείκτες των διοργανώσεων που έχει την εποπτεία βυθίζονται ακόμη περισσότερο.

Να έκανε τουλάχιστον κανά πάρτι στο «Γκολφ» της Γλυφάδας και για το ποδόσφαιρο έτσι για να μείνει κάτι από εκείνον; 

Θα ήταν μια καλή ιδέα;

Ποιος να είναι όμως το τιμώμενο πρόσωπο για την περίσταση; 

Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος ή ο Τάκης Μπαλτάκος;

 

Πηγή

Προβολές : 617


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα