Όταν η πολιτική ζηλεύει την δόξα του κλόουν! Η κρυφή συνάντηση Στίγκα και Εμφιετζόγλου, (που αντιμετωπίζει βροχή πλειστηριασμών) η συμφωνία για την ευρωβουλή

Όταν η πολιτική ζηλεύει την δόξα του κλόουν! Η κρυφή συνάντηση Στίγκα και Εμφιετζόγλου, (που αντιμετωπίζει βροχή πλειστηριασμών) η συμφωνία για την ευρωβουλή

17 Ιουλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:466
Μοίρασέ το

 

Ο καυγάς του μπαρμπα – Πρόδομου με τον π. «συνέταιρο» Μπογδάνο που τον πέταξε στον δρόμο, η συνάντηση του «ορφανού» Κωσταντίνου με τον Λεβέντη και το δακρύβρεχτο SMS σε υπουργό της κυβέρνησης για να γυρίσει μετανιωμένος στο μαντρί.

 

 

ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΑ … ΝΙΑΤΑ!!!
Ο μπάρμπα Πρόδρομος θα είναι 87 ετών νιάτο στις ευρωεκλογές, αλλά ο Βασίλης Στίγκας τον θέλει επικεφαλή του ευρωψηφοδελτίου…
Δεν γνωρίζω αν ισχύει η είδηση, αλλά βρε παίδες, αυτό δεν είναι κλόουν της πολιτικής, είναι ολόκληρο ΤΣΙΡΚΟ…
Ο μπάρμπα Πρόδρομος από παλιά Μητσοτακικός, ο Στίγκας, από τα νιάτα του στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μετά στον Καρατζαφέρη γέννημα θρέμμα κι αυτός της ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, τι να πω… σταματάει ο νους μου…
Είδατε βρε οι… μπατριώτες;;;
Εισάγουν … “καινά δαιμόνια”…
Αμ και ο… “μαύρος καραφλός εύζωνας”… να θέλει επιστροφή στο μαντρί…
Πάρτε το βρε άκαρδοι τ’ ορφανό…
O TEMPORA O MORES…
ΠΟΙΟΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ … ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Μήπως τελικά παρά τους πλειστηριασμούς, ο παππούς Πρόδρομος έχει ακόμα … οικονομικό λίπος για…  κατανάλωση ακόμα κι από καινούργια πολιτικά φιντάνια;;;

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποια γεγονότα και μας κάνουν να γελάμε μέσα στον καύσωνα.

Μάθαμε ότι πριν από λίγες μέρες έγινε του Κουτρούλη ο γάμος.
Συγκεκριμένα η συνάντηση του νεοσσού της πολιτικής Βασίλη Στίγκα με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και η συμφωνία που έκαναν για να τεθεί επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο των Σπαρτιατών ο πρόεδρος της «Μηχανικής».
Όπως μάθαμε στην συνάντηση αυτή ειπώθηκε ότι πλέον ο Μπογδάνος δεν έχει καμία σχέση με το «μαγαζί» που είχε φτιάξει ο κυρ Πρόδρομος αφού ο Κωσταντίνος που ψάχνει κόμμα να στεγαστεί, συναντήθηκε με τον Βασίλη Λεβέντη για να πάει και αυτός, πρώτος στην λίστα με την Ένωση Κεντρώων στο ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής.
Όλα αυτά μάλλον όμως σχεδιάζονται χωρίς τον ξενοδόχο αφού όπως μας είπαν οι βουλευτές του Στίγκα είναι ήδη στα κάγκελα και δεν συμφωνούν με αυτούς τους σχεδιασμούς.
Όσο για τον Κωσταντίνο Μπογδάνο μάθαμε ότι παράλληλα με την συνάντηση που έκανε με τον Λεβέντη έστειλε μήνυμα και σε γνωστό υπουργό της κυβέρνησης ζητώντας του να επιστρέψει στην ΝΔ και να αρχίζει να πολιτεύεται από τώρα για την Α Αθηνών.

Ότι κάτσει στον καθένα, όπως να ‘ναι, όπου να ‘ναι, με όποιον να ‘ναι.

Την ίδια ώρα ακόμη ένας πλειστηριασμός για ιδιοκτησία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου είναι προγραμματισμένος για τον Νοέμβριο, οπότε βγαίνει στο σφυρί η έπαυλη – μουσείο στα Ανάβρυτα Αμαρουσίου, έναντι 6,8 εκατομμυρίων ευρώ όπως έχει ήδη αναφέρει το edolio5.

Εκτός όμως από την κατοικία με τη γνωστή πινακοθήκη στα βόρεια προάστια, το σφυρί θα ηχήσει την 1η Νοεμβρίου και μία ιδιοκτησία στο Νέο Φάληρο. Επισπεύδουσα της διαδικασίας είναι η Cepal Hellas και το ακίνητο εκποιείται έναντι 681 χιλ. ευρώ.

Το ακίνητο φέρει μια σειρά από βάρη καθώς, μεταξύ άλλων, υπάρχει προσημείωση από το 2011 ποσού 1,5 εκατ. ευρώ υπέρ της Alpha Bank, προσημείωση από το 2014 ποσού 300.000 ευρώ υπέρ της Eurobank, υποθήκη υπέρ της ΔΟΥ Καβάλας για 3,26 εκατ. ευρώ, αναγκαστική κατάσχεση από το 2016 υπέρ του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για 1 εκατ. ευρώ, αναγκαστική κατάσχεση από το 2017 υπέρ του ελληνικού δημοσίου για ποσό 441.281 ευρώ, καθώς και προσημείωση υπέρ της Χαλυβουργικής για ποσό 2 εκατομμυρίων.

Αυτά δεν είναι τα μοναδικά ακίνητα που επίκειται να αλλάξουν χέρια, αν οι διαδικασίες προχωρήσουν απρόσκοπτα.

Πριν από ένα χρόνο άλλαξε χέρια η κατοικία της Μελίνας Εμφιετζόγλου στην Κηφισιά έναντι 2,9 εκατ. ευρώ, καθώς και ακίνητα της Ελληνικά Σωληνουργεία στη Χαλκίδα, έναντι 5,5 εκατομμυρίων, ενώ οι εγκαταστάσεις της Βάλκαν Έξπορτ στη Θεσσαλονίκη ανήκουν πλέον στη Dimand, που δρομολογεί μεγάλο έργο ανάπτυξης πράσινων logistics.

 

 

Πηγή

Προβολές : 466


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα