Κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος. O K.Μητσοτάκης ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των πολιτών άνω των 18 ετών σε 19 νησιά!

Κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος. O K.Μητσοτάκης ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των πολιτών άνω των 18 ετών σε 19 νησιά!

11 Μαΐου, 2021 29 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:787
Μοίρασέ το

Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έλεγε ξεκάθαρα πως: «Το Σύνταγμα μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα».

 

 

 

 

Ο απόλυτος καταλύτης του Συντάγματος.

ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΒΡΙΟΒΑΒΥΛΩΝΕΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΕΧΕΙ.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Μετά τα νησιά, θα έλθει και η ενδοχώρα…

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

 

Υ.Γ.2. Στο τέλος της ανάρτησης, παραθέτω και σχετικές αναρτήσεις με τις παρανέργειες και τους θανάτους από το εμβόλιο της Johnson @ Johnson.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε πριν από λίγο τον καθολικό εμβολιασμό όλων των κατοίκων άνω των 18 ετών σε 19 νησιά μας με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson έως το τέλος Ιουνίου.

Κάτι που αποτελεί κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος, καθώς υποχρεώνει με αυτό τον τρόπο όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών σε 19 νησιά.

Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έλεγε ξεκάθαρα πως: «Το Σύνταγμα μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα».

«Ο στόχος είναι ο καθολικός και πλήρης εμβολιασμός των μονίμων κατοίκων των νησιών το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου. Οι νησιώτες μας δηλαδή να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι ασφαλείς και απόλυτα θωρακισμένοι από τον κορωνοϊό. Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα αυτό θέλει να στηρίξει τις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες και την οικονομία τους. Φιλοδοξεί όμως να προσφέρει και ένα θετικό πρόσημο στη συνολική εικόνα του τουρισμού μας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» που προβλέπει τον εμβολιασμό όλων των μόνιμων κατοίκων των νησιών ως το τέλος Ιουνίου.

Η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» αφορά στον καθολικό εμβολιασμό όλων των κατοίκων άνω των 18 ετών σε 19 νησιά, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, ενώ έχουν ολοκληρωθεί ήδη οι εμβολιασμοί σε 32 νησιά και σε άλλα 36 ολοκληρώνονται έως τέλος Μαΐου.

Να σημειώσουμε εδώ πως ήδη υπήρχαν οι φωνές για υποχρεωτικότητα του εμβολίου σε ορισμένες ομάδες του πληθυσμού. Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως θα είναι ουσιαστικά υποχρεωτικό για τους νησιώτες (κατοίκους 19 νησιών για ακρίβεια).

Κάτι που γίνεται για να δημιουργηθούν “covid-free” νησιά και να έρθουν το καλοκαίρι οι τουρίστες. Είναι άγνωστο αν στο μέλλον με κάποια άλλη «δικαιολογία» θα προχωρήσουν σε καθολικό εμβολιασμό και άλλων πολιτών.

Από εκεί και πέρα στο πλαίσιο της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» συγκροτούνται νέα εμβολιαστικά κέντρα από τις δυνάμεις του ΕΣΥ και κινητά συνεργεία εμβολιασμού που θα υποστηρίξουν την ολοκλήρωση του καθολικού εμβολιασμού. Η επιχείρηση θα ενισχυθεί από εθελοντικές οργανώσεις και κινητές ιατρικές μονάδες, αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που υλοποιούνται από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος», το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τη «Σύμπλευση». Επίσης προβλέπεται η ένταξη εμβολιαστικών κέντρων ιδιωτικών μονάδων.

«Η πρώτη μεγάλη παραλαβή των μονοδοσικών εμβολίων της Johnson & Johnson στα τέλη του μήνα θα κατευθυνθεί εκεί, σε εσάς δηλαδή, ώστε να χτιστεί και το πρώτο μαζικό τείχος ανοσίας. Γιατί μόνο στα 19 μεγαλύτερα νησιά μας ζουν περισσότεροι από 700.000 συμπολίτες μας. Είναι λοιπόν μία μεγάλη ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσετε εσείς, να αξιοποιήσει πρωτίστως η τοπική αυτοδιοίκηση και να κινητοποιήσει υπέρ του εμβολιασμού τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων σας. Η οργάνωση, άλλωστε, της εκστρατείας με τη βοήθεια των Ενόπλων Δυνάμεων στα νησιά μας χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, ασφάλεια και απόλυτη ακρίβεια. Η «Γαλάζια Ελευθερία» θα εξελίσσεται ταυτόχρονα με την εθνική εκστρατεία», διευκρίνισε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πρωτοβουλία αυτή έχει μία σύνθετη διάσταση, υγειονομική, κοινωνική, οικονομική, αλλά και γεωστρατηγική, σε κάποιες πλευρές της. Είναι λοιπόν μία υπόθεση εθνική και γι’ αυτό και πρέπει να πετύχει όπως πετυχαίνει συνολικά η επιχείρηση Ελευθερία και φυσικά για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε την αρωγή σας και τη στήριξή σας», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς τους 4 Περιφερειάρχες και τους δημάρχους των 19 νησιών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη.

«Από όλους πολύ μεγάλη προσοχή καθώς ανοίγουμε σταδιακά»

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι αύριο θα εξηγηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούμε τα ταξιδεύουμε στα νησιά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

«Καθώς ανοίγουμε σταδιακά την οικονομική και την κοινωνική δραστηριότητα, απαιτείται από όλους πολύ μεγάλη προσοχή. Έτσι ώστε να μην έχουμε τοπικές εξάρσεις, τοπικές επιδημίες, που θα μας οδηγήσουν στη λήψη τοπικών περιοριστικών μέτρων. Πιστεύω ότι αυτό μπορούμε να το αποφύγουμε από τη στιγμή που όλοι θα φερθούμε υπεύθυνα και καθώς από αυτό το Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις και θα αρχίσουν τα νησιά να έχουν επισκέπτες και από τα μεγάλα αστικά κέντρα, θα γίνουν και αύριο συγκεκριμένες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν οι συμπολίτες μας να ταξιδεύουν εντός της Ελλάδας, ειδικά ως προς τις μετακινήσεις από και προς τα νησιά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

«Ο στόχος είναι ο καθολικός εμβολιασμός όλων των νησιών της Ελλάδας, με εξαίρεση την Κρήτη, έως το τέλος του Ιουνίου.  Ο σχεδιασμός για τα νησιά ξεκίνησε όταν ξεκινήσαμε γενικά την επιχείρηση Ελευθερία. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει τον καθολικο εμβολιασμό σε 32 νησιά, με αρκετά πολύ καλή συμμετοχή μέχρι στιγμής και ολοκληρώνουμε μέχρι 31/5 τον εμβολιασμό σε άλλα 36 νησιά. Με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσουμε και στον εμβολιασμό στα υπόλοιπα 19 νησιά τα οποία απομένουν για να ολοκληρώσουμε το νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Mάριος Θεμιστοκλέους ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιο εμβολιασμού για τα νησιά.

 

Πηγή

 

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Παραδέχονται ότι σκοτώνει αλλά το κυκλοφορούν γιατί «σώζει περισσότερους από όσους σκοτώνει»!

Η Ελλάδα ξεκίνησε χθες να εμβολιάζει με το σκεύασμα της Johnson & Johnson – Οι παρενέργειες των τριών εμβολίων που καταγράφηκαν στην Ελλάδα …

ΑΡΘΡΟ ΓΡΟΘΙΑ. 18 λόγοι που δεν θα κάνω ένα εμβόλιο για τον COVID.

• Όλοι θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο ελευθερίας. • Όλοι θέλουμε να κάνουμε το ρόλο μας για να βοηθήσουμε τους άλλους και να ζήσουμε καλά. • Όλοι θέλουμε το …

Εμβολιασμούς χειμώνα – καλοκαίρι θα επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση με τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

Θα βασιστεί κυρίως σε αυτό της Pfizer, αλλά και της Moderna, με την Pfizer να έχει αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες πως το εμβόλιο της προσφέρει ανοσία 6-8 μήνες, έτσι …

Κλείστε τα όλα και ακούστε αυτό το βίντεο. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ.

Στο βίντεο αναφέρονται στοιχεία που αφορούν όσα μέλει γεννέσθαι το αμέσως προσεχές διάστημα για Πολιτικό σύστημα, Δικαστικό Σώμα, Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και άλλα πρόσωπα του Δημοσίου Βίου. Σαφής προειδοποίηση …

Τα κατά συρροήν ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και τo «εμβόλιο» της Johnson & Johnson για τον κορονοϊό. – ΜΕΡΟΣ 2ο

Δυστυχώς, πολλά από αυτά τα άτομα/εν δυνάμει θύματα αγνοούν ότι (σε αντίθεση με τα επικίνδυνα συνήθη φάρμακα) δεν μπορούν να μηνύσουν τους κατασκευαστές των «εμβολίων» COVID [τα οποία είναι απλώς φάρμακα] …

Το «εμβόλιο» της Johnson & Johnson. Ο Τρίτος Ιππότης της Αποκάλυψης πήρε «άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης» από την FDA. 

Όπως συμβαίνει και με τα πειραματικά εμβόλια mRNA COVID Pfizer και Moderna, έτσι και η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του πειραματικού εμβολίου αδενοϊού της Janssen COVID-19 είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ, σύμφωνα με …

 

Προβολές : 787


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα