Όταν κυβερνούν οι Εβραίοι Κομμουνιστές και οι Εβραίοι Φιλελεύθεροι

Όταν κυβερνούν οι Εβραίοι Κομμουνιστές και οι Εβραίοι Φιλελεύθεροι

4 Δεκεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:493
Μοίρασέ το

 

Οι “αριστεροί της προόδου…” διέλυσαν τους μικρομεσαίους και οι “φιλελεύθεροι” την αστική κοινωνία

Του Γιώργου Κράλογλου

Το ξερίζωμα της βιομηχανίας πήρε 20 χρόνια. Της βιοτεχνίας 7. Σειρά έχουν οι επαγγελματίες. Αλλά οι αρλούμπες για χέρια που μας λείπουν συνεχίζουν…

Άρχισαν ξανά την περασμένη εβδομάδα οι πάντες (κυβέρνηση και ό,τι λέγεται αντιπολίτευση) το γνωστό βιολί τους. Θα φέρουμε τους νέους μας από το εξωτερικό και έτσι θα λύσουμε και το πρόβλημα με την εξειδίκευση και την καινοτομία (το ακούς σε συνέδρια και ημερίδες λες και δεν καταλαβαίνουν ούτε τι διαβάζουν).

Τι θα πούμε δηλαδή στους νέους μας (όσους έχουν μείνει) στην Ελλάδα χωρίς να απασχολούνται ή στους άλλους που δουλεύουν μεν αλλά εκτός Ελλάδας.

Ελάτε, σύντροφοι, να πάρετε τον κατώτατο μισθό (αν τον βρείτε βέβαια…) και να δίνετε τα μισά στο κράτος ή πηγαίνετε με τα πόδια στη δουλειά σας γιατί αν πάρετε αυτοκίνητο θα δίνετε και εκεί τα μισά στο κράτος;

Να τους υποδείξουμε το αλά-γκρέκα επιχειρείν…, για να τους γδέρνουμε με το πρόσχημα ότι κυνηγάμε την φοροδιαφυγή επειδή (προσφάτως) ανακαλύψαμε ότι έχουμε φοροκλέφτες και στην Ελλάδα, πράγμα άγνωστο λόγω της δίκαιης φορολόγησης και της δίκαιης κατανομής του πλούτου μας…;

Να προτρέψουμε τους νέους μας να απασχοληθούν στα μεγάλα έργα των δημοσίων επενδύσεων ή στις 10-20 νέες επενδύσεις της προκοπής, όπου και εκεί είναι άγνωστο το ξεκίνημά τους, μιας και βυθίζονται σε γραφειοκρατία ή αφανίζονται στα γρανάζια μηχανισμών της δικαιοσύνης με προσφυγές που πάντα κάνει σκόπιμα ο ανταγωνισμός ή οι κάποιοι κομματικοί χασομέρηδες που εκτελούν εντολές;

Θέλετε και άλλες παρόμοιες αρλούμπες;

Τις ημέρες αυτές που και η οικονομία και η κοινωνία βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή που ασχολήθηκε και επιχειρηματικά από τον αγρό μέχρι και το μικρεμπόριο, τι τάζουν στις βόλτες τους ανά την Ελλάδα σε εκδηλώσεις και άλλες χαρές, υπουργοί κυβέρνησης και βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Από την κυβέρνηση ότι θα επιταχυνθούν οι σχεδιασμοί για κρατικές γεωργικές σχολές που θα κινήσουν (λέει) το ενδιαφέρον νέων να ενταχθούν στον αγροτικό τομέα και όχι απλά να απασχοληθούν. Λες και οι νέοι μας περιμένουν να τους τα πουν αυτά οι κρατικοί υπάλληλοι των σχολών;

Ότι δεν ξέρουν από μόνοι τους, τους λόγους που δεν τους συμφέρει να κάνουν τους αγρότες στην Ελλάδα με το κράτος αναγκαστικό συνεταίρο (έστω και με μικρό ποσοστό γιατί τα κόμματα αναζητούν και στους αγρότες κομματική πελατεία…) Κι όμως…, ακούσθηκαν αυτά επισήμως. Με ύφος και με στόμφο.

Σε εκδηλώσεις για να ναυτιλιακά μας διαπιστώθηκε ότι στα 300.000 χέρια που λείπουν στην Ελλάδα από την παραγωγή (οι μισοί) τη γεωργία, τον τουρισμό, την εστίαση και τις υπηρεσίες, καλό είναι να προσθέσουμε και τη ναυτιλία. Αρκεί να σημειώσουμε ότι εάν έρθουν σήμερα να εγγραφούν στο ελληνικό νηολόγιο 100 εμπορικά πλοία δεν θα βρεθούν 600 Έλληνες αξιωματικοί όπως προβλέπεται για τη σύνθεση πληρώματος. Γιατί και στον χώρο αυτό δεν υπάρχει ενδιαφέρον όταν έχει τη βάση σου στην Ελλάδα.

 

Η ΠτΔ ζήτησε «ανανέωση» των Ελλήνων με παράνομους μετανάστες – Βρήκε την «λύση» για το δημογραφικό

 

Τι νομίζετε ότι ειπώθηκε ως λύση από κυβερνητική πλευράς. Να φτιάξουμε κρατικές σχολές για περισσότερη ναυτιλιακή εκπαίδευση. Σχολές του κράτους να αλλάξουν τα ενδιαφέροντα στους νέους μας, κατευθύνοντάς τους και στη ναυτιλία.

Από την αντιπολίτευση τώρα. Σε επίσκεψη στη ΛΑΡΚΟ και άλλες κρατικές βιομηχανίες που πληρώνουν οι φορολογούμενοι, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι σε πιθανή κυβέρνησή τους θα τις γυρίσουν στο κράτος για να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι. Για τους φορολογούμενους που τις πληρώνουν ούτε κουβέντα… Να λοιπόν η εικόνα μας μέσα από φωτογραφίες των ημερών που δεν είναι να τις δείξεις ούτε δίπλα από τα σύνορά μας. Στη Βουλγαρία που μεταβάλλεται ήδη σε πραγματικό εργοτάξιο ή στα Σκόπια όπου την παραγωγή της κρατάει στα χέρια της η ελληνική επιχειρηματική και επενδυτική μετανάστευση ή στην υπόλοιπη ανατολική Ευρώπη που δίνει μαθήματα επενδυτικών ευκαιριών με κανόνες φορολογικών κινήτρων από τα οποία κανείς δεν χάνει. Και ιδίως οι εργαζόμενοι.

[email protected]

 

Πηγή

Προβολές : 493


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα