«Όταν μια μέρα ΒΙΑΣΟΥΝ τα παιδιά ΣΑΣ, τότε θα βγείτε απ τα κλουβιά σας»

«Όταν μια μέρα ΒΙΑΣΟΥΝ τα παιδιά ΣΑΣ, τότε θα βγείτε απ τα κλουβιά σας»

15 Δεκεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:621
Μοίρασέ το

 

Πότε επί τέλους θα αφυπνιστούν οι Σύλλογοι Γονέων; Πότε θα διαμαρτυρηθούν για τους κινδύνους στους οποίους κάποιοι βάζουν τα παιδιά τους;

Σήμερα ήταν η 12χρονη κόρη ενός άλλου. Σκέφτηκες ότι αύριο μπορεί να είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ κόρη;;;
Πότε θα ξυπνήσεις επί τέλους ΡΑΓΙΑ;;;

Ποτέ δεν θα ξυπνήσει… γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…είναι ΡΑΓΙΑΣ!!!
Γιατί έχασε και τα τελευταία προνόμια που είχε παγκοσμίως…
ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Πόσοι γονείς νοιάζονται πραγματικά για τα παιδιά τους και την αλλοίωση της κοινωνίας από τους λαθροεισβολείς; ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!!!
ΠΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ πραγματικά για την εκπαίδευση και κυρίως για την σωστή διαπαιδαγώγηση των Ελληνόπουλων;
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!!!
Υ.Γ.2. Οι δυο πρώτες φωτογραφίες είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Διαβάζουμε στο iefimerida εδώ,

«(…) οι τρεις Αιγύπτιοι, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, μπήκαν στο 15ο Γυμνάσιο Κυψέλης και υπήρξε συμπλοκή με πέντε μαθητές του σχολείου.

Οι πέντε μαθητές του σχολείου υποστήριξαν ότι πήγαν να βοηθήσουν μια κοπέλα 12 ετών την οποία οι τρεις ανήλικοι Αιγύπτιοι έπιαναν σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορείς, οι ανήλικοι Αιγύπτιοι φέρονται ακόμη να χτύπησαν με ρόπαλο έναν άλλον 13χρονο μαθητή.

Η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες στους τρεις Αιγύπτιους, οι οποίοι μένουν σε δομή για ασυνόδευτα ανήλικα.»

 

Σχόλια:

Έως πότε σωματώδεις άρρενες που δηλώνουν ανήλικοι, θα μπαίνουν στην ίδια τάξη (ακόμη και Δημοτικών σχολείων) με μικρά ανήλικα παιδιά; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν συμβεί σεξουαλική παρενόχληση ή ένας βιασμός παιδιού; (πχ σε μια τουαλέτα;)

Επιδεικνύουν όλοι αυτοί βιβλιάριο εμβολιασμού
(με τα εμβόλια που υποχρεωτικά θα πρέπει να έχει κάνει ένας μαθητής); Προφανώς όχι. Όμως η μη προσκόμιση ηλεκτρονικών βεβαιώσεων rapid test, ή πιστοποιητικού εμβολιασμού για covid απέκλεισε εκατοντάδες ελληνόπουλα από τα σχολεία. Τελικά είμαστε όλοι «ίσοι» ή κάποιοι είναι «πιο ίσοι από τους άλλους»;

Ως εκπαιδευτικοί γίναμε αρκετές φορές μάρτυρες σε σχολεία, προσώπων που ηλικιακά ήταν σαφώς πολύ μεγαλύτεροι, αλλά δήλωναν μικρότερη ηλικία (ώστε μελλοντικά να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια! όχι απλά υπηκοότητα, ιθαγένεια τους δίνουν οι νόμοι που ψήφισαν οι πολιτικοί μας).

Έως πότε κάθε νεαρός άρρενας που εισβάλει παράνομα στη χώρα, θα μπορεί να δηλώνει ότι είναι τάχα ανήλικος; Γιατί δεν γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων του και της ηλικίας του με την χώρα από την οποία ισχυρίζεται ότι προέρχεται; Πως γίνεται να έχουν όλοι κινητό αλλά κανείς τους να μην έχει διαβατήριο ή ταυτότητα ή άλλα έγγραφα της χώρας του;

 

 

Πότε θα ελεγχθούν επιτέλους οι κρατικοδίαιτες ΜΚΟ;

Ποιος έχει την ευθύνη όταν ένας «ανήλικος πρόσφυγας» κάνει μια παράνομη πράξη (πχ απειλεί με μαχαίρι;) ποιος είναι ο κηδεμόνας του; Σίγουρα ΔΕΝ συλλαμβάνονται οι υπάλληλοι των ΜΚΟ.

Πότε επί τέλους θα αφυπνιστούν οι Σύλλογοι Γονέων; Πότε θα διαμαρτυρηθούν για τους κινδύνους στους οποίους κάποιοι βάζουν τα παιδιά τους;

Σήμερα ήταν η 12χρονη κόρη ενός άλλου. Σκέφτηκες ότι αύριο μπορεί να είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ κόρη;;;
Πότε θα ξυπνήσεις επί τέλους ΡΑΓΙΑ;;;

 

 

Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ. Το σύνθημα στον τίτλο :

«Όταν μια μέρα ΒΙΑΣΟΥΝ τα παιδιά ΣΑΣ,
τότε θα βγείτε απ τα κλουβιά σας»

προέρχεται από αντίστοιχο σύνθημα που φωνάξαμε κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στις υποχρεωτικότητες (εμβολιασμούς, rapid test, εγκλεισμούς κλπ):

Όταν με τη βία, μπολιάσουν τα παιδιά σας
τότε θα βγείτε απ τα κλουβιά σας.

 

Πηγή https://opaidagogos.blogspot.com/2023/12/blog-post_15.html

Προβολές : 621


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα