Ο Ανδρέας Μπαρδάκης, τινάζει στον αέρα Κυβέρνηση – Αντιπολίτευση – Δικηγόρους – Γιατρούς – Λοιμωξιολόγους και λοιπούς εμπλεκόμενους, για ΤΕΣΤ – ΕΜΒΟΛΙΟ και το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ. (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μπαρδάκης, τινάζει στον αέρα Κυβέρνηση – Αντιπολίτευση – Δικηγόρους – Γιατρούς – Λοιμωξιολόγους και λοιπούς εμπλεκόμενους, για ΤΕΣΤ – ΕΜΒΟΛΙΟ και το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ. (βίντεο)

5 Ιουλίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,215
Μοίρασέ το

Ανδρέας Μπαρδάκης: “Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να εμβολιαστεί με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ή να κάνει τέστ.

ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ”, δήλωσε ο κ. Μπαρδάκης.

“ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ”

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Ένα από τα “μότο” της ζωής μου είναι κι αυτό;

“Ο χρόνος  πάντα βγάζει τις αλήθειες και τους αληθινούς ανθρώπους στην επιφάνεια και πάντα δίνει εξηγήσεις για όλα και για όλους”.

Κρατήστε αυτή την αξιακή κρίση,  και θα καταλάβετε στην πορεία, γιατί την έβαλα στην αρχή του ρεπορτάζ μου.

Αν και ο χρόνος μου είναι σχεδόν ανύπαρκτος, θυσίασα αρκετές ώρες για να παρακολουθήσω το βίντεο που ακολουθεί και το οποίο θεωρώ από τα πιο σημαντικά, γιατί τα όσα θα ακουστούν, μας αφορούν ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, δεδομένου ότι δεν ξέρουμε ως που είναι ικανοί να φτάσουν ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΜΕΝΓΚΕΛΕ.

Το συγκεκριμένο παρόν βίντεο με τον Συνήγορο των ΑΜΕΑ κ. Ανδρέα Μπαρδάκη, κυριολεκτικά τινάζει στον αέρα Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση, δικηγόρους, γιατρούς, για ΤΕΣΤ – ΕΜΒΟΛΙΟ – ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ – ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ κ.λ.π. για  το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ.

 

Ο κ. Ανδρέας Μπαρδάκης, επικαλούμενος ως βάση την ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ και συγκεκριμένα άρθρα αυτής, καθώς και τις σαφείς και ξεκάθαρες δηλώσεις του Καθηγητή Ιατρικής κ. Δημήτρη Γάκη, βάζει μπουρλότο, χαρακτηρίζοντας ως ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ, τα όσα έχουν γίνει εδώ και ενάμισι χρόνο με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Δεν αφήνει στο απυρόβλητο, ούτε και κάποια ΔΙΚΤΥΑ, όπως το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, κατηγορώντας τους συμμετέχοντες γιατρούς και νομικούς, πως πλατιάζουν χωρίς στην ουσία να λένε τίποτα. Αντιθέτως κουράζουν και παραπλανούν τους ακροατές, αποφεύγοντας να εμβαθύνουν στην ουσία του προβλήματος και να ενημερώσουν σωστά τους χιλιάδες ακροατές τους.

Στο 0:51 λεπτό του βίντεο, ακούστε προσεκτικά τι καταγγέλλει ο Καθηγητής Ιατρικής κ. Δημήτρης Γάκης, για τις ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ (ο κ. Μπαρδάκης εξηγεί πως ασθενής είναι ο καθένας που επισκέπτεται τον γιατρό), Ή ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΤΕΣΤ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!

Αυτό το βίντεο, πρέπει να σταλεί σε όλους τους δικαστές και εισαγγελείς, καθώς και στις  ηγεσίες των ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ – ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, και φυσικά σε όλους τους ΠΩΛΗΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, σε όλους τους ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ, στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΒΙΟ(ΑΝ)ΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ, στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, στον ΕΟΔΥ, στους ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, σε όλα τα ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, καθώς και σε όλους τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Φυσικά θα πρέπει να σταλεί και στην ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, συντασσόμενη στην συντριπτική της πλειοψηφία υπέρ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ και των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΕΣΤ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΩΣ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ.

Ο κ. Μπαρδάκης, καταγγέλει τους γιατρούς των ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, που ενώ θα έπρεπε ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΕΡΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.

“ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ” τόνισε ο κ. Μπαρδάκης.

“ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΞΙΩΣΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Άφησε αιχμές για τον γιατρό κ. Φαρσαλινό, ενώ κατηγόρησε όλους τους νομικούς που δεν λένε για το άρθρο 26 της ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ, που υπερτερεί του Ελληνικού Συντάγματος και των νόμων περί υγείας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αφήνοντας αιχμές για … πολλούς νομικούς.

 

“ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ”, δήλωσε ο κ. Μπαρδάκης αναφερόμενος στην δημοσίευση του κ. Βαθιώτη, στην εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” την οποία ανάρτησαν και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ (εδώ)

“Έτσι κάνει ο σωστός νομικός”, τόνισε ο κ. Μπαρδάκης, αναφερόμενος στον κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη και δεν θα είναι η πρώτη φορά που στο βίντεο αυτό αναφέρεται στον εξαίρετο νομικό με το αδιαπραγμάτευτο Ήθος, και την τεράστια νομική γνώση.

Αιχμηρός ήταν  ο κ. Μπαρδάκης, για τον καθηγητή Γεωργίου Παύλου και το ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, γιατί παρά το γεγονός ότι είχε δεσμευτεί δημοσίως να τον προσκαλέσει σε κλειστή διάσκεψη στην οποία θα συμμετείχε και ο Συνταγματολόγος κ. Γιώργος Κασιμάτης, δεν το έπραξε μέχρι τώρα.

Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσω στον κ. Μπαρδάκη, ότι κι άλλη υπόσχεση του είχε δώσει ο κ. Παύλος, ότι θα αλλάξει τον τρόπο συγκέντρωσης υπογραφών που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και δεν το έπραξε, όπως τον συμβούλευσε ο κ. Μπαρδάκης και είχαν αναφερθεί σ’ αυτό με ξεχωριστό  άρθρο τους τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ. (εδώ)

Και να επισημάνω εδώ, πως ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ … μπλα – μπλά… και υποσχέσεις μεγαλόστομες κάποιων ανθρώπων, που αρχίζουν να προβληματίζουν.

ΤΙ ΡΟΛΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;;;

Ακούμε επί μήνες για … νομικές διαδικασίες και … νομικές διαδικασίες δεν βλέπουμε.

Και ο κ. Μπαρδάκης, ρίχνει μια ακόμη βόμβα:

“Όταν οι νομικοί που υποτίθεται βρίσκονται από την δική μας πλευρά που αγωνιζόμαστε κατά των εμβολίων και των τέστ, και ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 26 ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΒΙΕΔΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ Ο… “ΠΟΙΗΤΗΣ”;

ΠΟΙΕΣ … “ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ” ΥΠΟΝΟΕΙ;;;

Ο κ. Μπαρδάκης, αναφέρει άλλη μια ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, επαναλαμβάνοντας για δεύτερη φορά το όνομα του ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ, προσθέτοντας και το όνομα της ΕΦΕΤΟΥ κ. ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗ, η οποία αναφέρεται σε πρόσφατο άρθρο της στο θέμα των εμβολιασμών, επικαλούμενη και αυτή εκτός των άλλων Παγκόσμιων Συμβάσεων και διεθνών νομολογιών, και το ΑΡΘΡΟ 26 της ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ. (εδώ)

Ως ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ιατρού, αναφέρει και τον Καθηγητή κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΤΣΩΝΗ.

Οφείλω να προσθέσω σ’ αυτά τα ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, και τον δικηγόρο κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, τα πολύ κατατοπιστικά άρθρα του οποίου έχουν φιλοξενήσει τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, για τους νομικούς τρόπους αντίστασης κατά των μασκών, των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΕΣΤ και των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ. (ενδεικτικά αναφέρω εδώ , εδώ , εδώ και εδώ).

Όλα τα άρθρα και του κ. Βαθιώτη, της κ. Καλαφάτη, και του κ. Δασκαλάκη, μπορείτε να τα διαβάσετε κάνοντας κλικ σε αυτά (ονόματα) ή γράφοντας  στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ του ιστολογίου μου ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ.INFO, το όνομά τους.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Μπαρδάκης, στο ΑΡΘΡΟ 16 της ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ, για το οποίο ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ…

“Όλοι οι νομικοί που κάνουν λόγο για νομικούς αγώνες, να ασχοληθούν με το άρθρο 16, που θα μας σώσει, γιατί αφορά στην βιοϊατρική έρευνα και στα πειράματα που εφαρμόζει η κυβέρνηση σε βάρος του ελληνικού λαού”, τόνισε ο κ. Βαρδάκης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μπαρδάκης, σε παλαιές νομικές έρευνες που είχε κάνει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, στις οποίες είχε αναφερθεί στα ιατρικά θέματα και τώρα… “μούγκα στην στρούγκα”, παρά το γεγονός πως στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ψήφισε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, συμπληρώνω εγώ.

Τόνισε επίσης ο κ. Μπαρδάκης, πως οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης, δεν είναι δεσμευτικές για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, και δεν έχουν μεγάλη ισχύ.

“Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να εμβολιαστεί με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ή να κάνει τέστ.

ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ”, δήλωσε ο κ. Μπαρδάκης.

“ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ”, κάλεσε ο κ. Μπαρδάκης τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κάνει τέστ, ή υποχρεώνονται από εργοδότες και κράτος να τα κάνουν.

Στην συνέχεια έριξε άλλη μια βόμβα.

Αναφερόμενος στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, οι οποίες ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, αν και αποτελούν ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ στα οποία ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ο κ. Μπαρδάκης, άφησε αιχμές κατά του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη.

“Ο κ. Νίκος Αντωνιάδης, έκανε ένα εξώδικο για τις μάσκες, ζητώντας τα πρακτικά της Επιτροπής, αλλά δεν δημοσίευσε ολόκληρα τα πρακτικά”, ισχυρίζεται ο κ. Μπαρδάκης και συνεχίζει:

“Του είπα: “Νίκο, αυτό δεν με καλύπτει. Θέλω διαφάνεια”.

Και ο Νίκος Αντωνιάδης, του απάντησε: “Δηλαδή, μου ζητάς να σκανάρω δέκα σελίδες και να τις δημοσιεύσω”;

“Θέλω όλο το κείμενο”, του απάντησε ο κ. Μπαρδάκης.

Και η απάντηση του Νίκου Αντωνιάδη: “Εντάξει Ανδρέα, θα δημοσιεύσω όλο το κείμενο και θα σου στείλω και τις σελίδες”.

“ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ”, αποκάλυψε ο κ. Μπαρδάκης και συνέχισε χαρακτηριστικά:

“ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ”…

 

Σχετικά με τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ που βρίσκονται συγκεντρωμένες αρκετές αναρτήσεις.

 

Ο κ. Μπαρδάκης, αναφέρεται στους δικηγόρους οι οποίοι στις διαδικτυακές συζητήσεις, ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2690/1999 και στον ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, όπου στο ΑΡΘΡΟ 5 γίνεται λόγος για πρόσβαση σε δημόσια έγγραφα, είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση να τα δώσει κατόπιν αιτήσεως, προς κάθε ενδιαφερόμενο και αναρωτιέται γιατί δεν μιλά κανείς γι αυτόν.

 

Στην ουσία, ο κ. Βαρδάκης, αποκάλυψε πως ο λόγος που κανείς δικηγόρος δεν τα ζητά, είναι γιατί πρέπει να καθίσει να τα διαβάσει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο κ. Μπαρδάκης, κάλεσε τους έλληνες πολίτες, να κινηθούν κατά όλων όσων εμπλεκονται με το ζήτημα της υγείας και του κορονοϊού, να κινηθούν νομικά βάσει του άρθρου 16 της ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ, να ζητήσουν όλα τα πρακτιά των συζητήσεων των λοιμωξιολογων και των Εθνικών Επιτροπών Εμβολιασμών και Βιοηθικής, και να ζητήσουν από τους δικηγόρους τους, να ερευνήσουν την Νομολογία, όπως ο κ. Βαθιώτης και η κ. Καλαφάτη.

“Ο καλός νομικός, φαίνεται από το πόσο γνώστης είναι της παγκόσμιας νομολογίας”, τόνισε ο κ. Μπαρδάκης… και τα καρφιά, μάλλον αντιλαμβανόμαστε προς τα που απευθύνονται.

Και για το τέλος, ο κ. Μπαρδάκης, κράτησε άλλη μια βόμβα:

“Όσοι υποχρεώνεστε είτε από την κυβέρνηση, είτε από γιατρούς, είτε από τους εργοδότες σας να κάνετε τεστ ή εμβόλιο, όπως και ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, κινηθείτε εναντίον όποιου σας απειλεί, σας εκβιάζει, σας απολύει αν δεν κάνετε το τεστ ή το εμβόλιο ή και τα δυο.

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝΓΚΕΛΙΣΜΟΣ.

Όσο ανεχόμαστε τα εμβόλια που μας βάζουν με το ζόρι σε πειράματα, βιώνουμε ΜΕΓΚΕΛΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ”.

Το βίντεο κλείνει με τον κ. Μπαρδάκη να ζητά από τον ελληνικό λαό τα εξής:

“ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682;;;

Και ο Νίκος Αντωνιάδης, δεν δημοσίευσε τις εισηγήσεις.

Τι νομικοί είναι αυτοί;

ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!”

 

Σε όλα αυτά τα πολύ σημαντικά που επίσημαίνει στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Μπαρδάκης, έχω να συμπληρώσω τα εξής:

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΜΠΑΙΞΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και  διαδώστε το.

 

Πηγή βίντεο κ. Ανδρέα Μπαρδάκη

Προβολές : 1,215


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα