Όταν Η ΑΛΗΘΕΙΑ, έρχεται αντιμέτωπη με το ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.

Όταν Η ΑΛΗΘΕΙΑ, έρχεται αντιμέτωπη με το ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.

23 Ιουνίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:584
Μοίρασέ το

 

ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Holocaust Truther vs Holocaust Denier

Διάλογος μεταξύ ενός “Αρνητή του Ολοκαυτώματος” και ενός “Αληθινού του Ολοκαυτώματος”. Ποιος είναι ο Πραγματικός Αρνητής του Ολοκαυτώματος και Ποιος ο Πραγματικός Αληθινός του Ολοκαυτώματος;

 

 

Ελευθεριόφρων: Αυτό αναδεικνύει το θέμα της εφεύρεσης του όρου «Ολοκαύτωμα» για να αναφέρεται μόνο στα εβραϊκά δεινά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι οι μισοί άνθρωποι που πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν μη Εβραίοι: Πολωνοί, Ρώσοι, κομμουνιστές, ομοφυλόφιλοι, τσιγγάνοι… κ.λπ. Γιατί ο όρος «Ολοκαύτωμα» αναφέρεται μόνο στα βάσανα και τον θάνατο των Εβραίων;

Θα υποστηρίξω ότι οι Εβραίοι είναι μια προνομιούχα τάξη που κοιτάζει μόνο τους δικούς της.

Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν στο ουκρανικό «Ολοκαύτωμα», το Χολοντομόρ, παρά στο Ολοκαύτωμα, και όμως 99 στους 100 Αμερικανούς δεν έχουν ιδέα για αυτό.

Στην πραγματικότητα, είναι σίγουρα αμφισβητήσιμο ότι η υπό την ηγεσία των Εβραίων OGPU/NKVD ενορχήστρωσε και οδήγησε την λιμοκτονία και τη σφαγή 10 εκατομμυρίων μη Εβραίων Ουκρανών Χριστιανών στις αρχές της δεκαετίας του 1930, ή κάνω λάθος και σε αυτό;

Είναι ο λόγος που σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει για το Χολοντόμορ επειδή συνέβη σε Χριστιανούς, κυρίως στα χέρια Εβραίων; Φταίνε τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τους Εβραίους για αυτή τη συγκάλυψη επειδή απεικονίζουν Ρώσους Εβραίους Μπολσεβίκους πράκτορες, ιδιαίτερα, με δυσμενή τρόπο;

Αφιερωμένο σε όλες εκείνες τις γενναίες ψυχές που προσπάθησαν να παρουσιάσουν μια ειλικρινή και αληθινή αφήγηση του Ολοκαυτώματος τόσο στους Εβραίους όσο και στους Εθνικούς, ανεξάρτητα από τις εκκλήσεις για εξοστρακισμό, τιμωρία και φίμωσή τους.

Του Vaughn Klingenberg, Master of Arts in Philosophy

 

ΠΡΟΛΟΓΟΣ 

Σκηνικό: Ο Σωκράτης ενώπιον δικαστηρίου στην αρχαία Αθήνα.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Δεν ξέρω τι εντύπωση έχουν κάνει οι κατήγοροί μου σε εσάς, Αθηναίοι. Αλλά ξέρω ότι σχεδόν με έκαναν να ξεχάσω ποιος ήμουν, τόσο πειστικοί ήταν. Κι όμως δεν έχουν πει μια λέξη αλήθειας. Από όλα τα πολλά ψεύδη τους, αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν ότι είπαν ότι ήμουν έξυπνος ομιλητής και ότι πρέπει να προσέχετε να μην με αφήσετε να σας εξαπατήσω. Σκέφτηκα ότι ήταν το πιο ξεδιάντροπο από αυτά να μην ντρέπονται να μιλάνε με αυτόν τον τρόπο.

Διότι μόλις ανοίξω το στόμα μου θα διαψευσθούν, και θα αποδείξω ότι δεν είμαι έξυπνος ομιλητής με κανέναν τρόπο—εκτός εάν, πράγματι, με τον έξυπνο ομιλητή εννοούν κάποιον που λέει την αλήθεια. Αν αυτό είναι το νόημά τους, συμφωνώ μαζί τους ότι είμαι ρήτορας για να μην συγκριθώ μαζί τους. Οι κατήγοροί μου, επαναλαμβάνω, είπαν ελάχιστα ή τίποτα που να είναι αλήθεια, αλλά από εμένα θα ακούσετε όλη την αλήθεια.

Σίγουρα, δεν θα ακούσετε μια ομιλία, από Αθηναίους, ντυμένους, σαν τους δικούς τους, με φανταχτερές λέξεις και φράσεις. Θα σας πω αυτό που έχω να πω, χωρίς τεχνάσματα, και θα χρησιμοποιήσω τις πρώτες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό, γιατί πιστεύω ότι αυτό που έχω να πω είναι δίκαιο. άρα μην περιμένει κανείς από εσάς κάτι άλλο. Πράγματι, φίλοι μου, δύσκολα θα ήταν σωστό για μένα, στην ηλικία μου, να έρθω μπροστά σας σαν μαθητής με τις επινοημένες φράσεις του. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα, Αθηναίοι, που σας παρακαλώ και σας παρακαλώ θερμά.

Μην εκπλαγείτε και μην διακόπτετε με κραυγές, αν προς υπεράσπισή μου μιλάω με τον ίδιο τρόπο που συνηθίζω να μιλάω στην αγορά, στα τραπέζια των κουμπιών, όπου πολλοί με έχετε ακούσει και αλλού. Η αλήθεια είναι η εξής: είμαι πάνω από εβδομήντα και αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχομαι ποτέ ενώπιον δικαστηρίου. Επομένως, ο τρόπος ομιλίας σας εδώ είναι πολύ περίεργος για μένα. Αν ήμουν πραγματικά ξένος, θα με συγχωρούσες που μιλούσα στη γλώσσα και τον τρόπο της πατρίδας μου. Και έτσι τώρα σας ζητώ να μου παραχωρήσετε αυτό που πιστεύω ότι έχω δικαίωμα να διεκδικήσω. Μην πειράζεις τον τρόπο ομιλίας μου — μπορεί να είναι ανώτερος ή κατώτερος από τον συνηθισμένο τρόπο. Δώστε όλη σας την προσοχή στο ερώτημα, εάν αυτό που λέω είναι δίκαιο ή όχι. Αυτό απαιτείται από έναν καλό κριτή,

Πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, Αθηναίοι, πρώτα ενάντια στις παλιότερες ψευδείς κατηγορίες των παλαιών κατηγόρων μου, και μετά στις πιο πρόσφατες των σημερινών κατηγόρων μου. Γιατί πολλοί άντρες με κατηγορούν σε εσάς, και για πάρα πολλά χρόνια, που δεν έχουν πει λέξη αλήθεια. και τους φοβάμαι περισσότερο από όσο φοβάμαι τον Άνυτο* και τους συνεργάτες του, τρομερούς κι αν είναι. Αλλά, φίλοι μου, οι άλλοι είναι ακόμα πιο τρομεροί, αφού έπιασαν τους περισσότερους από εσάς όταν ήσασταν παιδιά και ήταν πιο επίμονοι στο να με κατηγορούν αναληθή, πείθοντάς σας ότι υπάρχει κάποιος Σωκράτης, ένας σοφός, που εικάζει για τους ουρανούς, που ερευνά πράγματα που βρίσκονται κάτω από τη γη, και που μπορεί να κάνει το χειρότερο επιχείρημα να φαίνεται τόσο ισχυρότερο.

Αυτοί οι άνδρες, οι Αθηναίοι, που διέδωσαν αυτή την αναφορά στο εξωτερικό είναι οι κατήγοροι που φοβάμαι. γιατί οι ακροατές τους πιστεύουν ότι τα άτομα που επιδιώκουν τέτοιες έρευνες δεν πιστεύουν ποτέ στους θεούς. Άλλωστε είναι πολλοί, οι επιθέσεις τους συνεχίζονται εδώ και καιρό, και σου μίλησαν όταν ήσασταν πιο έτοιμοι να τους πιστέψετε, από τότε που ήσασταν όλοι μικροί, και κάποιοι από εσάς ήσασταν παιδιά.

Και δεν υπήρχε κανείς να τους απαντήσει όταν μου επιτέθηκαν. Το πιο παράλογο από όλα είναι ότι δεν ξέρω καν τα ονόματά τους: δεν μπορώ να σας πω ποιοι είναι παρά μόνο όταν κάποιος τυχαίνει να είναι κωμικός ποιητής. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι που σας έπεισαν, από κίνητρα μνησικακίας και προκατάληψης, και μερικές φορές, ίσως, από πεποίθηση, είναι πιο δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε. Γιατί δεν μπορώ να καλέσω κανέναν από αυτούς στο δικαστήριο για να τον αντεξετάσει.

Πρέπει, σαν να λέγαμε, απλώς να πολεμήσω με σκιές για την υπεράσπισή μου και να θέσω ερωτήσεις που δεν υπάρχει κανείς να απαντήσει. Σας ζητώ, λοιπόν, να πιστέψετε ότι, όπως λέω, έχω δεχτεί επίθεση από δύο ειδών κατηγόρους—πρώτα από τον Μέλητο* και τους συνεργάτες του και, μετά, από εκείνους τους μεγαλύτερους για τους οποίους μίλησα. Και, με την άδειά σας, θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου πρώτα από τους παλιούς κατήγορές μου, αφού πρώτα ακούσατε τις κατηγορίες τους, και ήταν πολύ πιο επιτακτικές από τους σημερινούς κατήγορές μου.

Λοιπόν, πρέπει να υπερασπιστώ, Αθηναίοι, και να προσπαθήσω σε σύντομο χρονικό διάστημα να μου επιτρέψετε να αφαιρέσω την προκατάληψη που τόσο καιρό αποκτούσατε. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω εάν είναι καλύτερο για εσάς και για μένα και ότι η υπεράσπισή μου μπορεί να είναι επιτυχής, αλλά γνωρίζω καλά τη φύση του έργου μου και ξέρω ότι είναι δύσκολο. Είναι το αποτέλεσμα, ωστόσο, όπως είναι ευάρεστο στον Θεό, πρέπει να υπακούσω στο νόμο και να υπερασπιστώ.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από την αρχή και ας ρωτήσουμε ποια είναι η κατηγορία που δημιούργησε την προκατάληψη εναντίον μου, στην οποία βασίστηκε ο Μέλητος όταν άσκησε το κατηγορητήριό του. Ποια είναι η προκατάληψη που εξαπλώνουν οι εχθροί μου για μένα; Πρέπει να υποθέσω ότι με κατηγορούν επίσημα και να διαβάσω το κατηγορητήριο τους. Θα έτρεχε κάπως με αυτόν τον τρόπο: «Ο Σωκράτης είναι ένοχος που εμπλέκεται σε έρευνες για πράγματα κάτω από τη γη και στους ουρανούς, ότι κάνει το ασθενέστερο επιχείρημα να φαίνεται ισχυρότερο και ότι διδάσκει σε άλλους τα ίδια πράγματα».

  • Ο Anytus ξεχωρίζει ως πολιτικά το πιο επιδραστικό μέλος της εισαγγελίας. Είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Αθήνα.
  • Πλάτωνας, Απολογία, μετάφραση FJ Church (Νέα Υόρκη: Macmillan/Library of the Liberal Arts, 1963).

Περιβάλλον:  Ένα μικρό καφέ στο Roseville της Μινεσότα

 

Υπερασπιστής της ορθόδοξης αφήγησης του Ολοκαυτώματος:  Ντέιβιντ Ισραήλ

Ένας σκεπτικιστής της ορθόδοξης περιγραφής του Ολοκαυτώματος:  Frank Freethinker

Ο κριτής και η κριτική επιτροπή:  Οι αναγνώστες αυτού του διαλόγου

 

Ντέιβιντ Ισραήλ:  Συγγνώμη που άργησα (βγάζω το μπουφάν του), αλλά ο χειμώνας στη Μινεσότα έχει τα μειονεκτήματά του, συγκεκριμένα, χιονισμένους δρόμους και μονοπάτια που καλύπτονται τώρα με παγωμένη βροχή.

Frank Freethinker:   Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη. Ήρθα εδώ λίγο νωρίς πάντως για να μας εξασφαλίσω μερικές ωραίες δερμάτινες καρέκλες μπροστά σε ένα ζεστό τζάκι. Ελπίζω να είσαι άνετα.

Ισραήλ:   Πράγματι είμαι. Πήρα το γαλλικό μου ψητό, μαύρο, οπότε όλες οι ικανότητές μου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα. Και εσύ?

Freethinker:   Προτιμώ τη Σουμάτρα, αλλά σήμερα πίνω latte. Ένα ωραίο πράγμα με τον κακό καιρό είναι ότι οι άνθρωποι μένουν σπίτι. Έχουμε το καφενείο σχεδόν όλο για τον εαυτό μας.

Ισραήλ: Πράγματι το κάνουμε. Αφήστε με να πιω μια γουλιά από τον καφέ μου και μπορούμε να ξεκινήσουμε. Αχχχ. Λοιπόν, πιστεύετε ότι το Ολοκαύτωμα είναι απάτη, σωστά; Υποψιάζομαι ότι θα έχουμε μια πολύ σύντομη «συζήτηση», αν θέλετε. Είστε σίγουρα μειοψηφία σε αυτό το θέμα, αλλά θα είμαι «Εθνικός» μαζί σας.

Freethinker:   Το εκτιμώ αυτό. Αλλά νομίζω ότι κάνετε λάθος σε ένα σημείο – ότι αυτή θα είναι μια σύντομη συζήτηση. Ενώ θα υποστηρίξετε την ορθόδοξη αφήγηση του Ολοκαυτώματος, κάτι που σχεδόν όλοι έχουν κατηχηθεί -ναι, κατήχθησαν- να πιστεύουν ως άψογη αλήθεια, έχω το μειονέκτημα να γνωρίσω εσάς και οποιονδήποτε ακούει, με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες από ό,τι ένα δίλεπτο ήχο δάγκωμα θα κάλυπτε. Έχω το ευδιάκριτο μειονέκτημα να αμφισβητώ, ας πούμε, «τακτοποιημένα», συμπεράσματα σχετικά με το Ολοκαύτωμα, επομένως παρακαλώ να είστε υπομονετικοί μαζί μου καθώς συμπληρώνω τα επιχειρήματά μου με τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Ωστόσο, εκτιμώ ότι συμφωνείτε να συζητήσετε μαζί μου το Ολοκαύτωμα. Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από τους ομοθρήσκους σας θα αποδοκίμαζαν ακόμη και να μιλήσετε μαζί μου, και για αυτό σας συγχαίρω.

Ισραήλ:   Λοιπόν, ευχαριστώ. Τουλάχιστον φαίνεται ότι η συζήτησή μας θα είναι φιλική, και ναι, πολλοί από τους Εβραίους ομοθρήσκους μου με συμβούλεψαν να μην σας εμπλακώ καν σε συζήτηση. Για να το κάνετε αυτό σημαίνει ότι προσφέρετε κάποια εγκυρότητα στη θέση σας. Ορισμένα πράγματα είναι τόσο αληθινά που το να τα ανοίξεις για συζήτηση σημαίνει να νομιμοποιήσεις την αντιπολίτευση –να δώσεις κάποια αξιοπιστία στην άρνηση του Ολοκαυτώματος–κάτι που σίγουρα δεν θα έπρεπε να έχει. Όπως και να έχει, δεν είμαι εντελώς κλειστός στο θέμα του Ολοκαυτώματος και είμαι πρόθυμος να σας ακούσω. Από πού θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Freethinker: Λοιπόν, πριν ξεκινήσουμε, πρέπει πρώτα να καταλήξουμε στην προσέγγισή μας σε αυτό το θέμα γενικά—να θεσπίσουμε τον συμφωνημένο βασικό κανόνα στη συζήτησή μας, αν θέλετε.

Ισραήλ: Τι εννοείς;

Freethinker: Απλά αυτό: πιστεύετε ότι το ισχυρότερο επιχείρημα θα νικήσει πάντα το πιο αδύναμο επιχείρημα;

Ισραήλ: Αυτό είναι αυτονόητο, αλλά γιατί ρωτάς; Τι θα γινόταν αν έλεγα «Όχι».

Ελεύθερος στοχαστής: Εάν διαφωνείτε, τότε θα ήσουν σχετικιστής που δεν πιστεύει στην αλήθεια και δεν θα είχε νόημα να κάνουμε μια συζήτηση.

Ισραήλ: Πιστεύω ότι το ισχυρότερο επιχείρημα θα νικήσει πάντα το πιο αδύναμο επιχείρημα διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ για να συζητήσω μαζί σας σήμερα. Ωστόσο, με αυτά τα λόγια, οι περισσότεροι άνθρωποι οδηγούνται από ρητορική και δημαγωγία και όχι από αιτιολογημένα επιχειρήματα, αλλά δεν είμαστε οι περισσότεροι, επομένως συμφωνώ με τον “βασικό κανόνα” σας όπως τον ονομάζετε, οπότε ας ξεκινήσουμε.

Freethinker:   Γιατί δεν ξεκινάμε τότε με το ερώτημα: γιατί απορρίπτεται η κριτική επιστημονική συζήτηση από τόσους πολλούς λεγόμενους «λόγιους» του Ολοκαυτώματος; Θεωρώ τέτοιους ανθρώπους διανοούμενους δειλούς. Κρύβουν πίσω από την κουβέντα ότι δεν υπάρχει τίποτα για να συζητήσουν –ότι οι επιζώντες του Ολοκαυτώματος και οι ιστορικοί έλυσαν το ζήτημα μια για πάντα– και ότι οποιαδήποτε νέα πληροφορία μπορεί μόνο να αμαυρώσει το θέμα και να απομακρύνει από την υποτιθέμενη ανείπωτη φρίκη των στρατοπέδων συγκέντρωσης, κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψουμε.

Ισραήλ:   Ναι, έχετε μια καλή άποψη, αλλά το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ, παρόλο που είμαι μια ξεχωριστή μειονότητα, δίνει το ψέμα στον κανάδικο ότι όλοι οι Εβραίοι είναι απρόθυμοι να συζητήσουν την πραγματικότητα του Ολοκαυτώματος. Είναι αλήθεια ότι ο λαός μου σε γενικές γραμμές δεν θέλει να ξαναεπισκεφτεί τη φρίκη των στρατοπέδων και δεν θέλει να δώσει μια πλατφόρμα σε αυτούς που θα ελαχιστοποιούσαν την αποστροφή των στρατοπέδων θανάτου, ειδικά που προέρχονται από μη Εβραίους. θα δεχτεί αυτό το σημείο, αλλά σίγουρα μπορείτε να δείτε από πού προέρχονται και γιατί παίρνουν τη θέση που κάνουν.

Ελευθεριόφρων:  Λοιπόν, το γεγονός είναι ότι πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των ομοθρήσκων σας παίρνει αυτή τη θέση. Εάν θέλουν πραγματικά να μάθουν για το Ολοκαύτωμα —τόσο καλό όσο και κακό, σωστό και λάθος—τότε θα πρέπει να καλωσορίσουν τη συζήτηση για να καταλήξουν σε μια πιο ολοκληρωμένη και ειλικρινή περιγραφή του πώς συνέβη και γιατί. Όπως μας λένε τόσο συχνά σε όλους, «Όσοι αγνοούν την ιστορία είναι καταδικασμένοι να την επαναλάβουν». Μόνο για αυτόν τον λόγο οι Εβραίοι θα πρέπει να καλωσορίζουν την επιστημονική κριτική και τη νόμιμη αναθεώρηση, εάν εκεί μας οδηγούν τα στοιχεία. Ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σχεδόν παράνομο να διαφωνεί κανείς δημόσια με τη δογματική, ορθόδοξη περιγραφή του Ολοκαυτώματος (τουλάχιστον μπορεί να είναι το φιλί του θανάτου για έναν καθηγητή κολεγίου που επιθυμεί τη θητεία του, αν τολμήσει να αμφισβητήσει αυτό το ιστορικό γεγονός), είναι κυριολεκτικά παράνομο στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες να διαφωνούν με την ορθοδοξία του Ολοκαυτώματος. Οι αντιφρονούντες του Ολοκαυτώματος αντιμετωπίζουν τόσο πρόστιμο όσο και φυλάκιση εάν αμφισβητήσουν ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες της ορθοδοξίας του Ολοκαυτώματος. Σίγουρα δεν διαφωνείς μαζί μου σε αυτό το σημείο, σωστά;

Το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς ήταν ένα συγκρότημα με περισσότερα από 40 στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξόντωσης που λειτουργούσε η Ναζιστική Γερμανία στην κατεχόμενη Πολωνία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και του Ολοκαυτώματος

Ισραήλ:   Ναι, πάλι, έχετε ένα θέμα. Δεν νομίζω ότι ούτε οι μελετητές ούτε οι απλοί άνθρωποι πρέπει να διώκονται για δημόσια διαφωνία με την καθιερωμένη, καθιερωμένη, περιγραφή του Ολοκαυτώματος, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι τους παρακινεί. Δεν θέλουν να δουν άλλο ένα Ολοκαύτωμα να συμβαίνει. Δεν θέλουν να δουν εκατομμύρια να πεθαίνουν ξανά λόγω της φυλής ή της θρησκείας τους. Εξ ου και το μάντρα μας, “Ποτέ μην ξεχνάς και ποτέ ξανά!”

Freethinker:   Ναι, αλλά το μάντρα «Ποτέ μην ξεχνάς, ποτέ ξανά», ισχύει μόνο για τους Εβραίους. Δεν θυμάμαι το Ισραήλ να βοήθησε πάνω από μισό εκατομμύριο Τούτσι, οι οποίοι, για 100 ημέρες, σφαγιάστηκαν ανελέητα από τους Χούτου σε αυτό που είναι γνωστό ως γενοκτονία της Ρουάντα. Στην πραγματικότητα, ακόμη και ο Πρόεδρος Χάρι Τρούμαν, ο οποίος ήταν ο πρώτος αρχηγός κράτους που αναγνώρισε το νεοσύστατο εβραϊκό κράτος του Ισραήλ το 1948, είχε να πει αυτό για τους Σιωνιστές Εβραίους και τον εθνοκεντρισμό τους:

«Οι Εβραίοι δεν έχουν αίσθηση του μέτρου, ούτε έχουν καμία κρίση για τις παγκόσμιες υποθέσεις. Οι Εβραίοι, θεωρώ ότι είναι πολύ εγωιστές. Δεν τους ενδιαφέρει πόσοι Εσθονοί, Λετονοί, Φινλανδοί, Πολωνοί, Γιουγκοσλάβοι ή Έλληνες δολοφονούνται ή κακομεταχειρίζονται ως εκτοπισμένοι [μεταπολεμικοί], εφόσον οι Εβραίοι τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης. Ωστόσο, όταν έχουν εξουσία —φυσική, οικονομική ή πολιτική— ούτε ο Χίτλερ ούτε ο Στάλιν έχουν τίποτα πάνω τους για σκληρότητα ή κακομεταχείριση του αουτσάιντερ».

Πρέπει να τονίσω ότι ο Τρούμαν το έγραψε αυτό δύο χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου όταν η γνώση για τις αποτρόπαιες συνθήκες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν ευρέως γνωστή και διαδόθηκε. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Τρούμαν, οι Εβραίοι δεν είναι καλύτεροι από τους Ναζί όταν πρόκειται για «σκληρότητα ή κακομεταχείριση προς τους αουτσάιντερ». Όπως είπα, το «Ποτέ μην ξεχνάς» φαίνεται να ισχύει μόνο εάν είναι οι συνάδελφοι Εβραίοι που πέφτουν θύματα.

Το συγκρότημα του στρατοπέδου του Άουσβιτς ήταν η μόνη τοποθεσία που εξέδωσε αναγνωριστικά τατουάζ κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Μόνο οι κρατούμενοι που επιλέχθηκαν για καταναγκαστική εργασία έλαβαν αύξοντα αριθμό. Οι κρατούμενοι που στάλθηκαν απευθείας στους θαλάμους αερίων δεν είχαν καταγραφεί ή δεν είχαν τατουάζ. Οι δυτικές αρχές ισχυρίζονται ότι περισσότεροι από 400.000 αύξοντες αριθμοί εκχωρήθηκαν στο Άουσβιτς.

Ισραήλ:   Αλήθεια, δεν ήρθαμε να βοηθήσουμε τους Τούτσι, αλλά ούτε οι ΗΠΑ ούτε καμία άλλη χώρα για αυτό το θέμα, επομένως είναι άδικο να κατηγορούμε μόνο το Ισραήλ ή τους Εβραίους της διασποράς που δεν έρχονται να βοηθήσουν τους Τούτσι. Εξάλλου, είναι φυσικό οι χώρες να έρχονται σε βοήθεια των εθνικών αδελφών και αδελφών τους. Λέγοντας «Ποτέ μην ξεχνάς» σε σχέση με τη γενοκτονία αναφερόμασταν σε όλα τα έθνη. Όλα τα έθνη πρέπει να συμβάλουν στην αποτροπή της επανάληψης αυτού που συνέβη στους Εβραίους στο Ολοκαύτωμα. Το γεγονός ότι αυτό δεν συνέβη στη Ρουάντα είναι ένα μελανό σημείο για όλα τα έθνη, όχι μόνο για το Ισραήλ.

Freethinker:   Ναι, αλλά το Ισραήλ είναι μοναδικό στην ηθική του στάση να υπερασπίζεται τον «αντι-γενοκτονισμό», ας πούμε έτσι. Σίγουρα δεν μπορείς να διαφωνήσεις με αυτό.

Ισραήλ:   Κάθε εθνοτική ομάδα έχει τη μοναδική υποχρέωση να συνηγορεί, να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα μέλη της φυλής της και τα συμφέροντά τους. Ότι αυτό δεν συνέβη στη Ρουάντα μιλάει μόνο για τη σπανιότητα, την ευτέλεια και τη διχόνοια της διασποράς των Τούτσι. Θέλετε να κατηγορήσετε το Ισραήλ, αλλά —ας είμαστε ειλικρινείς— κανένα έθνος δεν ήρθε να βοηθήσει τους σφαγιασμένους Τούτσι. Κανένας. Πού ήταν η Γερμανία; Γιατί οι Γερμανοί που γνωρίζουν καλά τη γενοκτονία δεν ήρθαν να βοηθήσουν τους Τούτσι της Ρουάντα; Κοίτα, το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα. Δεν έχει τους πόρους, ας πούμε, των Ηνωμένων Πολιτειών, για να είναι ο αστυνομικός του κόσμου, και αυτό είναι το μόνο που έχω να πω σε αυτό το θέμα.

Freethinker:   Λάβετε υπόψη, αλλά ελπίζω στο μέλλον οι Εβραίοι να τροποποιήσουν τη δήλωση “Ποτέ ξανά!” να μην το αφήσετε να ξανασυμβεί στους Εβραίους!!! που τουλάχιστον θα ήταν πιο ειλικρινής.

Ισραήλ:   Μπορούμε τώρα να επιστρέψουμε στο θέμα, δηλαδή στο Ολοκαύτωμα;

Ελευθεριόφρων:  Σίγουρα. Αυτό αναδεικνύει το θέμα της εφεύρεσης του όρου «Ολοκαύτωμα» για να αναφέρεται μόνο στα εβραϊκά δεινά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι οι μισοί άνθρωποι που πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν μη Εβραίοι: Πολωνοί, Ρώσοι, κομμουνιστές, ομοφυλόφιλοι, τσιγγάνοι… κ.λπ. Γιατί ο όρος «Ολοκαύτωμα» αναφέρεται μόνο στα βάσανα και τον θάνατο των Εβραίων; Θα υποστηρίξω ότι οι Εβραίοι είναι μια προνομιούχα τάξη που κοιτάζει μόνο τους δικούς της. Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν στο ουκρανικό «Ολοκαύτωμα», το Χολοντομόρ, παρά στο Ολοκαύτωμα, και όμως 99 στους 100 Αμερικανούς δεν έχουν ιδέα για αυτό. Στην πραγματικότητα, είναι σίγουρα αμφισβητήσιμο ότι η υπό την ηγεσία των Εβραίων OGPU/NKVD ενορχήστρωσε και οδήγησε την λιμοκτονία και τη σφαγή 10 εκατομμυρίων μη Εβραίων Ουκρανών Χριστιανών στις αρχές της δεκαετίας του 1930, ή κάνω λάθος και σε αυτό; Είναι ο λόγος που σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει για το Χολοντόμορ επειδή συνέβη σε Χριστιανούς, κυρίως στα χέρια Εβραίων; Φταίνε τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τους Εβραίους για αυτή τη συγκάλυψη επειδή απεικονίζουν Ρώσους Εβραίους Μπολσεβίκους πράκτορες, ιδιαίτερα, με δυσμενή τρόπο;

Η Annelies Marie Frank ήταν μια γερμανικής καταγωγής Εβραϊκή κοπέλα που κρατούσε ένα ημερολόγιο στο οποίο κατέγραφε τη ζωή κρυμμένη κάτω από τη ναζιστική δίωξη. Είναι μια διάσημη ημερολόγος που περιέγραψε την καθημερινή της ζωή από την οικογενειακή της κρυψώνα σε μια σοφίτα του Άμστερνταμ.

Ισραήλ:   Όχι τόσο γρήγορα. Πρώτα απ ‘όλα, το Holodomor εγκρίθηκε από τον Στάλιν, επομένως ας μην κατηγορούμε Ρώσους ή Ρωσοποιημένους Εβραίους στον κρατικό μηχανισμό ασφαλείας για την έγκριση αυτής της γενοκτονίας. Και, ενώ είναι αλήθεια ότι πολλοί Εβραίοι που κατείχαν υψηλές θέσεις στην κρατική ασφάλεια των Μπολσεβίκων συμμετείχαν και επέβαλαν τον τρομοκρατικό λιμό στην Ουκρανία, ακολουθούσαν μόνο εντολές από τα πάνω, του Στάλιν. Αν αμφιταλαντεύονταν για την υποστήριξή τους στις πολιτικές του Στάλιν, θα είχαν εκτελεστεί οι ίδιοι. Όσον αφορά την έλλειψη κάλυψης του Holodomor, ναι, μερικά από αυτά μπορούν να αποδοθούν στον Τύπο της Νέας Υόρκης που φυσικά ενδιαφέρεται περισσότερο να καλύψει εβραϊκά ζητήματα, καθώς η Νέα Υόρκη είναι η πόλη με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Εβραίων. Αλλά, ναι, το Holodomor είναι ένα μαύρο μάτι για την εβραϊκή κοινότητα. Δεν πρόκειται να το αρνηθώ.

Ελευθεριόφρων:  «Μόνο ακολουθώντας εντολές», ε; Φαίνεται ότι ο Τρούμαν είχε δίκιο, οι Εβραίοι δεν έχουν τίποτα για τους Ναζί όταν πρόκειται για σκληρότητα και σφαγή. Ας είμαστε απόλυτα ειλικρινείς: οι Εβραίοι υπερεκπροσωπήθηκαν κατάφωρα στην κυβερνώσα σοβιετική ιεραρχία, ειδικά στην αρχή. Στην πραγματικότητα, ενώ η γενεαλογία του Στάλιν είναι λίγο θολή, η δεύτερη σύζυγός του ήταν Εβραία και όσοι για τους οποίους διόρισε ως ειδικούς επόπτες του Holodomor επιφορτισμένοι να εξασφαλίσουν την επιτυχία του, ήταν ο Vyacheslav Molotov (η γυναίκα του οποίου ήταν επίσης Εβραία) και ο Lazar. Καγκάνοβιτς (που ήταν και ο ίδιος Εβραίος). Έτσι, ακόμη και εδώ υπάρχει μια βαθιά εβραϊκή οπτική γωνία με το Holodomor. Θα υποστήριζα ότι η γνώση του Holodomor έχει καταστραφεί εσκεμμένα εδώ στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, επειδή αντανακλά πολύ άσχημα την εβραϊκή κοινότητα και ως εκ τούτου τη λογοκρισία από τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης.

Τέλος, όσον αφορά την εφεύρεση της λέξης «Ολοκαύτωμα», είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι ούτε ο Τσόρτσιλ στα περιεκτικά απομνημονεύματά του ούτε ο Αϊζενχάουερ στα απομνημονεύματά του αναφέρουν τη λέξη «Ολοκαύτωμα» σε κανένα από τα γραπτά τους. Φαίνεται ότι η λέξη «Ολοκαύτωμα» έγινε επίκαιρη χρόνια μετά το υποτιθέμενο γεγονός, τη δεκαετία του 1950, αφού πολλά από όσα πραγματικά συνέβησαν στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης θυμήθηκαν λάθος ή ξεχάστηκαν, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα, ιδιοτελής, αφήγηση. Φαίνεται ότι αυτό που έχουμε εδώ είναι μια λέξη που δημιουργεί την πραγματικότητα —το «Ολοκαύτωμα»—ή διαφωνείτε; Διαφωνείτε ότι το «Ολοκαύτωμα» ήταν ένα επινοημένο μεταπολεμικό γλωσσικό κατασκεύασμα;

Ισραήλ:   Ακριβώς επειδή μια νέα λέξη λαμβάνει νόμισμα μόνο μετά από ένα γεγονός που δεν σημαίνει ότι το ίδιο το γεγονός επινοήθηκε. Είναι αλήθεια ότι ούτε ο Αϊζενχάουερ ούτε ο Τσόρτσιλ αναφέρουν τη λέξη «Ολοκαύτωμα» σε κανένα από τα απομνημονεύματά τους, αλλά τα απομνημονεύματα του Αϊζενχάουερ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δημοσιεύτηκαν το 1948 και ο τελευταίος τόμος των έξι τόμων απομνημονευμάτων του Τσόρτσιλ δημοσιεύτηκε το 1953, επομένως η λέξη «Ολοκαύτωμα». μάλλον δεν είχε νόμισμα την εποχή που γράφτηκαν εκείνα τα απομνημονεύματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη! Η γλώσσα έπρεπε να φτάσει την ιστορία, αυτό είναι όλο.

Ελευθεριόφρων:Αλλά σίγουρα αν υπήρχε ένα κενό πολλών ετών στην προώθηση του «Ολοκαυτώματος» ως νεολογισμού μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που παρείχε αρκετό χρόνο για να εξωραΐσουμε και να μεγαλοποιήσουμε το Ολοκαύτωμα αφού οι μνήμες των ανθρώπων είχαν ξεθωριάσει. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο όρος «Ολοκαύτωμα» δεν έλαβε νόμισμα αμέσως μετά τον πόλεμο – επειδή η πραγματική κατάσταση στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν ακόμη νωπή στο μυαλό των συγχρόνων, και ένα μέρος αυτού είχε να κάνει με το γεγονός ότι όχι ένας δολοφονήθηκε με αέρια στα στρατόπεδα, παρά τη συμμαχική προπαγάνδα θηριωδίας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Επιπλέον, στη λαϊκή φαντασία «το Ολοκαύτωμα» αναφέρεται μόνο στην ταλαιπωρία και τον θάνατο των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όχι στα δεινά και στο θάνατο των Εθνών (παρόλο που σύμφωνα με πληροφορίες ίσος αριθμός μη Εβραίων πέθαναν στα στρατόπεδα). Αυτό υποστηρίζει περαιτέρω τον ισχυρισμό μου ότι ο όρος «Ολοκαύτωμα» επινοήθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως όπλο για να προωθήσει, ειδικότερα, τα εβραϊκά και σιωνιστικά μεταπολεμικά συμφέροντα. Δεδομένου ότι οι Εβραίοι έχουν οικειοποιηθεί με επιτυχία τη φράση “το Ολοκαύτωμα” για τον εαυτό τους, έτσι ώστε όλα τα άλλα “ολοκαυτώματα” – η σφαγή των ιθαγενών Αμερικανών, η γενοκτονία των Αρμενίων, η σφαγή των Τούτσι κ.λπ. – ίσης ή μεγαλύτερης αιματοχυσίας ελαχιστοποιούνται και υποβαθμίζονται. δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το εβραϊκό Ολοκαύτωμα, θα ήθελα να προτείνω να καθιερωθεί η φράση «η σφαγή» για να αναφέρεται στα βάσανα και τον θάνατο τόσο των Εβραίων όσο και των Εθνών στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σύμφωνος? Δεδομένου ότι οι Εβραίοι έχουν οικειοποιηθεί με επιτυχία τη φράση “το Ολοκαύτωμα” για τον εαυτό τους, έτσι ώστε όλα τα άλλα “ολοκαυτώματα” – η σφαγή των ιθαγενών Αμερικανών, η γενοκτονία των Αρμενίων, η σφαγή των Τούτσι κ.λπ. – ίσης ή μεγαλύτερης αιματοχυσίας ελαχιστοποιούνται και υποβαθμίζονται. δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το εβραϊκό Ολοκαύτωμα, θα ήθελα να προτείνω να καθιερωθεί η φράση «η σφαγή» για να αναφέρεται στα βάσανα και τον θάνατο τόσο των Εβραίων όσο και των Εθνών στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σύμφωνος? Δεδομένου ότι οι Εβραίοι έχουν οικειοποιηθεί με επιτυχία τη φράση “το Ολοκαύτωμα” για τον εαυτό τους, έτσι ώστε όλα τα άλλα “ολοκαυτώματα” – η σφαγή των ιθαγενών Αμερικανών, η γενοκτονία των Αρμενίων, η σφαγή των Τούτσι κ.λπ. – ίσης ή μεγαλύτερης αιματοχυσίας ελαχιστοποιούνται και υποβαθμίζονται. δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το εβραϊκό Ολοκαύτωμα, θα ήθελα να προτείνω να καθιερωθεί η φράση «η σφαγή» για να αναφέρεται στα βάσανα και τον θάνατο τόσο των Εβραίων όσο και των Εθνών στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σύμφωνος?

Διάσπαρτες σε όλη την Ευρώπη, φυτεμένες σε δρόμους και πεζοδρόμια της πόλης, οι αναμνηστικές ορειχάλκινες πλάκες αιωνίζουν τις ζωές που χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα. Οι πλάκες που ονομάζονται Stolpersteine ​​(στα αγγλικά: “Stumbling stones”), τιμούν τη μνήμη των θυμάτων του ναζιστικού καθεστώτος.

Ισραήλ:Ωραία, αλλά όπως και να έχει, έχουμε μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων που επιβεβαιώνουν το Ολοκαύτωμα και τη μοναδικότητά του, ανεξάρτητα από το πότε η συγκεκριμένη λέξη απέκτησε δημοφιλές νόμισμα! Επιπλέον, οι Εβραίοι αποτελούσαν την πλειονότητα των κρατουμένων, οπότε για να υπογραμμιστεί αυτό είναι φυσικό και λογικό η λέξη «Ολοκαύτωμα» να ισχύει για αυτούς μοναδικά. Για άλλη μια φορά, οι εθνοτικές ομάδες πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους. Ακριβώς επειδή οι Εβραίοι το κάνουν καλύτερα από τις περισσότερες εθνοτικές ομάδες δεν είναι λόγος να τους καταδικάζουμε. Ναι, είμαστε μια σκληροτράχηλη φυλή, αλλά έπρεπε να είμαστε έτσι για να επιβιώσουμε. Η πατρίδα μας στην Παλαιστίνη ήταν στο σταυροδρόμι των αυτοκρατοριών. Δεν υπήρχε τρόπος για μας να ανταγωνιστούμε στο πεδίο της μάχης ενάντια σε μαζικά μεγαλύτερες αυτοκρατορίες –Περσικές, Μακεδονικές, Ρωμαϊκές– με πολύ περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό, οπότε αντί να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αυτοκρατορίες mano-a-mano, στο πεδίο της μάχης κάναμε άλλη προσέγγιση. Αντί να προσπαθήσουμε ακόμη και να κατακτήσουμε μια γειτονική αυτοκρατορία από έξω, πήραμε ένα άλλο φυλλάδιο. Εμείς, εννοώ η ηγεσία μας, επιλέξαμε να νικήσουμε μια κατοχική αυτοκρατορία από μέσα, από τη «μέση», ας πούμε έτσι. Με τον αλφαβητισμό και τις διεθνείς μας διασυνδέσεις γίναμε διαχειριστές των εθνών που κατέλαβαν τη γη μας και μέσω αυτού σταδιακά προωθούσαμε αμοιβαία το ένα και το άλλο, άλλοτε φανερά, άλλοτε κρυφά, έως ότου διεισδύσουμε και αιχμαλωτίσαμε τη γραφειοκρατία του στοχευόμενου κράτους στο οποίο βρισκόμασταν. βρεθήκαμε. Εφόσον δεν ήμασταν ιθαγενείς στην αυτοκρατορία, ήμασταν πρόθυμοι να κάνουμε το έργο που αρνούνταν να κάνουν οι πολίτες της αυτοκρατορίας ή ήταν απρόθυμοι να κάνουν, όπως η φορολογική γεωργία, το εμπόριο σκλάβων και η πορνεία.

Επίσης, όντας ευρέως διασκορπισμένοι, μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις διεθνείς μας συνδέσεις τόσο για να προωθήσουμε τους εαυτούς μας στο εμπόριο όσο και για να λειτουργήσουμε ως κατάσκοποι για όποια χώρα βρεθήκαμε, εάν η αμοιβή ή τα οφέλη ήταν σωστά. Τώρα σίγουρα δεν υπερασπίζομαι όλα τα πράγματα που έπρεπε να κάνει ο λαός μου για να επιβιώσει και να ανθίσει, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να δείτε την προέλευση του πώς γίναμε διάσημοι για την σκληρή φυλετική μας αλληλεγγύη, και έχει αποδώσει πολλά, και τα δύο πολιτικά και οικονομικά. Ακριβώς επειδή κανείς άλλος δεν το κάνει καλύτερα από εμάς τους Εβραίους, δεν είναι λόγος να μας καταδικάζει. Και πάλι, κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε για να επιβιώσουμε. Σίγουρα δεν μπορείτε να μας κατηγορήσετε για αυτό!

Όσο για τη λέξη «Ολοκαύτωμα» και τον ορισμό της έτσι ώστε να ισχύει μόνο για τα δεινά μας και τους θανάτους μας στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, τι θα γινόταν αν μας πήρε λίγο χρόνο για να τυλίξουμε το μυαλό μας γύρω από τα δεινά που βιώσαμε και μπορέσαμε να βάλε ένα όνομα σε αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι το γεγονός δεν συνέβη, μόνο ότι μας πήρε λίγο χρόνο για να το ορίσουμε για αυτό που ήταν, «ένα ολοκαύτωμα θυσίας» – με ένα νεύμα στα κρεματόρια πάρα πολλοί από τους ομοθρήσκους μου βρέθηκαν διατεθειμένοι του in. Και ένα ακόμη πράγμα που εσείς, ως Εθνικός, μπορεί να μην γνωρίζετε. Θα σας αφήσω να μπείτε σε ένα μικρό μυστικό: πολλοί από εμάς τους Εβραίους είμαστε άθεοι και δεν πιστεύουμε σε μια μεταθανάτια ζωή. Αντίθετα, έχουμε μια ευκαιρία να ζήσουμε και να πετύχουμε πράγματα σε αυτή τη ζωή. Εξ ου και η φιλοδοξία μας να πετύχουμε εδώ και τώρα και να ανοίξουμε το δρόμο για εκείνους τους Εβραίους που έρχονται μετά από εμάς.

Ελεύθερος στοχαστής:   Εκτιμώ την ειλικρίνεια και την ειλικρίνειά σας και ενώ θα ήθελα να συζητήσω με περισσότερες λεπτομέρειες την υποτιθέμενη επιθυμία τουλάχιστον μερικών Εβραίων να κυβερνήσουν τον κόσμο που θα πρέπει να είναι θέμα για άλλη μια μέρα. Το θέμα του Ολοκαυτώματος είναι αρκετά περίπλοκο ως έχει, επομένως θα προσπαθήσω να παραμείνω συγκεντρωμένος σε αυτό.

Ισραήλ:   Ευχαριστώ.

Freethinker:    Ένα πράγμα που θέλω να θίξω εδώ, ωστόσο, είναι γιατί οι Εβραίοι είναι τόσο επίμονοι ότι το Ολοκαύτωμα είναι η μοναδική τους αρμοδιότητα. Τι κακό υπάρχει στο να αναγνωρίσουμε ότι οι μη Εβραίοι υπέφεραν εξίσου με τους Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Ισραήλ: Λοιπόν, αυτό είναι απλό. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους έγκλειστους στα στρατόπεδα θανάτου, οι Εβραίοι ήταν οι μόνοι που ξεχώρισαν λόγω της φυλής και της θρησκείας τους. Οι Ναζί μισούσαν τους Εβραίους γι’ αυτό που ήταν, έτσι από αυτή την άποψη, οι Εβραίοι ήταν μοναδικοί στόχοι για βάσανα και δολοφονίες στα στρατόπεδα θανάτου.

Freethinker:   Λοιπόν, όχι τόσο γρήγορα. Το ναζιστικό καθεστώς ήταν αντιεβραϊκό – πίστευαν ότι, ιστορικά, οι Εβραίοι ήταν συνωμοτικοί, ήταν ένα έθνος από μόνοι τους και συμπεριφερόταν με δόλο και κακόβουλο τρόπο προς τους μη Εβραίους, τους Γερμανούς – και φυσικά οι Εβραίοι είχαν ιδιαίτερη αντιπάθεια προς τον Χίτλερ, τους Ναζί και οι Γερμανοί ως αποτέλεσμα. Κατά συνέπεια, όλοι οι Εβραίοι θεωρούνταν πιθανοί πέμπτοι αρθρογράφοι και έπρεπε να διαχωριστούν μακριά από τον εγχώριο άμαχο πληθυσμό. Έτσι, όχι, οι Ναζί δεν ξεχώρισαν τους Εβραίους λόγω της φυλής ή της θρησκείας τους αλλά λόγω της κρυφής και απροκάλυπτης απειλής τους για το ναζιστικό κράτος, τη γερμανική εθνική ασφάλεια.

Επιπλέον, θέτετε επίσης μια ενδιαφέρουσα ερώτηση, δηλαδή, ποιος ήθελε πραγματικά το Ολοκαύτωμα; Θα υποστήριζα ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν οι Ναζί γιατί απέσυραν σοβαρά το ανθρώπινο δυναμικό μακριά από τα μέτωπα και χρειάστηκαν τεράστιοι πόροι για τον εντοπισμό, τη συγκέντρωση, τη χρέωση, τη μεταφορά, τη στέγαση, τη διατροφή και τη φύλαξη κυριολεκτικά εκατομμυρίων κρατουμένων.

Πεινασμένοι κρατούμενοι, σχεδόν νεκροί από την πείνα, ποζάρουν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Ebensee της Αυστρίας. Το στρατόπεδο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για «επιστημονικά» πειράματα. Απελευθερώθηκε από την 80η Μεραρχία. 7 Μαΐου 1945. Υπολοχαγός AE Samuelson. (Στρατός)
NARA ΑΡΧΕΙΟ #: 111-SC-204480
ΠΟΛΕΜΟΣ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΒΙΒΛΙΟ #: 1103

Γι’ αυτό οι Ναζί ήταν τόσο πρόθυμοι να μεταναστεύσουν Εβραίους από τη Γερμανία και να εγκατασταθούν στην Παλαιστίνη πριν ξεσπάσει σοβαρά ο πόλεμος. Αναφέρομαι φυσικά στη συμφωνία Haavara του 1933 μεταξύ των Ναζί και της εβραϊκής ηγεσίας στη Γερμανία. Αν οι Ναζί ήταν διαβολεμένοι να δολοφονήσουν όλους τους Εβραίους που θα μπορούσαν να πάρουν στα χέρια τους, γιατί συμφώνησαν με τη Συμφωνία της Haavara και, γενικότερα, γιατί κάποιος Εβραίος επέζησε από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Στην πραγματικότητα, θεωρώ περίεργο ότι αν οι Ναζί και οι Γερμανοί ένιωθαν τόση αντιπάθεια προς τους Εβραίους που σε μια στιγμή ανίσχυρης οργής στα κέντρα του άμαχου πληθυσμού τους βομβαρδίζονται αλύπητα από τους Συμμάχους, δεν έστειλαν συνοπτικά όλους τους Εβραίους στο επιμέλεια. Αυτό, τολμώ να πω, έδειξε αξιοσημείωτη αυτοσυγκράτηση από την πλευρά των Ναζί και των Γερμανών. Τι λες;

Ισραήλ:   Νομίζω ότι είναι γελοίο. Φυσικά, οι Ναζί και ο γερμανικός πληθυσμός ήθελαν το Ολοκαύτωμα. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Ακριβώς επειδή δεν είχαν την υποδομή για να δολοφονήσουν όλους τους Εβραίους υπό την κράτηση τους αμέσως, δεν σημαίνει ότι δεν ήθελαν να το κάνουν. Εξάλλου, οι κρατούμενοι του στρατοπέδου θανάτου είχαν μια χρήσιμη στρατιωτικοοικονομική λειτουργία. Ως σκλάβοι εργάτες στα στρατόπεδα, κατασκεύαζαν πολεμικά υλικά που χρειάζονταν απεγνωσμένα για τη ναζιστική πολεμική μηχανή. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε μια αυξανόμενη έλλειψη γερμανικού εργατικού δυναμικού καθώς προχωρούσε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, οπότε ήταν λογικό οι Ναζί να εκμεταλλευτούν τους ικανούς αιχμάλωτους τους για να καλύψουν αυτό το κενό, όπως και έκαναν.

Όσο για τη Συμφωνία Haavara, ναι, οι Ναζί ήθελαν τους Εβραίους να φύγουν από τα γερμανικά εδάφη και, ναι, ήταν, με μια πολύ πραγματική έννοια, οι ίδιοι Σιωνιστές. Στην πραγματικότητα, η ναζιστική Γερμανία ήταν το πιο φιλοσιωνιστικό έθνος στη Δύση πριν από τον πόλεμο. Ωστόσο, μόλις ξεκίνησε ο πόλεμος, η Συμφωνία Haavara έληξε. Οι Εβραίοι μετανάστες θα διόγκωναν τις τάξεις των Συμμάχων, έτσι η Συμφωνία Haavara ακυρώθηκε. Αλλά οι Ναζί είχαν άλλη ατζέντα για την προώθηση της Συμφωνίας της Χαβάρα. Η Παλαιστίνη εκείνη την εποχή ήταν υπό βρετανική εντολή και η εισροή Εβραίων από τη Γερμανία στην Παλαιστίνη προκάλεσε πραγματικές τριβές μεταξύ των νεοαφιχθέντων Εβραίων και του γηγενούς παλαιστινιακού πληθυσμού. Αυτή η εθνοτική ένταση ήταν πονοκέφαλος για τη βρετανική διοίκηση και γι’ αυτόν τον λόγο, δηλαδή, η πρόκληση αναταραχής στις συμμαχικές αποικίες, ήταν σίγουρα μέρος της ναζιστικής γεωπολιτικής στρατηγικής επίσης. Οι Ναζί δεν άφησαν τους Γερμανοεβραίους να φύγουν για την Παλαιστίνη μόνο από την καλοσύνη της καρδιάς τους. Όχι μάλιστα!

Ελευθεριόφρων:   Ναι, υπήρχαν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι Ναζί συμφώνησαν στη Συμφωνία της Haavara, αλλά το γεγονός παραμένει ότι οι Ναζί προώθησαν και διευκόλυναν την ασφαλή διέλευση των Εβραίων από τη Γερμανία στην Παλαιστίνη πριν από τον πόλεμο. Και μην ξεχνάτε την αποτυχημένη Διάσκεψη του Εβιάν του 1933 που συγκλήθηκε από τον Πρόεδρο Ρούσβελτ που έλαβε χώρα στη Γαλλία. Ο σκοπός αυτής της διάσκεψης ήταν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η εύρεση χωρών που θα έδιναν ασφαλές καταφύγιο στους Εβραίους που διώκονταν στη ναζιστική Γερμανία. Από τις 32 χώρες που έστειλαν αντιπροσώπους, μόνο μία—η Δομινικανή Δημοκρατία—συμφώνησε να δεχτεί Εβραίους μετανάστες. Καμία από τις άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν συμφώνησε να δεχθεί περισσότερους Εβραίους πρόσφυγες. Η Γερμανία, παρεμπιπτόντως, δεν προσκλήθηκε στη Διάσκεψη του Evian και ο Πρόεδρος Ρούσβελτ δεν έστειλε έναν αξιωματούχο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη διάσκεψη, αλλά απλώς έστειλε έναν τραπεζικό φίλο του, Myron Taylor, ως εκπρόσωπος των ΗΠΑ. Αυτό οδήγησε σε νόμιμες εικασίες ότι ο Ρούσβελτ δεν σκόπευε ποτέ να στεφθεί με επιτυχία η Διάσκεψη του Εβιάν. Αντίθετα, ήταν μια προγραμματισμένη αποτυχία. Εάν και όταν ξέσπασε ο πόλεμος, οι Ναζί θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν μόνοι τους εκατομμύρια πιθανούς Εβραίους πέμπτους αρθρογράφους – αυτό ήταν το μήνυμα που εστάλη στους Ναζί με την προγραμματισμένη αποτυχία της Διάσκεψης του Evian. Επίσης, όχι χωρίς σημασία, το “Evian” που γράφεται προς τα πίσω είναι “αφελές”. οι Ναζί θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν μόνοι τους εκατομμύρια πιθανούς Εβραίους πέμπτους αρθρογράφους—αυτό ήταν το μήνυμα που στάλθηκε στους Ναζί με την προγραμματισμένη αποτυχία της Διάσκεψης του Εβιάν. Επίσης, όχι χωρίς σημασία, το “Evian” που γράφεται προς τα πίσω είναι “αφελές”. οι Ναζί θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν μόνοι τους εκατομμύρια πιθανούς Εβραίους πέμπτους αρθρογράφους—αυτό ήταν το μήνυμα που στάλθηκε στους Ναζί με την προγραμματισμένη αποτυχία της Διάσκεψης του Εβιάν. Επίσης, όχι χωρίς σημασία, το “Evian” που γράφεται προς τα πίσω είναι “αφελές”.

Όσο για την άποψή σου ότι οι Ναζί χρειάζονταν φυλακισμένους για να υποστηρίξουν τη γερμανική πολεμική μηχανή, θα σου παραδεχτώ ότι οι Ναζί βασίστηκαν σε κρατούμενους για να συμπληρώσουν την κατασκευή πολεμικών υλικών και ότι αυτός ήταν ένας λόγος για τους Ναζί να προσέχουν την υγεία Και την ευημερία των κρατουμένων, Εβραίων και μη, αλλά εδώ πρέπει να αντιμετωπίσουμε μερικά κρίσιμα ερωτήματα: ένα, πόσοι Εβραίοι —ακριβώς— πέθαναν στο Ολοκαύτωμα. δύο, από τι πέθαναν? και, τρία, ήταν άλλα συμφέροντα που εξυπηρετήθηκαν με την ενορχήστρωση των θανάτων, όπως ισχυρίζεστε, εκατομμυρίων Εβραίων. Ξεκινώντας με το πρώτο σημείο, Ισραήλ, πόσοι Εβραίοι πέθαναν στο Ολοκαύτωμα;

Ο Heinrich Luitpold Himmler ήταν ο Reichsführer του Schutzstaffel και ηγετικό μέλος του Ναζιστικού Κόμματος της Γερμανίας. Ο Χίμλερ ήταν ένας από τους ισχυρότερους άνδρες στη ναζιστική Γερμανία και, σύμφωνα με τις αρχές, ο κύριος αρχιτέκτονας του Ολοκαυτώματος.

Ισραήλ:   Έχω ήδη αναγνωρίσει ότι έξι εκατομμύρια Εβραίοι πέθαναν στο Ολοκαύτωμα—όλοι το ξέρουν αυτό!

Ελευθεριόφρων:  Είναι αλήθεια ότι το μάντρα των έξι εκατομμυρίων Εβραίων που πεθαίνουν στο Ολοκαύτωμα διαδίδεται ευρέως ως αδιαμφισβήτητο γεγονός, αλλά όπως επισήμανε κάποιος κάποτε, ένα ψέμα που επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά γίνεται αλήθεια. Θα αναφέρω ένα παράδειγμα. Μετά τον πόλεμο και μέχρι περίπου το 1990, ένα μνημείο που στήθηκε στο Άουσβιτς διακήρυξε ότι τέσσερα εκατομμύρια πέθαναν εκεί, η μεγάλη πλειονότητα από αυτούς Εβραίοι. Ωστόσο, αυτό το μνημείο άλλαξε αθόρυβα για να διαβάσει ότι, το πολύ, ενάμιση εκατομμύριο Εβραίοι πέθαναν στο Άουσβιτς, αλλά ότι η πιο πιθανή εκτίμηση ήταν ότι 1,1 εκατομμύριο πέθαναν πραγματικά εκεί, το 90% των οποίων ήταν Εβραίοι. Επιπλέον, το Μουσείο του Άουσβιτς υποβάθμισε επίσης τον αριθμό των θανάτων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Majdanek, επίσης στην Πολωνία, από 1,5 εκατομμύριο σε 78.000, 59.000 από τους οποίους ήταν Εβραίοι. Αυτό είναι μια μείωση κατά 1,44 εκατομμύρια λιγότερους Εβραίους νεκρούς μόνο στο στρατόπεδο Majdanek! Απίστευτος!!! Αγόρι, το έκαναν λάθος! Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε ο απολογισμός των συνολικών νεκρών Εβραίων στα στρατόπεδα θα έπρεπε να είχε μειωθεί σε, το πολύ, λίγο περισσότερο από δύο εκατομμύρια Εβραίους στο σύνολο που πέθαναν στο Ολοκαύτωμα -και ακόμη και αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι ακόμα υπερεκτιμημένος- αλλά στους Εβραίους εξακολουθούν να μένουν στο αταλάντευτο μάντρα ότι συνολικά έξι εκατομμύρια Εβραίοι πέθαναν στις αναθεωρήσεις του θανάτου του Ολοκαυτώματος-στρατόπεδο από ορθόδοξους μελετητές του Ολοκαυτώματος να είναι καταραμένοι! Γιατί αυτό?

Ισραήλ:   Αυτό πρέπει να συμβαίνει επειδή οι νεκροί Εβραίοι υπολογίστηκαν στα άλλα στρατόπεδα θανάτου και άλλα τέτοια.

Freethinker: Ξέρεις ότι είναι αλήθεια;

Ισραήλ:   Όχι, αλλά δεν είναι παράλογο.

Freethinker:   Λοιπόν, αν δεν είναι παράλογο, τότε μπορείτε να κάνετε τα μαθηματικά για μένα και να δείξετε πού ανακαλύφθηκαν αργότερα οι εξαφανισμένοι τέσσερις εκατομμύρια νεκροί Εβραίοι, ώστε να διατηρηθεί ο αριθμός των έξι εκατομμυρίων Εβραίων νεκρών στο Ολοκαύτωμα;

Ισραήλ:   Λοιπόν, ξέρω ότι ορισμένοι μελετητές του Ολοκαυτώματος έχουν υπολογίσει ότι περισσότεροι από έξι εκατομμύρια Εβραίοι πέθαναν στο Ολοκαύτωμα, οπότε ίσως αυτοί οι μελετητές να ήταν σωστοί, οπότε ο αριθμός των έξι εκατομμυρίων Εβραίων νεκρών μπορεί να διατηρηθεί με αυτόν τον τρόπο. Γιατί, ποιος νομίζετε ότι ο λόγος είναι ότι ο αριθμός των έξι εκατομμυρίων Εβραίων νεκρών στο Ολοκαύτωμα δεν έχει τροποποιηθεί;

Freethinker: Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι η πραγματική απάντηση στο γιατί ο αριθμός των έξι εκατομμυρίων Εβραίων δεν έχει προσαρμοστεί αρκετά προς τα κάτω είναι αρκετά απλή. Εάν οι Εβραίοι πήραν λάθος τον αριθμό των έξι εκατομμυρίων Εβραίων νεκρών στο Ολοκαύτωμα –όχι μόνο λάθος, αλλά και κατάφωρα λάθος– το μη-εβραϊκό κοινό θα μπορούσε να αρχίσει να αναρωτιέται τι άλλο κάνει λάθος για το Ολοκαύτωμα, και αυτό είναι μια πόρτα ορθόδοξοι Εβραίοι μελετητές του το Ολοκαύτωμα σίγουρα δεν θέλουν να ανοίξουν. Έτσι, είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε είναι αλήθεια είτε όχι, η εβραϊκή κοινότητα έχει κολλήσει στην υπεράσπιση του αβάσιμου και μη βιώσιμου αριθμού των έξι εκατομμυρίων Εβραίων νεκρών στο Ολοκαύτωμα, παρόλα αυτά όλα τα επιστημονικά στοιχεία για το αντίθετο.

Αυστριακά παιδιά καλωσορίζουν τον Χίτλερ και τις ναζιστικές του δυνάμεις στην Αυστρία σε αυτό που ονομαζόταν Anschluss. Πολλοί Γερμανοί τόσο από την Αυστρία όσο και από τη Γερμανία καλωσόρισαν τους Anschluss καθώς το έβλεπαν ως ολοκλήρωση της πολύπλοκης και καθυστερημένης ενοποίησης όλων των Γερμανών σε ένα κράτος.

Ισραήλ: Λοιπόν, νομίζω ότι θα πρέπει να συμφωνήσουμε να διαφωνήσουμε σε αυτό το θέμα. Αμέσως μετά τον πόλεμο, συμφωνείται ότι οι Ρώσοι διόγκωσαν τον αριθμό των νεκρών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Άουσβιτς και του Μαϊντάνεκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και άλλοι θάνατοι Εβραίων στο Ολοκαύτωμα διογκώθηκαν. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό ότι άλλοι Εβραίοι θάνατοι υπομετρήθηκαν, έτσι ώστε τώρα έχουμε έναν πιο ακριβή αριθμό τώρα και αυτός ο αριθμός εξακολουθεί να είναι περίπου έξι εκατομμύρια συνολικά Εβραίοι νεκροί στο Ολοκαύτωμα. Εξάλλου, ακόμα κι αν ήταν αλήθεια ότι υπήρχαν συνολικά μόνο 2 εκατομμύρια Εβραίοι νεκροί στο Ολοκαύτωμα, σίγουρα δεν πρόκειται να ισχυριστείς ότι αυτό είναι ασήμαντο, σωστά;

Ελευθεριόφρων:Φυσικά όχι, αλλά ανεξάρτητα από το ότι δεν έχετε δώσει καμία νέα απόδειξη ότι ο αριθμός των έξι εκατομμυρίων εξακολουθεί να ισχύει. το ισχυρίζεσαι μόνο χωρίς απτές αποδείξεις. Σίγουρα μια μείωση τεσσάρων εκατομμυρίων νεκρών στο Ολοκαύτωμα θα απαιτούσε μια ολική αναθεώρηση του συνολικού αριθμού των πραγματικών Εβραίων νεκρών, αλλά και πάλι θέλετε να διατηρήσετε το δόγμα των έξι εκατομμυρίων Εβραίων νεκρών. Αυτό δεν έχει νόημα αν δεν έχετε βαθιές ανησυχίες ότι μια τέτοια αναθεώρηση θα άνοιγε ένα προβληματικό «κουκούλι», ας πούμε έτσι, στο μυαλό του μη Εβραϊκού κοινού σχετικά με την πραγματικότητα του Ολοκαυτώματος και ότι επομένως δεν είστε προετοιμασμένοι να το αναγνωρίσουμε αυτό ως ζήτημα—που σίγουρα είναι!!! Αλλά, εντάξει, δεδομένο, μπορούμε να συμφωνήσουμε να διαφωνήσουμε σε αυτό το θέμα, αν θέλετε να προχωρήσετε σε άλλα θέματα – και ναι, αν ισχύει ο αριθμός των δύο εκατομμυρίων, που είναι ακόμη πάρα πολλά.

Ισραήλ:   Τώρα μου πετάς ένα softball. Η πλειονότητα των Εβραίων πέθαναν από τη χρήση αερίων μέχρι θανάτου με το Zyklon B, μια παραλλαγή του κυανίου, σε θαλάμους αερίων στα στρατόπεδα θανάτου — όλοι το γνωρίζουν επίσης. Πολύ μικρότερος αριθμός Εβραίων πέθαναν από πυροβολισμούς, από πείνα και υπερβολική εργασία και από τύφο. Και τι γίνεται με το γεγονός ότι ο στρατηγός Αϊζενχάουερ είχε αμερικάνικα στρατεύματα που απελευθέρωσαν τα στρατόπεδα να βαδίσουν μέσα από αυτά για να παρακολουθήσουν τη γενοκτονική βαρβαρότητα των Γερμανών; Άρα, δεν είναι μόνο οι Εβραίοι που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης με αέρια μέχρι θανάτου Εβραίων, αλλά και οι δικοί σας Αμερικανοί πεζοί!!! Αυτοί οι στρατιώτες δεν είχαν τίποτα να κερδίσουν λέγοντας ψέματα ή παραποιώντας αυτά που έβλεπαν στα στρατόπεδα στο τέλος του πολέμου.

Ελευθεριόφρων:Au contraire, δεν σου έθεσα softball αλλά μια πολύ σοβαρή ερώτηση. Ίσως γνωρίζετε τις μελέτες των Pressac και Gumar που ανέλυσαν και οι δύο τους τοίχους των λεγόμενων θαλάμων αερίων και των θαλάμων απολύμανσης όπου τα ρούχα και τα παπούτσια υποβλήθηκαν σε επεξεργασία για ψείρες που μεταφέρουν τύφο. Το Zyklon B θα άφηνε μια βαθιά γαλαζωπή απόχρωση, που ονομάζεται Prussian Blue, στους τοίχους στους οποίους χρησιμοποιήθηκε. Αυτό που ανακάλυψαν και οι δύο αυτοί μελετητές ήταν ότι ενώ το Prussian Blue βρέθηκε μόνο σε ίχνη στους λεγόμενους θαλάμους αερίων, το Prussian Blue ήταν βαθιά ριζωμένο στα τοιχώματα των θαλάμων απολύμανσης. Το ερώτημα λοιπόν είναι «Τι μπορούμε να συμπεράνουμε από αυτό;» Απλό: Το Zyklon B χρησιμοποιήθηκε ως επί το πλείστον ως εντομοκτόνο για να σκοτώσει τις ψείρες που μεταφέρουν τον τύφο. είχε χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ακόμη και η Εβραϊκή Εικονική Βιβλιοθήκη παραδέχεται ότι πάνω από το 90% του Zyklon B, μια παραλλαγή κυανίου όπως αναγνωρίσατε, χρησιμοποιήθηκε στο Άουσβιτς ως παράγοντας απομάκρυνσης. Δεδομένου ότι τα στοιχεία που έχουμε υποστηρίζουν σθεναρά τον ισχυρισμό ότι χρησιμοποιήθηκε με παρόμοιο τρόπο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για να σκοτωθούν οι ψείρες που μεταφέρουν τύφο, το λογικό συμπέρασμα είναι ότι οι Ναζί προσπαθούσαν να προστατεύσουν τόσο τους φυλακισμένους όσο και τους Γερμανούς φρουρούς από τη μάστιγα του τύφου. Για να το πούμε χαζά: απολυμαίνοντας νεοαφιχθέντες, εν δυνάμει τύφους, ρούχα και παπούτσια των κρατουμένων, καθώς και με το ξύρισμα των μαλλιών από τα κεφάλια (όπου θα βρίσκονταν φυσικά και ψείρες), οι Γερμανοί δεν προσπαθούσαν να σκοτώσουν νεοαφιχθέντες κρατουμένων αλλά, αντίθετα, προσπαθούσαν να σώσουν εβραϊκές και μη ζωές στα στρατόπεδα συγκέντρωσης!!! Οι ανειλικρινείς Εβραίοι μελετητές του Ολοκαυτώματος τα έχουν όλα πίσω. Οι περισσότεροι Εβραίοι και μη που πέθαναν στο Ολοκαύτωμα, ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο του πολέμου, πέθανε από τύφο και υποσιτισμό, και ουσιαστικά κανένας δεν πέθανε από δηλητηρίαση Zyklon B. Η ναζιστική Γερμανία υπέφερε από λιμό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο του πολέμου, επομένως ποιος πιστεύετε ότι θα ήταν ο τελευταίος που θα δεχόταν τρόφιμα, Γερμανοί στρατιώτες και πολίτες ή αιχμάλωτοι πολέμου; Η απάντηση είναι προφανής.

Όσο για τους Αμερικανούς στρατιώτες που περνούσαν μέσα από τα στρατόπεδα και έγιναν μάρτυρες των σωρών των νεκρών και των κοκαλιάρικων, πεινασμένων επιζώντων των στρατοπέδων, είδαν μόνο το τελικό αποτέλεσμα της κατάρρευσης της οργάνωσης των στρατοπέδων. Οι συμμαχικοί βομβαρδισμοί κατέστρεψαν σιδηροτροχιές και τρένα ανεφοδιασμού που μετέφεραν τρόφιμα στο στρατόπεδο καθώς και το Zyklon B που χρησιμοποιούνταν ως εντομοκτόνο στα στρατόπεδα. Αυτοί οι στρατιώτες παρερμήνευσαν πολύ εύκολα τους πεινασμένους επιζώντες του στρατοπέδου ως θύματα εσκεμμένης πείνας και κακομεταχείρισης, ενώ υποστηρίζω ότι αυτό δεν ήταν σκόπιμα από την πλευρά των Γερμανών αλλά το λογικό αποτέλεσμα του λιμού και της καταστροφής της γερμανικής υποδομής μεταφορών.

Αν αμφιβάλλετε για αυτό που υποστηρίζω εδώ, θα ήθελα να σας ζητήσω να συμμετάσχετε μαζί μου για να ζητήσετε μια δημόσια επιστημονική στατιστική έρευνα για τους νεκρούς στα στρατόπεδα και να καθορίσετε, μέσω αυτοψίας, πόσοι —αν υπάρχουν— κρατούμενοι πέθαναν από δηλητηρίαση από κυάνιο. Το γεγονός, το οποίο όλοι οι μελετητές του Ολοκαυτώματος παραλείπουν ή καταστέλλουν βολικά, είναι ότι ο στρατηγός Αϊζενχάουερ έστειλε επίσης ιατροδικαστές, όπως ο Δρ Τσαρλς Λάρσον, στα στρατόπεδα αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους για να προσδιορίσουν την αιτία του θανάτου των κρατουμένων.

Ο Αϊζενχάουερ ήθελε να έχει επαληθεύσιμες αποδείξεις ότι οι Γερμανοί όντως σκότωναν κρατούμενους με αέρια. ωστόσο; Κανείς δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει –από εκατοντάδες αυτοψίες που έγιναν– ότι κάποιος από τους κρατούμενους πέθανε από δηλητηρίαση από Zyklon B. QED Εάν οι αυτοψίες επιβεβαίωναν ότι ειδικά οι Εβραίοι δολοφονούνταν με αέρια στα στρατόπεδα, οι Εβραίοι ιστορικοί του Ολοκαυτώματος θα το σάλπιζαν από τις στέγες, αλλά δεν το κάνουν. Και ο λόγος που δεν το κάνουν είναι ότι κανένας Εβραίος δεν πέθανε στα στρατόπεδα από δηλητηρίαση με κυάνιο. Τι λέτε για αυτό;

Αδόλφος Χίτλερ και Χάινριχ Χίμλερ

Ισραήλ:   Ελεύθερη σκέψη, παραλείπεις μια αποφασιστική αντίθεση στο επιχείρημά σου. Δηλαδή, τι γίνεται με τους πολυάριθμους αυτόπτες μάρτυρες της άμεσης εκτόξευσης με αέρια των κρατουμένων στα στρατόπεδα; Σίγουρα δεν μπορείτε να απορρίψετε αυτά τα στοιχεία. Και τι γίνεται με το ειρωνικό μήνυμα πάνω από την κύρια πύλη που οδηγεί στο Άουσβιτς, «Arbeit Macht Frei» – «Η δουλειά θα σε ελευθερώσει». Κανένας κρατούμενος δεν ελευθερώθηκε ποτέ από το Άουσβιτς ή έχετε αποδείξεις για το αντίθετο;

Freethinker:   Γιατί ναι, το κάνω. Ενώ η συντριπτική πλειονότητα των κρατουμένων κρατούνταν υπό κράτηση καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου ως πιθανοί πέμπτοι αρθρογράφοι και αντιφρονούντες, μια χούφτα κρατουμένων αφέθηκαν στην πραγματικότητα ελεύθεροι από το Άουσβιτς. Και τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η ταμπέλα πάνω από την πύλη εισόδου στο Άουσβιτς ήταν ειρωνική; Οι Ναζί άρχισαν την κατασκευή των στρατοπέδων συγκέντρωσης στα σοβαρά μόνο μετά την έναρξη του πολέμου, όταν κατακλύστηκαν από πολίτες αιχμαλώτους και στρατιωτικούς αιχμαλώτους πολέμου. Εάν ο πόλεμος είχε τελειώσει μέσω μιας συνθήκης ειρήνης, την οποία ο Χίτλερ ήθελε απεγνωσμένα μετά την ήττα της Γαλλίας, ποιος θα πει ότι οι κρατούμενοι στα στρατόπεδα δεν θα είχαν απελευθερωθεί;

Όσο για τους υποτιθέμενους Εβραίους αυτόπτες μάρτυρες, γιατί δεν υπάρχει καμία ανεξάρτητη επιστημονική επιβεβαίωση της λεγόμενης κατάθεσής τους «αυτόπτων μαρτύρων»; Αυτό είναι είτε/ή. Είτε οι Εβραίοι έχουν δίκιο και πράγματι έγιναν μάρτυρες της επίθεσης με αέρια μέχρι θανάτου νεοαφιχθέντων κρατουμένων ή, όπως μας λέει η ιατροδικαστική επιστήμη, κανείς δεν δολοφονήθηκε με αέρια στα στρατόπεδα. Τα άτομα που πεθαίνουν από δηλητηρίαση από κυάνιο (π.χ. από, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, το Zyklon B) έχουν το χρώμα του δέρματός τους σε έντονο κόκκινο κερασιό, αυτό είναι αναμφισβήτητο, αλλά δεν έχω δει ποτέ φωτογραφία ή φιλμ με φωτεινά, κόκκινα κερασιά εβραϊκά πτώματα ( ή πτώματα μη Εβραίων, για το θέμα) στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όντας έτσι, η ιατροδικαστική επιστήμη θα μας έλεγε τότε ότι είτε οι επιζώντες των στρατοπέδων είναι παραπληροφορημένοι, είτε ασχολούνται με την εκπλήρωση επιθυμιών είτε λένε ψέματα και ότι κανείς, ή σχεδόν κανένας, πέθανε από τη χρήση αερίων μέχρι θανάτου χρησιμοποιώντας το Zyklon B σε οποιοδήποτε από τα στρατόπεδα εγκλεισμού. Σίγουρα αν οι Εβραίοι μελετητές του Ολοκαυτώματος είχαν ανεξάρτητη επιστημονική απόδειξη ότι άνθρωποι δολοφονήθηκαν με αέρια στα στρατόπεδα, θα το είχαμε ακούσει πολύ νωρίτερα, και δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση επειδή θα νικούσατε, θα είχατε αδιαμφισβήτητη απόδειξη του Ολοκαυτώματος , αλλά αυτή τη στιγμή δεν το έχετε!

Εκ των υστέρων, η εβραϊκή κοινότητα (ιδιαίτερα οι Εβραίοι Σιωνιστές) και οι Εβραίοι που επέζησαν του πολέμου πλημμύρισαν με χρηματική αποζημίωση από μια ηττημένη Γερμανία και οι επιζώντες των στρατοπέδων αντιμετωπίζονται ως άγιες φιγούρες. Είναι σχεδόν σαν να μην αμφισβητούμε την εμπειρία τους στα στρατόπεδα, αλλά να γονατίζουμε και να γονατίζουμε μπροστά τους. Ο Θεός να μην αμφισβητήσει κανέναν την αξιολύπητη αλλά ευλογημένη μακαριότητά τους! Επιπλέον, οι Σιωνιστές Εβραίοι μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν το Ολοκαύτωμα ως δικαιολογία για τη ληστεία των γηγενών Παλαιστινίων της γης τους και τη δημιουργία ενός ρατσιστικού, απαρτχάιντ, εβραϊκού κράτους εκεί, δηλαδή του νεοαποικιακού Ισραήλ. Και μην ξεχνάτε την καλή θέληση που συγκεντρώθηκε από το κοινό των Εθνών προς τους άτυχους Εβραίους που πέθαναν στα στρατόπεδα και αλλού. Τώρα, είναι σχεδόν αδύνατο για τους μη Εβραίους να επικρίνουν μεμονωμένους Εβραίους, την εβραϊκή κοινότητα, ή το Ισραήλ χωρίς να συκοφαντηθεί με τους υποτιμητικούς «αντισημίτης», «νεοναζί», «λευκός υπεροχής», «ρατσιστής», «χίτλερ», «αρνητής του Ολοκαυτώματος»… κ.λπ. Φυσικά, θα μπορούσαμε να διευθετήσουμε αυτό το θέμα μια για πάντα, αν συμφωνούσατε, όπως πρότεινα, σε μια δημόσια, ανεξάρτητη, στατιστική επιστημονική έρευνα των νεκρών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τον προσδιορισμό του τρόπου θανάτου τους, ή διαφωνείτε; Μπορούμε ακόμα να επιβεβαιώσουμε αν πέθαναν από δηλητηρίαση από κυάνιο ακόμη και σήμερα. ή διαφωνείς; Μπορούμε ακόμα να επιβεβαιώσουμε αν πέθαναν από δηλητηρίαση από κυάνιο ακόμη και σήμερα. ή διαφωνείς; Μπορούμε ακόμα να επιβεβαιώσουμε αν πέθαναν από δηλητηρίαση από κυάνιο ακόμη και σήμερα.

Ισραήλ:   Όπως ίσως δεν γνωρίζετε, σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εβραϊκή παράδοση, ένας Εβραίος που πεθαίνει πρέπει να ταφεί το συντομότερο δυνατό, μερικές φορές μέσα σε μια ημέρα από το θάνατό του. Θα ήταν ιεροσυλία να ξεθάψεις τον νεκρό που αξίζει τον σεβασμό μιας έγκαιρης ταφής, οπότε όχι. Δεν θα συμφωνούσα να εκταφούν νεκρά εβραϊκά πτώματα στις τοποθεσίες των στρατοπέδων θανάτου.

Freethinker:   Λοιπόν, δεν νομίζετε ότι σε αυτή τη μοναδική περίπτωση, θα μπορούσε να γίνει μια εξαίρεση για την εκταφή και τη νεκροψία δειγματοληψίας —όχι όλα, αλλά μόνο μια στατιστική δειγματοληψία— του νεκρού; Εξάλλου, όλοι θέλουμε τελικά το ίδιο πράγμα: θέλουμε να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη στο Ολοκαύτωμα. Το οφείλουμε τόσο στους Εβραίους όσο και στους μη Εβραίους στα στρατόπεδα καθώς και στο γερμανικό έθνος συνολικά.

Ισραήλ: Έχω ήδη απαντήσει στο αίτημά σας και δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Έχουμε τα μάτια μας ως απόδειξη και δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο.

Ελεύθερος στοχαστής: Τα μάτια σου πίστευαν επίσης ότι η γη ήταν επίπεδη και ότι ο Ήλιος κινούνταν γύρω από τη γη. (Παύση.) Λοιπόν, προχωρώντας, τι γίνεται με το τρίτο μου σημείο; Ποια άλλα συμφέροντα εξυπηρετήθηκαν με την ενορχήστρωση του Ολοκαυτώματος; Εδώ σας ζητώ να σκεφτείτε «έξω από το κουτί», ας πούμε έτσι. Ποιος, δήθεν, εκτός από τους Ναζί, ωφελήθηκε από το Ολοκαύτωμα;

Ισραήλ:   Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σας.

Ελευθεριόφρων:  Επιτρέψτε μου να σας δώσω μια αναλογία. Βλέπω την κατάσταση με το Ολοκαύτωμα ως εξής: φανταστείτε ένα άτομο να κρατά ένα όπλο στο κεφάλι ενός γονατιστού θύματος. Το θύμα είναι διορατικό – δεν μπορεί να δει τα πράγματα καθαρά που είναι ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό του. Όπως το βλέπω, σε αυτήν την αναλογία το γονατιστό θύμα είναι ένας Εβραίος κρατούμενος από τα στρατόπεδα, το όπλο αντιπροσωπεύει τους Γερμανούς και το άτομο με το δάχτυλό του στη σκανδάλη του πιστολιού είναι ένας Εβραίος Σιωνιστής/Συμμαχικός στρατιώτης. Το προσκυνημένο Εβραίο θύμα βλέπει μόνο τον Γερμανό, το πιστόλι. δεν βλέπει ποιος κρατά το πιστόλι (ο Εβραίος Σιωνιστής/Σύμμαχος στρατιώτης) και ποιος, με πληρεξούσιο, είναι η πραγματική οντότητα που απειλεί τη ζωή του. Σε αυτή την αναλογία, ο Γερμανός είναι το εργαλείο, το όπλο, και είναι η κοντινή αιτία της στενοχώριας του γονατιστού Εβραίο, αλλά το πιο υπεύθυνο, Η κατά προσέγγιση αιτία της αγωνίας του Εβραίου είναι ο Εβραίος Σιωνιστής/Συμμαχικός στρατιώτης που χειρίζεται το πιστόλι και έχει το δάχτυλό του στη σκανδάλη. Με λίγα λόγια, έτσι οραματίζομαι το Ολοκαύτωμα. Οι Εβραίοι ήταν κρατούμενοι σε στρατόπεδα. Γερμανοί φρουρούσαν τα στρατόπεδα. Και, μέσω της παράτασης του πολέμου και της απαγόρευσης των αποστολών τροφίμων στα στρατόπεδα, οι Σιωνιστές και οι σύμμαχοί τους πάτησαν τη σκανδάλη καταδικάζοντας πολλούς κρατούμενους σε θάνατο άσκοπα.

Ισραήλ:   Αυτό είναι πλήρης βλακεία. Είσαι κάθαρμα που το σκέφτεσαι ακόμη και αυτό. Θα έπρεπε να φύγω από τη συζήτησή μας τώρα. Πώς τολμάς να κατηγορήσεις το θύμα;!!! Και να πούμε ότι οι Εβραίοι Σιωνιστές ήταν η πραγματική δύναμη πίσω από το Ολοκαύτωμα! Αυτό είναι παράλογο. Οι Εβραίοι Σιωνιστές είναι οι μεταπολεμικοί σωτήρες του εβραϊκού λαού. Σίγουρα δεν είναι συνένοχοι στη σφαγή των ομοθρήσκων τους. Βλέπετε, τελικά είστε ένας μισητός αντισημίτης! Έκανα λάθος που μίλησα ακόμη και για το Ολοκαύτωμα!!!

Ελεύθερος στοχαστής:   Περίμενε. Προτού φύγετε από εδώ καταιγίδα, δεν θέλετε τουλάχιστον να με βάλετε να αποδείξω την αναλογία μου — να σας δώσω απόδειξη της αληθοφάνειας της;!

Ισραήλ:   Όχι, δεν θέλω να ακούσω τη συκοφαντία σου. Αυτό είναι πάρα πολύ! Αντιο σας! (Σηκώνεται να φύγει.)

Freethinker:   Παρακαλώ περιμένετε! Νόμιζα ότι είχατε ειλικρινές ενδιαφέρον να φτάσετε στη θεμελιώδη αλήθεια του τι συνέβη κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Αν κάνω λάθος, θα μπορούσες εύκολα να καταστρέψεις τα επιχειρήματά μου. Θα πρέπει να μπορέσετε να με ταπεινώσετε και να αποδείξετε μια για πάντα την εγκυρότητα της ορθόδοξης αφήγησης του Ολοκαυτώματος. Θυμηθείτε ότι συμφωνήσατε ότι το ισχυρότερο επιχείρημα θα νικήσει πάντα το πιο αδύναμο επιχείρημα. Αυτό δεν θέλεις να κάνεις; Να μου σκοτώσει τον αχυρένιο; Εδώ είναι η ευκαιρία σας. Για άλλη μια φορά, οφείλουμε σε όλους όσους πέρασαν από την κόλαση του Ολοκαυτώματος να καταλήξουμε σε μια ειλικρινή και δίκαιη περιγραφή του τι πραγματικά συνέβη, και αυτό ισχύει τόσο για τα Εβραία όσο και για τα μη Εβραία θύματα καθώς και για τους Γερμανούς που αστυνόμευαν τα στρατόπεδα . Σας παρακαλούμε?

Ισραήλ (Σταματά και μετά επιστρέφει στην καρέκλα του): Εντάξει. Πες ό,τι θέλεις και θα χαρώ πολύ να σε ταπεινώσω και να φύγεις με την ουρά ανάμεσα στα πόδια σου. Προχωρώ! Στη συνέχεια θα ισχυριστείτε ότι υπάρχει μια γιγάντια συνωμοσία των ΜΜΕ, που κατευθύνεται από Εβραίους, για να κρύψει την αλήθεια για το Ολοκαύτωμα από το δυτικό κοινό. Τι μαλακίες!!!

BREZEZINKA – ΠΟΛΩΝΙΑ: Οι επισκέπτες του Μουσείου Birkenau βλέπουν τα πολλά πρόσωπα των ανδρών, των γυναικών και των παιδιών στο Auschwitz II Birkenau που χτίστηκε τον Μάρτιο του 1942 στο χωριό Brzezinka της Πολωνίας. Το στρατόπεδο απελευθερώθηκε από τον σοβιετικό στρατό στις 27 Ιανουαρίου 1945, ο Ιανουάριος 2005 θα είναι η 60ή επέτειος από την απελευθέρωση των στρατοπέδων εξόντωσης και συγκέντρωσης, όταν επιζώντες και θύματα που υπέφεραν ως αποτέλεσμα του Ολοκαυτώματος θα τιμήσουν τη μνήμη σε όλο τον κόσμο. (Φωτογραφία Scott Barbour/Getty Images)

Freethinker:   Λοιπόν, ας δούμε πού θα μας οδηγήσουν τα γεγονότα. Πρώτον, πρέπει να επιστρέψουμε στην ίδρυση του εβραϊκού σιωνιστικού κινήματος στη Βασιλεία της Ελβετίας τον Αύγουστο του 1897. Συγκλήθηκε και προήδρευσε ο Theodor Herzl και ονομάστηκε Πρώτο Σιωνιστικό Συνέδριο. Ένα από τα πιο αποσιωπημένα αποσπάσματα από το Ημερολόγιο του Χέρτσλ είναι:

«Είναι σημαντικό τα βάσανα των Εβραίων να γίνουν χειρότερα. Αυτό θα βοηθήσει στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Έχω μια εξαιρετική ιδέα. Θα παρακινήσω τους αντισημίτες να εκκαθαρίσουν τον εβραϊκό πλούτο. Οι αντισημίτες θα μας βοηθήσουν έτσι ώστε να ενισχύσουν τη δίωξη και την καταπίεση των Εβραίων. Οι αντισημίτες θα είναι οι καλύτεροί μας φίλοι».

Έτσι, με λίγα λόγια, εδώ έχουμε τον ιδρυτή του σύγχρονου κινήματος για τον εβραϊκό κρατισμό στην Παλαιστίνη να παραδέχεται ρητά ότι ήθελε να πυροδοτήσει αντισημιτικά συναισθήματα για να κάνει τους Ευρωπαίους Εβραίους να μεταναστεύσουν και να ιδρύσουν ένα σιωνιστικό κράτος στην Παλαιστίνη. Αλλά όχι μόνο, όπως τους αποκαλώ, οι μεγάλοι Σιωνιστές Εβραίοι (δηλαδή, οι πλούσιοι και ισχυροί Εβραίοι που είχαν πεθάνει στην ίδρυση ενός εβραϊκού κράτους) ήθελαν να επιδεινώσουν τα αντισημιτικά συναισθήματα στο μη-εβραϊκό κοινό, αλλά έφτασαν επίσης τόσο μακριά για να αρνηθούν τη βοήθεια και τη συνδρομή στους ομοθρήσκους τους που φυλακίζονται στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης – παρόλο που ο Ερυθρός Σταυρός επιβεβαίωσε ότι στην πραγματικότητα παραδίδονταν πακέτα CARE στους Εβραίους στα στρατόπεδα. Για να αναφέρετε μόνο μερικά ακόμη αντισημιτικά αποσπάσματα των Μεγάλων Σιωνιστών Εβραίων, σκεφτείτε τα εξής:

«Ας πουν ότι είμαι αντισημίτης… Ας λένε ότι θέλουν. Δεν θα απαιτήσω από την Εβραϊκή Υπηρεσία να διαθέσει ένα ποσό 300.000 ή 100.000 λιρών στερλινών για να βοηθήσει τους Ευρωπαίους Εβραίους. Και νομίζω ότι όποιος απαιτεί τέτοια πράγματα κάνει μια αντισιωνιστική πράξη». Yitzhak Gruenbaum. ((18 Ιανουαρίου 1943, ο Yitzhak Gruenbaum and Others στη Σιωνιστική Εκτελεστική Επιτροπή· Gruenbaum, Days of Destruction, σελ. 68)

Στο βιβλίο του, «In Days of Holocaust and Destruction», γράφει ο Yitzhak Greenbaum, «όταν με ρώτησαν, δεν μπορούσες να δώσεις χρήματα από τα ταμεία United Jewish Appeal για τη διάσωση των Εβραίων στην Ευρώπη, είπα, «ΟΧΙ! ‘ Και λέω ξανά, «ΟΧΙ!»…θα πρέπει να αντισταθεί κανείς σε αυτό το κύμα που ωθεί τις σιωνιστικές δραστηριότητες σε δευτερεύουσα σημασία». (Η κατηγορία των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, σελ. 26)
Ο Yitzhak Gruenbaum υπέγραψε την Ισραηλινή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας τον Μάιο του 1948 και υπηρέτησε ως ο πρώτος υπουργός Εσωτερικών της. Καθόλου ασήμαντη ανάρτηση.

Μετά είναι ο Ντέιβιντ Μπεν-Γκουριόν, ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ. Προφανώς, ένας άλλος Μεγάλος Σιωνιστής Εβραίος που είπε περιβόητα:

«Αν ήξερα ότι ήταν δυνατό να σωθούν όλα τα παιδιά της Γερμανίας μεταφέροντάς τα στην Αγγλία και μόνο τα μισά μεταφέροντάς τα στη Γη του Ισραήλ, θα διάλεγα το δεύτερο…».

Έτσι, ο Πρωθυπουργός Μπεν-Γκουριόν θα ανεχόταν τους θανάτους Εβραίων παιδιών εάν του δινόταν η επιλογή μεταξύ να σώσει τα μισά από αυτά και να τα μεταφέρει στο Ισραήλ ή να σώσει όλα αλλά να τα μεταφέρει στην Αγγλία. Ο Μπεν-Γκουριόν θα επέλεγε το πρώτο. Και πάλι, στα μάτια των Μεγάλων Σιωνιστών Εβραίων, οι Εβραίοι που ίδρυσαν το κράτος του Ισραήλ, μεταφέροντας Εβραίους στην Παλαιστίνη για να ιδρύσουν ένα εβραϊκό κράτος, υπερισχύουν κάθε άλλης σκέψης, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι συναινούν σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας, γενοκτονία από αμέλεια, για λογαριασμό τους! !!

Φυσικά, θα μπορούσα να συνεχίσω και να συνεχίσω, αλλά νομίζω ότι έχω αποδείξει την άποψή μου, δηλαδή ότι οι μεγάλοι Σιωνιστές Εβραίοι, οι Εβραίοι που ίδρυσαν το σύγχρονο Ισραήλ, ήταν οι ίδιοι αντισημίτες και ενδιαφερόντουσαν αποκλειστικά να πείσουν τους Ευρωπαίους Εβραίους να μετακομίσουν στο Η Παλαιστίνη στους ανθρώπους ένα εβραϊκό κράτος. Το εβραϊκό κράτος χρειαζόταν Μικρούς (μέχρι τότε μη Σιωνιστές) Εβραίους ως πεζούς και ένας τρόπος για να ενορχηστρωθεί αυτό ήταν η επιδείνωση των βασάνων των Μικρών Εβραίων κάτω από το ναζιστικό καθεστώς μέχρι και τη συναίνεση, και όχι τη διευκόλυνση, του θανάτου τους στα ναζιστικά στρατόπεδα φυλακών.

Το συμπέρασμα ήταν ότι οι Ευρωπαίοι Εβραίοι απολάμβαναν τις ανέσεις της ζωής στην Ευρώπη, πολλοί κατείχαν σημαντικές θέσεις στην ιατρική, τη νομική, την πολιτική και τα οικονομικά, και δεν ήθελαν να ξεριζώσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους και να εγκατασταθούν σε ένα άγονο, αφιλόξενο, ξεραμένο τοπίο. όπως η Παλαιστίνη. Μόνο κάτι τόσο δραματικό όσο το Ολοκαύτωμα θα εξασφάλιζε ότι οι μικροί, μέχρι τότε μη Σιωνιστές, Εβραίοι θα αγκάλιαζαν τη μετανάστευση στην Παλαιστίνη για να ιδρύσουν ένα εβραϊκό κράτος, και οι μεγάλοι Σιωνιστές Εβραίοι το γνώριζαν και σχεδίαζαν ανάλογα. Οι μεγάλοι Σιωνιστές Εβραίοι με τη δολοφονική δόλια διπροσωπία τους απέναντι στους ομοθρήσκους αδελφούς τους ξεπερνούν σίγουρα ακόμα και τον ίδιο τον Μακιαβέλι, και αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι!!!

Ξέρω ότι είναι πολλά να αφομοιώσω, αλλά τι έχεις να πεις για όλα αυτά, Ισραήλ;

Ισραήλ:   Αυτά τα αποσπάσματα πρέπει να ληφθούν εκτός πλαισίου. Πρέπει να έχεις διαλέξει τα εισαγωγικά για να με παγιδέψεις!!! Σίγουρα δεν πρόκειται να δεχτώ αυτά τα αποσπάσματα μέχρι να τα επαληθεύσω μόνος μου!!!

Ελεύθερος στοχαστής:   Εάν αυτό πιστεύετε –ότι διάλεξα αυτά τα αποσπάσματα– τότε σας ενθαρρύνω να αναζητήσετε μόνοι σας τα αποσπάσματα. Σίγουρα δεν περίμενα να δεχτείς τον λόγο μου. Ναι, αναζητήστε αυτά τα αποσπάσματα και άλλα σχετικά με τους Μεγάλους Σιωνιστές Εβραίους που σαλπίζουν ασύστολα το λυσσασμένο, γενοκτονικό, αδελφοκτόνο πρόγραμμά τους για την ίδρυση ενός εβραϊκού κράτους μετά τον πόλεμο, ενός κράτους που χτίστηκε πάνω στα οστά των νεκρών Εβραίων που δημιούργησαν οι ίδιοι! Δεν είναι όμορφη εικόνα.

Ισραήλ:  Θα! Εξωφρενικό!!! (Παύση) Τώρα θα σας παραχωρήσω ότι μπορεί να υπάρχει λίγη αλήθεια σε αυτά που λέτε — αλλά μόνο λίγη. Για παράδειγμα, σχεδόν όλοι στις ΗΠΑ σήμερα πιστεύουν ότι ο Πρόεδρος Franklin Delano Roosevelt ήταν ίσως ο μεγαλύτερος Αμερικανός Πρόεδρος που αντιστάθηκε στον Χίτλερ και νίκησε τον ναζισμό, αλλά ο FDR είχε επίσης τη σκοτεινή του πλευρά: ήταν διαφανώς αντισημιτικός και έβαζε εμπόδια. που θα επέτρεπε στους διωκόμενους Εβραίους να έρθουν στις ΗΠΑ για να σώσουν τη ζωή τους. Άρα, ναι, ο προβολέας της αλήθειας πρέπει να φαίνεται στο FDR. ναι, αυτό θα σας το παραχωρήσω. Αλλά εκείνοι οι συμπατριώτες Εβραίοι, ανεξάρτητα από το πόσο ισχυροί ή πόσο αφοσιωμένοι ήταν στον Σιωνισμό, οι συνεβραίοι δεν θα μπορούσαν -δεν θα μπορούσαν- να θεωρήσουν το Ολοκαύτωμα ως μέσο για να πείσουν τους απλούς Ευρωπαίους Εβραίους να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη. Όχι, αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια! Δεν θέλω να το ακούσω!!!

Ελεύθερος στοχαστής:   (Στον εαυτό του: «Ποιος είναι σε άρνηση τώρα;!) Άκου, άκου. Θα παραδεχτώ με τη σειρά μου ότι υπάρχει λίγη αλήθεια σε αυτά που λέτε, αλλά όχι όπως θα το λέγατε. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αναγνωριστεί ότι ο Ρούσβελτ ήταν ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης όταν έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για την προεδρία, και δεν γίνεσαι Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης χωρίς να έχεις βαθείς δεσμούς με την ισχυρή εβραϊκή κοινότητα εκεί, με σημαντικούς Εβραίους όπως π. ως Ραβίνος Stephen Wise και Henri Morgenthau, για να αναφέρουμε μόνο δύο από τους βαρείς για Εβραίους διορισμούς στη διοίκησή του. Φυσικά, αυτό δεν είναι απαραιτήτως άστοχο, ειδικά αφού —και πάλι— ο Ρούσβελτ ήταν ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, της πολιτείας με τον μεγαλύτερο αριθμό Εβραίων κατοίκων σε όλες τις ΗΠΑ.

Επιπλέον, όπως είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε, ο αντισημιτισμός ήταν διάχυτος στις ΗΠΑ πριν από την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου…

Ισραήλ: Σίγουρα συμφωνώ…

Ελεύθερος στοχαστής:   Με αυτό το δεδομένο, θα ήταν απολιτικό για τον Ρούσβελτ να εκφράζει την αντιναζιστική έκκλησή του ως εξυπηρέτηση των εβραϊκών συμφερόντων, ιδιαίτερα των μεγάλων σιωνιστικών εβραϊκών συμφερόντων. Με το παραδεκτό αυτό, εικάζω ότι ο Ρούσβελτ κάλυπτε τον σιωνισμό του πίσω από το πέπλο του αντισημιτισμού, ώστε να κάνει ένα ενδεχόμενο εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη πιο εύγευστο στο ευρύ κοινό μετά τον πόλεμο. Κοιτάξτε, ένας αδελφοκτόνος και εξαιρετικά ισχυρός Σιωνιστής ραβίνος, ο Stephen Wise, ήταν ο αγαπημένος φίλος του FDR και ο στενότερος σύμβουλος για τις εβραϊκές υποθέσεις. Ο Ρούσβελτ έλαβε ακόμη και τη συμβουλή του Wise να παραλείψει τη συνάντηση με τα μέλη του March of 400 Rabbins που είχαν συγκεντρωθεί στην Ουάσιγκτον DC στις 26 Οκτωβρίου 1943, για να επιστήσει την προσοχή του Roosevelt και του αμερικανικού κοινού στα δεινά των Εβραίων στο αναπτυσσόμενο Ολοκαύτωμα.

Ούτε ο Σοφός, ούτε ο Ρούσβελτ, ούτε η μεγάλη σιωνιστική εβραϊκή ελίτ ήθελαν να δοθεί η προσοχή του κοινού στα εβραϊκά δεινά στην Ευρώπη. θα μπορούσε να χαλάσει τη στάση του αμερικανικού κοινού απέναντι στη δαιμονοποίηση του Χίτλερ και των Ναζί. Ο αντισημιτισμός είχε απήχηση στους απλούς πολίτες των ΗΠΑ, επομένως ήταν σκόπιμο να μην υποδηλωθεί ότι ένα σημαντικό στοιχείο της εκστρατείας κατά των Ναζί είχε κίνητρο τον φιλοσημιτισμό. Αυτό εξηγεί επίσης γιατί ούτε ο Ρούσβελτ ούτε το Κογκρέσο των ΗΠΑ κήρυξαν ποτέ πόλεμο στη Γερμανία του Χίτλερ. Έως και το ένα τέταρτο των ιθαγενών της Αμερικής έλκονταν την εθνική τους καταγωγή από τη Γερμανία, έτσι και εδώ για να υποβαθμιστεί η εθνική προέλευση ενός πολύ σημαντικού και μεγάλου τμήματος των πολιτών των ΗΠΑ, κρίθηκε ακατάλληλη η κήρυξη πολέμου στη ναζιστική Γερμανία για να μην αποξενωθεί φανερά. το εγχώριο γερμανοαμερικανικό κοινό στην πολεμική προσπάθεια,

Αλλά είμαι παρεξηγημένος. Ο υποτιθέμενος «αντισημιτισμός» [sic] του Ρούσβελτ που γυρνούσε την πλάτη του στους συμπολίτες του Εβραίους ήταν στην πραγματικότητα απλώς ένα τέχνασμα για να πειστούν οι Ευρωπαίοι Εβραίοι να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη και να ιδρύσουν ένα εβραϊκό κράτος. Εξάλλου, οι Μεγάλοι Σιωνιστές Εβραίοι χρειάζονταν στελέχη πεζών για να αποσπάσουν την Παλαιστίνη από τον γηγενή αραβικό πληθυσμό – αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Ρούσβελτ έβαλε εμπόδια για να απαγορεύσει στους τακτικούς Μικρούς Εβραίους να μεταναστεύσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήθελε να πάνε όλοι στην Παλαιστίνη!!! Λειτουργούσε ως πρόθυμος ενδιάμεσος για τη σιωνιστική μεγάλη εβραϊκή ελίτ.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Ρούσβελτ αρνήθηκε να προσαρμόσει τη μικροσκοπική ποσόστωση για τους Εβραίους που εισέρχονταν στις ΗΠΑ τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πολέμου και αυτό εξηγεί επίσης γιατί αρνήθηκε να παρέμβει στις αρχές Ιουνίου του 1939 και να επιτρέψει σε Εβραίους πρόσφυγες να αποβιβαστούν στις ΗΠΑ και αναζητώντας πολιτικό άσυλο εδώ—δείτε, ειδικότερα, το διαβόητο πλέον «Voyage of the Damned» και την αποτυχημένη προσπάθειά τους να λάβουν άσυλο στις ΗΠΑ ενώ μεταφέρονταν στο γερμανικό υπερωκεάνιο, Saint Louis. Ο Saint Louis αναγκάστηκε τελικά να επιστρέψει στη Γερμανία, όπου πολλοί από τους πρόσφυγες φέρεται να πέθαναν στη συνέχεια στο Ολοκαύτωμα. Το πολύ δημόσιο μήνυμα που ήθελε να στείλει ο Ρούσβελτ ήταν «Εβραίοι πρόσφυγες από τη ναζιστική Γερμανία: ΜΗΝ ζητήσετε άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες!!!»

Λοιπόν, τι λες για αυτό, Ισραήλ;

Ισραήλ:  Οι Εβραίοι δεν κάνουν κακό στους Εβραίους!!! Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη δόγματα των πεποιθήσεών μας. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, δεν πληγώνουμε ο ένας τον άλλον! Διάολε, είμαστε και οι δύο διάσημοι και διαβόητοι για τη σταθερή φυλετική μας αλληλεγγύη – όλοι το ξέρουν αυτό. Όχι, οι «μεγάλοι σιωνιστές Εβραίοι», όπως τους αποκαλείτε, δεν θα συνωμότησαν ποτέ – ποτέ – για να βλάψουν, να πληγώσουν ή να σκοτώσουν τους συναδέλφους τους Εβραίους, μικρούς (μέχρι τώρα) μη Σιωνιστές Εβραίους παρόλα αυτά, προκειμένου να ιδρύσουν και να δημιουργήσουν ένα νεοσύστατο εβραϊκό κράτος . Όχι, αυτό είναι παράλογο και αδύνατο!!! Σε βρίζω που το προτείνεις κιόλας. Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί μου είπαν να μην «συζητήσω» έναν αρνητή του Ολοκαυτώματος. Στρίβεις τα πράγματα έτσι ώστε τα πραγματικά θύματα, «μικροί Εβραίοι» όπως τους αποκαλείς, κατηγορούνται ότι είναι απλά αδαή θυσιαστικά πιόνια σε ένα παιχνίδι μακιαβελικής ρεαλπολιτικής που ενορχηστρώνεται από λυσσασμένους, μεγάλους Εβραίους Σιωνιστές. ! Απλά παράλογο!

Freethinker:   Είναι πραγματικά τόσο “παράλογο”, όπως λες;! Κοιτάξτε, εάν ο Ιουδαϊσμός επιβάλλει την ανθρωποκτονία προς τους μη Εβραίους, όπως κάνει στο Ταλμούδ, τότε γιατί ορισμένοι Εβραίοι δεν θα εφαρμόζουν τους ανήθικους κανόνες που εφαρμόζονται κατά των Εθνών στους συμπολίτες τους Εβραίους; Αυτό που κυκλοφορεί έρχεται γύρω, και αυτό που σπέρνεις είναι αυτό που θερίζεις! Η ανηθικότητα του εβραϊκού υπεροχής που καταλήγει στη λογική του κατάληξη έρχεται να δαγκώσει την εβραϊκή κοινότητα στον κώλο! Αν όλοι οι Εβραίοι είναι ανώτεροι από όλους τους μη Εβραίους, τότε γιατί μερικοί Εβραίοι -Μεγάλοι Σιωνιστές Εβραίοι- δεν είναι ανώτεροι από τους Μικρούς Εβραίους; “Coniurataiones in coniurationibus.” Συνωμοσίες μέσα σε συνωμοσίες!

Ισραήλ:   Αλλά σίγουρα μια τόσο μεγάλη συνωμοσία δεν θα μπορούσε να θωρακιστεί από το κοινό. Χιλιάδες άτομα θα είχαν εμπλακεί, και είναι απίστευτο να πιστεύουμε ότι ούτε ένας από αυτούς τους χιλιάδες δεν μίλησε έκτοτε. Όχι, αυτή είναι απλώς μια αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας που έχετε. Δεν υπάρχει πραγματική αξία σε αυτό.

Ελευθεριόφρων:  Ελα. Μόνο λίγοι Εβραίοι μέτοχοι, διευθύνοντες σύμβουλοι και διοικητικά συμβούλια κυριαρχούν αδίστακτα και ιδιοτελώς στα αμερικανικά και διεθνή Δυτικά Μέσα (με κεφαλαίο «Μ»). Όχι μόνο αυτός ο πολύ μικρός αριθμός ανδρών δημοσίων σχέσεων λειτουργεί ως αποφασιστικοί φύλακες της πύλης ως προς το τι εμφανίζεται στις εθνικές ειδήσεις, αλλά ενισχύουν επίσης την ιδεολογία της θυματοποίησης κοινή στους Εβραίους, έτσι το μήνυμά τους βρίσκει γόνιμο έδαφος σε ήδη βαθιά κατηχούμενους τακτικούς Εβραίους. Όπως είπε κάποτε ένας Εβραίος φίλος μου, «Όλοι οι Εβραίοι είναι Σιωνιστές τώρα!» Εάν κάποιος ήθελε να υποστηρίξει δημόσια αυτό που υποστηρίζω εδώ, θα καταπιεστεί εύκολα, θα περιθωριοποιηθεί, θα συκοφαντηθεί, θα δαιμονοποιηθεί και – εάν χρειαζόταν – θα δολοφονηθεί. Αλλά αυτό μάλλον δεν θα ήταν καν απαραίτητο.

Και όσον αφορά το γιατί δεν ακούμε πολλά για τον ρεβιζιονισμό του Ολοκαυτώματος από τη Γερμανία, αμέσως μετά τον πόλεμο κυριολεκτικά όλα τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης καταλήφθηκαν από συμμαχικές ομάδες ψυχολόγων και ήταν πιο επιμελείς στον αποναζισμό των γερμανικών μέσων ενημέρωσης, έτσι ώστε τώρα κάθε αμφιταλαντευόμενος, έστω και ένα γιώτα, από την ορθόδοξη αφήγηση του Ολοκαυτώματος αντιμετωπίζεται με αυστηρή επαγρύπνηση, η οποία περιλαμβάνει, αν ειπωθεί δημόσια, τόσο βαριά πρόστιμα όσο και μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης—όλα αυτά για την αμφισβήτηση της ιερής υποτιθέμενης αλήθειας μιας, όπως πιστεύω ότι έχω δείξει αποδεδειγμένα, πολύ αμφισβητήσιμη. , πολύ αμφίβολο, ιστορικό γεγονός. Το Ολοκαύτωμα είναι το μόνο ιστορικό που απαγορεύεται νομικά να αμφισβητηθεί εδώ στη Δύση. Όπως είπε κάποτε ο Εβραίος, Καρλ Μαρξ, «Οι κυρίαρχες ιδέες είναι οι ιδέες της άρχουσας τάξης!». και η άρχουσα τάξη εδώ στη Δύση είναι αναμφίβολα Εβραϊκή,

Ισραήλ:   Αλλά το Ολοκαύτωμα είναι το πιο επιβεβαιωμένο και επαληθευμένο γεγονός σε όλη τη δυτική ιστορία! Όχι, παγκόσμια ιστορία!!! Χιλιάδες βιβλία από χιλιάδες μελετητές έχουν γραφτεί για το Ολοκαύτωμα, όλα μαρτυρώντας την πραγματική ιστορικότητά του. Όποιος αμφισβητεί αυτό θα ισοδυναμούσε με το να αρνηθεί κάποιος ότι 2+2=4 ή ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή και δύει στη δύση. Η πραγματικότητα του Ολοκαυτώματος είναι αδιαμφισβήτητη και ως ιστορικό γεγονός η αληθοφάνειά του έχει διευθετηθεί οριστικά. Μόνο ένας λυσσασμένος, κλειστόμυαλος, εκδικητικός αντιθετικός θα αρνηθεί ότι το Ολοκαύτωμα είναι ένα παγιωμένο, παγιωμένο, γεγονός! Ως εκ τούτου, είναι απολύτως θεμιτό να χαρακτηρίζονται οι ρεβιζιονιστές του Ολοκαυτώματος ως πρόσωπα «σε άρνηση». Πάσχουν από ψυχικό ελάττωμα.

Δεν μπορούν –ή δεν θέλουν– να αντιμετωπίσουν την αναμφισβήτητη αλήθεια του Ολοκαυτώματος και επομένως υποφέρουν από τον ψυχολογικό αμυντικό μηχανισμό που είναι γνωστός ως «σε άρνηση». Επιπλέον, εφόσον οι ρεβιζιονιστές του Ολοκαυτώματος αρνούνται το αναμφισβήτητο, έπεται ότι πρέπει να είναι και αντισημιτικοί. Αυτό ακολουθεί ως συσχετισμός. Απλώς πρέπει να μισούν τους Εβραίους! Το Ολοκαύτωμα δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ! Ποτέ!!! Γι’ αυτό κάθε ψίθυρος άρνησης του Ολοκαυτώματος πρέπει να συντριβεί προτού ριζώσει και βρει συμπονετικό κοινό.

Για αυτόν τον λόγο, είναι απολύτως θεμιτό να χρησιμοποιούμε την πλήρη εξουσία και την εξουσία του κράτους για να καταργήσουμε και να φιμώσουμε οτιδήποτε μυρίζει ακόμη και ρεβιζιονισμό του Ολοκαυτώματος, όσο φαινομενικά ασήμαντο κι αν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Οι ρεβιζιονιστές του Ολοκαυτώματος θα πρέπει να τιμωρηθούν και με πρόστιμο και φυλάκιση επειδή υποστήριξαν δημόσια την προπαγάνδα κατά του Ολοκαυτώματος! Εκατομμύρια Εβραίοι πλήρωσαν με τη ζωή τους εξαιτίας του φανατικού αντισημιτικού ρατσισμού. “Ποτέ ξανά!!!” Λέω. “Ποτέ ξανά!!!”

Ελεύθερος στοχαστής:   Αλλά η ιστορία δεν είναι επιστήμη, ούτε μαθηματικά ή φυσική. Το Ολοκαύτωμα πρέπει να είναι ανοιχτό σε αναθεώρηση καθώς παρουσιάζονται νέα στοιχεία. Το να αρνούμαστε να διασκεδάσουμε την πιθανότητα ότι νέα γεγονότα ή νέες ερμηνείες μπορούν να μας αναγκάσουν να αναθεωρήσουμε την κατανόησή μας για την ορθόδοξη αφήγηση του Ολοκαυτώματος σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε το Ολοκαύτωμα, όχι ως ιστορικό γεγονός, αλλά ως αδιάψευστο «θρησκευτικό» δόγμα, ως υπαγορευμένο, ως διαταγή που πρέπει να τηρηθεί όλα τα στοιχεία για το αντίθετο να είναι καταδικασμένα!

Εάν ο ορθόδοξος απολογισμός του Ολοκαυτώματος δεν είναι παραποιήσιμος, τότε σίγουρα δεν είναι επιστήμη, και ό,τι δεν είναι επιστήμη θα πρέπει πάντα να είναι ανοιχτό σε αναθεώρηση και δεν με νοιάζει πόσες χιλιάδες λεγόμενοι «λόγοι» θα το είχαν διαφορετικά. Το να λαμβάνει κανείς τη θέση ότι δεν πρέπει να συζητά κάποιον που δεν είναι πεπεισμένος ότι η ορθόδοξη περιγραφή του Ολοκαυτώματος είναι αληθινή επειδή θα έδινε τον αέρα νομιμότητας στον ρεβιζιονισμό του Ολοκαυτώματος δίνοντάς του μια πλατφόρμα είναι απλώς λάθος. Εάν η ορθόδοξη αφήγηση του Ολοκαυτώματος είναι τόσο αδιάψευστη, τότε θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο για αυτούς τους αληθινούς πιστούς να ντροπιάσουν και να ταπεινώσουν τους αντιπάλους τους και με αυτόν τον τρόπο να εδραιώσουν ακόμη περισσότερο την ορθόδοξη θέση, ειδικά στο κοινό μυαλό. Εάν ο ρεβιζιονισμός του Ολοκαυτώματος είναι στην πραγματικότητα ένας αχυράνθρωπος, τότε θα πρέπει πολύ εύκολα να ασκηθεί κριτική και να απορριφθεί συνοπτικά.

Λέω ότι πρέπει να ενθαρρύνεται η ειλικρινής συζήτηση και μόνο τότε θα νικήσει το καλύτερο, ισχυρότερο επιχείρημα. Το οφείλουμε σε όλους όσους πέθαναν στο Ολοκαύτωμα και το οφείλουμε επίσης σε όλους -συμπεριλαμβανομένων των Ναζί- που συμμετείχαν στο Ολοκαύτωμα να καταλήξουμε σε μια ειλικρινή και αληθινή περιγραφή του τι πραγματικά συνέβη και γιατί. Λες «Ποτέ ξανά!» αλλά αρνείστε να επιτρέψετε σε όποιον αμφισβητούσε το ορθόδοξο δόγμα του Ολοκαυτώματος να έχει φωνή. Αν πραγματικά ήθελες να αποτρέψεις ένα άλλο Ολοκαύτωμα, θα καλωσόριζες τη συζήτηση, όχι να ξεφύγεις από αυτήν!!! Αντίθετα, αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα βαθύ αίσθημα ανασφάλειας σχετικά με την αλήθεια του Ολοκαυτώματος μεταξύ της Ορθόδοξης κοινότητας του Ολοκαυτώματος, ειδικά μεταξύ της εβραϊκής ορθόδοξης κοινότητας του Ολοκαυτώματος. Τι άλλο μπορεί να εξηγήσει την απροθυμία και την άρνησή τους να συζητήσουν έναν ρεβιζιονιστή του Ολοκαυτώματος;

Ισραήλ:   Αλλά έρχεται ένα σημείο που δεν χρειάζονται άλλα στοιχεία, και αυτό είναι που έχουμε με το Ολοκαύτωμα. Οποιαδήποτε άλλη απόδειξη θα ήταν απλώς περιττή. Όπως λέει η Εγκυκλοπαίδεια του Ολοκαυτώματος:

«Το Ολοκαύτωμα είναι η καλύτερα τεκμηριωμένη περίπτωση γενοκτονίας. Παρόλα αυτά, ο υπολογισμός του ακριβούς αριθμού των ατόμων που σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα των ναζιστικών πολιτικών είναι αδύνατο έργο. Δεν υπάρχει κανένα έγγραφο εν καιρώ πολέμου που να διευκρινίζει πόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν».

Οπότε, όχι, η συζήτηση για την αλήθεια του Ολοκαυτώματος δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει αβάσιμες αμφιβολίες στο μυαλό όσων δεν έχουν μελετήσει το Ολοκαύτωμα, και γι’ αυτόν τον λόγο αρνούμαστε να συζητήσουμε για τους ρεβιζιονιστές και αντ’ αυτού χτίζουμε μουσεία του Ολοκαυτώματος γύρω από το κόσμος. Ο μέσος άνθρωπος σας δεν έχει ικανότητες κριτικής σκέψης και δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ιστορία και ως εκ τούτου παραπλανάται εύκολα.

Ως αποτέλεσμα, πρέπει να είναι, ας πούμε, «μυστηριασμένοι» –όχι, καλύτερα, «μορφωμένοι»– στην αλήθεια του Ολοκαυτώματος. Θεατρικά έργα, βιβλία, ντοκιμαντέρ, ταινίες, μουσεία κ.λπ. πρέπει να υπενθυμίσει και να ενισχύσει στο μη εβραϊκό κοινό ιδιαίτερα το κακό που ήταν η ναζιστική Γερμανία, ώστε να μην πέσει σε άλλο χιτλερικό δημαγωγό και διαπράξει άλλο ένα Ολοκαύτωμα. Κάνουμε δημόσια υπηρεσία κηρύσσοντας αντιφασισμό, αντιρατσισμό, αντιεθνικισμό και αντι-ξενοφοβία στα ΜΜΕ. Δεν απολογούμαι γι’ αυτό. Οχι, καθόλου! Κάνουμε αυτό που είναι σωστό!!!

 

 

Ελευθεριόφρων:  Με την ιστορία, θα πρέπει πάντα να υπάρχει η ευκαιρία να εξεταστούν νέα στοιχεία, δηλαδή εάν η ιστορία πρόκειται να είναι ένα ζωντανό, αναπνέον, πεδίο μελέτης. Και, μου, έχετε μια αρκετά χαμηλή εκτίμηση για τον homo sapiens, αλλά δεν είμαι εντελώς αντιπαθής με την άποψή σας. Εκεί που διαφέρουμε είναι ότι ενώ παίρνετε τους ανθρώπους όπως είναι και θέλετε να τους «κατηχήσετε», θα πούμε «αληθινή πεποίθηση» σχετικά με το Ολοκαύτωμα επειδή -τουλάχιστον η πλειονότητα- δεν είναι ικανοί για απαθή λογική σκέψη και δεξιότητες κριτικής σκέψης , πιστεύω ότι πρέπει να παρουσιάσουμε όλες τις πλευρές ενός ζητήματος και, ας πούμε, να «ανεβάσουμε» το διανοητικό διαμέτρημα όλων όσων μπορούν να σκέφτονται λογικά και να τους αφήσουμε να αποφασίσουν τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι έγκυρο και τι είναι άκυρο. Μην ξεχνάτε ότι ο ναζισμός ενσωματώθηκε στο μυαλό πολλών Γερμανών ως «αληθινή πεποίθηση».

 

Αυτό που θέλω δεν είναι απλώς «πίστη», γιατί το «πιστεύω» μπορεί να είναι σωστό ή λάθος – δεν είναι αγκυροβολημένο σε ακλόνητη γνώση. Μόνο με αληθινή γνώση, με προτασιακή γνώση, λογικά και έγκυρη και δοκιμασμένη με συζήτηση, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το ευμετάβλητο κοινό δεν θα επαναλάβει τα λάθη των προγόνων του ή διαφωνείτε;

 

Ισραήλ: Λοιπόν, διαφωνώ, και σας είπα ήδη γιατί. Αυτό δεν είναι απλώς μια ακαδημαϊκή συζήτηση. Διακυβεύονται ζωές και ολόκληρες φυλές, ειδικά η εβραϊκή φυλή. Προσφέρουμε δημόσια υπηρεσία τόσο στους Εβραίους όσο και σε άλλους λαούς, άλλες φυλές, που μπορούν να γίνουν θύματα της λευκής υπεροχής για άλλη μια φορά, για παράδειγμα, εάν τέτοιες ιδεολογίες δεν εξαλειφθούν πριν ανθίσουν. Σίγουρα δεν πιστεύετε ότι όλες οι ιδέες πρέπει να συζητούνται και να δίνονται δημόσιο νόμισμα. Σίγουρα κάποιος που υποστηρίζει τη γενοκτονία πρέπει να φιμωθεί και να τιμωρηθεί. Αυτό είναι το μόνο που ζητάμε: ότι οι ιδέες που είναι αναθεματικές και ολέθριες πρέπει να περιφρονούνται, να περιθωριοποιούνται, να αγνοούνται και να φιμώνονται, ή διαφωνείτε;

 

Freethinker: Λοιπόν, για να είμαι λογικά συνεπής, θα πρέπει να συμφωνήσω ότι όλες οι ιδέες -όσο αποκρουστικές κι αν είναι- άξιζαν να προβληθούν, να δοκιμαστούν και να αμφισβητηθούν, συμπεριλαμβανομένου του θέματος της γενοκτονίας. Αλλά πριν σκεφτείτε ότι έχετε κερδίσει έναν πόντο εναντίον μου, δείτε τη δική σας Τορά. Είναι γεμάτο με φυλετική γενοκτονία, Εβραίοι που σφάζουν φυλές που τους εμποδίζουν. Η μόνη δικαιολογία που δίνεται για αυτή τη βαρβαρότητα είναι ότι η γενοκτονία που διαπράττεται από τους Εβραίους ευδοκιμεί τον εθνοκεντρικό Θεό τους, επομένως είναι εντάξει να σφάξουν τους Αμορραίους, τους Μωαβίτες και τους Χαναναίους ή, εν προκειμένω, τους εκτοπισμένους Παλαιστίνιους σήμερα. Μιλάτε λες και μόνο οι μη Εβραίοι ήταν υπεύθυνοι για τη γενοκτονία όταν το δικό σας ιερό βιβλίο ενθάρρυνε και γιόρταζε τη γενοκτονία των Εθνών!Τόσο η λευκή υπεροχή όσο και η εβραϊκή υπεροχή πρέπει να ασκηθούν κριτική!

Όπως λέει η Καινή Διαθήκη, μην κατακρίνετε την τάφρο στο μάτι μου και αγνοείτε το κούτσουρο στο δικό σας μάτι. Επιπλέον, ποιος θα αποφασίσει ποιες ιδέες είναι αναθεματικές και καταστροφικές και πρέπει να κατασταλεί; Εσείς? Η εβραϊκή κοινότητα; Ένα συμβούλιο αυτοδιορισμένων λογοκριτών των ΜΜΕ; Οχι!!! Πιστεύω ότι το ισχυρότερο επιχείρημα θα νικήσει πάντα το πιο αδύναμο επιχείρημα και ότι, ως εκ τούτου, όλα πηγαίνουν όταν πρόκειται για συζήτηση ιδεών. Φαίνεται ότι δεν συμμερίζεστε την πίστη μου στον διάλογο, τη λογική και τα επιχειρήματα ούτε έχετε πολλή πίστη στην ανθρωπότητα, επομένως θα προτιμούσατε να διδάξετε το κοινό αντί να εκπαιδεύσετε το κοινό, ώστε να αποφασίσουν μόνοι τους για το τι είναι πραγματικά αληθινό, ειδικά όσον αφορά το Ολοκαύτωμα.

Ισραήλ: Λοιπόν, νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο. Πιστεύω ότι έθεσα την κεντρική μου επισήμανση ότι, λόγω της φρίκης του Ολοκαυτώματος, αξίζει τον κόπο να εκπαιδεύσουμε το κοινό για τα δεινά που έχουν βιώσει οι Εβραίοι, μοναδικά και ευρέως. Τα διεθνή μουσεία που τιμούν το Ολοκαύτωμα μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν για την πρόληψη παρόμοιας γενοκτονίας εναντίον άλλων φυλών, εθνοτικών ομάδων και εθνικοτήτων. Η τελευταία μου παρατήρηση είναι: «Ποτέ ξανά! Ποτέ ξανά!!!”

Freethinker: Ναι, προφανώς δεν σας έπεισα να αμφισβητήσετε, και να επιτρέψω σε άλλους να αμφισβητήσουν, την αλήθεια του Ολοκαυτώματος, και —όχι—δεν με έπεισες ότι η ορθόδοξη περιγραφή του Ολοκαυτώματος είναι είτε αληθινή είτε έγκυρη.

Ωστόσο, άξιζε τον κόπο να μιλήσω μαζί σας, έστω και για να έχουν την ευκαιρία να μεταδοθούν οι κριτικές για το κατεστημένο του Ολοκαυτώματος.

Όσο για την τελική μου παρατήρηση, είναι η εξής: «Δεν υπάρχει χώρος στην ιστορία για αδιάψευστο δόγμα στενόμυαλων. Η ιστορία πρέπει πάντα να είναι ανοιχτή σε νέα στοιχεία και νέες ερμηνείες—και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το Ολοκαύτωμα!!!»

 

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 584


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα