Όταν η αναλγησία, κτυπάει κόκκινο...

Όταν η αναλγησία, κτυπάει κόκκινο...

12 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:230
Μοίρασέ το

 

 

Και οι εισπρακτικές τον… χαβά τους: Συνεχίζουν τα τηλέφωνα σε πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

«Business as usual» από τις εισπρακτικές. «Τις πρώτες μέρες έγιναν τουλάχιστον 42 πλειστηριασμοί».

Μήπως να αναγεννηθεί η ΚΡΥΠΤΕΙΑ;;;
Να δείτε για πότε θα εξαφανιστούν όλες οι …ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εισπρακτικές, μαζί με τα παράνομα funds… 
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Βγήκε και το “ξεκ@λάκι”, όπως το αποκαλείο Χίος, να κάνει προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ… ΞΕΧΑΣΕ ΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ…
ΒΡΕ, ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ…

Την ώρα που οι κάτοικοι της Θεσσαλίας παλεύουν να βγουν από τις λάσπες, χωρίς να έχουν καν προλάβει να συνειδητοποιήσουν το κακό που βρήκε την περιοχή τους, για τις εισπρακτικές εταιρείες οι… «μπίζνες» είναι «μπίζνες».

Αναλυτικότερα, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης (12/9) το OPEN, οι εισπρακτικές συνεχίζουν να κάνουν τηλεφωνήματα σε πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία, χωρίς να δίνουν «δεκάρα» για την καταστροφή που έχει συντελεστεί.

«Με τους πλειστηριασμούς είχαμε ζήτημα. Τις πρώτες μέρες έγιναν τουλάχιστον 42 πλειστηριασμοί», αναφέρθηκε στην εκπομπή του OPEN.

«Μην το χαρακτηρίσω! Η κ. Αχτσιόγλου το ανέδειξε για να είμαστε δίκαιοι. Έβγαλε ανακοίνωση και έγινε ντόρος», σημείωσε ο Παναγιώτης Στάθης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενώ την ώρα που οι τράπεζες προχωρούν σε αναστολή των πληρωμών δανείων των πληγέντων, τα funds δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη ανάλογη πρωτοβουλία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα (11/9) εκδόθηκε πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης (πλειστηριασμών) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας λόγω της κακοκαιρίας Daniel, με ισχύ από 6 Σεπτεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου, διάστημα που απαιτείται ώστε να ολοκληρώσει η Κεντρική Επιτροπή Κρατικής Αρωγής το έργο της και να βγουν οι σχετικές Υπουργικές αποφάσεις, που όπως είπε ο Πρωθυπουργός θα έχουν ορίζοντα εξαμήνου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες η Ελληνική Ένωση Τραπεζών και η κάθε τράπεζα χωριστά θα εξειδικεύσει τα μέτρα που θα λάβει ώστε να στηρίξουν τους πελάτες τους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών.

«Πολίτες και επιχειρήσεις, που επιθυμούν να υποβάλουν επείγοντα αιτήματα ιδίως σε σχέση με την εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τις τράπεζες συνεργασίας τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση.

 

Πηγή

Προβολές : 230


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα