Όταν σας γράφω ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... κάτι ξέρω...

Όταν σας γράφω ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... κάτι ξέρω...

10 Νοεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,538
Μοίρασέ το

 

Η Ολλανδία ξεκινάει το Great Reset: Θα υποχρεώσει τις τράπεζές να τοποθετήσουν όλες τις συναλλαγές των πολιτών (άνω των 100 ευρώ) σε μια βάση δεδομένων που θα ελέγχει το κράτος!

Σας τα έχω γράψει πολλάκις… κι αν δεν το αντιλαμβάνεστε θα βρεθείτε χωρίς ένα ευρώ…

ΣΗΚΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η Ολλανδία ξεκινάει το Great Reset: Θα υποχρεώσει τις τράπεζές να τοποθετήσουν όλες τις συναλλαγές των πολιτών (άνω των 100 ευρώ) σε μια βάση δεδομένων που θα ελέγχει το κράτος!

Η Ολλανδία, έχουμε πει πολλές φορές απο αυτόν εδώ τον ιστότοπο, πως θα είναι η χώρα “πειραμα” της ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί το Great Reset πριν ακολουθήσουν όλες οι άλλες…

Ξεκινάει υποχρεώνοντας τις τράπεζές της να τοποθετήσουν όλες τις συναλλαγές άνω των 100 ευρώ σε μια μεγάλη βάση δεδομένων για την παρακολούθηση όλων των συναλλαγών!

Οι επικριτές προειδοποιούν για μια καταστροφική παραβίαση του νόμου περί απορρήτου.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Όλαφ Εφραίμ κάλεσε την υπουργό των οικονομικών Κάαγκ να το ξανασκεφτεί, γιατί «Η μαζική παρακολούθηση ξεπερνά κάθε όριο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Εντελώς τρελό. Αυτή η μαζική παρακολούθηση ξεπερνά κάθε όριο και αποτελεί μια άνευ προηγουμένου παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων» ο οποίος προστατεύεται από την Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων, είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Η προτεινόμενη παρακολούθηση είναι πραγματικά τρελή. Όλες οι συμπεριφορές πληρωμών σας, θα συλλέγονται στα κεντρικά και θα παρακολουθούνται με αλγόριθμους», αναφέρει η Αρχή.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για την παρακολούθηση όλων των συναλλαγών θα ήταν ένα προπαρασκευαστικό βήμα προς την εφαρμογή ενός ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας (CBDC). Που μέσω ενός τέτοιου «ψηφιακού ευρώ», μόνο οι μικρότερες πληρωμές θα παρέμεναν ανώνυμες στην κεντρική τράπεζα (κάτω των 100 ευρώ).

Καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι θέλει να ελέγξει δήθεν το ξέπλυμα χρήματος και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. «Ένα παράλογο επιχείρημα με το οποίο η κυβέρνηση θα ελέγξει τις συνναλαγές πίσω από κάθε ολλανδική εξώπορτα.

Ο μεγάλος αδελφός θα σας παρακολουθεί και αυτό πρέπει να σταματήσει», είπε ο Εφραίμ, ο οποίος δηλώνει επίσης ότι ο νόμος μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να χάσουν την πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. «Η υπουργός Οικονομικών Kaag παίζει πραγματικά με τη συνταγματική νομιμότητα και πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει πολύ γρήγορα. Κανείς δεν πρέπει να το δεχτεί αυτό».

H Ολλανδία θα είναι και η πρώτη χώρα, που θα μετράει το αποτύπωμα άνθρακα των συναλλαγών σας στο σούπερ μάρκετ.

Σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε ότι: Αλυσίδα super market στην Ολλανδία επιβάλει «βαθμολογία για το κλίμα» στους πελάτες του!  μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ απο την Ολλανδία θα ζητάει απο τους πελάτες «βαθμολογία για το κλίμα» στις αποδείξεις.

Παράδειγμα: Δύο μπιφτέκια, ένα σακουλάκι μαρούλι και ένα κουτί γάλα, κοστίζουν πλέον τέσσερα ευρώ και οκτώ κιλά αερίου του θερμοκηπίου! Αυτό είναι το σχέδιο της αλυσίδας του σούπερ μάρκετ Albert Heijn και φυσικά της Ατζέντας 2030!

Περισσότερα γιαυτό δείτε στο άρθρο: Το σχέδιο του Great Reset σε εφαρμογή: Κάρτες με ενεργειακό αποτύπωμα – Δυστοπικοί νόμοι – Κυβερνήσεις με έκτακτες εξουσίες

 

Αυτό είναι το μεγάλο σχέδιο των παγκοσμιοποιητών.

Και σε αυτό είναι συνένοχες οι εκλεγμένες κυβερνήσεις των εθνών διότι αντί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών που τις εξέλεξαν τους παραδίδουν βορά σε ιδιωτικές εταιρείες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Όσοι πολιτικοί προωθούν αυτούς τους σχεδιασμούς μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν προδότες των λαών τους και επίορκοι.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,538


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα