Όταν ο Μεσούτ Γιλμάζ είχε παραδεχθεί τουρκικό “δάκτυλο” πίσω από καταστροφικές πυρκαγιές σε ελληνικά δάση

Όταν ο Μεσούτ Γιλμάζ είχε παραδεχθεί τουρκικό “δάκτυλο” πίσω από καταστροφικές πυρκαγιές σε ελληνικά δάση

20 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:160
Μοίρασέ το

 

Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για τη διάθεση μυστικών κονδυλίων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός.
Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου, πέρα των μυστικών κονδυλίων, όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό.

 

 

 

“Τουρκικός δάχτυλος”…δηλαδή οβριοχαζάρικος δάχτυλος…γιατί χάζαροι βρίσκονται στην ηγεσία της Τουρκίας…

Αλήθεια, αυτή την ΕΥΠ, τι την έχουμε;;; Για να βγάζει τις σεξουαλικές του επιθυμίες ο κάθε Ρουμπάτης;;;;
Ή μήπως για να παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους σε βάρος της χώρας, οι Μοσσαντένιοι που βρίσκονται στο κτίριο της Κατεχάκη;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, πριν περίπου 12 χρόνια είχε δηλώσει τα εξής για τις φωτιές στην Ελλάδα:

Ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας στην εφημερίδα Μπιργκιούν (Birgun) της Τουρκίας, μίλησε για μυστικά κονδύλια τα οποία χρησιμοποιούνται από το τουρκικό κράτος, και αποκαλύπτονται από κάθε απερχόμενο πρωθυπουργό μόνον στο επόμενο. Η Τανσού Τσιλέρ όμως σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό Γιλμάζ, δεν έκανε το ίδιο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Όλοι οι πρωθυπουργοί, όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το πού και πώς χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά το διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο. Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια.

Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για τη διάθεση μυστικών κονδυλίων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός.

Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου, πέρα των μυστικών κονδυλίων, όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας.

Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό».

 

Υπενθυμίζεται πως στην επίμαχη περίοδο υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ τότε είχε προβεί σε δηλώσεις καταγγελίας για τους εμπρησμούς στα ελληνικά δάση και όλους όσοι κρύβονταν πίσω από αυτούς ο τότε υπουργός Γεωργίας Στέφανος Τζουμάκας.

Μεταξύ άλλων, τη διετία 1993-1997 είχαν ξεσπάσει οι μεγάλες φωτιές στην Πεντέλη, το Σέιχ Σου και την Ικαρία. Τότε μάλιστα υπήρξαν “διαρροές” από κυβερνητικές πηγές για εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών, αλλά δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ η παραμικρή απόδειξη για αυτό.

 

 

Πηγή

Προβολές : 160


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα