(Ότι συμβαίνει στο εξωτερικό, θα έρθει σύντομα και στην Ελλάδα) Η ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΙ!!!  “TruckPOCALYPSE”: Χάος ξεκινά στην Καλιφόρνια αυτή την εβδομάδα καθώς 70.000 φορτηγατζήδες αναγκάστηκαν να βγουν από τους δρόμους λόγω της ηλιθιότητας των Δημοκρατικών.

(Ότι συμβαίνει στο εξωτερικό, θα έρθει σύντομα και στην Ελλάδα) Η ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΙ!!! “TruckPOCALYPSE”: Χάος ξεκινά στην Καλιφόρνια αυτή την εβδομάδα καθώς 70.000 φορτηγατζήδες αναγκάστηκαν να βγουν από τους δρόμους λόγω της ηλιθιότητας των Δημοκρατικών.

6 Ιουλίου, 2022 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:528
Μοίρασέ το

 

 

Η ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΙ. Και με τα ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΝΤΗΖΕΛ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (!!!!!!!!!!!), ένα τεράστιο ερώτημα διαφαίνεται στην Αμερική: ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΝΘΡΑΚΑΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ;

 

 

 

 

Όποιος νομίζει πως αυτά που γίνονται στις ΗΠΑ, δεν θα γίνουν και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, και μάλιστα σύντομα, είναι βαθιά νυχτωμένος…

Ας ετοιμαζόμαστε από το Φθινόπωρο, να δούμε και να ζήσουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

Η Ένωση Φορτηγών της Καλιφόρνια προειδοποιεί ότι 70.000 ανεξάρτητοι ιδιοκτήτες-διαχειριστές φορτηγών πρόκειται να απομακρυνθούν από τους δρόμους της Καλιφόρνια προς το τέλος αυτής της εβδομάδας καθώς τίθεται σε ισχύ ένας νέος δρακόντειος νόμος, ο “AB-5”: (η έμφαση δική μας)

Πέρα από τον άμεσο αντίκτυπο στους 70.000 ιδιοκτήτες-διαχειριστές της Καλιφόρνια που έχουν επτά ημέρες για να τερματίσουν τις μακροχρόνιες ανεξάρτητες επιχειρήσεις, ο αντίκτυπος της απομάκρυνσης δεκάδων χιλιάδων οδηγών φορτηγών από το δρόμο θα έχει καταστροφικές επιπτώσεις σε μια ήδη εύθραυστη αλυσίδα εφοδιασμού, αυξάνοντας το κόστος και προξενώντας επιδείνωση του αφανούς πληθωρισμού.

Ο νέος νόμος, που ψηφίστηκε και υπογράφηκε από τους Δημοκρατικούς, ουσιαστικά απαγορεύει τους ανεξάρτητους εργολάβους να λειτουργούν φορτηγά μεταφορών στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Όταν ο νόμος τεθεί σε ισχύ στο τέλος αυτής της εβδομάδας – αφού το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνήθηκε να παρέμβει την περασμένη εβδομάδα – η Καλιφόρνια θα πληγεί με κλείσιμο της μεταφορικής ικανότητας αποκαλυπτικών διαστάσεων.

Ενώ ορισμένες εταιρείες μεταφορών διατηρούν υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης για να λειτουργούν εξέδρες μεγάλων αποστάσεων, πολλοί οδηγοί είναι οι ίδιοι ιδιοκτήτες-χειριστές που έχουν τα δικά τους φορτηγά και αναλαμβάνουν συμβάσεις εργασίας από τις εκατοντάδες ναυτιλιακές και μεταφορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Καλιφόρνια. Αυτοί οι ιδιοκτήτες-χειριστές πληρώνουν τους δικούς τους φόρους, αγοράζουν τη δική τους ασφάλιση υγείας και καλύπτουν τα δικά τους έξοδα καυσίμων. Οι Δημοκρατικοί της Καλιφόρνια, ωστόσο, πιστεύουν ότι η ανεξάρτητη ελευθερία για τους φορτηγατζήδες πρέπει να ποινικοποιηθεί, καθώς θέλουν όλοι οι οδηγοί να είναι συνδικαλιστές σε διεφθαρμένες συνδικαλιστικές οργανώσεις που οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν συστηματικά για επιχειρήσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος (οι δημοκράτες ψηφίζουν για την απονομή δημόσιου χρήματος στα συνδικάτα και τα συνδικάτα συμφωνούν να αναχαιτίσουν τις δωρεές της εκστρατείας προς τους Δημοκρατικούς).

Έτσι έχουν θέσει εκτός νόμου τους ανεξάρτητους εργολάβους στον κλάδο των φορτηγών. Ο νέος νόμος τίθεται σε ισχύ αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να προκαλέσει εκτεταμένους φραγμούς, αυξήσεις κόστους και καθυστερήσεις στις μεταφορές σε όλη την Αμερική. Καλωσορίσατε τον επιταχυνόμενο πληθωρισμό των τροφίμων…

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Όπως αναφέρει η FreightWaves.com, οι συνέπειες αυτού του νόμου δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από καταστροφικές για τις υποδομές μεταφορών εντός και εκτός Καλιφόρνια:

Ο Matt Schrap, Διευθύνων Σύμβουλος του Harbour Trucking Association, που εκπροσωπεί εταιρείες φορτηγών αποστράγγισης (drayage), εξέδωσε μια σύντομη αλλά σκληρή δήλωση ως απάντηση στην απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου.

“Είναι εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός ότι αυτό το Δικαστήριο δεν μπόρεσε να δει μέσα από τη δική του πολιτική ατζέντα για να εντοπίσει την προφανή προτίμηση που υπάρχει στο πλαίσιο του F4A”, έγραψε σε ένα email προς την FreightWaves. “Αυτή η απόφαση θα έχει εκτεταμένες επιπτώσεις που θα ανατρέψουν τον κλάδο όπως τον ξέρουμε. Δεκάδες χιλιάδες οδηγοί φορτηγών θα απομακρυνθούν από τις καθιερωμένες επιχειρηματικές σχέσεις μέσα σε μια εβδομάδα. Χωρίς αμφιβολία αυτό θα επιβαρύνει περαιτέρω την αλυσίδα εφοδιασμού”.

Τα φορτηγά μεταφοράς όχι μόνο μεταφέρουν τρόφιμα και καταναλωτικά αγαθά μέσα και έξω από την Καλιφόρνια, αλλά διανέμουν τακτικά θαλάσσια εμπορευματοκιβώτια από τα λιμάνια της Καλιφόρνια σε προορισμούς της ενδοχώρας. Τα εμπορευματοκιβώτια μετακινούνται από πλοία σε φορτηγά και αυτά τα φορτηγά τα μεταφέρουν σε κόμβους λιανικής διανομής ή εγχώριους κατασκευαστές για εκφόρτωση.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο AB5 της Καλιφόρνια, η πρόκληση της εφοδιαστικής με την παραλαβή αγαθών που μεταφέρονται οδικώς θα εξελιχθεί σε εφιάλτη. Σε αυτό προστίθεται το γεγονός ότι ο σιδηρόδρομος Union Pacific μειώνει ήδη τον αριθμό των σιδηροδρομικών βαγονιών που μεταφέρει για τους υπάρχοντες πελάτες (όπως η CF Industries, κατασκευαστής λιπασμάτων), πράγμα που σημαίνει ότι οι σιδηρόδρομοι δεν έχουν πλεονάζουσα χωρητικότητα για να σηκώσουν την έλλειψη που θα προκληθεί από τα φορτηγά.

Η ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΙ. Και με τα ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΝΤΗΖΕΛ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (!!!!!!!!!!!), ένα τεράστιο ερώτημα διαφαίνεται στην Αμερική: ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΝΘΡΑΚΑΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ;

Εάν οι φορτηγατζήδες αποκλειστούν από τους αυτοκινητόδρομους της Καλιφόρνια και το λάδι κινητήρα ντήζελ τελειώνει, οι σιδηρόδρομοι κόβουν τα βαγόνια και το ίδιο το καύσιμο ντήζελ εξαντλείται σε ορισμένες περιοχές, το σενάριο για το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν φαίνεται και πολύ ρόδινο σε αυτό το σημείο.

Οι κλεμμένες εκλογές έχουν καταστροφικές συνέπειες.

Και οι preppers θα αναδειχθούν οι νέες ιδιοφυΐες.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα αυτά και πολλά άλλα στο σημερινό podcast του Situation Update:


Brighteon.com/5b129bb4-9a37-4451-868f-a8453d16dd10

(διάρκεια (01:17:11)

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 528


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα