Ώρα μηδέν για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη: Θα «κατέβει» ή όχι στις εκλογές;

Ώρα μηδέν για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη: Θα «κατέβει» ή όχι στις εκλογές;

2 Μαΐου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:251
Μοίρασέ το

 

Μέχρι το βράδυ η απόφαση του Άρειου Πάγου για τους συνδυασμούς

Μόνο που δεν δίνει εξετάσεις το κόμμα Κασιδιάρη, αλλά οι δικαστές που θα λάβουν τις αποφάσεις…

Είναι η τελευταία ευκαιρία να αποδείξουν πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ… ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ… ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥΣ…

Θα το αποδείξουν; Τι λέτε εσείς;;;

Κύριοι δικαστές… ως τώρα, δικάζετε εσείς…
Προσέξτε όμως, γιατί θα έρθει η ώρα που θα ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ… ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…
ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ…
Θυμηθείτε τι είχε πει ο ΑΙΣΩΠΟΣ…: “Η Θεία Δίκη, επιβλέπει τα πάντα και απονέμει στον καθένα αυτό που του αξίζει!!!”.
Κι αν δεν πιστεύετε στον Θεό, να θυμάστε τη ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΕΜΕΣΗ…
Καλλιόπη Σουφλή

Σήμερα, Τρίτη 2/5, ο Άρειος Πάγοςαναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» για τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές 2023. Παράλληλα, κρίνεται και η τύχη του κόμματος «Έλληνες», του Ηλία Κασιδιάρη.

Οι εργασίες της διάσκεψης ξεκίνησαν μετά και την απόρριψη της αίτησης που είχε καταθέσει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, για εξαίρεση τριών δικαστών.

Συγκεκριμένα, το βράδυ αναμένεται από την Διάσκεψη Α1 ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου η ανακήρυξη των κομμάτων που θα πάρουν μέρος στις εκλογές.

Μαζί, θα κριθεί και η νομιμότητα της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη, «Έλληνες».

Υπενθυμίζεται πως απορρίφθηκε το αίτημα Κασιδιάρη για εξαίρεση τριών δικαστών του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, που τους κατηγορούσε για αμεροληψία και για προπαρασκευαστικές ενέργειες με σκοπό να αποκλειστεί το κόμμα του από τις εκλογές. 

Τώρα, το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου προχωράει τη διαδικασία για την ανακήρυξη των κομμάτων, των συνδυασμών των κομμάτων και των μεμονωμένων υποψηφίων που έχουν υποβάλει αίτηση για να συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου 2023. Η ανακήρυξη των κομμάτων αναμένεται το βράδυ.  

Μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου ΑΠ Χρήστου Τζανερίκου, που ήταν Πρόεδρος του Α1 τμήματος ΑΠ, το τμήμα παρέμεινε 10μελές.

Ωστόσο, δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη, πως μπορεί να καλυφθεί αυτό το κενό, καθώς ούτε να παραιτηθεί μέλος της σύνθεσης του Α1 προβλέπεται, ούτε να προστεθεί άλλο μέλος από το Α2. 

Οπότε το Α1 τμήμα δικάζει με 10μελή σύνθεση. Εάν υπάρξει διχογνωμία, 5 με 5, τότε εκεί θα υπάρξει κώλυμα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 251


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα