Όταν χαλάνε οι μεγάλες δουλειές αρχίζουν τα όργανα με ήχο και εικόνα!

Όταν χαλάνε οι μεγάλες δουλειές αρχίζουν τα όργανα με ήχο και εικόνα!

2 Οκτωβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:740
Μοίρασέ το

Ο φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγορεί δημόσια ότι παίρνει μίζες η υπουργός Ειρήνη Αγαπηδάκη μαζί με την «παρέα» του Μαξίμου αλλά αυτοί κάνουν τους ανήξερους.

Ακόμη και στην Κολομβία η κυβέρνηση θα είχε αντιδράσει. «Όλοι θα μάθουν τις δουλίτσες που κάνεις με το Μαξίμου και τις εταιρείες».

Να δω αυτόν τον λαό να παίρνει στους ώμους του την Πατρίδα και να την λυτρώνει από τα ερπετά, και τι στον κόσμο…

Όσο για τον Γιαννακόπουλο… μου θυμίζει τους … νταρεβεριτζήδες, που πλακώνονται για μια … τάνα…και βγάζουν τ’ άπλυτα στη φόρα…

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

 

Υ.Γ. Γεια σου ρε Μητσάρα… με το ένα πόδι στην κυβέρνηση και με το άλλο κατά της κυβέρνησης…

Λατρεύω… την σταθερότητά σου…

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν διαφέρουν σε τίποτα από όσα γίνονται στο διαφθερμένο καθεστώς της Τουρκίας.

Βγαίνει ένας επιχειρηματίας με το πρόσωπό του, με βίντεο, και κατηγορεί έναν πολιτικό και μάλιστα υπουργό για απατεωνιά. Τι κάνει ένας καθαρός πολιτικός; Απαντάει, ζητάει επανόρθωση, στέλνει εξώδικο, καταφεύγει στη Δικαιοσύνη. Η τιμιότητα ενός πολιτικού δεν μπορεί να αμφισβητείται κι αυτός να σφυρίζει αδιάφορα.

Την Πέμπτη ο φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος που πριν λίγο καιρό φωτογραφιζόταν με τους μισούς υπουργούς της κυβέρνησης, κατηγόρησε την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ότι «έχει πληρωθεί» για την απόφασή της σχετικά με το αντιγριπικό εμβόλιο και πως τη διατριβή της έδωσαν οι «άλλες εταιρείες», εννοώντας τη Novartis.

 

Είναι προφανές ότι ο γνωστός βιομήχανος έμεινε δυσαρεστημένος από μια απόφαση της κυβέρνησης. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι τα όσα λέει περί χρηματισμού για την συγκεκριμένη υπουργό. Συνήθως όταν πλακώνονται τα λιοντάρια μαθαίνουμε την αλήθεια.

Τι έκανε η κυρία Αγαπηδάκη όταν τής απέδωσε αυτές τις κατηγορίες; Απάντηση: Τίποτα. Ούτε λεκτικά ούτε νομικά κινήθηκε.

Το υπουργείο Υγείας απέσυρε λίγες ώρες μετά την επίμαχη εγκύκλιο, με την οποία είχε επιβάλει να συνταγογραφείται το αντιγριπικό εμβόλιο. Και όλα καλά στη χώρα της Novartis…

Δείτε το βίντεο

 

 

Πηγή

Προβολές : 740


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα