Όταν γράφω πως πίσω από ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ FUNDS ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ... ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΩΛΗΤΙΚΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ...

Όταν γράφω πως πίσω από ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ FUNDS ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ... ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΩΛΗΤΙΚΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ...

14 Φεβρουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,011
Μοίρασέ το

 

Οι «τζάμπα μάγκες» Εβραίοι της Brown και οι ντόπιοι νταραβεριτζήδες τους, υπουργοί, παπάδες, πρώην προφυλακισμένοι, αφού λεηλάτησαν τα πάντα με τις πλάτες των τραπεζιτών, τώρα πουλάνε…

Χωρίς να τους δανείσει καμία ξένη τράπεζα, «άρπαξαν» τα φιλέτα της Αθήνας, του Κράτους και της Εκκλησίας! Και χωρίς ρίσκο, εγγυήσεις, χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ αποκόμισαν μεγάλα κέρδη!

230213141845_BROWN2-1200×660

Πόσες φορές έχω γράψει πως πίσω από το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, βρίσκεται αυτή Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ;;;

Δεν είναι ρατσισμός… είναι η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΛΑΖΑΡΕΙΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ…

Κοιτάξτε επιτέλους γύρω σας και δείτε ΠΟΙΑΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΦΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ…

Τι νομίζετε για τους 301 που έχουν πολιτειακή και πολιτική εξουσία στην Ελλάδα, πως είναι ελληνικής καταγωγής;;;

ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΩΛΗΤΙΚΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ…

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΛΕΡΕΣ ΜΕ ΘΕΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…

ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ 700.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ… ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ…

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ…

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ…

ΕΛΛΑΔΑ = ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!!!!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η παρέα των Εβραίων της Brown, συνεπικουρούμενη από εν ενεργεία προβεβλημένο και επώνυμο υπουργό, πρώην προφυλακισμένο επιχειρηματία για απάτη και υπεξαίρεση κατά του ελληνικού δημοσίου, αλλά και Έλληνες τραπεζίτες που τους έχουν ανοίξει προκλητικά και ανεξέλεγκτα, χωρίς ουσιαστικές εξασφαλίσεις, τους κρουνούς της χρηματοδότησης, την ώρα που όλες ανεξαιρέτως οι ξένες τράπεζες τους έχουν κλείσει ερμητικά τις πόρτες όσον αφορά την δανειοδότηση για επενδύσεις στην Ελλάδα, έχουν σαρώσει ότι ακίνητο υπάρχει προς διάθεση από το ελληνικό δημόσιο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και αλλού, όπως για παράδειγμα στην Βουλιαγμένη δια της πλαγίας …

Γιατί ήδη στην πιάτσα πολλά λέγονται όσον αφορά τις ιδιότυπες σχέσεις με παπάδες, Ορφανοτροφεία, νταραβεριτζήδες, «ανίψια» εκκλησιαστικών παραγόντων, δικηγόρους μέσα σε όλα τα κόλπα και λοιπές δυνάμεις του παρασκηνίου!

Οι Εβραίοι λοιπόν της Brown, ο περίφημος Tamir Weizman(ο διαχειριστής σε πρώτο πλάνο) και η οικογένεια του αφού πρώτα σάρωσαν τα πάντα με τη συνδρομή των τραπεζιτών (χωρίς εξασφαλίσεις) και ελέγχουν εμφανώς 11 ξενοδοχεία και ένας Θεός ξέρει πόσες ακόμη μπίζνες έχουν κάνει, τώρα φέρονται να συζητούν να τα μεταπωλήσουν και να καρπωθούν υπεραξίες!

Μολονότι στις διαρροές τους προς φίλια ΜΜΕ λένε ότι η οικογένεια των Εβραίων μετόχων δεν έχει συγκρουσθεί μεταξύ της, ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες και όλα εξελίσσονται ομαλά, εντούτοις οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει διάσταση απόψεων με μεγάλο fund που έχει επενδύσει μαζί τους στα ξενοδοχεία και το οποίο θέλει να φύγει, να αποεπενδύσει!

Σε απλά λόγια, οι Εβραίοι, χωρίς λεφτά, τζάμπα μάγκες με ξένα κόλλυβα, που λέει ο σοφός λαός, με κεφάλαια των ελληνικών τραπεζών, αγόρασαν τα πάντα και με τις πλάτες των επωνύμων φίλων τους νταραβερίστηκαν σε δουλειές όπου εμπλέκεται το Κράτος ή η Εκκλησία!

Οι Εβραίοι «τζάμπα μάγκες», αφού άρπαξαν ότι υπήρχε, χωρίς να βάλουν μία, τώρα πάνε να πουλήσουν, είτε όλοι μαζί, είτε το ξένο fund μόνο του και να καταγράψουν τεράστιες υπεραξίες που θα τις βάλουν στην τσέπη!

Πρόκειται για ένα σκάνδαλο πρωτοφανές, με ευθύνη των τραπεζιτών, υπουργών και λοιπών νταραβεριτζήδων! Ένα απόστημα που πρέπει κάποια στιγμή να σπάσει!

Tamir Weizman επενδυτής, Αδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Μπέης, CEO της TikunOlam Europe, Meni Weitzman επενδυτής

Η ιδιότυπη ιστορία χρηματοδότησης των Εβραϊκών συμφερόντων από τις ελληνικές τράπεζες!

Μια περίεργη και συγχρόνως ύποπτη εξέλιξη λαμβάνει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, το οποίο «δήθεν» έχει αυξήσει τις δανειοδοτήσεις και τις ροές χρήματος προς τις επιχειρήσεις!

Και μάλιστα καυχάται γιαυτό, αποκρύπτοντας ωστόσο την αλήθεια ότι οι τραπεζικές χρηματοδοτήσεις κατευθύνονται σε ολίγους, εκλεκτούς, ημέτερους και κυρίως ξένους επενδυτές, που αντί να φέρνουν φρέσκο χρήμα στη χώρα μας, που έχει ανάγκη η οικονομία και ο τόπος, παριστάνουν τους «μάγκες με ξένα κόλλυβα» όπως λέει ο σοφός λαός!

Και είναι γεγονός ότι σχεδόν όλες ανεξαιρέτως οι εξαγορές και επιθετικές κινήσεις των ξένων επενδυτών, κυρίως στο χώρο των ξενοδοχείων και του real estate αλλά και επιχειρηματικών κέντρων πραγματοποιούνται με ντόπια κεφάλαια που καλύπτουν κατά πληροφορίες σχεδόν το 100% της επένδυσης, χωρίς ο ξένος επιχειρηματικός παράγοντας να αναλαμβάνει κανένα απολύτως ρίσκο και με μόνες εγγυήσεις το προϊόν της απόκτησης, τις μετοχές της εξαγοραζόμενης εταιρίας και τα περιουσιακά της στοιχεία!

Καμία ξένη τράπεζα δεν τους δανείζει!

 

Το γεγονός τούτο είναι τουλάχιστον πρωτοφανές, στρεβλό και ύποπτο, καθώς ΚΑΜΜΙΑ ξένη τράπεζα δεν προτίθεται να χρηματοδοτήσει τις επενδυτικές κινήσεις των εν λόγω επιχειρηματικών κέντρων, τα οποία το «έχουν παραξηλώσει» αγοράζοντας με χρήμα του ελληνικού λαού ξενοδοχεία και ακίνητα και χρηματοδοτώντας – στο τζάμπα επί της ουσίας- μεγάλα επενδυτικά projects και επιθετικές κινήσεις!

Το παραξήλωσαν …

Επί του προκειμένου, το εγχώριο τραπεζικό σύστημα φέρεται να το έχει …παραξηλώσει, με την μόνιμη και συστηματική – προκλητική χρηματοδότηση σε Εβραίους ξενοδόχους – και όχι μόνο- που με τη συνδρομή πολλών και διαφόρων νταραβεριτζήδων της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής, από κοινού με …υπουργούς, παπάδες, και μάνατζερ της συμφοράς που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, πάνε να βουτήξουν τα φιλέτα του Κράτους και της …Εκκλησίας!

Και μπορεί οι τράπεζες να υποστηρίζουν ότι με την αύξηση των επιτοκίων βγαίνουν κερδισμένες, ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι το πραγματικό κέρδος θα προσδιοριστεί στον τελικό λογαριασμό, διότι αν ο επενδυτής αποδειχθεί αφερέγγυος ή ανίκανος να διαχειρισθεί την επένδυση, το δάνειο θα σκάσει, θα καταστεί επισφαλές!

Άρα πρωτίστως εκείνο που θα πρέπει να απασχολεί την τράπεζα είναι η φερεγγυότητα του πελάτη και δευτερευόντως το ύψος του δανείου.

Οι αποκλεισμένοι, η Διαπλοκή και οι αφερέγγυοι!

 

Τέλος, είναι απαράδεκτο την ώρα τούτη κατά την οποία γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να ανακάμψει η ελληνική οικονομία, οι εγχώριες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να είναι αποκλεισμένες προς όφελος της διαπλοκής, των μεγάλων συμφερόντων και των αμφίβολης προέλευσης και φερεγγυότητας ξένων επενδυτών, όπως ενδεικτικά αναφέρονται οι Εβραίοι των ξενοδοχείων, που στην κυριολεξία χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ έχουν αγοράσει τη μισή Αθήνα, με τις πλάτες των τραπεζιτών…

 

Πηγή

Προβολές : 1,011


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα