Ώρε τι διαβάζουν τα ματάκια μας...

Ώρε τι διαβάζουν τα ματάκια μας...

7 Μαρτίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:666
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … σχολιάζω…

Τράμπα Φαήλου Κρανιδιώτη με Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

– Συζητείται να τεθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο επικεφαλής του κόμματος «Νέα Δεξιά»

– Ο Μητσοτάκης θέλει να απευθυνθεί στο παρθένο κοινό των ομογενών και να μειώσει την μεγάλη αποχή της ψήφου διαμαρτυρίας!

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στις δημοσκοπήσεις της Νέας Δεξιάς έπιανε ένα 1%-1,5%, ποσοστό που δεν είναι κακό έαν αθροιστεί στο υπάρχον ποσοστό της ΝΔ και με δεδομένη την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα

Τράμπα Φαήλου Κρανιδιώτη με Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου – Συζητείται να τεθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο επικεφαλής του κόμματος «Νέα Δεξιά» – Ο Μητσοτάκης θέλει να απευθυνθεί στο παρθένο κοινό των ομογενών και να μειώσει την μεγάλη αποχή της ψήφου διαμαρτυρίας!
Μήπως καλλίτερα να βάζατε την Τζούλια στο ψηφοδέλτιο…;;;
Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά με τον Φαήλο, ρε παιδιά, θα γέρνει μονόπατα το δύστυχο…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Θέλω να δω, πότε θα καταλάβει αυτός ο λαός, πως όλα τα πολιτικά “σούργελα”, είναι μια ομάδα, στην οποία ο αόρατος κόουτς, κινεί τα νήματα και τους δίνει τους ρόλοιυς και τι θα πουν ή θα κάνουν, σε  μια θεατρική παράσταση για ένα βρεφοποιημένο πόπολο…

Την λύση να βάλει μέσα στο ευρωψηφοδέλτιο τον Φαήλο Κρανιδιώτη φαίνεται πως προκρίνει το Μέγαρο Μαξίμου με σκοπό να πιάσει ένα κοινό που κανονικά θα έφευγε εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Μία πιθανή έλευση του σαμαρικού Φαήλου Κρανιδιώτη μπορεί να αποτελέσει και ένα κρίσιμο αντιστάθμισμα στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία έχει δυσαρεστήσει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό αλλά και τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές για τον αθέμιτο ανταγωνισμό στον οποίο επιδόθηκε με σκοπό τη ψήφο των ομογενών στις ευρωεκλογές.

Θα δυσαρεστήσει βέβαια κάποιους κεντρώους που βρίσκονται στην αυλή του Μαξίμου αλλά…

Ο Φαήλος στις μετρήσεις της Νέας Δεξιάς έπιανε ένα 1%-1,5%, ποσοστό που δεν είναι κακό να αθροιστεί μέσα στη ΝΔ όταν υπάρχει αύξηση των ακροδεξιών στην Ελλάδα.

Το χειρότερο είναι ότι, όπως λένε στελέχη του κόμματος, η απύθμενη γκάφα της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου μπορεί να στοιχίσει, να δημιουργήσει ένα ρήγμα ανάμεσα στους ομογενείς και να θολώσει το μήνυμα της επιστολικής ψήφου, μίας κορυφαίας μεταρρύθμισης που ενεργοποιεί την δημοκρατική συμμετοχή του κόσμου στις ευρωεκλογές.

Επίσης, το θέμα της διαρροής στοιχείων από το υπουργείο Εσωτερικών έχει δημιουργήσει μία ισχυρή κόντρα ανάμεσα στην Νίκη Κεραμέως και την ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Η Κεραμέως η οποία έχει εκφράσει ισχυρή φιλοδοξία να ανέλθει πολιτικά δεν μπορεί να δεχτεί ότι πέφτουν σκιές πάνω της σχετικά με τη διαρροή στοιχείων ομογενών και θα κάνει τα πάντα να φανερωθεί η αλήθεια.

Το ζήτημα αυτό χτυπάει και στο μαλακό υπογάστριο της κυβέρνησης, δηλαδή το κράτος δικαίου που έχουν θίξει και πλευρές του ευρωκοινοβουλίου και είναι κάτι που ρίχνει νερό στο μύλο μιας πληγής που μπορεί να στοιχειώσει τη ΝΔ όχι μόνο στις ευρωεκλογές αλλά και τις εθνικές εκλογές.

Ευρύτερα η ΝΔ, θέλει να κατοχυρώσει ότι ο κομματικός μηχανισμός της θα τρέξει για τις ευρωεκλογές ακόμα και αν δεν διακυβεύεται η πρώτη θέση.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κινηθεί και το κόμμα και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, στη ΝΔ θέλουν να στρέψουν την προσοχή του στο «παρθένο κοινό» των ομογενών διότι στο εγχώριο υπάρχει μεγάλη γκρίνια και δυσαρέσκεια για τα καθημερινά μέτωπα.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 666


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα