Ύποπτη σιωπή και φήμες για άτυπη συμφωνία Ρέστη – Ισραηλινών για το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης – Ο εφοπλιστής δεν έβαλε τα 8,7 εκατ.

Ύποπτη σιωπή και φήμες για άτυπη συμφωνία Ρέστη – Ισραηλινών για το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης – Ο εφοπλιστής δεν έβαλε τα 8,7 εκατ.

13 Ιουνίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:430
Μοίρασέ το

 

 

Ο Αρχιεπίσκοπος τα βλέπει όλα καλά και οι Ισραηλινοί σταμάτησαν τα εξώδικα

Βρε παιδιά, εβραίος είναι ο Ρέστης… πως περιμένατε να αντιδράσει;;;
Ή μήπως δεν γνωρίζετε τι μέρος του λόγου είναι ο Τζερώνυμο;;; Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΔΟΥΛΙ…
Μη με ρωτάτε αν ισχύουν αυτά που έχει στο πρωτοσέλιδο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ…
Απλά, βάλτε το ρημάδι να δουλεψει…
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΒΡΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΒΡΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΒΡΑΙΙΚΑ…;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι αν ο Βίκτωρ Ρέστης δεν κατέθετε έως την 31η Μάϊου τα 8,7 εκ ευρώ που ήταν αναγκαία για την υπογραφή του συμφωνητικού μίσθωσης του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης θα κινούσε τις διαδικασίες που προβλέπονται. Και οι διαδικασίες είναι οι εξής μια, να κηρυχθεί έκπτωτη η πλευρά του εφοπλιστή.

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν ότι το ποσό δεν έχει κατατεθεί και το συμφωνητικό μίσθωσης δεν έχει υπογραφεί. Την ίδια στιγμή από το περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου υπάρχουν διαρροές πως όλα είναι τακτοποιημένα χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται πως ακριβώς έγινε η τακτοποίηση.
Στην αγορά δε κυκλοφορούν φήμες πως επήλθε άτυπη συμφωνία μεταξύ της πλευράς Ρέστη και των Ισραηλινών της Vivion για από κοινού αξιοποίηση του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης. Το ΒΝ προσπάθησε να επικοινωνήσει με την πλευρά της Vivion ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Αξίζει πάντως σημειωθεί ότι η εταιρία που ίδρυσε ο κ. Ρέστης προκειμένου να διαχειριστεί το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, συνεχίζει να έχει κεφάλαιο 100.000 ευρώ γεγονός που ενισχύει τις υποψίες ότι δεν υπάρχει καμία καταβολή προς την Αρχιεπισκοπή.
Από την άλλη πλευρά, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι μετά από τρεις εξώδικες διαμαρτυρίες οι Ισραηλινοί της Vivion δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια τον τελευταίο μήνα γεγονός που ενισχύει την πιθανότητα να είναι βάσιμες οι πληροφορίες ότι υπάρχει επαφή με την πλευρά Ρέστη.
Ωστόσο, δεν είναι γνωστό τι είδους επαφή μπορεί να είναι αυτή δεδομένου ότι αν προχωρήσουν με την προσφορά Ρέστη η επένδυση θεωρείται ότι δεν είναι βιώσιμη. Ακόμα όμως και αν ήθελε υποτεθεί ότι ατύπως γινόταν συμφωνία να χαμηλώσει το τίμημα αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει αβρόχοις ποσί από τους λοιπούς ενδιαφερόμενους που μπήκαν στη διαδικασία να συμετάσχουν στο διαγωνισμό όπως ο όμιλος Ιντρακάτ και ο όμιλος Φειδάκη.
Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση που διαμορφώνεται εκθέτει την Αρχιεπισκοπή και τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο καθώς κυριαρχεί η απόλυτη αδιαφάνεια.Νίκος Καρούτζος
[email protected]

 

 

Πηγή

Προβολές : 430


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα