ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ».

27 Αυγούστου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:435
Μοίρασέ το
 
Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Απευθύνω έκκληση προς τους επιστημονικούς φορείς της «επίσημης ιατρικής πληροφόρησης» να επιλέξουν έστω και έναν από τους παρακάτω επιφανείς συναδέλφους τους για να αντικρούσουν — με αναλυτικά στοιχεία ή έγκυρες δημοσιεύσεις — κάθε ένα από τα επιχειρήματα και συμπεράσματα του με τα οποία οι ίδιοι διαφωνούν ριζικά.”
 

 
 
Ο ρόλος της ΕΣΗΕΑ, για μια φορά ακόμα, αποδεικνύεται ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
 
Δίνουμε τους αγώνες μας, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ.
 
Τους πουλημένους και τους υποταγμένους ή ακόμα και τους επιχορηγούμενους “ιατρούς”, και “δημοσιογράφους”, τους ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, είναι από τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
 
 
 
Επειδή σήμερα έλαβα γνώση του παρακάτω αποσπάσματος από ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, ή οποία υπονοεί ρητά πως οι χιλιάδες κορυφαίοι γιατροί, επιστήμονες, καθηγητές και νομπελίστες που αμφισβητούν την επίσημη άποψη περί «πανδημίας θανατηφόρου Κορωνοϊού» με διαλέξεις και συνεντεύξεις στο διαδίκτυο
…«σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επίσημη ιατρική πληροφόρηση αλλά και τη δημοσιογραφική αξιοπιστία»…
 
Απευθύνω έκκληση προς τους επιστημονικούς φορείς της «επίσημης ιατρικής πληροφόρησης» να επιλέξουν έστω και έναν από τους παρακάτω επιφανείς συναδέλφους τους για να αντικρούσουν — με αναλυτικά στοιχεία ή έγκυρες δημοσιεύσεις — κάθε ένα από τα επιχειρήματα και συμπεράσματα του με τα οποία οι ίδιοι διαφωνούν ριζικά.
 
Σε κάθε άλλη περίπτωση, εμείς, οι «μη ειδικοί» οφείλουμε, ως ελάχιστη αναγνώριση της γενναίας και ανιδιοτελούς στάσης με την οποία τιμούν τον Όρκο του Ιπποκράτη, να δηλώσουμε πως μόνο σε αυτά τα φωτεινά Πρόσωπα Γιατρών Πρώτης Γραμμής μπορούμε να εμπιστευτούμε το μέλλον της Υγείας των παιδιών μας, του Πολιτισμού, της Αλήθειας και της Ανθρωπότητας!
 
Θεωρούμε συνεπώς καθήκον μας να προβάλλουμε τις απόψεις τους ως τις μόνες έγκυρες και επιστημονικές, ενημερώνοντας ελεύθερα με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας πως, με τέτοια πνευματικά και ηθικά αναστήματα στο πλευρό τους, δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα από κανένα Ιό ή Παράσιτο που απειλεί το ανθρώπινο είδος.
 

Δημήτρης Γιαννόπουλος

 

Προβολές : 435


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα